Türk Kızılayı

Türk Kızılayı

Son dakika Türk kızılayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türk kızılayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türk kızılayı haber sayfamızda...

Türk Kızılayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.435 türk kızılayı haberi bulunmuştur.
Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz depremzede vatandaşlarla iftar yaptı
Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz depremzede vatandaşlarla iftar yaptı Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da depremzede vatandaşlarla iftar yaptı.
28.03.2024 Gündem
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan açıklama
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan açıklama Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Eğer enflasyondaki bu yükseliş ve fiyatlardaki bu artış söz konusu olursa doğal olarak bu tartışmalar hızlanacaktır. Temmuz ayındaki şartlara göre hem Sayın Bakanla hem de kamuoyundaki diğer aktörlerle konunun görüşülmesi gerekmekte" dedi.
21.03.2024 Ekonomi
‘Gazze için, ciddi bir tepki gösterilmedi’
‘Gazze için, ciddi bir tepki gösterilmedi’ TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.
16.03.2024 Gündem
Yeni telefonu 509 bin lirayı mal oldu: Ben bu parayı kolay kazanmıyorum
Yeni telefonu 509 bin lirayı mal oldu: Ben bu parayı kolay kazanmıyorum Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcılar, Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.
14.03.2024 Haberler
Yeni telefonu 509 bin lirayı mal oldu: Ben bu parayı kolay kazanmıyorum
Yeni telefonu 509 bin lirayı mal oldu: Ben bu parayı kolay kazanmıyorum Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcılar, Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.
14.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan Mısır Kızılayı’nı ziyaret etti: Gazze’ye yardım için mücadelemizi sürdüreceğiz
Emine Erdoğan Mısır Kızılayı’nı ziyaret etti: Gazze’ye yardım için mücadelemizi sürdüreceğiz Emine Erdoğan, Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı’nın eşi Entissar Amer ile Mısır Kızılayı’nı ziyaret etti.
14.02.2024 Gündem
Kan vermek istedi, Türk olduğu için reddedildi! Irkçılık değil, sebebi çok başka
Kan vermek istedi, Türk olduğu için reddedildi! Irkçılık değil, sebebi çok başka Türkiye'de yaşadığı süre boyunca düzenli olarak kan bağışı yapıyordu. ABD'ye taşındıktan sonra da bağışçı olmak istedi ve bir sağlık kurumuna başvurdu. Ancak "Kusura bakmayın, Türk olduğunuz için kanınızı almıyoruz" cevabını aldı. İbrahim Yaşasın, yaşadığı olay karşısında ilk başta ırkçı bir duruma maruz kaldığını düşünse de durum tahmin ettiğinden çok farklıydı.
2.02.2024 Genel Sağlık
Bakan Uraloğlu açıkladı! AFAD araçlarına uydu terminali kuruldu
Bakan Uraloğlu açıkladı! AFAD araçlarına uydu terminali kuruldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) başta olmak üzere; Türk Kızılayı, Orman Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, TRT, Meteoroloji Genel Müdürlüğü gibi kurumlar, TÜRKSAT uydularına doğrudan bağlanma imkânına kavuştu. Bu kapsamda, TÜRKSAT tarafından kurulan uydu anteni sayısı 3 bin 272’e ulaştı.” dedi.
21.01.2024 Ekonomi
Türk Kızılay'ın yardım gemisi Gazze'ye gidiyor
Türk Kızılay'ın yardım gemisi Gazze'ye gidiyor Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 1510 ton insani yardım malzemesini taşıyacak olan 3'üncü gemi, Mersin Limanı'ndan denize açıldı.
18.01.2024 Gündem
Kızılay Kan Merkezi çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Türk Kızılayı Kan Merkezleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Kızılay Kan Merkezi çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Türk Kızılayı Kan Merkezleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Türk Kızılayı Kan Merkezleri hafta sonu açık mı? Türk Kızılayı Kan Merkezleri'ne gitmek isteyen vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, Türk Kızılayı Kan Merkezleri'nin çalışıp çalışmadıklarını merak ediyor. İşte Türk Kızılayı Kan Merkezleri çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
Gazze’ye yardım gemisi  Mersin’den hareket etti
Gazze’ye yardım gemisi Mersin’den hareket etti Türk Kızılayı tarafından Gazzeliler için toplanan yardım malzemelerinin yüklendiği gemi Mersin Limanı’ndan hareket etti.
18.12.2023 Gündem
MasterChef yarışmacıları engelsiz bir yaşam için mutfağa girdi
MasterChef yarışmacıları engelsiz bir yaşam için mutfağa girdi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Vakfı, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlenen kutlamada, 200 engelli birey ve ünlü sanatçılar bir araya geldi. Etkinliğe katılan engellilere yemek ikramı yanı sıra fenomen yarışma program MasterChef’ten de tatlılar ikram edildi.
5.12.2023 Cadde
Şeyma hemşireye İlham Veren Gönüllü Ödülü
Şeyma hemşireye İlham Veren Gönüllü Ödülü Türk Kızılayı’nın fark yaratan iyilikseverleri onurlandırdığı ‘Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödülleri’nin 3’üncüsü düzenlendi. Gaziantep’te pediatri hemşireliği yaparken 6 Şubat’taki deprem anında sarsıntılara rağmen hastane koridorlarına hastaları için koşan 26 yaşındaki Şeyma Alakuş, İlham Veren Gönüllü Ödülü’ne layık görüldü.
5.12.2023 Kültür Sanat
Garsonluk yaptı
Garsonluk yaptı Yılmaz Morgül, Hilal Özdemir ve Pelin Suade, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Vakfı’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türk Kızılayı iş birliğiyle düzenlenen etkinliğine katıldı.
5.12.2023 Cadde
Dünya bile Türkiye'deki 'savaş'ı çözemedi! Kartallar ile leylekler birbirine girdi
Dünya bile Türkiye'deki 'savaş'ı çözemedi! Kartallar ile leylekler birbirine girdi İkinci Dünya Savaşı'na az süre kala Bursa'da başlayan bir 'savaş' bugün dahi hatırlanmaya devam ediyor. Dünyanın bile açıklama getiremediği, gelmiş geçmiş en gizemli olaylar arasında gösterilen bu kargaşada taraflar bu kez insanlar değil, kartallar ile leyleklerdi!
21.11.2023 Yaşam
Asırlık esir mektupları sahiplerine teslim edildi
Asırlık esir mektupları sahiplerine teslim edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı’nda esir düşen 5 Osmanlı askerinin yazdığı mektupları, askerlerin yakınlarına teslim etti.
8.11.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nden Meclis'e Gazze dilekçesi
Yeniden Refah Partisi'nden Meclis'e Gazze dilekçesi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
2.11.2023 Gündem
Kızılay ve AFAD'dan açıklama: Gazze'de depomuz bulunmamaktadır
Kızılay ve AFAD'dan açıklama: Gazze'de depomuz bulunmamaktadır İsrail'in Türk Kızılay'a ait bir depoyu vurduğu iddia edilmişti. Türk Kızılay'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, " Gazze'de Türk Kızılay'a ait bir depomuz bulunmamaktadır. " denildi.
30.10.2023 Gündem
Gazze ile insani dayanışma büyüyor
Gazze ile insani dayanışma büyüyor Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Türkiye’nin, Filistin’e personel, tıbbi malzeme, battaniye ve gıda kolisi ulaştırmaya devam ettiğini bildirdi.
26.10.2023 Gündem
Koca Yusuf köprüsü! Dünya izlerken Türkiye durmuyor
Koca Yusuf köprüsü! Dünya izlerken Türkiye durmuyor Türkiye, Gazze’ye içerisinde çoğunlukla tıbbi malzemelerin yer aldığı yardım paketlerini, aralarında Koca Yusuf olarak adlandırılan uçakların da olduğu nakliye uçakları ile sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Türk Kızılayı'ndan Gazze’ye elektrik desteği
Türk Kızılayı'ndan Gazze’ye elektrik desteği Türk Kızılayı, Filistin Kızılayı'na Gazze'deki tüm hastane ve ambulansların 30 günlük ihtiyacını karşılayabilecek 400 bin litre akaryakıt desteği verecek.
21.10.2023 Gündem
Libya’ya ilk yardım eli Türkiye’den
Libya’ya ilk yardım eli Türkiye’den Daniel Kasırgası’nın vurduğu Libya’da can ve mal kaybı artarken, uluslararası çağrı doğrultusunda yardım elini uzatan ilk ülke Türkiye oldu.
13.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay'ın yıpratılmaması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay'ın yıpratılmaması gerekiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay'a 85 milyonun sahip çıkması gerektiğini hatırlatarak, "Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay'ın yıpratılmaması gerekiyor" dedi.
9.07.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay'ın yıpratılmaması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay'ın yıpratılmaması gerekiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay'a 85 milyonun sahip çıkması gerektiğini hatırlatarak, "Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay'ın yıpratılmaması gerekiyor" dedi.
9.07.2023 Gündem
Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti
Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti Kerem Kınık, Türk Kızılay Genel Başkanlığı'ndan istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı.
12.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Kızılayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.