Türgev

Türgev

Son dakika TÜRGEV haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TÜRGEV gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TÜRGEV haber sayfamızda...

Türgev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 192 türgev haberi bulunmuştur.
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV’in iftar programında yaptığı konuşmada “31 Mart sadece yeni bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha büyük zaferlerin müjdecisi olacaktır. Yolumuza yenilenmiş, tazelenmiş çok daha güçlenmiş şekilde devam edeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim?
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan Beşiktaş'taki yangına dair, "Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim?" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan 31 Mart seçimleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, " Yolumuza yenilenmiş, tazelenmiş çok daha güçlenmiş bir şekilde devam edeceğiz. " dedi.
5.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim?
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan Beşiktaş'taki yangına dair, "Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim?" ifadelerini kullandı.
5.04.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde Romanlarla buluştu.
22.03.2024 Gündem
Cami açılışında ateşkes çağrısı
Cami açılışında ateşkes çağrısı Eskişehir’de Kültür Merkezi ve 100. Yıl Cami’sinin açılışına katılan CHP lideri Özel Filistin için ateşkes çağrısında bulundu. Özel, “Ramazan mübarek günündeyiz ama Filistin’de şehadet sürüyor. Şu ana kadar 32 binden fazla insan katledilmiş durumda” dedi.
16.03.2024 Gündem
TÜRGEV öğrencilerine hafızlık kursu başarı belgeleri verildi
TÜRGEV öğrencilerine hafızlık kursu başarı belgeleri verildi TÜRGEV ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, tarafından '75 Günde Koro, Musiki Makamları ve Mana Mealle Hafızlık' programını başarıyla tamamlayanlara törenle belgeleri takdim edildi.
18.09.2023 Gündem
Erdoğan, Akşener’den tazminat kazandı
Erdoğan, Akşener’den tazminat kazandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle açtığı davadan 55 bin lira manevi tazminat kazandı. Erdoğan, parayı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’na (TÜRGEV) bağışladı.
13.12.2022 Gündem
Erdoğan, Akşener'den kazandığı tazminatı TÜRGEV'e bağışladı
Erdoğan, Akşener'den kazandığı tazminatı TÜRGEV'e bağışladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle açtığı davada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den 55 bin TL manevi tazminat kazandı. Erdoğan, kazandığı tazminatı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfına bağışladı.
12.12.2022 Gündem
Esenler'de Bilal Erdoğan'ın katılımıyla kız öğrenci yurdu açıldı
Esenler'de Bilal Erdoğan'ın katılımıyla kız öğrenci yurdu açıldı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfının (TÜRGEV) Esenler Safiye Ali Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışı törenle yapıldı.
14.09.2022 Gündem
İstanbul'da 'Evlat Nöbeti Çalıştayı'
İstanbul'da 'Evlat Nöbeti Çalıştayı' Diyarbakır annelerinin 'Evlat Nöbeti' çalıştay konusu oldu. Medya Platformu Derneği ve MİSMED Sosyal Medya Derneği tarafından düzenlenen 'Evlat Nöbeti Çalıştayı'na katılan TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, "Bizim buradaki temel meselemiz, Diyarbakır Anneleri'nin hikayesini anlatıp anlatamamaktan daha büyük meselemiz olduğunu düşünüyorum. Kendi hikayemizi anlatma sorunumuz var. Yapısal bir sorun olduğunu önce görmek gerekiyor" dedi.
17.08.2022 Gündem
Erdoğan: Ekonomik istikrar mücadelemizi zaferle neticelendireceğiz
Erdoğan: Ekonomik istikrar mücadelemizi zaferle neticelendireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesinin mezuniyet törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Salgın döneminde sağlık ve üretim gücümüzü test ettik. Rusya-Ukrayna savaşıyla bölgesel krizler karşısındaki dayanıklılığımızı gördük. Kur, faiz, enflasyon şeytan üçgeninde sıkıştırıldığımız ekonomik istikrar mücadelemizi de inşallah zaferle neticelendireceğiz." ifadelerini kullandı.
24.07.2022 Siyaset
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki iki hedefi duyurdu
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki iki hedefi duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenli bölge oluşturulması için yeni bir safhaya geçildiğini duyurarak 2 hedefi açıkladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na 10 soru da yönelten Erdoğan, "Bu delikanlılığı yaparsa kendisini muhatap almaya başlarım." ifadelerini kullandı.
1.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye jet yanıt: Hapisten korksak cesur olmazdık
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye jet yanıt: Hapisten korksak cesur olmazdık Bahçeli’nin grup konuşmasında kendisine yönelik sarf ettiği sözlere yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Birisi beni hapse göndermekle tehdit etmiş. Feriştahınız gelse bize diz çöktüremez. Kimsiniz siz? ” dedi.
1.06.2022 Siyaset
Erdoğan, 27 Mayıs’ın yıldönümü etkinliğinde muhalefete seslendi: Aklınızı başınıza alın, ihaneti bırakın
Erdoğan, 27 Mayıs’ın yıldönümü etkinliğinde muhalefete seslendi: Aklınızı başınıza alın, ihaneti bırakın Yeni adı ‘Demokrasi ve Özgürlükler Adası’ olan Yassıada’da konuşan Erdoğan, “Ülkenize ve milletinize ihanet derecesine varan söylemlerinizi, davranışlarınızı, provokasyonlarınızı artık bir kenara bırakın, aklınızı başınıza alın” dedi.
28.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur ve enflasyon mesajı: Üstesinden geleceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur ve enflasyon mesajı: Üstesinden geleceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEİK Merkez Ofisi Açılışı ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde konuşma yaptı. Kur ve enflasyon konusunda 'Üstesinden geleceğiz' mesajı veren Erdoğan, 'Bu süreçte istihdamı, üretimi, ihracatı koruyarak hiçbir insanımızın çöküşüne izin vermeyeceğiz. Bir yandan insanlarımızın günlük hayatlarını etkileyen fiyat artışlarının önüne geçerek, bir taraftan gelirleri artırarak gelir seviyesindeki düşüşün derhal önüne geçeceğiz.' dedi.
27.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun iddialarına Erdoğan böyle cevap verdi: Bay Kemal'in söylediğinden farkı var mı?
Kılıçdaroğlu'nun iddialarına Erdoğan böyle cevap verdi: Bay Kemal'in söylediğinden farkı var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında önemli açıklamalarda bulundu. Programda tarihi belgeyi gösteren Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili 'Bay Kemal'in geçen akşam söylediğinden farkı var mı? Aynı değil mi?' dedi.
27.05.2022 Haberler
Kılıçdaroğlu'nun iddialarına Erdoğan böyle cevap verdi: Bay Kemal'in söylediğinden farkı var mı?
Kılıçdaroğlu'nun iddialarına Erdoğan böyle cevap verdi: Bay Kemal'in söylediğinden farkı var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında önemli açıklamalarda bulundu. Programda tarihi belgeyi gösteren Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına tepki göstererek 'Bay Kemal'in geçen akşam söylediğinden farkı var mı? Aynı değil mi?' dedi.
27.05.2022 Siyaset
AK Parti'li Canbey'den Kılıçdaroğlu'na: Ucuz numaralar
AK Parti'li Canbey'den Kılıçdaroğlu'na: Ucuz numaralar AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, "6’lı masadaki adaylık krizi sonrasında, partisi içindeki krizleri de çözemeyen Kılıçdaroğlu, arzuladığı cumhurbaşkanı adaylığını öne çıkarabilmek için bu gibi ucuz numaralarla parti tabanına ve kamuoyuna mesaj vermeye çalışmaktadır" dedi.
26.05.2022 Siyaset
Erdoğan, yasal yollara başvuracak
Erdoğan, yasal yollara başvuracak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Doç. Dr. Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı’na yönelik “ABD’ye kaçacak” iddiasına karşı yasal yollara başvurulacağını açıkladı.
26.05.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Burası Kandil değil, Düzce'
Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Burası Kandil değil, Düzce' Düzce'de temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki kişinin "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" tepkisiyle karşılaştı.
25.05.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili Erdoğan'ın avukatından açıklama: Yasal yollara başvurulacak
Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili Erdoğan'ın avukatından açıklama: Yasal yollara başvurulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddiaları nedeniyle aleyhinde yasal yollara başvurulacağını açıkladı.
25.05.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset değil ahlaksızlıktır
Bakan Bozdağ: İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset değil ahlaksızlıktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin, "İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset yapma değildir, ahlaksızlıktır. İftira, yalan ve çarpıtma üzerine siyasetini bina edenler, bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ı durdurmayı da yenmeyi de başaramadılar" dedi.
25.05.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'na TÜRGEV ve ENSAR vakıflarından yanıt
Kemal Kılıçdaroğlu'na TÜRGEV ve ENSAR vakıflarından yanıt CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına TÜRGEV ve ENSAR vakıflarından yanıt geldi. Vakıflardan yapılan açıklamada, ABD'de bulunan TURKEN Vakfı'nın ne olduğu, ne iş yaptığı, yasalardaki hakkında detaylı bilgiler verildi.
25.05.2022 Gündem
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına peş peşe sert tepkiler: Kara propaganda aygıtında üretildi
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına peş peşe sert tepkiler: Kara propaganda aygıtında üretildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik açıklamalarına peş peşe sert tepkiler geldi.
25.05.2022 Siyaset
Son dakika: Erdoğan'dan ağırlaştırılmış müebbet cezası alan Kavala açıklaması: Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu
Son dakika: Erdoğan'dan ağırlaştırılmış müebbet cezası alan Kavala açıklaması: Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da STK temsilcileri ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi olaylarına ilişkin verilen mahkeme kararı hakkındaki eleştirilere sert cevap vererek, “En son bir zat ile ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye’nin Soros’uydu. Bu adam Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü.” dedi. Erdoğan "Çevreciliğin destanını bu ülkede biz yazdık. Bizler 5 milyon civarında fidan, ağaç dikerek bunu yaptık" ifadelerine yer verdi.
27.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türgev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.