Transferi

Transferi

Son dakika transferi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan transferi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan transferi haber sayfamızda...

Transferi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42.466 transferi haberi bulunmuştur.
Arsenal'da gündem forvet transferine çevrildi!
Arsenal'da gündem forvet transferine çevrildi! UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Arsenal'ın forvet transferi için girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı.
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
Mesut Özil'den Arda Güler'e tavsiye: Sabırlı olmalı, zamanı gelecek
Mesut Özil'den Arda Güler'e tavsiye: Sabırlı olmalı, zamanı gelecek Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe gibi önemli takımların formasını giyen Mesut Özil, Marca'ya açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı!
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı! Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol basını Arda Güler'in transferi için resmi temasların başladığını ileri sürdü. İşte detaylar....
19.04.2024 İspanya La Liga
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı Manchester United'ın yıldızı Christian Eriksen için Galatasaray'ın harekete geçtiği öğrenildi. Süper Lig devinde yönetimin transferde kararlı olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın transfer listesindeydi! Fenerbahçe görüşmelere başladı
Galatasaray'ın transfer listesindeydi! Fenerbahçe görüşmelere başladı Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin, Galatasaray'ın listesinde yer alan tecrübeli futbolcu için görüşmede bulunduğu öğrenildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım Galatasaray'ınm eski futbolcularından Luyindama, ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi
Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi Yeni sezona güçlü ve iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Trabzonspor transferde adımlarını dikkatli atıyor. Avrupa’da birçok isimle temas halinde olan Karadeniz ekibi belirlenen oyuncuları kısa süre içinde renklerine bağlamayı hedefliyor.
17.04.2024 Trabzonspor
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine Trabzonspor, Onuachu'yu 1 yıl daha kiralayamazsa Beşiktaş'ın eski golcüsü Weghorst için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Bruno Petkovic de alternatifler arasında.
15.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede
Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen yıldız oyuncu için Fenerbahçe şimdiden düğmeye bastı. Sportif Direktör Mario Branco'nun yaz transfer dönemi için başarılı futbolcuyu radarına aldığı öğrenildi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi Nicolo Zaniolo'yu listesinde bulunduran Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, transfer bütçelerini 100 milyon dolar olarak belirledi.
14.04.2024 Galatasaray
Sezona damga vuracak transfer! Süper Lig devinden Marco Reus bombası
Sezona damga vuracak transfer! Süper Lig devinden Marco Reus bombası Dortmund ile kontratı bitecek olan Marco Reus için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi Alman yıldızın transferi için düğmeye bastı.
12.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak 29 yaşındaki orta sahanın peşine düştüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılıların hedefindeki yıldızı renklerine bağlamakta kararlı olduğu aktarıldı.
11.04.2024 Galatasaray
Lazio'da Daichi Kamada'nın geleceği belli oluyor!
Lazio'da Daichi Kamada'nın geleceği belli oluyor! Lazio forması giyen Daichi Kamada'nın geleceği konusundaki kararın kısa süre içerisinde verilmesinin beklendiği öğrenildi.
11.04.2024 İtalya Serie A
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı Bu sezon Bundesliga'ya damga vuran Leverkusen'in yıldızı Patrik Schick için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devinin yıldız futbolcu için harekete geçtiği ileri sürüldü. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu
Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Joao Pedro'nun sözleşme feshi için talep ettiği rakam ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun menajerinin İstanbul'a geldiği öğrenildi.
10.04.2024 Fenerbahçe
Borussia Dortmund'dan Dennis Man hamlesi!
Borussia Dortmund'dan Dennis Man hamlesi! Borussia Dortmund'un Parma forması giyen Dennis Man ile ilgilendiği öğrenildi.
10.04.2024 Almanya Bundesliga
Nijerya: Yoksulluk bakanının yolsuzluk soruşturmasında 24 milyon dolar ele geçirildi
Nijerya: Yoksulluk bakanının yolsuzluk soruşturmasında 24 milyon dolar ele geçirildi İnsani İşler ve Yoksulluğun Azaltılması Bakanı Betta Edu yolsuzluk iddiaları üzerine yıl başında görevden alınmıştı.
10.04.2024 Dünya
Juventus, Felipe Anderson'da geri sayıma geçti!
Juventus, Felipe Anderson'da geri sayıma geçti! Serie A'da bu sezon hedeflerinin uzağında kalan Juventus'un Lazio forması giyen Felipe Anderson'u kadrosuna katmak üzere olduğu ortaya çıktı.
9.04.2024 İtalya Serie A
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı 2021 yılında Galatasaray'a transfer olan Sacha Boey, kış transfer döneminde bonservis rekoru kırarak Alman devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Bu sezon şampiyonluk hedefinden epey uzak kalan Bavyera ekibi, 23 yaşındaki yıldız oyuncuyla ilgili gelişmeyi resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
9.04.2024 Almanya Bundesliga
Preciado'dan Sparta Prag'a büyük darbe! Galatasaray'ı yıkmıştı
Preciado'dan Sparta Prag'a büyük darbe! Galatasaray'ı yıkmıştı Galatasaray'ın Avrupa'dan elenmesinde başrolü oynayan Sparta Praglı Angelo Preciado, bu müthiş performansından sonra tanınmaz hale geldi. Ekvadorlu sağ bek, üst üste gördüğü kırmızı kartlarla takımına büyük darbe indirdi, başkent ekibi ligde liderliği kaybetti.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı Fırtına'nın kaptanı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir ismi Avrupa ekipleriyle anılan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Uğurcan Çakır'ın yazın Trabzonspor'dan ayrılabileceği öne sürüldü. Olası adresi ise çok şaşırttı!
9.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'a Arjantinli maestro! Yönetim harekete geçti
Trabzonspor'a Arjantinli maestro! Yönetim harekete geçti Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların yıldız futbolcuya kanca attığı öğrenildi. Bordo-mavililerde kurmayların transferi hızlıca sonuçlandırmak istediği aktarıldı.
8.04.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Transferi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.