Tv8

Tv8

Son dakika TV8 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TV8 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TV8 haber sayfamızda...

Tv8

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.724 tv8 haberi bulunmuştur.
'Survivor'dan elenen Pınar Saka'dan ilk paylaşım! 'Modumuz belli'
'Survivor'dan elenen Pınar Saka'dan ilk paylaşım! 'Modumuz belli' 'Survivor All Star 2024'te Sema Aydemir ile fiziksel boyutlara ulaşan kavgası çok konuşulan Pınar Saka, son düelloda elenen isim oldu. Fenomen yarışmaya veda eden eski milli atlet Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi.
16.03.2024 Cadde
TV8 YARIŞMASI 📺🍴 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu, 75.000 TL kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı?
TV8 YARIŞMASI 📺🍴 Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu, 75.000 TL kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması haftalık final gününde. Her hafta 5 yarışmacının birbiriyle mücadele ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kim birinci oldu ve 75.000 TL'yi kazandı?
16.03.2024 Bilgi Rehberi
SURVIVOR BUGÜN YOK MU (15 MART)? 📺 Survivor All Star hangi günler var, bu akşam var mı? Survivor Yayın Günleri 2024
SURVIVOR BUGÜN YOK MU (15 MART)? 📺 Survivor All Star hangi günler var, bu akşam var mı? Survivor Yayın Günleri 2024 Survivor All Star yarışması yayın günleri, yarışma severlerce takip ediliyor. TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor, haftanın belirli günlerinde yeni bölümleri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Nefes kesen yarışma Survivor bu akşam (15 Mart) var mı? Survivor yeni bölüm ne zaman?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finalde! Muhtemel rakipler belli oldu
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finalde! Muhtemel rakipler belli oldu Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Union Saint Gilloise eşleşmesinde tur atlayan taraf oldu. Sarı-lacivertlilerin, UEFA Konferans Ligi’ndeki muhtemel rakipleri netlik kazandı.
15.03.2024 Fenerbahçe
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 14 MART: Bu akşam TV'DE ne var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi canlı
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 14 MART: Bu akşam TV'DE ne var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi canlı TV yayın akışı listelerini haberimizde derledik. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan programları da araştırılmaya başlandı. Peki, hangi kanalda, hangi program var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı güncel listesi ve bu akşam kanallarda yayınlanacak programlar içeriğimizde. İşte 14 Mart 2024 Perşembe yayın akışı listesi.
14.03.2024 Bilgi Rehberi
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale 2 bilet! İşte gecenin programı
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale 2 bilet! İşte gecenin programı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı Barcelona - Napoli ve Arsenal - Porto eşleşmelerinin rövanş mücadeleleriyle devam edecek.
12.03.2024 Şampiyonlar Ligi
SURVİVOR NAGİHAN ELENDİ mi, ne oldu? Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi, sağlık durumu nasıl?
SURVİVOR NAGİHAN ELENDİ mi, ne oldu? Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi, sağlık durumu nasıl? Survivor All Star yarışmasında öne çıkan yarışmacılardan Nagihan Karadere'nin sağlık durumu ve yarışmadaki akıbeti yarışma takipçileri tarafından merak edilenler arasında. Yarışmada Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere ile bire bir konsey gerçekleştirdi. Peki, Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak, elendi mi?
11.03.2024 Bilgi Rehberi
Şoke eden itiraf: Eşimle el ele, ağlayarak boşandık!
Şoke eden itiraf: Eşimle el ele, ağlayarak boşandık! Taverna müziğinin sevilen isimlerinden olan, yaşamını adının özdeşleştiği Bodrum'da sürdüren Fedon Kalyoncu, 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. 1968'de Eda Kalyoncu ile dünyaevine giren ünlü isim, gençliklerinde bir dönem eşiyle boşandıklarını itiraf ederek; çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
TV8,5 (7 MART 2024) KANAL YAYIN AKIŞI 💥 Bu akşam TV8,5 kanal yayın akışı listesinde bu akşam hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? FB Konferans Ligi maçı TV8,5'ta şifresiz mi?
TV8,5 (7 MART 2024) KANAL YAYIN AKIŞI 💥 Bu akşam TV8,5 kanal yayın akışı listesinde bu akşam hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? FB Konferans Ligi maçı TV8,5'ta şifresiz mi? TV8,5 kanal yayın akışı listesi futbolseverlerin yakın takibinde yer almaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde maçların oynandığı haftalarda bazı maçlar şifresiz olarak TV8,5 ekranında yayınlanıyor. Bu hafta temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise ile deplasmanda ilk maçına çıkacak. Peki TV8,5 kanal yayın akışı listesine göre bu hafta hangi maçlar şifresiz olarak yayınlanacak?
7.03.2024 Bilgi Rehberi
Yeliz Yeşilmen'e canlı yayında 'kalça protezi' kontrolü!
Yeliz Yeşilmen'e canlı yayında 'kalça protezi' kontrolü! Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, bugün 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. Sunucular canlı yayında Yonca Evcimik'in estetiklerini değerlendirirken, Yeşilmen konuya dahil oldu. Sunucu Müge Dağıstanlı, oyuncuyu kaldırıp kontrolde bulundu.
5.03.2024 Cadde
Yemekteyiz Murat kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Murat kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yemekteyiz Murat kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Murat kaç yaşında, ne iş yapıyor? Zuhal Topal'la Yemekteyiz, TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Haftanın son gün yarışmacısı Murat Serindere oldu. Yemekteyiz yarışmacısı Murat'ın hayatı ile ilgili detaylar merak konusu. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Murat kimdir, kaç yaşında?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
4.03.2024 Beşiktaş
Yasemin-İzzet Özilhan çifti ayrılıyor mu? Uludağ'ı sallayan 'karavan' dedikodusu!
Yasemin-İzzet Özilhan çifti ayrılıyor mu? Uludağ'ı sallayan 'karavan' dedikodusu! 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela' karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyetik güzel Yasemin Özilhan, 13 yıl önce iş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz sene ayrılacakları yönündeki iddialarla konuşulan ünlü çift, hafta sonu kızlarıyla birlikte Uludağ'a tatile gitti. İkilinin tatiliyle ilgili ilginç bir detay ise kısa sürede magazin gündemine oturdu.
28.02.2024 Cadde
TV KANAL YAYIN AKIŞI LİSTESİ (27 ŞUBAT) 📍 Bu akşam TV'de hangi dizi ve filmler var? Kanal D, ATV, Star TV, Now TV, TRT 1, TV8, Show TV kanal yayın akışı listesi
TV KANAL YAYIN AKIŞI LİSTESİ (27 ŞUBAT) 📍 Bu akşam TV'de hangi dizi ve filmler var? Kanal D, ATV, Star TV, Now TV, TRT 1, TV8, Show TV kanal yayın akışı listesi TV kanal yayın akışı listesinde yer alan program ve diziler izleyicilerin araştırma listesinde yer almaya devam ediyor. Bu akşam TV'de hangi dizi ve programların yer aldığı merak ediliyor. Peki Kanal D, ATV, Show TV, TRT 1, TV8, Now TV, Star TV kanal yayın akışı listesinde bu akşam hangi program ve diziler var?
27.02.2024 Bilgi Rehberi
Tolga Savacı ülkeyi neden terk etti? 'Bizim jenerasyona iş vermiyorlar'
Tolga Savacı ülkeyi neden terk etti? 'Bizim jenerasyona iş vermiyorlar' Mankenlik eğitimi için 1983'te İtalya'ya giden Tolga Savacı, iki yıl boyunca İtalya, Almanya, Fransa'da modellik yaptıktan sonra henüz 22 yaşında Banu Alkan'la başrolü paylaştığı 'Arzu' (1985) filmi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştı. Bir döneme damga vuran isimden dün akşam acı haber geldi. Oyuncu Yalçın Dömer, uzun yıllardır ikamet ettiği New Jersey'de hayatını kaybeden meslektaşı hakkında canlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
27.02.2024 Cadde
Yemekteyiz Nisanur kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Nisanur kaç yaiında, ne iş yapıyor?
Yemekteyiz Nisanur kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Nisanur kaç yaiında, ne iş yapıyor? Yemekteyiz, TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Haftanın 5 yarışmacısı belli oldu. Nisanur Aydemir, bu hafta Yemekteyiz'in 3.gün yarışmacısı. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Nisanur kimdir, kaç yaşında?
27.02.2024 Bilgi Rehberi
İLK İSİM BELLİ OLDU! SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 24 Şubat Survivor ilk eleme adayı kim oldu?
İLK İSİM BELLİ OLDU! SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 24 Şubat Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana! Geçtiğimiz hafta eleme düllosu gerçekleştirilmiş ve adaya veda eden ise mavi takımdan Dora olmuştu. Kırmızı ve mavi takımlar yeni haftanın ilk dokunulmazlık yarışında yeniden karşı karşıya geldi. Öte yandan mavi takıma giden ismin yerine yeni yarışmacı dahil oldu. Peki, 24 Şubat Survivor eleme adayı kim oldu?
24.02.2024 Bilgi Rehberi
Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım ve ilk eleme adayı belli oldu! Adaya Batuhan Karacakaya geldi ortalık karıştı
Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım ve ilk eleme adayı belli oldu! Adaya Batuhan Karacakaya geldi ortalık karıştı Survior All Star'da heyecan dorukta. Yeni bir Acil Durum Konseyi yapıldı ve adaya yeni bir yarışmacı geldi. Acun Ilıcalı gelen sürpriz ismin Batuhan Karacakaya olduğunu açıkladı. Batuhan daha geldiği ilk dakikada Poyraz ile tartışma yaşadı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve haftanın ilk eleme adayı da belli oldu. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
24.02.2024 Cadde
SURVİVOR 2024: ALL STAR HABERLERİ 🏝 Survivor neden yok? Survivor bu akşam var mı, hangi günler yayınlanıyor? 23 Şubat 2024
SURVİVOR 2024: ALL STAR HABERLERİ 🏝 Survivor neden yok? Survivor bu akşam var mı, hangi günler yayınlanıyor? 23 Şubat 2024 TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star, bu akşam izleyicisini meraklandırdı. Haftanın birkaç günü ekrana gelen Survivor yarışması için bugün neden yok sorusu araştırılmaya başladı. Peki Survivor hangi günler ekrana geliyor? İşte Survivor hakkında merak edilenler
23.02.2024 Bilgi Rehberi
tv8.com.tr 📺 TV8 yayın akışı 23 Şubat 2024 Cuma | TV8'de bugün neler var? İşte günlük liste
tv8.com.tr 📺 TV8 yayın akışı 23 Şubat 2024 Cuma | TV8'de bugün neler var? İşte günlük liste 23 Şubat 2024 Cuma gününe ait TV8 yayın akışı listesi belli oldu. Televizyon izleyicisi TV8'de bugün saat kaçta, hangi programlar ve yarışmalar yayınlanacak merak ediyor. İşte bugünkü TV8 yayın akışı listesi
23.02.2024 Bilgi Rehberi
Ümit Davala'dan Galatasaraylı oyunculara sert eleştiri: Saçma sapan pas! Yerden kalkamadı
Ümit Davala'dan Galatasaraylı oyunculara sert eleştiri: Saçma sapan pas! Yerden kalkamadı Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde 3-2'nin rövanşında deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 yenilerek Avrupa defterini erken kapadı. Sarı-kırmızılı takımın eski yıldızı Ümit Davala, yenilgiyi TV8.5'ta değerlendirirken, Galatasaraylı oyuncuları eleştirdi.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
SURVİVOR DORA KİMDİR, evli mi? Uğurtan Dora nereli, kaç yaşında, eşi kim, ne iş yapıyor?
SURVİVOR DORA KİMDİR, evli mi? Uğurtan Dora nereli, kaç yaşında, eşi kim, ne iş yapıyor? Survivor All Star yarışmasına yedeklerden katılan Uğurtan Dora'nın hayatı merak konusu. 2021 Survivor sezonunda da gönüllüler kadrosunda mücadele etmiş olan Survivor Dora aslen nereli, evli mi, eşi kim?
22.02.2024 Bilgi Rehberi
ŞİFRESİZ MAÇLAR! TV8,5 YAYIN AKIŞI LİSTESİ 22 ŞUBAT || TV8,5'ta bu akşam hangi maçlar şifresiz olarak yayınlanacak? GS maçı şifresiz mi?
ŞİFRESİZ MAÇLAR! TV8,5 YAYIN AKIŞI LİSTESİ 22 ŞUBAT || TV8,5'ta bu akşam hangi maçlar şifresiz olarak yayınlanacak? GS maçı şifresiz mi? TV8,5 kanal yayın akışı listesi futbolseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde bazı maçlar şifresiz olarak TV8,5 ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Peki TV8,5'ta bu hafta hangi maçlar şifresiz olarak yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yayınlanacak şifresiz maçlar...
22.02.2024 Bilgi Rehberi
Tanyeli hastalığını anlattı, Yelda Kırçuval gözyaşlarını tutamadı! 'Hastanede olumlu şeyler duymadım'
Tanyeli hastalığını anlattı, Yelda Kırçuval gözyaşlarını tutamadı! 'Hastanede olumlu şeyler duymadım' Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı. Hastalığından ve yaşadıklarından bahseden Tanyeli'nin açıklamaları üzerine; Kırçuval gözyaşlarını tutamadı.
21.02.2024 Cadde
Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i ağırlıyor
Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i ağırlıyor Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu heyecanı, bu gece oynanacak maçlarla sürecek. Geçen sezon dev organizasyonda İstanbul'da final oynayan Hakan Çalhanoğlu’lu Inter, saat 23.00’te sahasında İspanya’dan Atletico Madrid’i ağırlayacak.
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Tv8 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.