Tyler Boyd

Tyler Boyd

Son dakika Tyler Boyd haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tyler Boyd gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tyler Boyd haber sayfamızda...

Tyler Boyd

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 365 tyler boyd haberi bulunmuştur.
Süper Lig'de 29. haftanın VAR kayıtları açıklandı!
Süper Lig'de 29. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 29. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı. Hakemin OFR'ye geldiği anları içeren VAR diyaloglarında sadece tek maç yer aldı. İşte hakemlerin konuşmaları...
12.03.2024 Süper Lig
FIFA'dan Beşiktaş kararı! Tyler Boyd'a tazminat ödenecek
FIFA'dan Beşiktaş kararı! Tyler Boyd'a tazminat ödenecek FIFA Uyuşmazlık Kurumu, Beşiktaş’ın eski futbolcusu Tyler Boyd’a 956 bin euro tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak'
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak' Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, kadro dışı kalan futbolcular, Muçi, Semih Kılıçsoy hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tesislere girmesini yasakladığı kişiyi açıklayan Arat, kulübe bir sporcunun ihtar çektiğini ifade etti. Öte yandan Galatasaray'a Onur Göçmez yanıtı geldi.
9.03.2024 Beşiktaş
Tyler Boyd'un yeni takımı belli oldu! Transfer resmen açıklandı
Tyler Boyd'un yeni takımı belli oldu! Transfer resmen açıklandı Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Tyler Boyd, MLS ekibi Los Angeles Galaxy'e imza attı.
20.02.2023 Dünyadan Futbol
Transferde heyecan başlıyor! İşte boşta olan yıldızlar
Transferde heyecan başlıyor! İşte boşta olan yıldızlar 2022-2023 Futbol Sezonunda İkinci Transfer ve Tescil Dönemi yarın başlayacak. Serbest statüdeki yıldız futbolcular, bu transfer dönemini hareketlendirecek.
11.01.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta ya ayrılık ya kadro dışı! Yıldız oyuncunun sözleşmesinde özel madde
Beşiktaş'ta ya ayrılık ya kadro dışı! Yıldız oyuncunun sözleşmesinde özel madde Beşiktaş, Valerien Ismael’in isteğiyle transfer edilen yıldız ismin sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetmeyi planlanıyor. Ayrılığa yanaşmaması halinde ise TFF’ye gönderilecek A takım listesine yazılmayacağı belirlendi. Futbolcunun sözleşmesinde bulunan özel madde dikkat çekti.
27.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'tan ayrılan Tyler Boyd, Süper Lig ekibiyle anlaştı
Beşiktaş'tan ayrılan Tyler Boyd, Süper Lig ekibiyle anlaştı Beşiktaş’la sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek Sivasspor’la anlaşan Tyler Boyd, devre arasında yeni takımına katılacak. Yıldız oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.
24.11.2022 Sivasspor
İşte Beşiktaş’ın transfer hedefindeki 4 isim! Hakim Ziyech operasyonu
İşte Beşiktaş’ın transfer hedefindeki 4 isim! Hakim Ziyech operasyonu Şenol Güneş’i teknik direktörlük görevine getiren Beşiktaş’ta deneyimli hocanın istekleri doğrultusunda kadroda değişikliğe gidiliyor. Birçok oyuncusuyla vedalaşması beklenen Beşiktaş’ta gözler dört oyuncuya çevrildi. Defans ve orta sahaya takviye yapmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, Chelsea’nin yıldızı Hakim Ziyech’in kadroya katılması için harekat başlattı.
20.11.2022 Beşiktaş
Tyler Boyd pişmanlığı! Beşiktaş 4 gole servet ödeyecek
Tyler Boyd pişmanlığı! Beşiktaş 4 gole servet ödeyecek Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasında Beşiktaş, Tyler Boyd ile yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı takıma ayrılığın maliyeti belli oldu.
19.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ayrılık! Sözleşmesini feshedip ayrıldı, FIFA tehlikesi var
Beşiktaş'ta ayrılık! Sözleşmesini feshedip ayrıldı, FIFA tehlikesi var Beşiktaş’ta bir oyuncu daha sözleşmesi sona ermeden kulüple yollarını ayırdı. Yıldız oyuncunun FIFA’ya gidebileceği ve hukuksal süreç başlatabileceği ifade edildi.
18.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş neşteri vurdu! 4 ayrılık, Ismael'in gözdesi yolcu
Beşiktaş'ta Şenol Güneş neşteri vurdu! 4 ayrılık, Ismael'in gözdesi yolcu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başkan Ahmet Nur Çebi'yle yaptığı görüşmede ilk transfer raporunu sundu. Lige verilecek arada yapılacak Antalya kampı sonrası nihai listeyi teslim etmesi beklenen Güneş, takımdan ayrılmasını istediği isimleri de belirlemiş olacak. Valerien Ismael döneminde ilk 11'in vazgeçilmezi olan deneyimli futbolcuyla yollar ayrılabilir.
13.11.2022 Beşiktaş
Lisansı çıkarılmamıştı, transferde yeni şans kapısı!
Lisansı çıkarılmamıştı, transferde yeni şans kapısı! Süper Lig'de transfer sezonu tamamlanırken Türkiye'de tam anlamıyla yıldız yağmuru yaşandı. Yabancı kontenjanı nedeniyle bazı kulüpler oyuncularına lisans çıkaramazken Fenerbahçe'de 3 isim dikkat çekti. Liste dışı kalan isimlerle ilgili yeni gelişme yaşandı.
15.09.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Atiba gerçeği ortaya çıktı!
Beşiktaş'ta Atiba gerçeği ortaya çıktı! TFF'nin yabancı kuralına göre kadrosunda en fazla 14 yabancı bulundurması gereken Beşiktaş'ta gözler Atiba'ya çevrildi. Kanadalı ismin sakatlığıyla ilgili gerçek ortaya çıktı.
11.09.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'tan sürpriz Atiba kararı! Dondurulacak
Beşiktaş'tan sürpriz Atiba kararı! Dondurulacak Kadrosunda 15 yabancı futbolcu bulunan Beşiktaş'ın Atiba Hutchinson'ın sözleşmesi için flaş karar verildi.
9.09.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'a Dele Alli'nin ardından bir Premier Lig yıldızı daha! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'a Dele Alli'nin ardından bir Premier Lig yıldızı daha! Görüşmeler başladı İngiltere'den birçok oyuncuyu kadrosuna katan siyah-beyazlı yönetim, bir yıldızı daha transfer etmek için harekete geçti. Kanada takviye yapmak isteyen Beşiktaş kurmayları, güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan deneyimli futbolcunun kulübüyle görüşmelere başladı.
4.09.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'tan yerli harekatı! Pazarlıklar son aşamada
Beşiktaş'tan yerli harekatı! Pazarlıklar son aşamada Beşiktaş, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala kadrosunu yerli isimlerle güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi.
3.09.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'taki ayrılığı açıkladı! '2.5 milyon euroya Braga'ya gidiyor'
Beşiktaş'taki ayrılığı açıkladı! '2.5 milyon euroya Braga'ya gidiyor' Milliyet Gazetesi Spor Muhabiri Serdar Sarıdağ, Sivasspor galibiyeti sonrası Beşiktaş'taki son gelişmeleri ve transfer gündemini Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi.
30.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Dele Alli için sözleşmeye özel madde! Rakam belli oldu
Beşiktaş'ta Dele Alli için sözleşmeye özel madde! Rakam belli oldu Beşiktaş rüya gibi bir transfere imza attı, 26 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz yıldızı renklerine bağladı. Kartal, Dele Alli için Everton’a kiralama bedeli ödemeyecek. Başarılı futbolcunun bugün sağlık kontrolünden sonra imza atması bekleniyor. Öte yandan yıldız futbolcunun sözleşmesinde yer alan özel madde ortaya çıktı.
25.08.2022 Beşiktaş
Dele Alli sonrası İngiltere'den bir transfer daha! Canlı yayında açıkladı
Dele Alli sonrası İngiltere'den bir transfer daha! Canlı yayında açıkladı Milliyet'in Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlıların gündemini ve transferde yaşanan son gelişmeleri aktardı.
17.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta fatura Valerien Ismael'e çıktı
Beşiktaş'ta fatura Valerien Ismael'e çıktı Beşiktaş’ın Alanya’da 3-0’ı koruyamayarak sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılması, Valerien Ismael’i hedef tahtasına oturttu. Skor 3-1 olunca beşli savunmaya dönen Fransız hocanın devre arası yaptığı üç değişiklik bütün düzeni bozdu.
16.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş - Alanyaspor maçına damga vuran karar! Yeni transfer bir ilk yaşadı
Beşiktaş - Alanyaspor maçına damga vuran karar! Yeni transfer bir ilk yaşadı Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka gol yağmuruna sahne oldu. Mücadelenin hakemi Yasin Kol'un kararları maça damga vurdu. Beşiktaş'ın yeni transferi bir ilke imza attı.
15.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Tyler Boyd kararı! Takas planı tutmadı
Beşiktaş'tan Tyler Boyd kararı! Takas planı tutmadı Beşiktaş’la yol ayrımında bulunan ABD’li kanat oyuncusu Tyler Boyd, Yiğidolar’ın radarında... Geçen yıl kulüpte kiralık olarak görev yapan 27 yaşındaki futbolcu için temaslar başladı. Deneyimli hücumcunun, alacakları karşılığında bonservisini alıp boşa çıkması bekleniyor.
13.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'tan transfer atağı! 3 yıldız birden
Beşiktaş'tan transfer atağı! 3 yıldız birden Orta saha ve sol kanat takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Amiri ve La Fuente için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, boşta olan Belçikalı stoper Denayer’le de ilgileniyor.
9.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Jason Denayer hamlesi
Beşiktaş'tan Jason Denayer hamlesi Lige Kayserispor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, transfer için 2. hamlesini yapacak. Siyah beyazlılar 4 oyuncu almak için çalışırken, takımdan da 4 isimle yollarını ayırmak istiyor. Siyah-Beyazlılar'ın stoper gündeminde ise bonservisi elinde olan Jason Denayer var.
8.08.2022 Beşiktaş
Beşiktaş 3 puana 90+6'da uzandı! 2 kırmızı kart çıktı
Beşiktaş 3 puana 90+6'da uzandı! 2 kırmızı kart çıktı Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk haftasında Kayserispor'u konuk etti. Zorlu mücadele Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Siyah-beyazlılar yeni sezona 3 puanla başladı.
7.08.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Tyler Boyd ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.