Tuba Ünsal

 Türk oyuncu ve eski manken.
 
Hayatı ve Kariyeri
 
Denizli'de doğdu. İlkokulu Vize, Kırklareli’de, orta öğrenimini Şanlıurfa’da, liseyi ise İzmir’de okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. Bunlardan bazıları; Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba. Son olarak Tövbeler Tövbesi adlı dizide oynamaktadır.
2004 yılında Cem Cantaş hayatını birleştiren Ünsal, 2006'da boşandı. 2012'de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Üçüncü evliliğini ise 2013 yılının mayıs ayında sunucu Mirgün Cabas ile yaptı. Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli,Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir.
Filmografi
 
Bebek İşi (2013)
Öyle Bir Geçer Zaman ki (2013)
Beni Unutma (2012)
Tövbeler Tövbesi (2011)
Dizi TV (2011)
Çakallarla Dans (2010)
Türkler Çıldırmış Olmalı (2009)
Bu Kalp Seni Unutur Mu? (2009)
Şaşirtmali (2009)
Çocuk (2008)
Plajda (2008)
Küçük Hanım Kar Tanesi (2007)
Yemin (2007)
Çılgın Dersane (2007)
Küçük Hanımefendinin Şoförü (2006)
Küçük Hanımefendi (2006)
Yeniden Çalıkuşu (2005)
Seni Çok Özledim (dizi) (2005)
Hızlı Adımlar (2004)
Ruhun Duymaz (2004)
Vizontele Tuuba (2003)
Mumya Firarda (2002)
Kolay Para (2002)
Karaoğlan (2002)
Savunma (2001)
Kırık Kalpler (2000)
Kurt Kapanı (1999)
Kıvılcım (1999)
Ayşecik (1998)
Ruhsar (1997)
Kara Melek (1996 - 2000)
Ayşecik (1996 - 2003)


Tuba Ünsal biyografisi

Tuba Ünsal kimdir?

Tuba Ünsal 07.12.1981 tarihinde doğmuş olup Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Tuba Ünsal kaç yaşındadır?

Tuba Ünsal 07.12.1981 tarihinde doğmuş olup 37 yaşındadır.

Tuba Ünsal ne iş yapar?

Tuba Ünsal Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Tuba Ünsal nerelidir?

Tuba Ünsal Türkiye vatandaşıdır.


Doğum Tarihi :1981-12-07