Tutuklama Kararı

Tutuklama Kararı

Son dakika tutuklama kararı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tutuklama kararı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tutuklama kararı haber sayfamızda...

Tutuklama Kararı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.707 tutuklama kararı haberi bulunmuştur.
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. tarafından kaçırılan Logan'ı ülke ülke arayan Anika Ball'ın imdadına Antalya'da Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı ve Logan annesine teslim edildi.
8.04.2024 Gündem
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında, bir kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı.
2.04.2024 Gündem
DEM Parti'nin Nevruz kutlamasında 2 kişi gözaltına alınmıştı! Tutuklama kararı çıktı
DEM Parti'nin Nevruz kutlamasında 2 kişi gözaltına alınmıştı! Tutuklama kararı çıktı DEM Parti tarafından Yenikapı'da düzenlenen Nevruz kutlamasında olaylar çıkmıştı. Gözaltına alınan 2 kişi mahkeme tarafından tutuklandı.
18.03.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü operasyonunda 8 kişi daha tutuklandı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü operasyonunda 8 kişi daha tutuklandı Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında 8 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada günümüze kadar tutuklanan kişi sayısı 39'a çıktı.
9.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj
Bakan Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye aleyhine casusluk yapan, askeri ve siyasal yararlarımız aleyhine buralarda faaliyet gösteren hiçbir sanığa, şüpheliye müsaade edilmeyeceğini belirtti.
9.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve sonrasında Mısır’a kaçan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok’un hangi ülkede oldukları belli oldu. Bakan Tunç, konuya ilişkin son dakika açıklamasında bulundu.
7.03.2024 Gündem
Arkadaşı tarafından öldürülen Hüseyin'in ailesi: Yardım edenlerin de ceza almasını istiyor
Arkadaşı tarafından öldürülen Hüseyin'in ailesi: Yardım edenlerin de ceza almasını istiyor Ankara’da arkadaşı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Hüseyin Ünal'ın acılı ailesi katil zanlısına yardım eden ve Hüseyin’i tuzağa düşüren kişilerin de gereken cezayı alması için yetkililere seslendi.
25.02.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin iptali için yapılan 2 başvuruda karar verilmesine yer olmadığına hükmetmesine ilişkin açıklama yaptı.
23.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden ocağı ile ilgili açıklama geldi! İşte yeni görüntüler
Erzincan'daki maden ocağı ile ilgili açıklama geldi! İşte yeni görüntüler Erzincan İliç'teki maden ocağındaki facia sonrası AFAD'dan yeni bir açıklama geldi. Meydana gelen toprak kaymasında 9 vatandaşımızı kurtarma çalışmaları ile ilgili yeni görüntüler de paylaşıldı. İşte detaylar...
17.02.2024 Gündem
9 işçi için zamanla yarış! Bakan Bayraktar'dan altın madenindeki heyelanla ilgili açıklama
9 işçi için zamanla yarış! Bakan Bayraktar'dan altın madenindeki heyelanla ilgili açıklama Erzincan'da kayıp işçileri arama kurtarma çalışmaları devam ederken Bakan Bayraktar bölgedeki son durumu açıkladı.
17.02.2024 Haberler
Üretim durdu, lisans iptal! Erzincan’daki maden ocağı hakkında yeni karar
Üretim durdu, lisans iptal! Erzincan’daki maden ocağı hakkında yeni karar Erzincan'da toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin ve lisans belgesi iptal edildiği bildirildi. Bakan Bayraktar da bölgedeki arama kurtarma çalışmaları hakkında son durumu paylaştı.
17.02.2024 Gündem
9 işçi için zamanla yarış! Bakan Bayraktar'dan altın madenindeki heyelanla ilgili son dakika açıklaması
9 işçi için zamanla yarış! Bakan Bayraktar'dan altın madenindeki heyelanla ilgili son dakika açıklaması Erzincan'da kayıp işçileri arama kurtarma çalışmaları devam ederken Bakan Bayraktar bölgedeki son durumu açıkladı.
17.02.2024 Gündem
Erzincan İliç'te son durum! Bakan Bayraktar: İkinci faz çalışmalarını başlattık
Erzincan İliç'te son durum! Bakan Bayraktar: İkinci faz çalışmalarını başlattık Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Maden sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçinin lokasyonu tespit edildi. Bakan Bayraktar, "Kayan toprağın tahliyesi, su alanlarının korunması için ilave tedbirlerin devreye alınması yönünde ikinci faz çalışmalarını başlattık." dedi. Öte yandan meydana gelen maden kazasında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
16.02.2024 Gündem
İnan Kıraç ve İpek Kıraç arasındaki 'miras' kavgası boyut değiştirdi! Tutuklama emri İnterpol'a gönderilebilir
İnan Kıraç ve İpek Kıraç arasındaki 'miras' kavgası boyut değiştirdi! Tutuklama emri İnterpol'a gönderilebilir İnan Kıraç ile İpek Kıraç arasındaki 'miras' krizi uluslararası boyuta taşındı. İpek Kıraç hakkında 24 Nisan 2023 tarihinde Paris’te suç duyurusunda bulunuldu. İpek Kıraç'ın, Fransız makamlarınca ifadeye çağrıldığı belirtildi. Kıraç'ın bu çağrıya cevap vermediği takdirde ise tutuklama kararı verilebileceği öğrenildi.
14.02.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan deprem bölgesine ilişkin soruşturmalarla ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan deprem bölgesine ilişkin soruşturmalarla ilgili açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesinde yıkılan ya da üzerinde imara aykırı değişiklik yapılan binalarla ilgili ceza soruşturmalarında, 2 bin 825 şüpheli hakkında işlem başlatıldığını belirterek, 267'si hakkında tutuklama kararı, 984'ü hakkında adli kontrol kararı verildiğini açıkladı. Bakan Tunç, "Adalet Bakanlığı olarak, depremlerden etkilenen illerimizde adli süreçlerin aksamadan devam etmesi, vatandaşlarımızın yargı hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanabilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık, almaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem
Kilise saldırısında flaş gelişme! Detaylar ortaya çıktı...
Kilise saldırısında flaş gelişme! Detaylar ortaya çıktı... Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheli tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. 25  şüpheli hakkında ‘örgüt üyeliği ve nitelikli kasten öldürme’ suçlarından tutuklama kararı verildi.
1.02.2024 Gündem
Tahliye edilen eski Nurdağı Belediye Başkanı hakkında yeniden 'tutuklama' kararı
Tahliye edilen eski Nurdağı Belediye Başkanı hakkında yeniden 'tutuklama' kararı Gaziantep'te, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan Emek Apartmanı'na ilişkin hakkında dava açılan ve duruşmada tahliye edilen eski Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın aralarında bulunduğu 3 sanık hakkında yeniden tutuklama kararı verildi.
30.01.2024 Gündem
'Üç Kız Kardeş'te yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen!
'Üç Kız Kardeş'te yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen! İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 71'inci bölümünde Kartal'dan bitmeyen öfkesinin hesabını soran Derya, yıllardır gizli kalan gerçeği bir çırpıda söyledi.
24.01.2024 Cadde
Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi
Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi  SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında olduğu 10 sanığın yargılandığı Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "malvarlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, Korkmaz ve iki sanık yönünden uluslararası yardım talebine ABD adli makamlarından verilen yanıt mahkemeye ulaştı. ABD'den verilen cevapta, bu taleplerin yerine getirilmesinin ABD'de devam eden yargılama üzerinde olumsuz bir etkiye neden teşkil edeceği vurgulanarak ertelendiği kaydedildi.
18.01.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan terör örgütünü öven hesaplar hakkında açıklama
Bakan Tunç'tan terör örgütünü öven hesaplar hakkında açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada 'provokatif amaçlı’ olarak terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan hesaplar hakkında 59 şüphelinin tespit edildiğini ve 49’unun yurtdışında olduğu belirtti.
13.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamını bıçaklayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı!
Fatih Camii imamını bıçaklayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı! Geçtiğimiz akşam Fatih Camii’nde bağırdığı için kendisini uyaran imam Galip Usta ve Bilal Erdem’İ bıçaklayarak yaralayan saldırgan Ömer Salgın, “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı.
10.01.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında flaş gelişme! İddianame hazırlandı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında flaş gelişme! İddianame hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca Ayhan Bora Kaplan suç örgütü ile ilgili soruşturma kapsamında 28'si tutuklu, 61 şüpheli ile ilgili iddianame hazırlandı.
5.01.2024 Gündem
KIVANÇ TALU KİMDİR, eşi Beril Talu kimdir? Var Böyle Tipler KIVANÇ TALU & BERİL TALU yakalandı mı, tutuklama kararı çıktı mı?
KIVANÇ TALU KİMDİR, eşi Beril Talu kimdir? Var Böyle Tipler KIVANÇ TALU & BERİL TALU yakalandı mı, tutuklama kararı çıktı mı? Çok konuşulan sosyal medya fenomenleri arasına Kıvanç Talu ve Beril Talu da girmişti. Son zamanlarda aranan isimler arasında yer alan Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında yeni gelişme yaşandı. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri çifti yakaladı. Peki Kıvanç Talu ve Beril Talu kimdir, kaç yaşında? Var Böyle Tipler kanalı Kıvanç Talu ve Beril Talu nereli, ne iş yapıyor? İşte fenomenlerin hayatı...
5.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Tutuklama Kararı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.