İntihar diye bildirdiler cinayet çıktı
İntihar diye bildirdiler cinayet çıktı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, intihar süsü verilen Burhan Karakuş'un (34) yol kenarında yanında tabancayla başından vurulmuş şekilde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
22.09.2020 Haberler
Ünlülerin Twitter hesaplarını ele geçirenler tutuklandı! İçlerinde çocuk da var...
Ünlülerin Twitter hesaplarını ele geçirenler tutuklandı! İçlerinde çocuk da var... ABD'li politikacılar, büyük teknoloji firması sahipleri ve bazı ünlülerin Twitter hesaplarını ele geçirerek, dünya genelinde birçok kişiyi dolandıran ve 100 bin dolarlık Bitcoin geliri elde eden bir İngiliz ile 2 Amerikalı internet korsanının yakalandığı bildirildi.
1.08.2020 Dünya
Muğla'da tefecilik operasyonu
Muğla'da tefecilik operasyonu Muğla ve Denizli'de düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
16.07.2020 Haberler
Mersin'deki 'kız kaçırma' kavgasına tutuklama
Mersin'deki 'kız kaçırma' kavgasına tutuklama Akdeniz ilçesinde akraba iki aile arasında 'kız kaçırma' meselesinden dolayı çıkan tabancalı, bıçaklı kavgada gözaltına alınan 4 şüpheliden Yılmaz Ö. (48) ile oğlu Yılmaz Can Ö. (24), tutuklandı.
10.06.2020 Haberler
Polisi şehit edip 2 kardeşi öldüren 3 zanlı tutuklandı
Polisi şehit edip 2 kardeşi öldüren 3 zanlı tutuklandı Bursa'da iki grup arasında çıkan kavgada bir polis memurunun şehit olması, iki kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 3'ü tutuklandı.
4.06.2020 Haberler
Yurttan sosyal medya paylaşımı yapan 3 kişiden 2'si tutuklandı
Yurttan sosyal medya paylaşımı yapan 3 kişiden 2'si tutuklandı Yurt dışından uçakla İstanbul'a geldikten sonra yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında Bolu'da Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurda yerleştirilen ve sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar nedeniye haklarında soruşturma başlatılan 3 kişiden 2'si tutuklandı.
30.03.2020 Haberler
Marmara Adası'ndaki yangınla ilgili flaş gelişme
Marmara Adası'ndaki yangınla ilgili flaş gelişme Balıkesir'in Marmara ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan H.T. ve O.T adlı şüpheliler tutuklandı.
11.09.2019 Haberler
Cezaevi bahçesine uyuşturucu hap dolu poşet attılar
Cezaevi bahçesine uyuşturucu hap dolu poşet attılar Cezaevi bahçesine uyuşturucu hap atan 2 şüpheli tutuklandı
11.09.2019 Milliyet Tv
Sokakta böyle infaz etmişlerdi! Flaş gelişme
Sokakta böyle infaz etmişlerdi! Flaş gelişme Antalya'nın Alanya ilçesinde Kırgızistanlı tur rehberi Muktarbek İmanaliev'i (23) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ali Y. (40) ve olaya karışan Serdar K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
11.09.2019 Haberler
Hamile kadının aracına saldıranlar tutuklandı
Hamile kadının aracına saldıranlar tutuklandı İstanbul Pendik'te hamile kadının aracına saldıran Hasan ve Hüseyin Sel kardeşler tutuklandı.
11.09.2019 Haberler
Sokakta böyle infaz etmişlerdi! Flaş gelişme...
Sokakta böyle infaz etmişlerdi! Flaş gelişme... Antalya'nın Alanya ilçesinde Kırgızistanlı tur rehberi Muktarbek İmanaliev'i (23) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ali Y. (40) ve olaya karışan Serdar K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
8.07.2019 Gündem
Sokakta böyle infaz etmişlerdi! Flaş gelişme...
Sokakta böyle infaz etmişlerdi! Flaş gelişme... Antalya'nın Alanya ilçesinde Kırgızistanlı tur rehberi Muktarbek İmanaliev'i (23) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ali Y. (40) ve olaya karışan Serdar K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
8.07.2019 Gündem
Azez’i kana bulayan teröristler yakalandı
Azez’i kana bulayan teröristler yakalandı Suriye’nin kuzeyindeki Azez’de bombalı araçla saldırı düzenleyerek 23 kişinin ölümüne sebep olan 7 YPG/PKK'lı yakalandı. Azez Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 Haziran'da Azez'de bombalı araç saldırısıyla çoğu sivil 23 kişinin ölümüne, 70 kişinin yaralanmasına sebep olan teröristleri yakaladı. Terör örgütü üyeleri, Azez yerel mahkemesine sevk edilerek tutuklandı.
11.09.2019 Haberler
Başkent'te telefon dolandırıcıları yakalandı
Başkent'te telefon dolandırıcıları yakalandı Ankara’da kendisini hakim ve savcı olarak tanıttığı ve bu yolla iki kişinin toplam 72 bin TL’si ile ziynet eşyalarını dolandırdığı tespit edilen 3 şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri, telefon dolandırıcılığı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, son bir ay içerisinde iki ayrı olayda, telefonda kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtıp mağdurlara “FETÖ soruşturmalarında hesaplarının kullanılacağı” yalanını söyleyerek, dolandırıcılık yaptığını tespit ettiği İbrahim Halil E. (34), Yasin K. (33) ve Abdulelil Y.’ye (20) yönelik operasyon başlattı. Operasyonda polis, dolandırıcılıktan elde edilen 72 bin TL ile çok sayıda ziynet eşyası, altın ve telefonları ele geçirdi. Ele geçirilen para ve eşyalar, sahiplerine teslim edildi.  Öte yandan, her 2 olayda yakalanan İbrahim Halil E.(34), Yasin K.(33) ve Abdulelil Y. (20) ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Haberler
'Palu ailesi' davasında flaş gelişme!
'Palu ailesi' davasında flaş gelişme! Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce Meryem ve Melike Tahnal adlı anne ve kızın kaybolmasıyla ilgili devam eden soruşturma kapsamında cinayet şüphesiyle gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 kişilik Palu ailesinden 6'sı tutuklandı. Körfez Başsavcılığı, Palu ailesi fertleri için Meryem ve Melike Tahnal'ın öldürülerek gömülmesi olayı hakkında aile hakkında 'kasten adam öldürme' suçundan yakalama kararı çıkarttı. Çıkartılan karar üzerine harekete geçen Kocaeli Cinayet Büro ekipleri, Palu ailesi fertlerini gözaltına aldı. Kocaeli Emniyeti Asayiş Büro Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan kayıp Meryem Tahnal'ın babası Harun Palu, annesi Havva Palu, ağabeyi İsa Palu, kardeşleri Fatih Palu ve Ayşe Palu, ailesinin damadı Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael, sabah saatlerinde Körfez Adliyesine sevk edildi. Adliyede işlemleri tamamlanan 7 kişiden baba Harun Palu serbest bırakılırken diğer 6 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
Şüpheli tıp öğrencisi ve doktor sevgilisi tutuklandı
Şüpheli tıp öğrencisi ve doktor sevgilisi tutuklandı Elazığ'da öldürülen Doç. Dr. Mustafa Girgin'in cinayetinde tıp son sınıf öğrencisi ile doktor sevgilisi tutuklandı. Olay, dün akşam saatlerine merkeze bağlı Nailbey Mahallesi Tuncay Sokak’ta bulunan bir apartmanın 5. katındaki öğrenci evinde meydana geldi. İddiaya göre, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Fatih Şemsettin A.(23), sevgilisi pratisyen doktor Ç.G.B. ile birlikte aralarındaki sorunu görüşmek üzere Genel Cerrah Doç. Dr. Mustafa Girgin’i evine çağırdı. Evde çıkan tartışmada Girgin bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili tıp öğrencisi Fatih Şemsettin A.(23), sevgilisi pratisyen doktor Ç.G.B. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan 2 şüpheli sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerin 2 Side tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Haberler
Öldürülen doktor son yolculuğuna uğurlandı
Öldürülen doktor son yolculuğuna uğurlandı Elazığ'da öldürülen Doç. Dr. Mustafa Girgin son yolculuğuna uğurlandı. Olay, dün akşam saatlerine merkeze bağlı Nailbey Mahallesi Tuncay Sokak’ta bulunan bir apartmanın 5. katındaki öğrenci evinde meydana geldi. İddiaya göre, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Fatih Şemsettin A.(23), sevgilisi pratisyen doktor Ç.G.B. ile birlikte aralarındaki sorunu görüşmek üzere Genel Cerrah Doç. Dr. Mustafa Girgin’i evine çağırdı. Evde çıkan tartışmada Girgin bıçaklanarak öldürüldü. Tıp öğrencisi ve doktor sevgilisini gözaltına alınarak tutuklandı.
11.09.2019 Haberler
Hırsız kardeşler çetesi çökertildi
Hırsız kardeşler çetesi çökertildi Başkent’te evlere dadanan hırsızlık çetesi, polisin istihbari çalışmaları neticesinde çökertildi. Ayrıca çete üyelerinin, 2 farklı kardeşlerden oluştuğu belirlendi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Son 2 ayda Yenimahalle, Keçiören ve Etimesgut’ta 12 ayrı evden çok sayıda ziynet eşyası, laptop, televizyon ve 12 bin TL para çalınması olaylarına ilişkin bir çalışma başlattı. Yağılan istihbari çalışmalar neticesinde Ş. T., Ö.T., kardeşler ve E. G., E. G. kardeşlerden oluşan 4 kişilik bir çete tespit edildi. Bunun üzerine şahısları fiziki ve teknik takibe alan ekipler, her defasında arkalarında güvenlik kamerası dışından iz bırakmayan profesyonel hırsızları, 11 Kasım Pazar gecesi suçüstü yakaladı. Kardeşler tutuklandı
11.09.2019 Haberler
Anadolu Farm'ın üç yöneticisi tutuklandı!
Anadolu Farm'ın üç yöneticisi tutuklandı! İnternet üzerinden faaliyet yürüten ve Çiftlik Bank benzeri yapılanmayla üyelerinden para topladığı öne sürülen Kayseri merkezli firmanın 3 yöneticisi tutuklandı.
24.03.2018 Gündem
Anadolu Farm'ın üç yöneticisi tutuklandı!
Anadolu Farm'ın üç yöneticisi tutuklandı! İnternet üzerinden faaliyet yürüten ve Çiftlik Bank benzeri yapılanmayla üyelerinden para topladığı öne sürülen Kayseri merkezli firmanın 3 yöneticisi tutuklandı.
24.03.2018 Gündem