Tuvalet

Tuvalet

Son dakika tuvalet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tuvalet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tuvalet haber sayfamızda...

Tuvalet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.575 tuvalet haberi bulunmuştur.
Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi! 'Ölümden döndüm'
Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi! 'Ölümden döndüm' Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz, trafik kazası geçirdiğini duyurdu. Ünlü isim, 'Korkunç bir pazar geçiriyorum' diyerek yaşananları anlattı.
22.04.2024 Cadde
Evsizler için... ‘Mobil banyo’
Evsizler için... ‘Mobil banyo’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Dairesi’nin “Mobil Banyo Projesi”yle, İETT otobüsü evsizler için kişisel bakım merkezine dönüştürüldü.
16.04.2024 Gündem
Lavabolardaki küçük delik meğer bunun içinmiş! Tasarım amacı bambaşka
Lavabolardaki küçük delik meğer bunun içinmiş! Tasarım amacı bambaşka Lavaboda ellerimizi yıkarken sıklıkla göze çarpan küçük deliklerin aslında ne işe yaradığını merak ettiniz mi? Bu küçük detayın arkasında yatan mantık, günlük hayatı kolaylaştırıyor.
6.04.2024 Püf Noktası
Tuvaletteki pis kokuyu vakum gibi geçiyor! Suyun içine sadece birkaç damla yeterli
Tuvaletteki pis kokuyu vakum gibi geçiyor! Suyun içine sadece birkaç damla yeterli Bazı zamanlarda tuvaletten oldukça rahatsız edici kokular yayılabilir. Bunu önlemek için faydalı temizlik tüyoları bulunuyor. Evinizin daha hijyenik ve ferah olması için bunları yapmayı deneyin.
5.04.2024 Püf Noktası
Yüksek Hızlı Tren’e talep yağıyor
Yüksek Hızlı Tren’e talep yağıyor Eskişehir’de Yüksek Hızlı Tren’in (YHT) 5 ile 14 Nisan tarihleri arasındaki farklı yönlere toplam 41 seferinin biletleri tükendi.
5.04.2024 Ekonomi
İkiye bölüp üzerine tuz dökün! Ne tel ne de sünger gerekli, pas lekeleri su gibi akıyor
İkiye bölüp üzerine tuz dökün! Ne tel ne de sünger gerekli, pas lekeleri su gibi akıyor Ev içerisinde mikroplardan arındırılması gereken en temel yer tuvalet ve banyodur. Zamanla banyoda oluşan pas lekeleri hem görüntü hem de hijyen açısından olumsuz etkiler verir. İşte pas lekelerini yok eden yöntemler.
1.04.2024 Püf Noktası
Akılalmaz olay! Kiracıdan ev sahibine PVC boru ile cinsel saldırı iddiası
Akılalmaz olay! Kiracıdan ev sahibine PVC boru ile cinsel saldırı iddiası Zonguldak'ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından PVC boru ile cinsel saldırıya uğradığını iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi.
1.04.2024 Haberler
Akılalmaz olay! Kiracıdan ev sahibine PVC boru ile cinsel saldırı iddiası
Akılalmaz olay! Kiracıdan ev sahibine PVC boru ile cinsel saldırı iddiası Zonguldak'ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından PVC boru ile cinsel saldırıya uğradığını iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi.
1.04.2024 Gündem
Seferihisarlı  çocuklara  Oyun Sokağı
Seferihisarlı çocuklara Oyun Sokağı Seferihisar Belediyesi, Doğanbey-Payamlı Gündüz Bakım Evi ve Oyun Sokağı’nı hizmete açtı.
30.03.2024 Ege
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Haberler
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı
Önce hırsızlık yaptı, sonra dükkanın ortasına tuvaletini: Midemizi bulandırdı Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Gündem
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi!
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi! Türkiye pazarına ilk yoğun kıvamlı çamaşır suyunu 1999 yılında getiren Domestos, 2024 yılı itibarıyla 25. yılını geride bırakarak hanelerin hijyen ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Bugün ülkemizde her 10 evden 7’sinde tercih edilen marka, çeşitli tüketici araştırmalarında da kendi kategorisinde öne çıkmayı başarıyor.
26.03.2024 Advertorial
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi!
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı mücadeleyi ve sonrasında çıkan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Yer: İstanbul! Dairenin alafranga tuvaleti açıkta kaldı
Yer: İstanbul! Dairenin alafranga tuvaleti açıkta kaldı Bahçelievler’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan yıkım sırasında yan binanın üçüncü katında duvar olmadığı ortaya çıktı. Dairenin banyosu ve alafranga tuvaleti açıkta kaldı.
14.03.2024 Gündem
‘Neye ‘Evet’ dediğimizi bilmiyoruz’
‘Neye ‘Evet’ dediğimizi bilmiyoruz’ Türkiye’de 2023 yılında boşanan 171 bin 881 çiftten, 165 bin 51’i geçimsizlik nedeniyle birbirinden ayrıldı.
14.03.2024 Gündem
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum'
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum' İzmir'de 1 yaşında tek başına dolaşırken bulunan ve ailesine de ulaşılamayınca önce çocuk esirgeme kurumuna, ardından da evlatlık olarak bir aileye verilen Güler Güven, 47 yıl sonra biyolojik ailesini arıyor. Gençlik dönemlerinde de bazı şüpheleri olduğunu söyleyen Güler, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlattı.
27.03.2024 Yaşam
Banyo yapıp tuvalet kullanan güvercin! Milyonlar şaşkına döndü, böyle lüks olmaz
Banyo yapıp tuvalet kullanan güvercin! Milyonlar şaşkına döndü, böyle lüks olmaz Kedilerin, köpeklerin eğitilince harikalar yarattığına hepimiz tanık olmuşuzdur. Peki itinayla tuvalet kullanan, banyo yapan, partilere katılan, en iyi mekanlarda güzel yemekler yiyen bir güvercinden bahsetsek... İşte lüks yaşamıyla dikkat çeken güvercin Pidge'nin ilginç hikayesi.
14.03.2024 Yaşam
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
'Çiş' davasında karar çıktı: Olayın şokuyla korkudan altıma kaçırdım
'Çiş' davasında karar çıktı: Olayın şokuyla korkudan altıma kaçırdım Bursa'da eğlence merkezinden çıktıktan sonra mekanın otoparkında alkol almaya devam ettiği arkadaşı Bahadır Ünlü’yü (43), tuvalet ihtiyacını otoparktaki araçların arasında giderdiği gerekçesiyle çıkan tartışmada, elindeki içki şişesiyle yaralayan Yunus Korkmaz’ın (42) ‘kasten yaralama’ suçuyla yargılandığı davada karar çıktı.
8.03.2024 Gündem
Korkunç itiraf! İç mimarın ölümündeki sır perdesi 178 gün sonra aralandı
Korkunç itiraf! İç mimarın ölümündeki sır perdesi 178 gün sonra aralandı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kamp alanında ölü bulunan iç mimar Bartu Can (32) cinayeti, 178 gün sonra jandarmanın titiz çalışmasıyla çözüldü. Can’ın, kamp alanında otomobiline bindiği Kenan Alagöz (59) tarafından vurulduğu belirlendi. Gözaltına alınan, Alagöz’ün ifadesi ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Depremzede kadınlar şiddetle de sarsıldı
Depremzede kadınlar şiddetle de sarsıldı Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı, 2023 faaliyet raporunu açıkladı.
3.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Trafik çilesini de deprem korkusunu da bitireceğiz
Murat Kurum: Trafik çilesini de deprem korkusunu da bitireceğiz AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum Arnavutköy’de düzenlenen mitingde konuştu. Kurum, "Bugün İstanbul'u yönetenler milyonlarca riskli yuvada yaşayan 6 Milyon insanımızın, emin olun geleceğini düşünmüyorlar. Bugün bir tarafta Fikirtepe'de, Esenler'de toplam 75 bin yeni yuva için çalışanlar var. Diğer tarafta afet anında tatil beldelerine gidenler var" dedi
28.02.2024 Gündem
Deprem Sonrası Geçici Yapı Çözümleri
Deprem Sonrası Geçici Yapı Çözümleri Güneydoğu Anadolu depreminin üzerinden geçen bir yıla rağmen malesef bölgede hala barınma ve kamusal alan ihtiyaçları giderilmiş değil ve depremzedeler yaşamlarını güçlükle idame ettiriyor. Bu konuda devletle, çeşitli meslek odalarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak çözüm arayışında olan mimar ve mühendislere ilham verebilmek için bu ayki Dosya sayfalarımızı, dünyanın çeşitli bölgelerinde üretilmiş, nitelikli deprem sonrası geçici yapı çözümlerine ayırdık.
26.02.2024 Mimarlık
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi Kafaları kazınmış, bembeyaz kıyafetler içinde sert dövmeleri dikkat çeken mahkumlar onlara yönelen bakışlara direkt olarak karşılık veriyor.
15.02.2024 Dünya
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tuvalet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.