Beklenen oldu: Jack Dorsey'in tweet'i 3 milyon dolara Türk’e satıldı!
Beklenen oldu: Jack Dorsey'in tweet'i 3 milyon dolara Türk’e satıldı! Bir süredir gündem konusu olan Twitter'daki ilk paylaşımın satın alınması nihayete erdi. Bu noktada Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey attığı ilk tweet'i NFT ile sertifikalamış ve açık artırma yöntemi ile satışa çıkartmıştı. Bu paylaşım Türk asıllı olan Sina Estavi'ye gitmiş oldu. Estavi'nin şu anda 3 farklı Twitter paylaşımını satın almış oldu.
23.03.2021 Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşa "daha güzel olacak" diye seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşa "daha güzel olacak" diye seslendi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından Taksim'de nostaljik tramvaya bindiği görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaştı. Taksim Meydanı'nda düzenlenen Geleneksel Beyoğlu İftarı öncesi  İstiklal Caddesi'nde nostaljik tramvaya binen Erdoğan, buna ilişkin video  paylaşımında bulundu. Twitter hesabından paylaşılan videoda, "Başkanım her şey çok güzel  olacak." diye seslenen vatandaşa, Erdoğan'ın "Daha güzel olacak." karşılığını vermesi yer alıyor.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Twitter paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Twitter paylaşımı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından Taksim'de nostaljik tramvaya bindiği görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaştı.
12.05.2019 Siyaset