Türkiye Suriye

Türkiye Suriye

Son dakika türkiye suriye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türkiye suriye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türkiye suriye haber sayfamızda...

Türkiye Suriye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.634 türkiye suriye haberi bulunmuştur.
Patriotları çekmeyen İspanya! Örnek müttefik
Patriotları çekmeyen İspanya! Örnek müttefik İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, önceki gün Ankara’ya resmi ziyarette bulundu.
22.03.2024 Gündem
Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi
Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi Tayvanlı mimar Dr. Chen-Yu Chiu (Cho)’nun Bilkent Üniversitesi'ndeki öğrenci ekibiyle birlikte gönüllü olarak tasarladığı ve halen direktörlüğünü yürüttüğü Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi yaşanan deprem felaketinden sonra sapasağlam ayakta kalarak Hataylılara geçici barınma alanı olarak da hizmet verdi. Umut, barış, toplumsal refah ve esenlik için mimarın ve mimarlığın üstlenebileceği rolü simgeleştiren Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi, WAF 2023’te “Sivil Toplum ve Topluluk” kategorisinin de birincisi oldu.
26.02.2024 Mimarlık
Türkiye-Suriye sınırında deprem!
Türkiye-Suriye sınırında deprem! AFAD'ın paylaştığı son dakika bilgiye göre, Türkiye-Suriye sınırında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
13.02.2024 Gündem
SON DAKİKA YENİ DEPREMLER LİSTESİ (23 OCAK) Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD son depremler listesi..
SON DAKİKA YENİ DEPREMLER LİSTESİ (23 OCAK) Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD son depremler listesi.. Ülkemizde yer alan depremlere ilişkin son veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listeleniyor. Yaşanan depremlerin şiddeti, enlem ve boylam bilgileri, depremin merkez üssü gibi bilgiler vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki Türkiye'de en son nerede kaç şiddetinde deprem oldu?
22.01.2024 Bilgi Rehberi
21 OCAK SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): 📌 Az önce deprem mi oldu? AFAD, Kandilli Rasathanes son dakika depremler canlı takip ekranı...
21 OCAK SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): 📌 Az önce deprem mi oldu? AFAD, Kandilli Rasathanes son dakika depremler canlı takip ekranı... Son depremler listesi bireyler tarafından yakından takip ediliyor. En son olan depremlerin listesini AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. Peki az önce deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? İşte 2121 ocak, Ocak son depremler listesi canlı takip ekranı...
21.01.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye'nin hava harekatı dünya medyasında! Alman gazetesinden skandal harita
Türkiye'nin hava harekatı dünya medyasında! Alman gazetesinden skandal harita Suriye ve Irak'taki terör hedeflerinin imha edildiği hava saldırıları ABD'den Çin'e, İsrail'den Almanya'ya dünyada yankı buldu, Türkiye ve ABD'nin YPG için bir anlaşmazlık içinde olduğu yorumları öne çıktı.
14.01.2024 Dünya
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon!
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon! Milli İstihbarat Teşkilatı’nın, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde saha sorumlularından Şirvan Hasan’ı, Türkiye-Suriye sınırına yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Deyrizor’da etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı.
18.12.2023 Gündem
Güler’den ‘bedel’ yanıtı
Güler’den ‘bedel’ yanıtı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bakanlığının 2024 yılı bütçe teklifinin kabul edildiği Meclis Genel Kurulu’ndaki görüşmelerde, yaptığı sunumun ardından milletvekillerinin eleştiri ve sorularına yanıt verdi.
15.12.2023 Gündem
Yunan gazetesi yazdı: Ankara ile Washington arasındaki 'diken'
Yunan gazetesi yazdı: Ankara ile Washington arasındaki 'diken' Ankara'daki saldırı girişimi sonrası Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yaptığı peş peşe operasyonlar dünya medyası tarafından dikkatli gözlerle takip eliyor. Bölgedeki teröristlere desteğe devam eden ABD ile Türkiye arasındaki gerilimde son başlık ise SİHA oldu.
6.10.2023 Dünya
İsrail basınından skandal analiz! Hava harekatı sonrası Türkiye'yi suçladılar
İsrail basınından skandal analiz! Hava harekatı sonrası Türkiye'yi suçladılar Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yaptığı operasyonlar sürerken dünya medyası da yaşananları ilk sıralardan okuyucularına sunuyor. Bölgedeki terör örgütünün sözde yetkilisi CNN'e konuşurken İsrail basını da skandal niteliğinde bir analize imza attı.
6.10.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan Rusya'da kritik görüşmeler! Tahıl anlaşması ele alındı
Bakan Fidan'dan Rusya'da kritik görüşmeler! Tahıl anlaşması ele alındı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Savunma Bakanı ile görüştü. Görüşmede tahıl koridoru anlaşması ele alındı. Bakan Fidan, dün mevkidaşı Lavrov ile bir araya gelmişti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in pazartesi günü bir araya gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...
1.09.2023 Gündem
Bakan Fidan-Lavrov görüşmesi öncesi Rusya'dan açıklama! Tahıl sevkiyatı masada olacak
Bakan Fidan-Lavrov görüşmesi öncesi Rusya'dan açıklama! Tahıl sevkiyatı masada olacak Rusya Dışişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov arasında gerçekleştirilecek görüşme öncesi açıklama yaptı.
30.08.2023 Gündem
MİT'ten kaçış yok! 'Hayalet Hücreler' tek tek avladı
MİT'ten kaçış yok! 'Hayalet Hücreler' tek tek avladı Milli İstihbarat Teşkilatı 2018 yılının Ağustos ayı itibarıyla terörle mücadele konseptini değiştirdi. Analitik, teknik ve operatif imkanlarla insan istihbaratı yeteneklerini bir araya getirerek terör örgütlerine büyük darbe vurdu.
17.07.2023 Gündem
Astana'da Suriye konulu 4'lü toplantı bugün yapılacak
Astana'da Suriye konulu 4'lü toplantı bugün yapılacak Türkiye ve Suriye ilişkilerinin normalleşmesine ilişkin 4'lü toplantı Kazakistan’ın başkenti Astana’da olacak. Türkiye, Suriye, Rusya ve İran'ın Dışişleri Bakan Yardımcıları bugün bir araya gelecek.
20.06.2023 Gündem
Şam ile normalleşmede yeni adım atılıyor
Şam ile normalleşmede yeni adım atılıyor Türkiye ile Suriye rejimi arasında 2011 yılında kopan siyasi ve diplomatik ilişkilerin yeniden kurulması için yeni dönemde önemli adımların atılması bekleniyor.
16.06.2023 Gündem
Bakan Bilgin'den son dakika asgari ücret açıklaması
Bakan Bilgin'den son dakika asgari ücret açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında soruları yanıtladı. Asgari ücrete gelecek zam ile ilgili açıklama yapan Bakan Bilgin, temmuz ayını işaret etti. İşte detaylar...
23.05.2023 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Zamanında kapatılan sondajlarda petrol buluyoruz
Bakan Çavuşoğlu: Zamanında kapatılan sondajlarda petrol buluyoruz Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, Moskova’daki Türkiye, Rusya, İran ve Suriye dışişleri bakanlarıyla yapılan dörtlü toplantıya ilişkin, “Türkiye-Suriye ilişkilerinin ilerletilmesi için bir yol haritası hazırlanmasına karar verdik. Yakında Dışişleri Bakan Yardımcıları başkanlığında bir komite kurulacak ve bu süreç işleyecek. Kim desteklerse desteklesin Suriye’de ve Irak’ta o terör koridoru kurulmayacak" dedi.
11.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik CNN TÜRK'te konuştu! 'Türkiye bir demokrasi şöleni yaşamak istiyor'
AK Parti Sözcüsü Çelik CNN TÜRK'te konuştu! 'Türkiye bir demokrasi şöleni yaşamak istiyor' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 14 Mayıs seçimiyle ilgili olarak Çelik, "Türkiye bir demokrasi şöleni yaşamak istiyor." dedi. Çelik, kira fiyatlarıyla ilgili olarak tedbirlerin devam edeceğini vurguladı.
10.05.2023 Gündem
Son dakika! Moskova'da 4'lü toplantı: Suriye'ye gönüllü-güvenli-onurlu dönüşler kolaylaştırılacak
Son dakika! Moskova'da 4'lü toplantı: Suriye'ye gönüllü-güvenli-onurlu dönüşler kolaylaştırılacak Türkiye, Rusya, İran ve Suriye Dışişleri Bakanları toplantısında, Suriyelilerin anavatanlarına gönüllü, güvenli ve onurlu dönüşlerinin sağlanmasının kolaylaştırılması vurgulandı.
10.05.2023 Gündem
Normalleşmede Moskova adımı
Normalleşmede Moskova adımı Ankara ile Şam arasında, ilişkilerin normalleşmesi yolunda bugün önemli bir diplomatik adım atılacak. Türkiye, Rusya, İran ve Suriye dışişleri bakanları, Moskova’da bir araya geliyor.
10.05.2023 Dünya
TBMM Başkanı Şentop'tan Der Spiegel’in kapağına tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan Der Spiegel’in kapağına tepki Rumeli Balkan Gönül Kardeşliği programında konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Alman dergisi Der Spiegel’in kapağına dikkat çekerek, "Mesele Tayyip Erdoğan’ı koltuktan indirmek değil. Mesele hilali kırmak, onu sökmek" dedi.
9.05.2023 Gündem
İran'dan Reisi'nin Suriye ziyaretine 'ortak zafer' vurgusu
İran'dan Reisi'nin Suriye ziyaretine 'ortak zafer' vurgusu İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Şam ziyaretinin "Suriye'de ortak zafer" mesajı taşıdığını belirterek, iki ülkenin terör ile mücadelede oluşturulan siyasi ve askeri iş birliğine ekonomik ve ticari boyut kazandırmak istediklerini söyledi.
8.05.2023 Dünya
Büyük İstanbul Mitingi için CNN Türk'te dikkat çeken değerlendirme: Atatürk Havalimanı sembol bir öneme sahip
Büyük İstanbul Mitingi için CNN Türk'te dikkat çeken değerlendirme: Atatürk Havalimanı sembol bir öneme sahip Yeditepe Üni. Öğretim Üyesi Furkan Kaya, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi"ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
7.05.2023 Gündem
Suriye'ye tarihi ziyaret!
Suriye'ye tarihi ziyaret! İç savaşın başından bu yana Şam rejimini destekleyen İran, tam 13 yıl sonra Suriye'nin başkentine en üst seviyede çıkarma yaptı. Uluslararası haber ajansları, Şam'a inen uçağı 'son dakika' koduyla dünyaya duyurdu.
3.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Olumlu katkı yapılmaz ise tahıl sevkiyatı durabilir
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Olumlu katkı yapılmaz ise tahıl sevkiyatı durabilir Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, tahıl koridoru anlaşmasının uzatılmasıyla ilgili, "5 Mayıs’ta yapılacak toplantı son derece önemli. Çünkü eğer bir olumlu katkı yapılmaz ise 18 Mayıs’ta tahıl sevkiyatı durabilir" dedi.
3.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Suriye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.