Trt Haber

Trt Haber

Son dakika trt haber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trt haber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trt haber haber sayfamızda...

Trt Haber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.826 trt haber haberi bulunmuştur.
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Pazartesi günü toplanacak. Kabine'de 4 başlık büyük önem taşıyor. İşte detaylar...
15.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü: ‘İsrail bedelini ödeyecek’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü: ‘İsrail bedelini ödeyecek’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesinde ateşkes için tüm imkanların seferber edilmesi gerektiğini söyledi.
13.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede 'İsrail bu zulmün bedelini ödeyecek' vurgusunu yaptı.
12.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede 'İsrail bu zulmün bedelini ödeyecek' vurgusunu yaptı.
12.04.2024 Gündem
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Haberler
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Dünya
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ilk toplantısını pazartesi günü yapacak.
12.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Gündem
MGK bugün Beştepe'de toplanıyor
MGK bugün Beştepe'de toplanıyor Milli Güvenlik Kurulu, iki aylık aranın ardından bugün Beştepe'de toplanacak. Toplantının öncelikli gündemi, Türkiye'nin sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları. MGK toplantısında, bölgesel ve uluslararası diğer güvenlik konuları da masaya yatırılacak.
4.04.2024 Gündem
AK Parti'den Beykoz'daki seçim sonuçlarına itiraz
AK Parti'den Beykoz'daki seçim sonuçlarına itiraz AK Parti, İstanbul Beykoz'da İlçe Seçim Kuruluna başvurarak seçim sonuçlarına itiraz etti.
2.04.2024 Gündem
Emekliler dikkat: Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor
Emekliler dikkat: Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri yarın başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
1.04.2024 Ekonomi
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kurum anketlere de değinerek " Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var'
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var' AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, günlerdir gündemden düşmeyen CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milletten oy alamıyor, nereye gitse emekli, memur, işçi, çiftçi tepki gösteriyor. Nereye gitse Gazze'yi soruyorlar. 'İsrail ile neden ticarete devam ediyorsunuz' diyorlar. Bu tabloyu manzarayı görüyor. Anketlere bakıyor. Oylar kartopu gibi eriyor. Gelmiş Yeniden Refah adayını geri çekecekmiş de bize destek olacakmış. Ne münasebet. Herkes çalışacak, herkes millete kendisini anlatacak, hizmet yarışına girecek ve milletimiz özgür iradesiyle kimi istiyorsa onu seçecek" dedi.
16.03.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'sandık' uyarısı
İletişim Başkanlığı'ndan 'sandık' uyarısı İletişim Başkanlığı, basın yayın organlarında ve sosyal medyadaki gerçek dışı içerikleri ifşa etmeye devam ediyor. Onlardan biri de cep telefonlarına gelen, "seçimde oy kullanacağınız sandık değişti" mesajıydı. Açıklamada, Yüksek Seçim Kurulu'nun böyle bir uygulaması olmadığı hatırlatıldı.
8.03.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok projelerini anlattı! "Ankara'yı dünya başkenti yapacağız"
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok projelerini anlattı! "Ankara'yı dünya başkenti yapacağız" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok TRT Haber'de projelerini anlattı. Altınok "İki anket var" diyerek sonuçları açıkladı.
5.03.2024 Gündem
TBMM'de seçim sonrası gündem yeni anayasa olacak
TBMM'de seçim sonrası gündem yeni anayasa olacak Yerel seçimler sonrası Meclis'in ana gündem maddelerinden biri yeni anayasa olacak. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un sık sık işaret ettiği yeni sivil anayasa için çalışmalar, 31 Mart sonrasında hız kazanacak. Yeni anayasa için tüm siyasi partilerden mutabakat aranacak.
4.03.2024 Gündem
Seçmen kaydı sorgulaması YSK ve e-Devlet'ten takip edilecek
Seçmen kaydı sorgulaması YSK ve e-Devlet'ten takip edilecek İletişim Başkanlığı, 31 Martta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin bilgilendirmede bulundu.
29.02.2024 Gündem
Rekor sonrası borsada yeni tahmin! Uzman isim ilk takip edilecek seviyeyi açıkladı
Rekor sonrası borsada yeni tahmin! Uzman isim ilk takip edilecek seviyeyi açıkladı Dün piyasalar açısından kritik bir gündü. Hem yurt içinde hem de yurt dışında gözler ABD’de ocak ayı enflasyon verisine çevrilmişti. ABD enflasyonu Fed için önemli ipuçları verdi. Altında düşüş görüldü. Borsada ise yatay seyir hakim. Peki bundan sonraki süreçte altın ve borsada yön ne olacak?
14.02.2024 Ekonomi
Tarihi adım! Karar onaylandı, Türk SİHA'ları Geçitkale'de
Tarihi adım! Karar onaylandı, Türk SİHA'ları Geçitkale'de KKTC Meclisi’nde, Geçitkale Havalimanı’na Türk SİHA’ları konuşlanmasına ilişkin karar onaylandı. Türkiye’nin çok kritik bir adım attığına değinen uzmanlara göre Ankara sadece Rum tarafına değil bölgede planı olan tüm güçlere çok net bir mesaj verdi.
13.02.2024 Gündem
Emekli olmadan maaşı öğrenmenin yolu! Birçok kişi bu hizmeti bilmiyor
Emekli olmadan maaşı öğrenmenin yolu! Birçok kişi bu hizmeti bilmiyor e-Devlet portalı, vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. e-Devlet'te birçok emekli adayının bilmediği bir hizmet mevcut. Gerekli şartları sağlayan kullanıcılar, yapacakları basit bir işlemle emekli olunca alacakları olası maaşı öğrenebilecek. Peki e-Devlet üzerinden olası emekli maaşı öğrenme nasıl yapılıyor? Yüksek emekli maaşı almak için ne yapılmalı? İşte detaylar...
11.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'dan sonraki adresi Gaziantep olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'dan sonraki adresi Gaziantep olacak Deprem bölgesi ziyaretlerine Hatay’da başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adresi bu kez Gaziantep olacak. Erdoğan, Hatay’da olduğu gibi, Gaziantep’te de inşası tamamlanan deprem konutlarının sahiplerine teslim edileceği törene katılacak.
4.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesine gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesine gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından çalışmalarını yoğun olarak sahada sürdürüyor.
3.02.2024 Gündem
Son dakika... ÖSYM açıkladı! YKS başvuruları yarın başlayacak
Son dakika... ÖSYM açıkladı! YKS başvuruları yarın başlayacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı için başvurular yarın (1 Şubat) başlayacak.
31.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trt Haber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.