Transeksüel

Transeksüel

Son dakika transeksüel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan transeksüel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan transeksüel haber sayfamızda...

Transeksüel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 184 transeksüel haberi bulunmuştur.
Biden, Trump'ın orduya transseksüellerin alınmasını yasaklayan kararını kaldırdı
Biden, Trump'ın orduya transseksüellerin alınmasını yasaklayan kararını kaldırdı ABD Başkanı Joe Biden, eski Başkan Donald Trump'ın, transseksüellerin orduya alımını yasaklayan başkanlık kararnamesini geçersiz kılan yeni bir kararname imzaladı.
25.01.2021 Dünya
Ellen Page trans birey olduğunu açıkladı!
Ellen Page trans birey olduğunu açıkladı! Kanadalı oyuncu Ellen Page, trans birey olduğunu ifade ederek ismini değiştirdiğini duyurdu. 33 yaşında sanatçı, sosyal medya hesabından Elliot ismini aldığını belirtti.
2.12.2020 Cadde
Victoria’nın yeni sırrı
Victoria’nın yeni sırrı Tüm dünyada çok konuşulan “beden olumlama hareketi Victoria’s Secret’ı da etkisi altına alıyor. Bugüne dek yalnızca aynı vücut tipindeki modellerle çalışan markanın yeni pazarlama stratejileri eskisinden çok farklı
19.10.2019 Cumartesi
Esin kaynağı 100 kadın arasında
Esin kaynağı 100 kadın arasında Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Zehra Sayers, BBC’nin 2019 esin kaynağı 100 kadın listesine giren tek Türk bilim insanı oldu...
18.10.2019 Gündem
Transeksüel modelden yıldız futbolcuya suçlama!
Transeksüel modelden yıldız futbolcuya suçlama! Transeksüel model Alejandra Salinas, yıldız futbolcuyla ilgili bomba iddialarda...
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Scarlett Johansson'dan transeksüel olur mu?
Scarlett Johansson'dan transeksüel olur mu? Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Scarlett Johansson, yeni filmi Rub & Tug'da, cinsiyet değiştiren bir genelev patronunu canlandıracağını duyurduğunda ortalık ayağa kalktı. Dante “Tex” Gill adlı genelev patronunun gerçek fotoğraflarını ben de gördüm. Scarlett makyajla bile benzetilemez diye düşündüm! Sonra Scarlett de yola gelip rolden vazgeçti.
16.07.2018 Sanat
İngiltere'deki 40 okulda kız öğrencilere etek yasağı
İngiltere'deki 40 okulda kız öğrencilere etek yasağı Okullarda yaşanan her gelişme sadece mevcut ülkeyi değil, aynı zamanda tüm dünyayı yakından ilgilendiriyor. İşte son örnek... İngiliz basınında bugün yer alan haberlerde İngiltere'de 40 okulda enteresan bir yasak gündeme geldi...
21.05.2019 Dünya
Jared Leto kimdir?
Jared Leto kimdir? Jared Leto ismi son yıllarda pek çok kişinin tanıdığı, bildiği bir isme dönüştü. Jared Leto'nun popülerliği her geçen gün artıyor. Peki Jared Leto kimdir? İşte Jared Leto hakkında bilmeniz gereken bilgiler...
21.05.2019 Sanat
20 yıl sonra gelen zafer
20 yıl sonra gelen zafer Türkiye’nin 6 yıldır katılmadığı Eurovision’da zafer İsrail’in oldu. Tarzı ve enerjisiyle Eurovision kulüplerinin favorisi olan Netta, ‘Toy’ adlı şarkısıyla ülkesine yıllar sonra birinciliği kazandırdı
14.05.2018 Dünya
Ünlü halterciden korkutan hareket! 132kg...
Ünlü halterciden korkutan hareket! 132kg... Avustralya'nın ilk transeksüel sporcusu Laurel Hubbard 132 kg'yı kaldırmaya çalıştı, sakatlıktan ucuz kurtuldu.
11.04.2018 Diğer Sporlar
Travestilerin tüfek dipçikli ve sopalı kavgası kamerada
Travestilerin tüfek dipçikli ve sopalı kavgası kamerada Afyonkarahisar’da transeksüellerin (travestilerin) karıştığı tüfekli, sopalı kavga kameralara yansıdı. Travestiler ile başka bir grup arasında çıkan kavgada grup üyeleri birbirlerine tekme, yumruk, uzun namlulu tüfeğin dipçiği ve sopalar ile saldırdı. Olay, üniversite öğrencilerinin yoğunlukta yaşadığı Erenler Mahallesi, Gençlik Parkı civarında meydana geldi. Sebebi bilinmeyen ve önceki gün gece geç saatlerde yaşanan kavga çevre sakinleri tarafından cep telefonları ile kayıt altına alındı. Görüntülere yansıyan kavganın ise şu şekilde gerçekleştiği görülüyor:
11.09.2019 Yaşam
Hiç kimse yüzde yüz heteroseksüel değildir
Hiç kimse yüzde yüz heteroseksüel değildir Yeni bir araştırma, cinselliğin bir spektrum olduğunu ve herkesin hem erkek hem de kadınlardan etkilendiğini ortaya çıkardı.
14.03.2018 İlişkiler
İstanbul'da feci son!
İstanbul'da feci son! İstanbul'da kaldıkları apartta İranlı arkadaşının boğazını keserek öldüren İranlı zanlı A.K. Bursa’da 2 kadın sürücünün aracını gasp etmeye çalışırken yakalandı. Olay İstanbul'un en işlek semptlerinden birinde bulunan 3 katlı bir apart otelin bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir apart otelde kalan İran uyruklu kişinin odasından sabah saat 05.00 sıralarında seslerin geldiğini duyan apart görevlileri odanın kapısını açınca korkunç bir manzarayla karşılaştı. Otel çalışanları odada biri transseksüel 2 İranlının birlikte kaldığını daha sonra birinin ayrıldığını söyledi. Olaydan sonra yapılan adli tıp incelemesinde cesedin transeksüel kişiye olduğu tespit edildi.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da feci son! İranlı travestinin boğazını kesip...
İstanbul'da feci son! İranlı travestinin boğazını kesip... İstanbul'da kaldıkları apartta İranlı arkadaşının boğazını keserek öldüren İranlı zanlı A.K. Bursa’da 2 kadın sürücünün aracını gasp etmeye çalışırken yakalandı.
8.03.2018 Gündem
AYM’den emsallik travesti kararı… Artık müşteri beklemek suç değil!
AYM’den emsallik travesti kararı… Artık müşteri beklemek suç değil! Anayasa Mahkemesi, kamuoyunda travesti olarak bilinen 'transeksüel seks işçileri' için emsallik bir karara imza attı. 3 yıl önce polisin caddede müşteri beklerken Kabahatlar Kanunu'na göre para cezası kestiği travestinin başvurusu üzerine toplanan Yüce Mahkeme, itirazı oy çokluğuyla kabul etti ve "Bu maddeden ceza kesilemez" dedi. Yani polis artık cadde kenarlarında müşteri bekleyen travestilere sırf bu yüzden işlem yapıp, ceza kesemeyecek.
21.12.2017 Gündem
Biseksüel nedir? Biseksüellik ne demek?
Biseksüel nedir? Biseksüellik ne demek? Panseksüel olarak da adlandırılan Biseksüel nedir? Biseksüellik ne anlama geliyor? İşte biseksüel ve biseksüellik terimleri hakkında bilmeniz gereken her şey...
14.03.2018 İlişkiler
Trump'ın orduda transeksüel yasağı iptal edildi
Trump'ın orduda transeksüel yasağı iptal edildi ABD liderinin bir önceki başkan Obama döneminde başlatılan uygulamayı kaldırmasına, mahkeme 'dur' dedi. Amerikan ordusunda 1300 ila 10 bin arasında trans birey olduğu tahmin ediliyor.
31.10.2017 Dünya
Dünyanın en seksi 10 transeksüel kadını belli oldu
Dünyanın en seksi 10 transeksüel kadını belli oldu Front dergisi, gelmiş geçmiş en seksi 10 transeksüel kadını seçti. Listede Britanyalı model Talulah-Eve Brown'dan oyuncu Laverne Cox'a, Bond kızı Caroline Cossey'den süpermodel Andreja Pejic'e kadar pek çok ünlü isim yer aldı.
4.10.2017 Yaşam
Bir yıl önce yakıldı hâlâ tek şüpheli yok
Bir yıl önce yakıldı hâlâ tek şüpheli yok İstanbul’da geçen yıl cesedi yanmış halde bulunan transeksüel Hande Kader’in (23)  katiline aradan 1 yıl geçmesine rağmen ulaşılamadı. Hande’nin onlarca kameranın bulunduğu işlek bir caddede araca bindiğini belirten LGBTT Dayanışma Derneği Başkanı Kıvılcım Arat, soruşturmanın ihmal nedeniyle ilerlemediğini iddia etti.
28.09.2017 Gündem
Otoparkta toplu rezalet!
Otoparkta toplu rezalet! Galler polisi, bir otoparkta çok sayıda erkeğin toplu mastürbasyon yaptığını ihbar alınca, bölgedeki LGBT örgütünden yardım istedi. Ancak bölgeye giden kişiler, otoparktaki bir otomobilde sevişen çifti izleyen erkeklerin de heteroseksüel olduğunu söyledi.
23.08.2017 Dünya
3'üncü cinsiyet değiştirme ameliyatına hazırlanan Ria Cooper
3'üncü cinsiyet değiştirme ameliyatına hazırlanan Ria Cooper Cinsiyet değiştirme ameliyatı bir kadının erkeğe ya da bir erkeğin kadına dönüşmesini saplayan tibbi uygulamanın adıdır. Bazı insanlar çeşitli sebeplerle cinsiyet değiştirme ameliyatı için bıçak altına yatarlar. Birleşik Krallık'ın en genç yaşta cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren bireyi 23 yaşındaki Ria Cooper'ın hikayesi biraz farklı. Ria Cooper önümüzdeki yıl cinsiyet değiştirmek için üçüncü defa bıçak altına yatacak.
13.03.2018 Hayat
Transeksüel adamı görenler hayran oluyor
Transeksüel adamı görenler hayran oluyor Ailesini ve arkadaşlarını kaybetme pahasına adeta yeniden doğan 21 yaşındaki genç, yaşadıklarını anlattı.
2.08.2017 Yaşam
Sevda Demirel: Hande Ataizi'ni yine tokatlarım!
Sevda Demirel: Hande Ataizi'ni yine tokatlarım! 90’ların popüler isimlerinden olan eski manken, şarkıcı ve sunucu Sevda Demirel, 15 yıl önce bir TV programından tokat attığı Hande Ataizi için, "Ondan daha güzelim, ona bin basarım’ dedi ve ekledi: Bugün olsa yine o tokadı atarım.
30.07.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Transeksüel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.