Tyson Fury

Tyson Fury

Son dakika Tyson Fury haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tyson Fury gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tyson Fury haber sayfamızda...

Tyson Fury

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 tyson fury haberi bulunmuştur.
Ronaldo diyeti yaptı! 'Sahada neredeyse ölüyordum'
Ronaldo diyeti yaptı! 'Sahada neredeyse ölüyordum' Şimdilerde kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo saha dışında da birçok futbolcunun idolü durumda. Tecrübeli futbolcunun yaşam standartları ise herkese uygun değil. İdolü olarak gördüğü Ronaldo hakkında genç futbolcudan olay bir itiraf geldi.
1.03.2023 Dünyadan Futbol
Tommy Fury-Jake Paul maçının sonucu tartışmalara yol açtı! 'Bir rövanşı hak ediyoruz'
Tommy Fury-Jake Paul maçının sonucu tartışmalara yol açtı! 'Bir rövanşı hak ediyoruz' Dünyaca boksör Tyson Fury'nin kardeşi Tommy Fury, YouTube fenomenliğinden profesyonel boksa geçiş yapan Jake Paul ile Suudi Arabistan'da karşı karşıya geldi. Tommy Fury tartışmalı hakem kararlarının yaşandığı iddia edilen maçta Jake Paul'u puanla mağlup etmeyi başardı.
27.02.2023 Diğer
Tyson Furry'den kardeşine Cristiano Ronaldo göndermesi!
Tyson Furry'den kardeşine Cristiano Ronaldo göndermesi! Ünlü boksör Tyson Fury, kardeşinin Suudi Arabistan'da çıkacağı boks maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
2.02.2023 Diğer
Tyson Fury, Derek Chisora'yı devirdi ve WBC ağır sıklet kemerini korudu
Tyson Fury, Derek Chisora'yı devirdi ve WBC ağır sıklet kemerini korudu Büyük Britanyalı boksör Tyson Fury, 60 bin seyircili maçta vatandaşı Derek Chisora'yı mağlup etmeyi başardı ve Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemerini korudu.
4.12.2022 Diğer
Efsane futbolcudan duygusal Kraliçe Elizabeth mesajı: Onun huzurunda olmak bir onurdu
Efsane futbolcudan duygusal Kraliçe Elizabeth mesajı: Onun huzurunda olmak bir onurdu Buckingham Sarayı, 96 yaşındaki İngiltere Kraliçe Elizabeth’in hayatını kaybettiğini açıkladı. Kraliçenin vefatı spor dünyasında da üzüntü yaratırken, II. Elizabeth için birçok mesaj ve paylaşım geldi.
9.09.2022 Dünyadan Futbol
Anthony Joshua - Oleksandr Usyk maçı nefes kesti! Muhammed Ali’den sonra tarihe geçecekti
Anthony Joshua - Oleksandr Usyk maçı nefes kesti! Muhammed Ali’den sonra tarihe geçecekti Tüm dünya Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasında gerçekleşen dünya ağır sıklet boks maçına kilitlendi. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti. Öte yandan basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.
21.08.2022 Diğer
Ali Eren Demirezen Hamburg’da ringe çıkıyor
Ali Eren Demirezen Hamburg’da ringe çıkıyor WBO Avrupa Şampiyonu Ali Eren Demirezen, yarın akşam saat 21.00’de Amerikalı boksör Kevin Johnson ile karşı karşıya gelecek.
27.05.2022 Diğer
Jansin Turgut’tan mucize kurtuluş! Üçüncü kattan atladı, intihara teşebbüs etti
Jansin Turgut’tan mucize kurtuluş! Üçüncü kattan atladı, intihara teşebbüs etti Mental sorunların ardından üçüncü kattan atlayarak giriştiği intihar teşebbüsü, Jansin Turgut’un az kalsın hayatına mal oluyordu... Doktorların ‘bir daha yürüyemeyebilirsin’ uyarısı yaptıkları ünlü rugby oyuncusu sahalara bile döndü, milli oldu
8.05.2022 Diğer
Muhammed Ali'nin torunundan sansasyonel nakavt!
Muhammed Ali'nin torunundan sansasyonel nakavt! Muhammed Ali'nin torunu Nico Ali Walsh, hafta sonu Las Vegas'taki ilk maçında sansasyonel bir vuruşla rakibini nakavt etti.
2.05.2022 Diğer
Nereden nereye!  Akhisarspor'da büyük yıkım...
Nereden nereye! Akhisarspor'da büyük yıkım... Süper Lig'e çıkmasıyla birikte tarihi sezonlar geçirerek kupalar kazanan Akhisarspor, düşüşünü durduramıyor. Yıllarca en üst ligde mücadele eden yeşil-siyahlılar bu hafta Amedspor'la tarihi bir maça çıkacak.
25.04.2022 Süper Lig
Canlı yayında Ozan Tufan'ı ve Galatasaraylı yıldızı duyurdu: Listedeki isimlerden biri
Canlı yayında Ozan Tufan'ı ve Galatasaraylı yıldızı duyurdu: Listedeki isimlerden biri Milliyet gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Siyah Beyazlıların gündemini değerlendirdi. Sarıdağ, Ozan Tufan transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.04.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'den Arda Güler kararı! Rekor gelir
Fenerbahçe'den Arda Güler kararı! Rekor gelir Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor'u 6-0 gibi net bir skorla yenen Fenerbahçe'de son haftaların yıldızı Arda Güler ile ilgili flaş bir karar alındı.
25.04.2022 Fenerbahçe
Son dakika: Emekliliğini açıklayan Tyson Fury'den flaş karar! Boks tarihinin en pahalı maçıyla dönüyor, inanılmaz rakam
Son dakika: Emekliliğini açıklayan Tyson Fury'den flaş karar! Boks tarihinin en pahalı maçıyla dönüyor, inanılmaz rakam WBC ağır sıklet şampiyonluk maçında Dillian Whyte'ı 6. raunt sonunda nakavt eden Tyson Fury kemerini korumayı başarmış ve maçın hemen ardından emekliliğini açıklamıştı. Fury, boks tarihinin gelmiş geçmiş en pahalı maçıyla ringlere geri dönüş hazırlığında. İşte ayrıntılar...
25.04.2022 Diğer
Dev maç 6 rauntta nakavtla sona erdi! Boksörlüğü bıraktı
Dev maç 6 rauntta nakavtla sona erdi! Boksörlüğü bıraktı Dünyanın merakla beklediği dev maçta Tyson Fury ile Dillian Whyte dün gece Wembley Stadı'nda 94 bin kişinin önünde karşı karşıya geldi. 6 raunt süren ağırsıklet dünya şampiyonluğu unvan maçı nakavt ile sona erdi. İşte dev müsabakanın tüm detaylar....
24.04.2022 Diğer
13 yaşında baba oldu, başına gelmeyen kalmadı! Şimdi dünya şampiyonluğu için ringte
13 yaşında baba oldu, başına gelmeyen kalmadı! Şimdi dünya şampiyonluğu için ringte Dünya Boks Şampiyonası'nda (WBC) bu akşam Tyson Fury, ağırsıklet unvan maçında Britanyalı rakibi Dillian Whyte'a karşı kemerini korumak için mücadelede verecek. Maç öncesi hayat hikayesi gözler önüne serilen Whyte'ın yaşadıkları şok etti. İşte detaylar...
23.04.2022 Diğer
Tyson Fury emekli olacağını açıkladı
Tyson Fury emekli olacağını açıkladı Dünya Ağır Sıklet Şampiyonu Britanyalı boksör Tyson Fury, Wembley'de Dillian Whyte ile yapacağı maçın ardından emekli olacağını açıkladı.
2.03.2022 Diğer
Ünlü boksör Tyson Fury, Ronaldo'ya meydan okudu!
Ünlü boksör Tyson Fury, Ronaldo'ya meydan okudu! ABD'li Deontay Wilder'ı nakavt ederek Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri unvanını korumayı başaran Büyük Britanyalı boksör Tyson Fury, Manchester United'ın ünlü yıldızı Ronaldo'ya sataştı.
13.10.2021 Diğer
Son dakika - Dünyanın beklediği ağır sıklet boks maçında nakavt! Hastaneye kaldırıldı
Son dakika - Dünyanın beklediği ağır sıklet boks maçında nakavt! Hastaneye kaldırıldı WBC ağır sıklet şampiyonluk maçı için Tyson Fury ve Deontay Wilder karşı karşıya geldi. Daha önce iki kez karşı karşıya gelen iki ismin mücadelesi nakavt ile bitti. Navkat sonrası yıldız boksör hastaneye kaldırıldı.
10.10.2021 Diğer
Büyük Britanyalı boksör Joshua unvanlarını kaybetti
Büyük Britanyalı boksör Joshua unvanlarını kaybetti Büyük Britanyalı boksör Anthony Joshua, Ukraynalı Oleksandr Usyk'e yenilerek Dünya Boks Birliği (WBA), Dünya Boks Organizasyonu (WBO), Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) ve Uluslararası Boks Organizasyonu (IBO) ağır sıklet kemerlerini kaybetti.
26.09.2021 Diğer
Fury ile Wilder arasındaki üçüncü maçın tarihi belli oldu
Fury ile Wilder arasındaki üçüncü maçın tarihi belli oldu Büyük Britanyalı Tyson Fury ile ABD'li Deontay Wilder, Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri için üçüncü maçlarına 9 Ekim'de çıkacak.
15.07.2021 Diğer
Son dakika - Joshua ile Fury arasındaki unvan maçı 14 Ağustos'ta yapılacak
Son dakika - Joshua ile Fury arasındaki unvan maçı 14 Ağustos'ta yapılacak Büyük Britanyalı boksörler Anthony Joshua ile Tyson Fury arasındaki ağır sıklet unvan maçı 14 Ağustos'ta yapılacak.
16.05.2021 Diğer
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti!
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti! 2020 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kovid-19 sporu da sekteye uğrattı. ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, California'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. Futbol efsanesi Diego Armando Maradona da hayata gözlerini yumdu. İşte sporda 2020'nin olayları...
15.12.2020 Skorer
Dillian Whyte ve Alexander Povetkin Karşılaşması Sadece S Sport Plus’ta!
Dillian Whyte ve Alexander Povetkin Karşılaşması Sadece S Sport Plus’ta! Heyecanla beklenen WBC geçici ağır sıklet unvan maçında “The Body Snatcher” lakaplı Dillian Whyte, Rus boksör Alexander Povetkin ile 22 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21:00’de karşı karşıya geliyor. Geçici ağır sıklet kemer mücadelesi tüm heyecanıyla canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta izleyicilerle buluşacak.
20.08.2020 Diğer
Yazın en büyük boks gecesi...
Yazın en büyük boks gecesi... Ağır sıkletin iki büyük ismi Dillian Whyte ve Alexander Povetkin ‘WBC Geçici Ağır Sıklet Kemeri’ için karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Heyecan dolu bu dövüş kartı 22 Ağustos Cumartesi günü saat 21:00’de canlı yayınla S Sport Plus’ta...
14.08.2020 Diğer
Tyson Fury - Anthony Joshua boks maçı ne zaman? Ağır sikletin devleri karşı karşıya!
Tyson Fury - Anthony Joshua boks maçı ne zaman? Ağır sikletin devleri karşı karşıya! Ağır sikletin iki dev ismi Tyson Fury - Anthony Joshua mücadelesinde büyük aşama kaydedildi. Anthony Joshua'nın menajeri Eddie Hearn'ün Sky Sports News'e verdiği demeçte ikili arasındaki mücadele için büyük ilerlemeye kaydediyoruz. Hala anlaşılacak çok şey var mekan ve tarih araştırması yapıyoruz Tyson Fury - Anthony Joshua mücadelenin mali konuları hakkında hemen hemen aynı fikirde olduklarını dile getirdi. Peki Tyson Fury - Anthony Joshua maçı ne zaman?
11.06.2020 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Tyson Fury ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.