Kayaklı Koşu Şampiyonası tamamlandı
Kayaklı Koşu Şampiyonası tamamlandı Türkiye Kayak Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası Erzurum'da sona erdi.
11.03.2022 Diğer
Fatih Arda İpcioğlu, Türkiye rekoru kırarak finale yükseldi
Fatih Arda İpcioğlu, Türkiye rekoru kırarak finale yükseldi Türkiye Kayak Federasyonu Kayakla Atlama Milli takımı sporcusu Fatih Arda İpcioğlu, bir ilki daha başardı.
10.03.2022 Diğer
Türkiye Kayak Federasyonu, 3 uluslararası turnuvayı koronavirüs nedeniyle iptal etti
Türkiye Kayak Federasyonu, 3 uluslararası turnuvayı koronavirüs nedeniyle iptal etti Türkiye Kayak Federasyonu, 2020 faaliyet programında yer alan Alp Disiplini FIS Erciyes Kupası, Alp Disiplini FIS Palandöken Kupası ve Alp Disiplini FIS Sarıkamış Kupası organizasyonlarını, koronavirüs tedbirleri nedeniyle iptal etti.
1.07.2020 Diğer
Türkiye Kayak Federasyonu'na yeni sponsor
Türkiye Kayak Federasyonu'na yeni sponsor Türkiye Kayak Federasyonu, çikolata markası olan Milka ile ana sponsorluk sözleşmesi imzaladı.
31.01.2019 Futbol
Türkiye Kayak Federasyonu'na yeni sponsor
Türkiye Kayak Federasyonu'na yeni sponsor Türkiye Kayak Federasyonu ile Mondelez International Türkiye’nin markası olan Milka arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Milka bir yıl süreyle federasyonun yer alacağı 68 yarışmada ana sponsor olacak.
1.07.2020 Diğer