Tutya Yılmaz

Tutya Yılmaz

Son dakika tutya yılmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tutya yılmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tutya yılmaz haber sayfamızda...

Tutya Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40 tutya yılmaz haberi bulunmuştur.
Tutya Yılmaz kaç yaşında? Tutya Yılmaz kimdir?
Tutya Yılmaz kaç yaşında? Tutya Yılmaz kimdir? 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden milli jimnastikçi Tutya Yılmaz, jimnastiği bıraktığını açıklayınca, Tutya Yılmaz'ın kaç yaşında olduğu ve yaşamı merak konusu oldu. Sosyal medya hesabında "Jimnastiği bıraktım" mesajını paylaşan Tutya Yılmaz hakkında merak edilen bilgiler haberimizde...
16.10.2019 Gündem
Tutya Yılmaz'dan cimnastiği bırakma kararı
Tutya Yılmaz'dan cimnastiği bırakma kararı Türkiye'nin olimpiyatlara katılan en genç cimnastikçisi unvanının sahibi Tutya Yılmaz, sporu bırakma kararı aldı.
1.07.2020 Diğer
Bakan Kasapoğlu, Tutya Yılmaz'a moral verdi
Bakan Kasapoğlu, Tutya Yılmaz'a moral verdi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medyada fiziksel görüntüsüyle ilgili yapılan olumsuz eleştirilerden dolayı morali bozulan milli cimnastikçi Tutya Yılmaz'a destek oldu.
1.07.2020 Diğer
Tutya Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Tutya Yılmaz'ın hayat hikayesi
Tutya Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Tutya Yılmaz'ın hayat hikayesi Türkiye'nin en önemli jimnastikçilerinden biri olarak gösterilen Tutya Yılmaz, günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Peki Tutya Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte genç sporcu Tutya Yılmaz ile ilgili tüm merak edilenler...
12.08.2019 Skorer
12 Aralık'taki Brand&Sport Summit için son gün
12 Aralık'taki Brand&Sport Summit için son gün Markalar ve spor dünyasını buluşturan Brand&Sport Summit 12 Aralık Çarşamba günü Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
11.12.2018 Ekonomi
Şaziye Erdoğan iki altın madalya kazandı!
Şaziye Erdoğan iki altın madalya kazandı! 2018 Akdeniz Oyunları'nın ikinci gününde milli sporcular karate, halter ve yüzme dallarında madalyalar elde etti.
1.07.2020 Diğer
Kanal D’de 19 Mayıs Coşkusu!
Kanal D’de 19 Mayıs Coşkusu! Kanal D, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, geleceğe umut olan gençlerle bir araya geldi.
19.05.2018 Cadde
Sarıkamış şehitleri için yürüdüler
Sarıkamış şehitleri için yürüdüler Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103.  yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın  katılımıyla düzenlenen yürüyüş başladı.  Bakanlar Bak ve Arslan'ın yanı sıra birçok ilden ve yurt dışından genç  yaşlı binlerce kişi, 1. Dünya Savaşı'nda Enver Paşa komutasındaki Osmanlı  ordusunun, Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı ve 90 bin  askerin askerin şehit olduğu Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı dolayısıyla  Sarıkamış ilçesinde bir araya geldi. Katılımcılar sabahın erken saatlerinde, "Gençlik Şühedanın İzinde"  temasıyla düzenlenen "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" yürüyüşüne katılmak üzere,  harekat sırasında yoğun çatışmalar yaşanan, birçok askerin çatışmada ya da  donarak şehit düştüğü Soğanlı ve Allahuekber Dağları arasındaki Kızılçubuk  Zirvesi'nde toplandı.   Burada Kur’an-ı Kerim okundu, tekbir ve salavatlar getirildi ve  şehitler için dualar edildi.   Soğuk havaya rağmen komando timlerinin de aralarında bulunduğu  binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla tekbir ve salavatlar getirerek Yukarı  Sarıkamış Şehitliği'ne yürüyüşe geçti.  Katılımcılar, yürüyüşte sırasında ellerinde Türk bayraklarının yanı  sıra Azerbaycan ve Filistin bayrakları da taşıdı.   Mehteran takımının seslendirdiği marşlar eşliğinde süren yürüyüşe  bakanlar Bak ve Arslan'ın yanı sıra Kars Valisi Rahmi Doğan, çevre illerin  valileri, kaymakamlar, Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler  Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan İlhan Çıtak, 2017 Avrupa Şampiyonu Ampute  Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak, milli cimnastikçiler Tutya Yılmaz  ve Ferhat Arıcan, milli atletler Kıvılcım Kaya Salman ve Tayfur Salman ile milli  güreşçiler Metehan Başar ve Cenk İldem de katılıyor. SOLO TÜRK GÖSTERİ YAPACAK! Yaklaşık 4,5 kilometre sürecek yürüyüşün ardından ulaşılacak  şehitlikte, Kur'an
11.09.2019 Haberler
Sarıkamış şehitleri için yürüdüler
Sarıkamış şehitleri için yürüdüler Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı dolayısıyla "Gençlik Şühedanın İzinde" temasıyla düzenlenen 4,5 kilometrelik "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" etkinliği başladı. Yürüyüşe, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile yurt içi ve yurt dışından gelen çok sayıda kişi katılıyor.
7.01.2018 Gündem
Sarıkamış şehitleri için yürüdüler
Sarıkamış şehitleri için yürüdüler Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı dolayısıyla "Gençlik Şühedanın İzinde" temasıyla düzenlenen 4,5 kilometrelik "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" etkinliği başladı. Yürüyüşe, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile yurt içi ve yurt dışından gelen çok sayıda kişi katılıyor.
7.01.2018 Gündem
Nadia Comaneci: 'Tutya Yılmaz, Türk cimnastiği için bir şans"
Nadia Comaneci: 'Tutya Yılmaz, Türk cimnastiği için bir şans" Olimpiyat şampiyonu efsane Rumen cimnastikçi Nadia Comaneci, Tutya Yılmaz'ın Türkiye'de cimnastiğin gelişmesi için bir şans olduğunu söyledi.
1.07.2020 Diğer
Dünyanın gözü Tutya Yılmaz'da
Dünyanın gözü Tutya Yılmaz'da Dünya jimnastiğinin önemli yayın organlarından World Gymnastics internet sitesi, Rio’da denge aletindeki en iyi 10 performans arasında 17 yaşındaki milli cimnastikçi Tutya Yılmaz’ın serisini 7’nci sırada gösterdi.
10.04.2017 Diğer Sporlar
Dünya otoriteleri Tutya Yılmaz’ı  izlemeye aldı
Dünya otoriteleri Tutya Yılmaz’ı izlemeye aldı Dünya jimnastiğinin önemli yayın organlarından World Gymnastics internet sitesi, Rio’da denge aletindeki en iyi 10 performans arasında 17 yaşındaki milli cimnastikçi Tutya Yılmaz’ın serisini 7’nci sırada gösterdi.
1.07.2020 Diğer
Ağladı, ağlattı
Ağladı, ağlattı 63. yılda İslam Çupi özel ödülünü alan ALS hastası olan Trabzonspor’un eski futbolcusu İsmail Gökçek’in sahneden bilgisayarı yardımıyla verdiği mesaj ayakta alkışlandı. Birçok kişi gözyaşlarını tutamadı.
1.07.2020 Diğer
Sporun Oscar gecesi
Sporun Oscar gecesi Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Zorlu performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı.
1.07.2020 Futbol
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Gelenek devam ediyor. 2016’nın spordaki en iyileri çarşamba günü Zorlu Center PSM’de düzenlenecek törenle ödüllendirilecek. Bu yıl Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni TV’den canlı yayınlanacak
18.03.2017 Pazar
Nefes kesen yarış
Nefes kesen yarış Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri oylamasında 15 gün geride kaldı, heyecan zirveye tırmandı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da kıran kırana geçen oylamaya katılarak, 2016’nın en iyileri için seçimini yaptı.
1.07.2020 Magazin
Görev zamanı!
Görev zamanı! Türkiye’nin en eskisi olma özelliğini elinden bırakmayan ve bir spor klasiği haline gelen Gillette Milliyet Geleneksel Yılın Sporcusu Ödülleri 63. yılın gururunu yaşıyor. Okurlarımız iki ay boyunca Kullanacakları oylarla bir kez daha 2016 yılının en iyilerini seçecek.
1.07.2020 Futbol
Altın adam Taha
Altın adam Taha Rio’da fırtına gibi esen milli güreşçimiz, ilk olimpiyat altınına ulaşırken, organizasyonda zirveye çıkan tek sporcumuz oldu.
1.07.2020 Diğer
"Heykeltıraş gibi fazlayı atıyorum"
"Heykeltıraş gibi fazlayı atıyorum" Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, çalıştığı kulüplerde futbolcuların bireysel gelişimine yaptığı katkıyı bu sözlerle değerlendirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Şenol Güneş'in tek rakibi Lucescu
Şenol Güneş'in tek rakibi Lucescu Beşiktaş, 10. haftalar itibarıyla Mircea Lucescu’nun 2003-2004 sezonundaki performansına yaklaştı.
30.06.2020 Beşiktaş
Rio Kahramanları Atanur Oğuz’da
Rio Kahramanları Atanur Oğuz’da 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil eden sporcular, İstek Vakfı Atanur Oğuz Okulu’nda bir araya geliyor.
1.07.2020 Diğer
Bayrak zamanı
Bayrak zamanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından sokağa dökülen Türk halkı demokrasiye ve özgürlüğüne bağlılığın simgesi olan bayrağı daha çok sevdi. Ülkede tüm meydanlar ve sokaklar bayraklarla süslendi. Öyle ki yer gök ay yıldızlı bayrakla bezendi. Sadece sokaklar değil birçok kişinin sosyal medya profilleri de bayraklarla donatıldı
13.08.2016 Pazar
Tesadüfi Şampiyon!
Tesadüfi Şampiyon! Kadınlar bireysel tüm branşlarda altın kazanan ABD’li sporcu, küçükken gittiği bir cimnastik salonunda sporcuların hareketlerini taklit ederken antrenörlerin ilgisini çekti. Birkaç gün sonra evine gelen davet mektubu hayatını değiştirdi. Bugün Michael Phelps, Katie Ledecky ve Usain Bolt gibi branşının en iyisi...
1.07.2020 Diğer
41 kere  maşallah!
41 kere maşallah! Kendi dalında yarışan en yaşlı sporcu, 41 yaşındaki Özbek cimnastikçi Oksana Chusovitina, “Yedi tane olimpiyata katılacağımı hiç düşünemezdim. Ancak işin garibi hâlâ yarışacak enerjim var” diye konuştu
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Tutya Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.