Türbülans

Türbülans

Son dakika Türbülans haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türbülans gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türbülans haber sayfamızda...

Türbülans

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 478 türbülans haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ın yeni transferine övgü: Jose Sosa'nın prime dönemini hatırlatıyor
Beşiktaş'ın yeni transferine övgü: Jose Sosa'nın prime dönemini hatırlatıyor Beşiktaş ara transfer döneminin son gününde orta sahasına iki takviye birden yaptı. Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan, siyah-beyazlı kulübün Ernest Muci ve Al Musrati hamlelerini köşesinde değerlendirdi. İşte 'Muci ve Al-Musrati ihtiyaca çok uygun' başlıklı yazı...
10.02.2024 Beşiktaş
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu Diyarbakır ve İzmir'de, sosyal medyada oluşturdukları kariyer platformlarından iş arayanları dolandıran ve paralarını alıp kamuda iş vaadinde bulunan 12 şüpheli, 'Paydos' adlı operasyonla yakalandı.
20.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi! 'Hırvat Sörloth'
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi! 'Hırvat Sörloth' Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken gündeminde yıldız futbolcular yer alıyor. Milliyet yazarı Levent Kalkan da sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi ve sürpriz bir öneride bulundu.
17.12.2023 Fenerbahçe
7 bin metre yukarıda can pazarı! Kargo kapısı patladı, 9 yolcu okyanusa düştü
7 bin metre yukarıda can pazarı! Kargo kapısı patladı, 9 yolcu okyanusa düştü Her zamanki gibi sıradan bir uçuş günüydü. Yolcular koltuklarına oturdu, mürettebat da tam takım hazırdı. Sakince havalanan devasa uçak bir müddet sonra türbülansa girdi. Yolcular tam derin bir nefes alacakken de güçlü bir patlama sesi duyuldu, ardından her şey havada uçuşmaya başladı. Uçakta adeta kıyamet kopuyordu.
8.12.2023 Yaşam
192 saat boyunca sadece tek 1 şey düşündü! Artık her yere su şişesiyle gidiyor
192 saat boyunca sadece tek 1 şey düşündü! Artık her yere su şişesiyle gidiyor Nişanlısıyla birlikte uçağa bindiklerinde başına geleceklerden habersizdi. 13 yıllık sevgilisiyle hayaller kuran genç kadın aslında onun son dakikalarını geçirdiğini bilmiyordu. Başına gelen olaylar ise adeta kitaplara konu olacak cinstendi. İşte mucizevi kurtuluşuyla herkesi etkileyen Annette Herfkens'in hikâyesi.
3.12.2023 Yaşam
Putin'den Ukrayna ile müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik
Putin'den Ukrayna ile müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik Hindistan başkanlığındaki G20 Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna ile müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik” dedi.
22.11.2023 Dünya
ABD için kurdukları tuzağa kendileri düştü! Nükleer denizaltı battı
ABD için kurdukları tuzağa kendileri düştü! Nükleer denizaltı battı Çin Donanmasına ait nükleer enerjiyle çalışan bir denizaltı, ABD ve İngiliz gemileri için kurulan bir tuzağa çarptı. İlk başta önemsiz gibi gözüken kaza 6 saat sonra bir faciaya dönüştü.
4.10.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Harita bomboş, üzerinde neredeyse hiç uçak yok! Tibet'in az bilinen 3 ilginç sırrı
Harita bomboş, üzerinde neredeyse hiç uçak yok! Tibet'in az bilinen 3 ilginç sırrı Hava trafiği her geçen gün daha da büyüyor, hava yolları şirketleri ile uçak üreticileri de uçuş maliyetlerini düşürmek adına yeni rotalar, yeni teknolojiler üzerine çalışıyor. Ancak tüm bunlar yaşanırken dünya üzerindeki bir noktada neredeyse hiç uçak uçmuyor. İşte uçak takip sitesi Flightradar24'e bakıldığında haritada bomboş görülen Tibet semalarının ardındaki 3 ilginç sır.
10.09.2023 Yaşam
İngiliz pilota Rus baskını! 'Onları gözden kaybediyorum'
İngiliz pilota Rus baskını! 'Onları gözden kaybediyorum' İngiliz devlet medyası, 3 Rus jeti ile karşı karşıya kalan İngiliz pilotun görüntülerini yayınladı. Söz konusu gelişmede pilotun tepkilerine de yer verildi.
22.08.2023 Dünya
Yolcu uçağı türbülansa girdi 7 kişi yaralandı
Yolcu uçağı türbülansa girdi 7 kişi yaralandı ABD’nin Hawaii adasının Honolulu şehrinden Sydney'e giden Hawaiian Airlines’a ait yolcu uçağı türbülansa girdi. Söz konusu gelişmede 7 kişi yaralandı.
4.07.2023 Dünya
Petrol piyasalarında zorlu geçiş süreci
Petrol piyasalarında zorlu geçiş süreci Pandemiden bu yana her sene farklı bir türbülans yaşanan petrol piyasaları dengesini bulmaya çalışıyor. Ancak bu arada sektörün en önemli iki kuruluşu OPEC ile Uluslararası Enerji Ajansı arasındaki anlaşmazlık, arz-talebin dışında, farklı unsurların da fiyatlara etki edeceğinin sinyalini veriyor.
28.06.2023 Milliyet Enerji
'Süper Güçler' arasında yeni kriz: Jinping çok utandı!
'Süper Güçler' arasında yeni kriz: Jinping çok utandı! Blinken'ın Çin ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Joe Biden, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'i tiye aldı. Biden'ın o sözleri dünya basınında kısa sürede gündem oldu.
21.06.2023 Dünya
USS Michigan harekete geçti! ABD'den gövde gösterisi
USS Michigan harekete geçti! ABD'den gövde gösterisi ABD nükleer enerjiyle çalışan ve 150 tomahawk füzesi taşıyabilen denizaltıyı harekete geçirdi. Söz konusu hamlenin zamanlaması ise bir hayli manidar.
17.06.2023 Dünya
Küresel ısınma 'uçuş türbülanslarını artırdı'
Küresel ısınma 'uçuş türbülanslarını artırdı' İngiltere'de yapılan araştırma, Dünya'nın ısısıyla birlikte uçuşlardaki türbülansların da arttığını ortaya koydu.
13.06.2023 Dünya
Çin savaş gemisinden Tayvan Boğazı'nda ABD gemisine yakın temas
Çin savaş gemisinden Tayvan Boğazı'nda ABD gemisine yakın temas ABD ile Çin arasında yaşanan Tayvan gerginliği yine patlak verdi. Tayvan Boğazı'ndan geçen ABD gemisi Çin donanmasına ait başka bir gemiyle yakın temas yaşadı.
5.06.2023 Dünya
En kritik üsse sızma girişimi! 20 bin ABD askerine büyük şok
En kritik üsse sızma girişimi! 20 bin ABD askerine büyük şok ABD'nin yüzölçümü olarak en büyük eyaleti olan Alaska'da yine ülkenin en büyük askeri tesisi bulunuyor. Yoğun güvenlik önemleriyle sık sık gündeme gelen ve ABD'nin askeri tatbikatlarını yürüttüğü bölge bir skandala imza attı.
3.06.2023 Dünya
Numan Kurtulmuş açıkladı: Özdağ bizden bakanlık talep etti
Numan Kurtulmuş açıkladı: Özdağ bizden bakanlık talep etti AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş Ümit Özdağ'ın ikinci tur kararını da değerlendirdi.
25.05.2023 Gündem
Ölümden kurtardığı balıkla böyle dost oldu! Tam 30 yıldır görür görmez yanına geliyor
Ölümden kurtardığı balıkla böyle dost oldu! Tam 30 yıldır görür görmez yanına geliyor İnsanlar ile hayvanlar arasındaki sıkı bağ birbirinden ilginç hikâyelere, filmler ve romanlara konu oldu. Gerçek olaylardan yola çıkılarak aktarılan ve günümüze ulaşan bu hikâyelerde her ne kadar kedi ve köpekler başrolde olsa da Japonya'da yaşanan bir durum bunlardan biraz farklı. İşte bir balık ve dalgıç arasında 30 yılı aşkın bir süredir devam eden dostluğun ardında yaşananlar.
17.04.2023 Dünya
Türbülans artıyor, bu detay öldürebilir! 'Sanki otomobildeymiş gibi düşünün'
Türbülans artıyor, bu detay öldürebilir! 'Sanki otomobildeymiş gibi düşünün' Hava yolu en güvenli ulaşım yolu olsa da kimi zaman havada yaşanan bazı olumsuzluklar yolcuların konforunu bozabiliyor ve hatta yaralanmalara, dolaylı yoldan ölümlere bile yol açabiliyor. Türbülans da bu durumlardan birisi. Önümüzdeki günlerde yürekleri ağıza getiren türbülansın daha da artacağını söyleyen havacılık uzmanlarına göre tehlikeli sonuçlardan korunmanın ise tek yolu var.
18.04.2023 Dünya
8 ay boyunca ailesinden gizledi! 'Uçağı kadın kullanıyormuş, düşmesek bari'
8 ay boyunca ailesinden gizledi! 'Uçağı kadın kullanıyormuş, düşmesek bari' Cangül Cadan çok dilli bir Akdeniz şehri olan Hatay'da, ailesinin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi. Şimdilerde hem kabin memurluğu yapan hem de pilot olmak için çabalayan genç kadın ilk zamanlarda ailesinden bile gizlediği bu eğitim için gece-gündüz çalışıyor. Pandeminin en karanlık dönemlerinde aldığı karar sonucu pilot olacağı günü iple çeken Cangül kendisini de 'basınç bağımlısı' olarak tanımlıyor.
9.04.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
29.03.2023 Futbol
AK Parti'li Canikli: 7'li masa küresel sermayenin avukatlığına soyunmuş
AK Parti'li Canikli: 7'li masa küresel sermayenin avukatlığına soyunmuş AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, "7'li masa, kamu bankalarının etkisiz hale getirilmesini ve küçültülmesini hedeflemektedir. Bu vaadi ile 7'li masa, yabancı sermayeli bankaların yani küresel sermayenin sözcülüğüne ve avukatlığına soyunmuş durumdadır" dedi.
27.03.2023 Gündem
Depreme uçakta yakalanınca ne olur? 6 Şubat'ta bu plan devreye girdi: '5 ila 7 metre kayma var'
Depreme uçakta yakalanınca ne olur? 6 Şubat'ta bu plan devreye girdi: '5 ila 7 metre kayma var' Yaşanan deprem felaketinin ardından afet bölgesi ilan edilen 11 ile ulaşmak için görev alan onlarca uçak, yüzlerce sorti gerçekleştirerek hem yardım hem de tahliye görevlerini yürüttü. Hatay Havalimanı'nın pistte yarıklar oluşması sebebiyle bir süre kullanılamaması sonrasında da akıllara deprem anında havada ve havalimanlarında neler yaşandığına dair sorular geldi. Uçaktayken deprem hissedilir mi? Deprem anında ve sonrasında uçuş trafiği nasıl kontrol ediliyor? İşte cevabı.
11.03.2023 Gündem
Bilinmeyen karakutu, türbülans ve tuvalet gerçeği! Gökyüzünün 'Barbie'si itiraf etti
Bilinmeyen karakutu, türbülans ve tuvalet gerçeği! Gökyüzünün 'Barbie'si itiraf etti Yıllarca hostes olarak çalıştıktan sonra istifa edip kendini sosyal medyaya adayan Arjantinli kadın son günlerde herkesin dilinde. Yaptığı paylaşımlarla fenomen olan ve sadece TikTok'ta tam 3 milyon kişi tarafından takip edilen 'Barbie', daha önce uçaklar hakkında hiç duyulmamış gizli bilgileri tek tek itiraf etti.
4.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türbülans ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.