Tyler Ennis

Tyler Ennis

Son dakika Tyler Ennis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tyler Ennis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tyler Ennis haber sayfamızda...

Tyler Ennis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 43 tyler ennis haberi bulunmuştur.
Anadolu Efes, Tofaş deplasmanında yıkıldı
Anadolu Efes, Tofaş deplasmanında yıkıldı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında TOFAŞ, evinde ağırladığı Anadolu Efes'i 66-63 yendi.
Galatasaray Nef, Tofaş'ı mağlup etti!
Galatasaray Nef, Tofaş'ı mağlup etti! Galatasaray Nef, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 21'inci haftasında Tofaş'ı 83-81 mağlup etti.
Bahçeşehir Koleji, Tofaş'ı mağlup etti
Bahçeşehir Koleji, Tofaş'ı mağlup etti Bahçeşehir Koleji, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında Tofaş ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi Bahçeşehir Koleji maçtan 89-84 galip ayrıldı.
TOFAŞ - SIG Strasbourg: 75-79
TOFAŞ - SIG Strasbourg: 75-79 TOFAŞ Basketbol Takımı, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 4'üncü hafta mücadelesinde Tofaş Spor Salonu'nda Fransız temsilcisi SIG Strasbourg'a 75-79 mağlup oldu.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
12.04.2022 Futbol
TOFAŞ-Frutti Extra Bursaspor: 83-90
TOFAŞ-Frutti Extra Bursaspor: 83-90 ING Basketbol Süper Ligi 22'nci haftasında Frutti Extra Bursaspor, TOFAŞ'ı 90-83 mağlup etti.
TOFAŞ, BAXI Manresa'yı mağlup etti
TOFAŞ, BAXI Manresa'yı mağlup etti TOFAŞ, Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turu J Grubu 2'nci haftasında İspanyol temsilcisi BAXI Manresa’yı sahasında 74-68 mağlup ederek grupta 2’de 2 yaptı.
Türk Telekom Süper Lig’de dolu dizgin
Türk Telekom Süper Lig’de dolu dizgin Türk Telekom, ING Basketbol Süper Ligi’nde evinde Pınar Karşıyaka’yı 20 sayı farkla 81-61 mağlup ederek üst üste beşinci galibiyetini aldı.
Türk Telekom evinde Hapoel Jerusalem'i devirdi
Türk Telekom evinde Hapoel Jerusalem'i devirdi Türk Telekom, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ilk maçında İsrail ekibi Hapoel Jerusalem’i 98-94 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.
Basketbolun yıldızları Gloria Sports Arena’da buluşuyor
Basketbolun yıldızları Gloria Sports Arena’da buluşuyor Avrupa’nın en geniş kapsamlı spor oteli Gloria Sports Arena (GSA) bu yıl dördüncü kez Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor. 2-6 Eylül ve 8-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası’nda; Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, Pınar Karşıyaka, Crvena Zvezda, BC Dnipro, Tofaş, Türk Telekom ve Bahçeşehir Koleji karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.
28.08.2020 Basketbol
Tyler Ennis ve Sam Dekker, Türk Telekom'da
Tyler Ennis ve Sam Dekker, Türk Telekom'da Türk Telekom, NBA patentli oyuncu kurucu Tyler Ennis ve forvet Sam Dekker ile sözleşme imzaladı.
Tyler Ennis'ten Fenerbahçe Beko'ya veda
Tyler Ennis'ten Fenerbahçe Beko'ya veda Fenerbahçe Beko'da geçtiğimiz sezon başında NBA'den transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonun büyük bölümünde forma giyemeyen Tyler Ennis, yaptığı açıklamayla sarı lacivertli takıma veda etti.
Fenerbahçe Beko - Türk Telekom: 82-72
Fenerbahçe Beko - Türk Telekom: 82-72 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe Beko, Türk Telekom'u 82-72 mağlup etti. Karşılaşmada Fenerbahçeli taraftarlar, çirkin ve kötü tezahüratlarda bulunup yabancı madde atarken, salonda iki kez anons yapıldı.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Beko'da 5 eksik
Fenerbahçe Beko'da 5 eksik Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında yarın Türk Telekom'u konuk edecek Fenerbahçe Beko'da 5 isim sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Beko, şampiyonluk için sahada
Fenerbahçe Beko, şampiyonluk için sahada THY Euroleague Dörtlü Final'inde mücadele edecek Fenerbahçe Beko, bir sezon aradan sonra tekrar şampiyon olmak için sahaya çıkacak.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Beko'ya Jan Vesely'den müjde
Fenerbahçe Beko'ya Jan Vesely'den müjde Zalgiris Kaunas maçı öncesi Fenerbahçe Beko'ya Jan Vesely'den müjdeli haber geldi.
Ali Koç'tan Phillip Cocu açıklaması! 'Görevden aldık çünkü...'
Ali Koç'tan Phillip Cocu açıklaması! 'Görevden aldık çünkü...' Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Phillip Cocu'nun görevden ayrılışıyla ilgili ilk kez konuştu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Erick Green ile anlaştı
Fenerbahçe Erick Green ile anlaştı Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Erick Green ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.
1.07.2020 Basketbol
Ali Koç'tan Tyler Ennis'e ziyaret!
Ali Koç'tan Tyler Ennis'e ziyaret! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve başkan vekili Semih Özsoy, sakatlanan sarı-lacivertli basketbolcu Tyler Ennis'i ziyaret etti.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe açıkladı! 'Tyler Ennis'in sakatlığı...'
Fenerbahçe açıkladı! 'Tyler Ennis'in sakatlığı...' Fenerbahçe, resmi açıklama yaparak dün oynanan Arel Üniversitesi Büyükçekmece maçında ayağı kırılan Tyler Ennis’in tedavi altına alındığını duyurdu.
1.07.2020 Basketbol
Arel Üniversitesi Büyükçekmece - Fenerbahçe: 69-98
Arel Üniversitesi Büyükçekmece - Fenerbahçe: 69-98 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 3. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece'yi 98-69 yendi.
1.07.2020 Basketbol
Tyler Ennis'in ayağı kırıldı!
Tyler Ennis'in ayağı kırıldı! Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Kanadalı oyuncusu Tyler Ennis'in, Arel Üniversitesi Büyükçekmece maçında sol ayağı kırıldı.
1.07.2020 Basketbol
Obradovic: "Çok tehlikeli bir takımla oynayacağız"
Obradovic: "Çok tehlikeli bir takımla oynayacağız" THY Avrupa Ligi'nde Herbalife Gran Canaria ile karşılaşacak Fenerbahçe'de başantrenör Zeljko Obradovic: "Çok tehlikeli bir takımla oynayacağız" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe, Canaria önünde siftah peşinde
Fenerbahçe, Canaria önünde siftah peşinde THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen Fenerbahçe, İspanyol temsilcisi Herbalife Gran Canaria önünde ilk galibiyetini arıyor...
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda sezon derbiyle başlıyor
Basketbolda sezon derbiyle başlıyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2018-2019 sezonunun ilk haftasında yarın Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan karşılaşacak.

Benzer Haber Etiketleri

Tyler Ennis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.