Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay!
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Olimpiu Morutan'ın Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aşil tendonunda kopma meydana geldi. Galatasaray, Morutan için 'Geçmiş olsun' paylaşımında bulundu. Galatasaray'ın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.
24.04.2024 Galatasaray
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı Ankaragücü'nün sezon başında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın son durumu belli oldu.
23.04.2024 Ankaragücü
MİLLİ PİYANGO 23 NİSAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI sıralı tam liste | Milli Piyango 23 Nisan çekilişi ne zaman, saat kaçta? MP Bilet sorgulama ekranı
MİLLİ PİYANGO 23 NİSAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI sıralı tam liste | Milli Piyango 23 Nisan çekilişi ne zaman, saat kaçta? MP Bilet sorgulama ekranı Milli Piyango çekiliş sonuçları için nefesler tutuldu. 23 Nisan 2024 Milli Piyango özel çekilişinde büyük ikramiye tutarı tam 80 Milyon TL. Büyük ikramiye hayali kuran Milli Piyango oyuncuları çekiliş saatini bekliyor. İşte Milli Piyango 23 Nisan çekilişi bilet fiyatları, çekiliş saati ve sonuçlar ile ilgili merak edilenler.
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Pişmanlık beyannamesi nasıl verilir?
Pişmanlık beyannamesi nasıl verilir? Geçen yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde edenler için vergi beyannamesi verme süresi 5 Nisan’da sona erdi.
21.04.2024 Ekonomi
Ali Çamlı: Kayserispor’un düşme gibi bir sıkıntısı yok!
Ali Çamlı: Kayserispor’un düşme gibi bir sıkıntısı yok! Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Trabzonspor maçının ardından konuştu.
20.04.2024 Kayserispor
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL!
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL! Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Haberler
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL!
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL! Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
AÇIKLANDI! ON NUMARA (19 NİSAN) ÇEKİLİŞ SONUÇLARI | On Numara çekilişinde 10 bilen 2 talihli 245 bin TL kazandı! İşte kazandıran numaralar...
AÇIKLANDI! ON NUMARA (19 NİSAN) ÇEKİLİŞ SONUÇLARI | On Numara çekilişinde 10 bilen 2 talihli 245 bin TL kazandı! İşte kazandıran numaralar... On Numara çekilişi Pazartesi ve Cuma akşamları gerçekleştiriliyor. Haftanın son On Numara çekilişinde büyük ikramiye tutarı 288,5 bin TL olarak açıklanmıştı. Çekilişin tamamlanmasının hemen ardından kazandıran numaralar ve ikramiye tutarları belli oldu. İşte On Numara çekilişinde kazandıran numaralar ve ikramiye tutarları...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış   Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1.181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
BTM girişimi Almanya’dan yatırım aldı
BTM girişimi Almanya’dan yatırım aldı Otomotiv endüstrisinde kalite kontrolü yapay zeka destekli kameralarla sağlayan Academic Sight, otomasyon sektörünün önde gelen firmalarından Alman Robodex’ten yatırım aldı.
19.04.2024 Ekonomi
Bitcoin ETF'lerinden sermaye çıkışı sürüyor
Bitcoin ETF'lerinden sermaye çıkışı sürüyor SoSoValue'ya göre Bitcoin spot ETF'lerinden dünkü toplam net çıkış 4,38 milyon dolar oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Bitcoin ETF'lerinden 165 milyon dolar çıkış oldu
Bitcoin ETF'lerinden 165 milyon dolar çıkış oldu Bitcoin spot ETF'lerinden toplam net çıkış 165 milyon dolar oldu.
18.04.2024 Uzmanpara
ABD'ye şubatta net sermaye girişi oldu
ABD'ye şubatta net sermaye girişi oldu ABD Hazinesi, 2024 yılının ilk ayında yaşanan çıkışın ardından şubat ayında ülkeye net sermaye girişi yaşandığını açıkladı.
18.04.2024 Uzmanpara
MİLLİ PİYANGO 23 NİSAN ÖZEL ÇEKİLİŞİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bilet fiyatları ne kadar? Büyük ikramiye 80 Milyon TL
MİLLİ PİYANGO 23 NİSAN ÖZEL ÇEKİLİŞİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bilet fiyatları ne kadar? Büyük ikramiye 80 Milyon TL Milli Piyango özel çekilişi için geri sayım başladı. 23 Nisan'a özel gerçekleşecek çekilişte büyük ikramiye tutarı tam 80 Milyon TL. Büyük ikramiye hayali kuran milyonlarca oyunsever Milli Piyango'nun özel çekilişine bilet satın alarak ikramiyeyi kazanmaya yaklaşıyor. Peki, Milli Piyango 23 Nisan özel çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Nakit ödeme canımızı yakıyor! ‘Zihinsel muhasebe yapın’
Nakit ödeme canımızı yakıyor! ‘Zihinsel muhasebe yapın’ Araştırmaya göre, nakit ödeme yapmak, kredi kartına kıyasla insana yüzde 20 oranında daha fazla kaybetme acısı yaşatıyor. Nakit öderken sanki canımızdan can gidiyormuş gibi oluyor.
15.04.2024 Ekonomi
İhracatı üçte bir değerlendi
İhracatı üçte bir değerlendi Gıda ürünlerinde Türkiye’nin lider ihraç ürünlerinden çekirdeksiz kuru üzümün ihracatı 2023/24 sezonunda döviz bazında yüzde 29 değerlendi.
12.04.2024 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyenler bankaların kampanyalarını araştırıyor. En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemleri 20 bin lirayı aşar mı? İşte detaylar...
8.04.2024 Ekonomi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Merkez Bankası duyurdu! Yeni banknotlar tedavüle verildi
Merkez Bankası duyurdu! Yeni banknotlar tedavüle verildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Ekonomi