Türk Diplomat

Türk Diplomat

Son dakika türk diplomat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türk diplomat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türk diplomat haber sayfamızda...

Türk Diplomat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.294 türk diplomat haberi bulunmuştur.
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin gerisinde kaldıkları iki konuya değindi. Dendias bu iki konuyu iki büyük savaştan örnek vererek adeta bir itirafta bulundu.
17.04.2024 Dünya
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunan Hava Kuvvetleri ve Türkiye'nin Mavi Vatan politikalarına ilişin değerlendirmelerde bulundu. Dendias ayrıca ABD'den satın aldıkları F-35'lere ilişkin adeta bir itirafta bulundu.
25.03.2024 Dünya
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde İsrail İstihbarat Servisine yönelik yürütülen operasyon sonucu yabancı uyruklu 34 kişi gözaltına alındı.
2.01.2024 Gündem
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı
Pençe Kilit'te terör mağarasına baskın! MSB görüntüleri paylaştı Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken son haber Pençe Kilit bölgesinden geldi.
2.01.2024 Gündem
Erbil saldırısının intikamı alındı
Erbil saldırısının intikamı alındı Irak’ın Erbil kentinde Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK/KCK’lı “Renas Derik” kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği ortak hava harekâtında etkisiz hale getirildi.
1.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! 20 ilde bin 510 düzensiz göçmen yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı! 20 ilde bin 510 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen 'Kalkan-5' operasyonunda, 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve bin 510 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
31.12.2023 Gündem
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Türk diplomat Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Türk diplomat Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken yeni haber bu kez Irak'ın kuzeyinden geldi. Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Cemil Akar'ın etkisiz hale getirildiği hava harekatının detayları belli oldu.
31.12.2023 Haberler
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Türk diplomat Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Türk diplomat Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken yeni haber bu kez Irak'ın kuzeyinden geldi. Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Cemil Akar'ın etkisiz hale getirildiği hava harekatının detayları belli oldu.
31.12.2023 Gündem
Bu görüntüler İstanbul'dan! Araçta kadını dövdü, trafiği tehlikeye attı
Bu görüntüler İstanbul'dan! Araçta kadını dövdü, trafiği tehlikeye attı Beşiktaş’ta bir otomobil sürücüsü trafikte seyir halindeyken yanındaki kadını dövdü. O anlar bir başka aracın sürücüsü tarafından saniye saniye kaydedildi.
31.12.2023 Gündem
ABD ve Rusya'nın planı, Türkiye'nin teklifi! Dünya medyasında manşet
ABD ve Rusya'nın planı, Türkiye'nin teklifi! Dünya medyasında manşet Washington, iki ülkeyle Ankara'nın alternatifine karşı çıktığı rota için görüşüldüğünü duyurdu, Rusya Türkiye'yi merkeze koyan yeni bir plan sundu. Rus medyası Moskova'daki hassas randevu öncesinde Türkiye'nin teklifini sayfasına taşırken, Amerikan medyası Ankara'nın dünya için umutları artırdığını yazdı.
31.08.2023 Dünya
Şehit diplomatları anan diziye teşekkür
Şehit diplomatları anan diziye teşekkür Disney Plus’ın Atatürk dizisini global arenada yayımlnamama kararına yönelik tepkiler sürerken, Dışişleri Bakanlığı, Twitter hesabından, hem platforma hem de bu kararı coşkuyla karşılayan Ermeni diasporasına gönderme niteliği taşıyan bir paylaşımda bulundu.
5.08.2023 Gündem
MİT’ten 7 ayda  29 kritik operasyon
MİT’ten 7 ayda  29 kritik operasyon MİT’in 2023 başından bu yana terör örgütlerine karşı imza attığı sınırötesi operasyonlar şöyle: 6 Ocak: Suriye Haseke’de Bursa’daki infaz koruma memurlarına yönelik saldırının azmettiricisi MLKP’nin Suriye sorumlusu “Ahmet Şoreş” kod adlı Zeki Gürbüz etkisiz hale getirildi...
23.07.2023 Gündem
MİT en doğru anı seçti! Diplomatı şehit eden saldırının azmettiricisine operasyon
MİT en doğru anı seçti! Diplomatı şehit eden saldırının azmettiricisine operasyon MİT, PKK’nın sözde Irak istihbarat sorumlusu 'Hasan' kod adlı Celal Kaya'yı, Irak/Sülaymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.
5.07.2023 Haberler
MİT en doğru anı seçti! Diplomatı şehit eden saldırının azmettiricisine operasyon
MİT en doğru anı seçti! Diplomatı şehit eden saldırının azmettiricisine operasyon MİT, PKK’nın sözde Irak istihbarat sorumlusu 'Hasan' kod adlı Celal Kaya'yı, Irak/Sülaymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.
5.07.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok net terörle mücadele mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok net terörle mücadele mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
Afganistan'daki son Yahudi'nin Türkiye'ye göçü geçmişteki benzer olayları akıllara getirdi
Afganistan'daki son Yahudi'nin Türkiye'ye göçü geçmişteki benzer olayları akıllara getirdi Taliban'ın Afganistan'da yıllar sonra yönetimi yeniden ele almasının ardından yaşanan görüntüler hafızalarda hâlâ tazeliğini koruyor. Başkent Kâbil'deki uluslararası havaalanına akın eden binlerce Afgan ülkeden gerçekleştirilen tahliye operasyonlarıyla kaçmaya çalışıyordu. Kimi bunu başarabilirken kimisi ise uçağın iniş takımlarından düşüp feci şekilde can vermişti. Bu coğrafyadaki son Yahudi olan Zebulun Simantov da Afganistan'dan göç etmek zorunda kalanlardan biriydi. Onun hikâyesi geçmişte yaşanan acı günleri ve kurtarma olaylarını hatırlattı.
24.10.2021 Gündem
Son dakika... 'Erdoğan vazgeçmeyecek, Biden köşeye sıkıştı!' İngiliz basını yazdı
Son dakika... 'Erdoğan vazgeçmeyecek, Biden köşeye sıkıştı!' İngiliz basını yazdı İngiltere'nin ünlü Financial Times gazetesi, Türkiye'nin F-35 teslimatına engel olan ABD'nin, verdiği kararlar nedeniyle çok zor bir duruma düştüğünü yazdı. Haberde 'Batılılar endişelenmeye başladı' ifadelerine yer verildi.
14.10.2021 Dünya
Son dakika: ABD'den Kemal Arıkan'ın katili Sasunyan'ın tahliyesi için flaş açıklama
Son dakika: ABD'den Kemal Arıkan'ın katili Sasunyan'ın tahliyesi için flaş açıklama Gelen son dakika haberine göre; ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, şehit Los Angeles Başkonsolosu Kemal Arıkan'ın katili Hampig Sasunyan'ın tahliye kararından "derin hayal kırıklığı" duyduklarını bildirdi.
12.03.2021 Dünya
Son dakika: Türkiye'den 'terörist Sasunyan'ın salıverilmesi kararına sert tepki
Son dakika: Türkiye'den 'terörist Sasunyan'ın salıverilmesi kararına sert tepki Gelen son dakika haberine göre; Türkiye, şehit Los Angeles Başkonsolosu Kemal Arıkan'ın katili terörist Sasunyan'ın Los Angeles County Yüksek Mahkemesince salıverilmesinin önünü açan kararı şiddetle kınadı.
12.03.2021 Siyaset
Erbil'de Türk diplomatı şehit edenlere idam cezası!
Erbil'de Türk diplomatı şehit edenlere idam cezası! Erbil'de Türk diplomat Osman Köse'nin şehit edilmesi olayında baş fail 2 kişi hakkında verilen idam kararı IKBY Temyiz Mahkemesi, Erbil 2. Ceza Mehkemesi tarafından onaylandı.
23.09.2020 Dünya
ABD’li heyetle Patriot görüşüldü
ABD’li heyetle Patriot görüşüldü İzmir’de WeAreNATO toplantısına katılan senatör ve askerlerden oluşan ABD’li heyet ile Türk heyetin görüşmesinde F-35 savaş uçaklarının temini ve hava savunma sistemi Patriotlar ele alındı.
22.02.2020 Gündem
Türk diplomat Köse'yi şehit edenlere idam cezası
Türk diplomat Köse'yi şehit edenlere idam cezası Irak'ta Erbil 2. Ceza Mahkemesi'nin, Türk diplomat Osman Köse'yi şehit edenlerden 2'si için idam kararı aldığı bildirildi.
11.02.2020 Gündem
Son dakika... Şehit diplomat soruşturmasında yeni gelişme!
Son dakika... Şehit diplomat soruşturmasında yeni gelişme! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu görevlisi Osman Köse'nin şehit edilmesiyle ilgili 2 kişinin tutuklandığını bildirdi
30.12.2019 Gündem
Türk diplomatların katillerinin robot resimleri 39 yıl sonra yayımlandı
Türk diplomatların katillerinin robot resimleri 39 yıl sonra yayımlandı Avustralya polisi, 17 Aralık 1980'de Sydney Başkonsolosu Arıyak ile Güvenlik Ataşesi Sever'e suikast düzenleyen iki erkeği tanıyanların ihbarda bulunmasını istiyor. Robot resimleri yayımlanan iki şüphelinin bugün 60'lı yaşlarında olduğu sanılıyor.
29.12.2019 Dünya
Ermeni iddialarına karşı resmi site
Ermeni iddialarına karşı resmi site İletişim Başkanlığı “1915.gov.tr” internet sitesi oluşturarak, Ermeni soykırımı iddialarına belgelerle yanıt verdi. İngilizce yayın yapan sitede “1915 olayları”, “Resmi beyanname”, “Mahkeme kararları”, “Ermeni terörü”, “soru-cevap” gibi bölümler yer aldı.
9.12.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türk Diplomat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.