Tüyap Kitap Fuarı

Tüyap Kitap Fuarı

Son dakika tüyap kitap fuarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tüyap kitap fuarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tüyap kitap fuarı haber sayfamızda...

Tüyap Kitap Fuarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 628 tüyap kitap fuarı haberi bulunmuştur.
TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman, nerede? 2023 İstanbul Kitap Fuarı ziyaret saatleri sorgula
TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman, nerede? 2023 İstanbul Kitap Fuarı ziyaret saatleri sorgula TÜYAP Kitap Fuarı bu sene 40. defa kitap severlerle buluştu. İstanbul Kitap Fuarı 2023 yılında 28 Ekim günü başladı. 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu sene, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle ''Yaşasın Cumhuriyet'' teması ile konuklarını ağırlıyor. Peki, TÜYAP Kitap Fuarı nerede, ziyaret saatleri kaç?
1.11.2023 Bilgi Rehberi
2022’de ‘yeni sayfalar’ açıldı
2022’de ‘yeni sayfalar’ açıldı Edebiyat dünyasında uzun süren sessizlikler 2022’de son buldu. Türk edebiyatında ustalar konuştu, dünya edebiyatının ödüllü kitapları yıl boyunca okurla buluştu.
29.12.2022 Kültür Sanat
TÜYAP Kitap Fuarı kalabalığı: Sanki bütün İstanbul buraya geliyor gibi
TÜYAP Kitap Fuarı kalabalığı: Sanki bütün İstanbul buraya geliyor gibi Pandeminin ardından 2 yıl sonra yeniden açılan TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın bitmesine 1 gün kala, metrobüs durağında ve yollarda yoğunluk yaşandı. Fuara gelen Filiz Öz, "Metrobüs çok kalabalıktı. Sanki bütün İstanbul buraya geliyor gibiydi" dedi.
10.12.2022 Haberler
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kazananlar açıklandı  İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından düzenlenen 30...
10.12.2022 Cadde
Coşkun Sabah hayranlarıyla buluştu
Coşkun Sabah hayranlarıyla buluştu Müzik dünyasının usta ismi, besteci ve yorumcu Coşkun Sabah, bir süre önce piyasaya çıkan ‘Coşkun Sabah Anılar’ kitabının imza gününde Tüyap Kitap Fuarı’nda hayranlarıyla bir araya geldi.
9.12.2022 Cadde
Ulusu Tüyap’ta sevenleriyle buluşuyor
Ulusu Tüyap’ta sevenleriyle buluşuyor Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mustafa Kemal Ulusu, 10 Aralık’ta “Atatürk’ün Yanı Başında” adlı kitabının imza gününde Tüyap Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak.
8.12.2022 Kültür Sanat
Geçmiş ile gelecek Bursa'da buluşuyor
Geçmiş ile gelecek Bursa'da buluşuyor Açıkhava müzesine dönüşen Bursa’da dün ile yarın arasında güçlü köprüler kuruluyor. Geçmiş ile gelecek sanat ve kültür paydasında buluşuyor, teknoloji ile tarih uyum içinde bir araya geliyor.
27.03.2022 Kültür Sanat
MasterChef'te ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu? MasterChef'te 25 bin TL ödülü kim aldı?
MasterChef'te ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu? MasterChef'te 25 bin TL ödülü kim aldı? MasterChef 2020'de Salı akşamları ekrana gelen ve ödül oyununun oynandığı MasterChef 2020'de bu hafta yine Kırmızı ve Mavi takım 25 bin TL'lik büyük ödül için yarıştı. İlk olarak Kırmızı ve Mavi takım arasında gerçekleşen mücadelenin ardından Mavi takım ödül oyununda ilk turu kazandı ve takım olarak yarışma şansı elde etti. Şefler 25 bin TL'lik büyük ödül için yarışmacılardan Orman Meyveli Tart yapmalarını istedi. Peki MasterChef'te 25 bin TL ödülü kim aldı?
25.11.2020 Cadde
İstanbul Kitap Fuarı’ndaki ziyaretçi düşüşü neyi işaret ediyor?
İstanbul Kitap Fuarı’ndaki ziyaretçi düşüşü neyi işaret ediyor? 38 yıldır aralıksız düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yılki ziyaretçi oranının geçen yıllara oranla düşük olması yayıncıları üzdü. Kağıt ve baskı maliyetlerindeki artışlar derken Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar Alanı'na ulaşımın zorluğu ve zamlanan giriş ücretleri de konuşulur hale geldi.
18.11.2019 Sanat
‘Korkmaktan hoşlanıyoruz’
‘Korkmaktan hoşlanıyoruz’ Edebiyat çevrelerinin ‘Gerilimin Kraliçesi’ olarak nitelendirdiği Tess Gerritsen’in yeni kitabı ‘Gece Gelen’ Doğan Kitap tarafından yayımlandı. Okuyucuyu yeni bir maceraya sürükleyen Gerritsen ile kitabı ve polisiye hakkında konuştuk
14.11.2019 Gündem
TÜYAP Kitap Fuarı’nda son gün kalabalığı
TÜYAP Kitap Fuarı’nda son gün kalabalığı İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen 38’inci Uluslarası Kitap Fuarı’na son günde de ilgi yoğundu. Fuarda akşam saatlerinde büyük kalabalık oluştu.
10.11.2019 Haberler
TÜYAP Kitap Fuarı’nda son gün kalabalığı
TÜYAP Kitap Fuarı’nda son gün kalabalığı İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen 38’inci Uluslarası Kitap Fuarı’na son günde de ilgi yoğundu. Fuarda akşam saatlerinde büyük kalabalık oluştu.
10.11.2019 Gündem
TÜYAP Kitap Fuarı’nda son gün kalabalığı
TÜYAP Kitap Fuarı’nda son gün kalabalığı TÜYAP Kitap Fuarı’nın son gününde özellikle akşam saatlerinde büyük kalabalık oluştu.
10.11.2019 Gündem
TÜYAP kitap fuarı nerede, giriş ücreti ne kadar? Kitap fuarına nasıl gidilir?
TÜYAP kitap fuarı nerede, giriş ücreti ne kadar? Kitap fuarına nasıl gidilir? TÜYAP İstanbul kitap fuarı 2 Kasım itibariyle başladı. Hafta sonu da ziyarete açık olan TÜYAP kitap fuarı nerede, giriş ücreti ne kadar? Kitap fuarına gidecek olan çok sayıda kişi fuara ulaşımın nasıl olacağını merak ediyor.
10.11.2019 Gündem
‘Sevginin güçlü şekilde yayılmasını istiyorum’
‘Sevginin güçlü şekilde yayılmasını istiyorum’ KKTC Başbakanı Ersin Tatar’ın kızı Canev Tatar, “Kalbindeki Cevap” isimli kitabının tanıtımı için İstanbul Kitap Fuarı’na geldi. Hem Canev Tatar ile hem de babası Ersin Tatar ile kitaplar ve fuar hakkında konuştuk
8.11.2019 Gündem
'Afişi nereden arakladın?'
'Afişi nereden arakladın?' 'Karakomik Filmler' serisinin ilk filmlerini vizyona koyan Cem Yılmaz, Tüyap Kitap Fuarı'nda düzenlediği imza günüyle hayranlarıyla buluştu.
4.11.2019 Cadde
Hedefi  minikler
Hedefi minikler Çocuklar için üç kitap yazan Gupse Özay, Tüyap Kitap Fuarı’nda imza gününe katıldı.
4.11.2019 Cadde
TÜYAP kitap fuarı nerede? İstanbul TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir?
TÜYAP kitap fuarı nerede? İstanbul TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir? TÜYAP kitap fuarı kapılarını açtı. Bu yıl 38.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu yılda milyonlarca ziyeretçiyi ağırlayacak. Fuarda, 9 gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleriyle imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak. Peki İstanbul TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir?
2.11.2019 Gündem
Tüyap Kitap Fuarı ne zaman? Hangi tarihlerde?
Tüyap Kitap Fuarı ne zaman? Hangi tarihlerde? Her yıl yüz binlerce kişi ağırlayan Tüyap Kitap Fuarı yakın zamanda yeni ziyaretçilerini ağırlayacak. Kitapseverler fuarın açılış tarihini iple çekerken 'Tüyap kitap fuarı ne zaman?' sorusu gündemde...
29.10.2019 Gündem
TÜYAP kitap fuarı 2019 ne zaman? İstanbul kitap fuarı nerede, ulaşım nasıl?
TÜYAP kitap fuarı 2019 ne zaman? İstanbul kitap fuarı nerede, ulaşım nasıl? Kitap fuarı için geri sayım. İstanbullular TÜYAP kitap fuarının ne zaman başlayacağını merakla araştırıyor. 2019 yılı kitap fuarı tarihleri belli oldu. Peki, İstanbul kitap fuarı nerede olacak?
22.10.2019 Gündem
TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman başlayacak? İşte o tarih...
TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman başlayacak? İşte o tarih... Kitap, dergi okurları heyecanla TÜYAP Kitap Fuarı'nı bekliyor. Yarım milyon kişiyi ağırlayan fuarın başlangıç tarihi en çok aratılan konu durumunda... Peki, TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman başlayacak?
9.10.2019 Gündem
Edebiyatçıları buluşturan gün
Edebiyatçıları buluşturan gün Geçen hafta sonu Kadir Has Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Zeynep Cemali Edebiyat Günü’nde birçok yazar, çevirmen ve yayıncı bir araya geldi. Etkinliklerin kapanış konuşmasını ise Murathan Mungan gerçekleştirdi
8.10.2019 Gündem
Cevdet Kudret Ödülü roman türünde
Cevdet Kudret Ödülü roman türünde Şiir, roman, öykü, tiyatro, deneme-eleştiri-inceleme alanlarında Türk edebiyatına önemli eserler kazandırmış olan Cevdet Kudret’in anısını yaşatmak amacıyla, ailesi tarafından konulan Cevdet Kudret Edebiyat Ödülleri, dönüşümlü olarak her yıl bu türlerden birine veriliyor.
24.04.2019 Gündem
Sıla'dan günler sonra duygulandıran paylaşım
Sıla'dan günler sonra duygulandıran paylaşım Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla günlerce gündemden düşmeyen şarkıcı Sıla Gençoğlu, sosyal medya sessizliğini 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bozdu.
24.11.2018 Cadde
TÜYAP Kitap Fuarı eskisi gibi değil ama sorun bizde olabilir mi?
TÜYAP Kitap Fuarı eskisi gibi değil ama sorun bizde olabilir mi? Ülkenin tamamı kitap okumaktan ölüyormuşcasına İstanbullular sıraya girip Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Kitap Fuarı'nı doldurmaya başladı. Fakat tuhaf bir şekilde insanlar son birkaç fuardır olan bitenden memnun değil. Neler olup bittiğini araştırmak için oradaydım.
12.11.2018 Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Tüyap Kitap Fuarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.