Tren Garı

Tren Garı

Son dakika tren garı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tren garı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tren garı haber sayfamızda...

Tren Garı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.385 tren garı haberi bulunmuştur.
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu"
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den Türkiye açıklaması. Steinmeier "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" dedi.
22.04.2024 Gündem
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer!
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer! Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Tırnaktan bile küçük! Boyutu ile görenleri hayrete düşürüyor
Tırnaktan bile küçük! Boyutu ile görenleri hayrete düşürüyor Bursa’da Ahmet Erdönmez’in koleksiyonunda bulunan binlerce eser sergileneceği günü bekliyor. Dünyadaki birçok ülkenin kültürünü yansıtan eserler arasında tırnaktan da küçük olan İncil ise herkesi şaşkına çeviriyor.
11.04.2024 Haberler
Tırnaktan bile küçük! Boyutu ile görenleri hayrete düşürüyor
Tırnaktan bile küçük! Boyutu ile görenleri hayrete düşürüyor Bursa’da Ahmet Erdönmez’in koleksiyonunda bulunan binlerce eser sergileneceği günü bekliyor. Dünyadaki birçok ülkenin kültürünü yansıtan eserler arasında tırnaktan da küçük olan İncil ise herkesi şaşkına çeviriyor.
11.04.2024 Gündem
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor Doğu Almanya’nın istihbarat örgütü Stasi’nin eski bir subayı, 50 yıl önce Berlin Duvarı’ndan kaçmak isteyen bir kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Adı gizli tutulan sanık yargılanıyor.
15.03.2024 Dünya
Sorgun YHT Garı açıldı! 240 bin yolcuya hizmet verecek
Sorgun YHT Garı açıldı! 240 bin yolcuya hizmet verecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ankara-Sivas YHT Hattı’nda şu ana kadar 885 bin yolcunun seyahat ettiğini belirterek, hat üzerindeki YHT garlarını da birer birer hizmete verdiklerini açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Sorgun YHT Garı, 240 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Bakan Uraloğlu, şu anda 3 bin 600 kilometre hızlı tren hattında yapım çalışmalarının devam ettiklerinin altını çizdi.
13.03.2024 Ekonomi
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: İki ilçe arasındaki seyahat süresi 24 dakikadan 17 dakikaya indi
Bakan Uraloğlu açıkladı: İki ilçe arasındaki seyahat süresi 24 dakikadan 17 dakikaya indi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Konya’da Beyşehir-Seydişehir ilçelerini birbirine bağlayan tek yol standardındaki yolumuzu bölünmüş yol standardına yükseltecek çalışmaları başlattık ve hızla tamamladık. Bugün de huzurlarınızda bu projemizi açmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
27.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Haberler
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Gündem
Atatürk’ün Turgutlu’ya gelişinin 101’inci yılı
Atatürk’ün Turgutlu’ya gelişinin 101’inci yılı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Manisa’nın Turgutlu ilçesine gelişinin 101’inci yılı törenlerle kutlandı.
27.01.2024 Ege
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Camiyi yıkıp tapınak yaptılar! Skandal açılışa on binlerce kişi katıldı
Camiyi yıkıp tapınak yaptılar! Skandal açılışa on binlerce kişi katıldı Hindistan Başbakanı Narendra Modi bugün Ayodhya kentinde Hindu tanrısı Ram için inşa edilen bir tapınağı açtı, törene on binlerce kişi katıldı.
22.01.2024 Dünya
M4 Durakları 2024: M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Durakları İsimleri, Güzergah Hattı ve Çalışma Saatleri
M4 Durakları 2024: M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Durakları İsimleri, Güzergah Hattı ve Çalışma Saatleri Trafik sorunlarının en çok yaşandığı şehirlerin başını İstanbul çekiyor. Raylı sistemler günümüzde en çok kullanılan toplu taşıma araçları arasında yer alıyor. Gün içerisinde milyonlarca insan metro hatlarını kullanıyor. Bu nedenle metro durakları isimleri, güzergah hattı, sefer saatleri önem kazanıyor. M4 metrosu İstanbul’da en çok kullanılan hatlar arasında yer alırken geçtiği duraklar pek çok kişinin araştırma konusu oluyor. M4 Kadıköy-Tavşantepe metro durakları isimleri ve güzergah hattı ile ilgili detaylı bilgilere ‘M4 Metro Durakları 2024’ başlıklı içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
9.01.2024 Gündem
Doğu Ekspresi yolcularına Sivas'ta halaylı karşılama
Doğu Ekspresi yolcularına Sivas'ta halaylı karşılama Kars’tan hareket ederek Sivas’ta mola veren Turistik Doğu Ekspresi treni yolcuları, çiçekler ve Sivas halayıyla karşılandı.
14.12.2023 Haberler
Doğu Ekspresi yolcularına Sivas'ta halaylı karşılama
Doğu Ekspresi yolcularına Sivas'ta halaylı karşılama Kars’tan hareket ederek Sivas’ta mola veren Turistik Doğu Ekspresi treni yolcuları, çiçekler ve Sivas halayıyla karşılandı.
14.12.2023 Gündem
İlk seferini gerçekleştiren Turistik Doğu Ekspresi, Kars'a ulaştı
İlk seferini gerçekleştiren Turistik Doğu Ekspresi, Kars'a ulaştı Ankara'dan yola çıkan ve ilk seferini gerçekleştiren Turistik Doğu Ekspresi, yaklaşık 30 saat süren yolculuğun ardından son durağı olan Kars'a ulaştı.
13.12.2023 Ekonomi
Doğu Ekspresi yeni sezonu açtı
Doğu Ekspresi yeni sezonu açtı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü Turistik Doğu Ekspresi, 2023-2024 dönemi ilk seferine başladı.
12.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Turistik bölgesel tren sefere başlayacak
Bakan Uraloğlu: Turistik bölgesel tren sefere başlayacak Ankara- Kars güzergahında kış sezonu boyunca haftada 3 gün karşılıklı hizmet verecek Turistik Doğu Ekspresi, Ankara'dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından törenle uğurlandı. Uraloğlu, "Kars-Erzurum-Kars arasında turistik bölgesel tren seferlerini başlatıyoruz. Bilet satışlarına da bugün itibarıyla başlıyoruz" dedi.
11.12.2023 Gündem
Doğu Ekspresi ilk yolculuğuna başladı
Doğu Ekspresi ilk yolculuğuna başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü Turistik Doğu Ekspresi, 2023-2024 dönemi ilk seferine başladı.
11.12.2023 Ekonomi
Asırlık yolculuk ilelebet sürecek
Asırlık yolculuk ilelebet sürecek Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıl önce Atatürk’ün önderliğinde başlayan uygarlık yolculuğunu kutluyor.
29.10.2023 Gündem
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak kaplanan 100. yıl treni İstanbul’a hareket etti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak kaplanan 100. yıl treni İstanbul’a hareket etti Ankara-İstanbul hızlı treni, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla İletişim Başkanlığı tarafından tasarlanan '100'üncü Yıl' temasıyla kaplandı.
28.10.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Tren Garı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.