Türk Hakem

Türk Hakem

Son dakika Türk hakem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türk hakem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türk hakem haber sayfamızda...

Türk Hakem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.297 türk hakem haberi bulunmuştur.
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Halil Umut Meler, Dünya Kupası'na doğru!
Halil Umut Meler, Dünya Kupası'na doğru! İspanya’nın Sevilla kentinde Avrupalı Hakemler Kongresi gerçekleştirildi.
20.01.2024 Futbol
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tahliye edildi
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tahliye edildi MKE Ankaragücü Kulübünün eski başkanı Faruk Koca, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.
27.12.2023 Ankaragücü
Halil Umut Meler taburcu oldu, ailesine kavuştu!
Halil Umut Meler taburcu oldu, ailesine kavuştu! MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca ve beraberindekilerin saldırısına uğrayan Halil Umut Meler, dün taburcu oldu, ailesinin yanına gitti.
14.12.2023 Futbol
Halil Umut Meler'e saldırı dünya basınında! 'Dayak skandalı'
Halil Umut Meler'e saldırı dünya basınında! 'Dayak skandalı' Hakeme yapılan saldırı Avrupa spor kamuoyunda dün gündemin ilk sırasındaydı. Konuyla ilgili haberlerde, “Türkiye’den korkunç görüntüler”, “Utanç verici”, “Dayak skandalı”, “Vahşi saldırı”, “Rezalet” ifadeleri yer aldı.
13.12.2023 Futbol
ÖZEL | Halil Umut Meler'in son durumu belli oldu! Hakemliği bırakacak mı?
ÖZEL | Halil Umut Meler'in son durumu belli oldu! Hakemliği bırakacak mı? Ankaragücü - Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in son durumuna SKORER ulaştı. FIFA kokartlı hakemin, geleceğine dair kararı netlik kazandı.
12.12.2023 Futbol
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca istifa etti!
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca istifa etti! Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca görevinden istifa etti.
12.12.2023 Ankaragücü
Kopenhag-Galatasaray maçı unutuldu! Danimarka'da gündem Halil Umut Meler
Kopenhag-Galatasaray maçı unutuldu! Danimarka'da gündem Halil Umut Meler Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı Danimarka'da 'yılın maçı' olarak lanse edilen Kopenhag-Galatasaray karşılaşmasının önüne geçti. Kuzey Avrupa ülkesindeki spor haber sitelerinde ilk sıradaki haber, Ankaragücü-Rizespor maçı bitiminde yaşananlar oldu.
12.12.2023 Şampiyonlar Ligi
Avrupa basını Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı konuşuyor: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü
Avrupa basını Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı konuşuyor: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı Avrupa basınında da geniş yankı buldu.
12.12.2023 Futbol
İtalya'dan Halil Umut Meler'e büyük tepki: VAR onu büyük bir utançtan kurtardı!
İtalya'dan Halil Umut Meler'e büyük tepki: VAR onu büyük bir utançtan kurtardı! UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Lazio ile Celtic, Roma Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Türk hakem Halil Umut Meler yönetti. İtalyan basını maçın hemen ardından Halil Umut Meler için "VAR onu büyük bir utançtan kurtardı" manşetini attı. Meler'in 90+5'inci dakikada verdiği karar büyük tepki gördü.
29.11.2023 Şampiyonlar Ligi
100 yılın unutulmazları
100 yılın unutulmazları Türk futbol tarihi, ulusal ve uluslararası alanda nice başarılarla dolu. Hakkı Yeten, Metin Oktay, Lefter, Can Bartu gibi efsanevi futbolcuların yanı sıra devrim gerçekleştiren teknik adamlar hem hayat hikayeleri hem de film gibi yaşamlarıyla maziye damgalarını vurdu.
26.10.2023 Skorer
Konferans Ligi'nde Türk hakemlerden çok konuşulacak karar!
Konferans Ligi'nde Türk hakemlerden çok konuşulacak karar! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ballkani ile Dinamo Zagreb arasında oynanan mücadelede Türk yardımcı hakem Ceyhun Sesigüzel'in kaldırdığı ofsayt bayrağı gündem oldu.
6.10.2023 Konferans Ligi
UEFA açıkladı! Halil Umut Meler'e Şampiyonlar Ligi'nde görev
UEFA açıkladı! Halil Umut Meler'e Şampiyonlar Ligi'nde görev Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe-Antalyaspor maçını yöneten Halil Umut Meler'e UEFA'dan görev. Tecrübeli hakem, Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak.
18.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Ozan Çağı Sarıkaya'ya büyük görev!
Ozan Çağı Sarıkaya'ya büyük görev! İtalya ile Polonya arasındaki Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'nın final maçını Ozan Çağı Sarıkaya yönetecek.
15.09.2023 Voleybol
Eski hakem Cüneyt Çakır’a Rusya'da görev!
Eski hakem Cüneyt Çakır’a Rusya'da görev! Cüneyt Çakır’ın Rusya Futbol Federasyonu yönetimindeki Uzman Hakem Komisyonu'nda görev alacağı açıklandı.
26.07.2023 Diğer
Wimbledon'da görev alan Türk hakemler DHA'ya konuştu
Wimbledon'da görev alan Türk hakemler DHA'ya konuştu Dünyanın en prestijli tenis turnuvası Wimbledon'da görev alan Türk hakemler açıklamalarda bulundu.
19.07.2023 Tenis
UEFA'dan Abdulkadir Bitigen'e görev
UEFA'dan Abdulkadir Bitigen'e görev FIFA kokartlı Türk hakem Abdulkadir Bitigen, Lüksemburg'un Swift Hesper ile Slovakya'nın Slovan Bratislava takımları arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi birinci eleme turu ikinci karşılaşmasını yönetecek.
18.07.2023 Futbol
Rusya'dan Cüneyt Çakır ve Milorad Mazic'e davet!
Rusya'dan Cüneyt Çakır ve Milorad Mazic'e davet! 2022'de hakemliği bırakan Cüneyt Çakır, eski Sırp hakem Milorad Mazic ile birlikte Rusya Futbol Federayonu'ndan davet aldı.
29.06.2023 Dünyadan Futbol
Halil Umut Meler'in yönettiği maçta kazanan Kolombiya!
Halil Umut Meler'in yönettiği maçta kazanan Kolombiya! Halil Umut Meler'in düdük çaldığı hazırlık karşılaşmasında Almanya, Kolombiya'ya 2-0 mağlup oldu.
20.06.2023 Milli Takım
Cüneyt Çakır, U20 Dünya Kupası finallerinde eğitimci olarak görev aldı
Cüneyt Çakır, U20 Dünya Kupası finallerinde eğitimci olarak görev aldı FIFA kokartlı eski hakem Cüneyt Çakır, Arjantin’de 20 Mayıs - 11 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 2023 FIFA U20 Dünya Kupası finallerinde eğitimci olarak görev aldı.
15.06.2023 Futbol
Türk hakemlerine uluslararası görevler! Cüneyt Çakır da listede
Türk hakemlerine uluslararası görevler! Cüneyt Çakır da listede Türk hakem ve eğiticimlerin FIFA ve UEFA tarafından önemli maç ve turnuvalarda görevlendirilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu bir açıklama yaptı.
13.05.2023 Futbol
Emre Belözoğlu çıkışı: Aykut hocam kulakların çınlasın
Emre Belözoğlu çıkışı: Aykut hocam kulakların çınlasın Galatasaray yenilgisinin ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun basın toplantısındaki açıklamaları çok konuşuldu. Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, 42 yaşındaki teknik adamın açıklamalarını değerlendirdi.
10.05.2023 Futbol
UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a davet geldi
UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a davet geldi UEFA, FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan'ı UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne davet etti.
17.04.2023 Futbol
Avrupa Ligi'nde korkutan olay! Göğsünü tuttu, gözyaşları ile kenara geldi
Avrupa Ligi'nde korkutan olay! Göğsünü tuttu, gözyaşları ile kenara geldi Avrupa futbolunun en önemli 2. organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nin Çeyrek Final ilk maçları tamamlandı. Sürpriz sonuçların alındığı karşılaşmalardan en dikkat çekeni Juventus - Sporting Lizbon maçı oldu. Müsabakada yaşanan olay izleyenleri korkuttu.
14.04.2023 UEFA Avrupa Ligi
Ajax - Union Berlin maçına damga vuran VAR kararı! Halil Umut Meler Alman basınında manşet oldu
Ajax - Union Berlin maçına damga vuran VAR kararı! Halil Umut Meler Alman basınında manşet oldu UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Hollanda ekibi Ajax ve Alman temsilcisi Union Berlin karşı karşıya gelirken, mücadeleyi Türk hakem Halil Umut Meler ve ekibi yönetti. Maçta verilen VAR kararına Union Berlin tepki gösterdi. Fakat Alman basını, Meler ve ekibinin kararını övdü.
17.02.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Türk Hakem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.