Tsı Ne Demek? Araçlarda Tsı Motor Dizel Midir Yoksa Benzinli Midir?
Tsı Ne Demek? Araçlarda Tsı Motor Dizel Midir Yoksa Benzinli Midir? Teknolojinin gelişmesiyle birlikte piyasaya farklı modellerde araçlar üretiliyor. Üretilen araçlarda kullanılan bazı motor çeşitleri bulunuyor. TSI de bunlardan bir tanesidir. TSI motorun özellikleri ve hangi yakıtı kullandığı çok merak ediliyor. TSI ne demek? Araçlarda TSI motor dizel midir yoksa benzinli midir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
22.02.2021 Teknoloji
Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir'in rakipleri belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir'in rakipleri belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının kuraları çekiliyor. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan tek takım olan Başakşehir'in rakipleri belli oldu. Başakşehir, PSG, Manchester United, Leipzig ile aynı grupta yer aldı. Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2019-2020 sezonunun en iyi oyuncusu ödülünün sahibi Bayern Münihli Robert Lewandowski oldu.
1.10.2020 Şampiyonlar Ligi
Son dakika: Dünyanın gözü orada! Saat 08.00'de başladı...
Son dakika: Dünyanın gözü orada! Saat 08.00'de başladı... ABD Başkanı Donald Trump'ın, nükleer anlaşmadan tek taraflı olarak çekilmesinin ardından işaretini verdiği yaptırımların ikinci aşaması bugün TSİ 08.00'de başladı. Türkiye, İran ile ticareti yasaklanan ülkeler arasında yer almıyor.
5.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri