Türkiye İş Bankası

Türkiye İş Bankası

Son dakika Türkiye İş Bankası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye İş Bankası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye İş Bankası haber sayfamızda...

Türkiye İş Bankası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.256 türkiye iş bankası haberi bulunmuştur.
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu İş Bankası’nnı yeşil dönüşümün finansmanına katkı sağlamaya yönelik çabalarının yansıması olan “100. Yıl Bonosu”nun halka arzı yapılacak. Yatırımcılar ilk kez İşCep aracılığıyla da talepte bulunabilecek.
16.04.2024 Ekonomi
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’ Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi, Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” ismiyle bilinen eserinin ikinci versiyonunu koleksiyonuna ekledi. Müzenin kurucu küratörü Prof. Dr. Gül İrepoğlu bu eserin ‘müze koleksiyonunun sürekli gelişme ilkesinin bir uzantısı olarak canlı bir örnek oluşturduğunu’ dile getiriyor.
5.04.2024 Advertorial
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu Son dakika haberine göre; Emeklilere 8-12 bin liralık promosyon ödemesine özel bankalar da dahil oldu. SGK'dan yapılan açıklamada protokolün imzalandığı bankalar belirtildi.
28.03.2024 Ekonomi
İki ödül birden kazandı
İki ödül birden kazandı Cumhuriyetimizin 100. yılında sanatseverlere kapılarını açan Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin restorasyonu ve marka kimliği için üretilen projeler iki ödül kazandı.
28.03.2024 Kültür Sanat
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Beyoğlu’nda ikinci ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’
Beyoğlu’nda ikinci ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’ Osman Hamdi Bey’in ikinci “Kaplumbağa Terbiyecisi” eseri Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin “Türk Resmini İzlemek” kalıcı sergisine katıldı. Sanatçının 1907 tarihli aynı temadaki bu ikinci eseri, Pera Müzesi’nde sergilenen ilk versiyonuna komşu oldu.
14.03.2024 Kültür Sanat
100. yılında ‘en değerli marka’ seçildi
100. yılında ‘en değerli marka’ seçildi Dünyanın önde gelen uluslararası marka değerleme ve strateji danışmanlığı kuruluşu Brand Finance, bankacılık sektöründe en değerli markaların sıralandığı 2024 yılına ilişkin “Banking 500” raporunu açıkladı.
9.03.2024 Ekonomi
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı 15 yaşındaki Ediz Gürel, Türk satranç tarihinin 'en genç büyükustası' (Grand Master-GM) oldu.
7.03.2024 Diğer
‘Kadının gücü ve geleceğin tarımı’ hamlesi
‘Kadının gücü ve geleceğin tarımı’ hamlesi Türkiye İş Bankası, e-ticaret sektörü platformu Pazarama ile çiftçi kadınları desteklemek amacıyla “Kadının Gücü Geleceğin Tarımı” kampanyasını başlattığını duyurdu.
7.03.2024 Ekonomi
Teknoloji ve bilim odaklı iş fikri hamlesi
Teknoloji ve bilim odaklı iş fikri hamlesi Türkiye İş Bankası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı (GBEV), fen liselerinde eğitim gören öğrencilerin teknoloji ve bilim odaklı iş fikirleri geliştirmelerine imkân tanımak üreticiliklerini ve problem çözme yeteneklerini artırmalarına katkı sağlamak amacıyla GençBizzTech Projesi’ni hayata geçirdiğini duyurdu.
5.03.2024 Ekonomi
Hande şov
Hande şov Hande Yener, Türkiye İş Bankası’nın 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında Kremlin Palace Antalya’da sahne aldı.
4.03.2024 Cadde
Kızının gözünden Hasan Ali Yücel
Kızının gözünden Hasan Ali Yücel Türkiye’nin en uzun süreli Milli Eğitim Bakanı olan Hasan Ali Yücel’in bugün 63. ölüm yıl dönümü.
26.02.2024 Eğitim
Patara Antik Kenti İstanbul’a geldi
Patara Antik Kenti İstanbul’a geldi Patara Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan, Patara’nın ve kazıların tarihini Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ndeki “Patara’nın İzinde” programında anlattı.
19.02.2024 Arkeoloji
Mihri müzede ışıldıyor
Mihri müzede ışıldıyor Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi kalıcı sergisine Türk sanat tarihinin önemli isimlerinden birine ait bir eseri daha dahil etti.
18.02.2024 Kültür Sanat
100. yılda baleye sponsor oldu
100. yılda baleye sponsor oldu Türkiye İş Bankası 100. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nin ana sponsorluğunu üstlendi.
16.02.2024 Kültür Sanat
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı!
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı! Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek 45. Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı. Online eğitimlerin ve yüz yüze antrenmanların yer aldığı çalışma programı ile olimpiyatta derece hedefleniyor.
15.02.2024 Diğer
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı Milliyet Sanat'ın şubat sayısı okurlarla buluştu. Kapağını, aşkın ilham verdiği sanat eserlerine ayıran yeni sayıda kültür-sanatta savaşı barış ile adalet adına yorumlayan yapıtlara ve yaratıcılarına dair kapsamlı bir dosya; 'Hücreler' oyununu sahneye koyan Engin Günaydın'la ayın söyleşisi; sinema dünyasındaki unutulmaz kavgalarla ilgili bir derleme; 2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi Norveçli yazar Jon Fosse'nin röportajı ve Üzgün Kız Edebiyatı'na dair bir inceleme okurları bekliyor.
9.02.2024 Kültür Sanat
Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi
Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi 2018’de hayata veda eden Oktay Anılanmert’in anısına Türkiye İş Bankası Ankara Sanat Galerisi’nde açılan retrospektif sergi, sanatçının çok yönlü üretimini gözler önüne seriyor. Pandomimle de ilgilenen sanatçının resimleri sessiz ancak etkili bir eylem içinde.
5.02.2024 Advertorial
İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu’ndan "Bilim Kuşağı Atölyeleri"
İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu’ndan "Bilim Kuşağı Atölyeleri" 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen bölge başta olmak üzere ülkemizde çocukların erken yaşta bilim ve bilimsel düşünce ile tanışmasına katkıda bulunmak amacıyla Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu tarafından “Bilim Kuşağı Atölyeleri” projesi hayata geçirildi. Bilimi seven, keşfeden, merak eden, sorgulayan nesiller yetiştirilmesine destek olmayı amaçlayan proje ile 3 yılda 8-13 yaş arası 750 bin çocuğa ulaşılması planlanıyor.
1.02.2024 Ekonomi
‘Bilim Kuşağı’ 750 bin çocuğa ulaşacak
‘Bilim Kuşağı’ 750 bin çocuğa ulaşacak Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu ‘Bilim Kuşağı Atölyeleri’ projesini başlattı. Projeyle birlikte, bilimi seven, keşfeden, merak eden, sorgulayan nesiller yetiştirilmesine destek olmak amaçlanırken, proje ile 3 yılda 8-13 yaş arası 750 bin çocuğa ulaşılması planlanıyor. Proje ilk olarak 6 Şubat 2023’teki deprem felaketinden etkilenen bölgelerdeki çocuklara yönelik olarak hayata geçirildi.
1.02.2024 Ekonomi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
İvme ölçerlerle binaya özel teşhis
İvme ölçerlerle binaya özel teşhis Yer bilimci Prof. Dr. Cenk Yaltırak, “Binalara yerleştireceğimiz ivme ölçerlerden elde edeceğimiz veriyle, binanın hangi büyüklükteki depreme nasıl tepki vereceğini net bir şekilde söyleyebileceğiz” diyor.
27.01.2024 Gündem
Marmara’ya ‘Fay Araştırma Merkezi’ geliyor! Depreme hazırlıkta hedef Japonya çıtası
Marmara’ya ‘Fay Araştırma Merkezi’ geliyor! Depreme hazırlıkta hedef Japonya çıtası Marmara Bölgesi’nde aktif fayların oluşturduğu tehlike ve riskler üzerine veri üretip detaylı bilimsel çalışmalar yürütmek üzere, Türkiye İş Bankası desteğiyle İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesinde kurulan Marmara Aktif Fay Tehlike ve Risk Uygulama ve Araştırma Merkezi (MATAM) dün yapılan protokol imza töreni toplantısıyla tanıtıldı.
26.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye İş Bankası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.