ÖSYM'DEN KILAVUZ: YKS ne zaman, saat kaçta, sonuçlar hangi tarihte? 2023 TYT - AYT - YDT hangi gün, sınav süresi kaç dakika, sınav giriş belgesi nasıl alınır?
ÖSYM'DEN KILAVUZ: YKS ne zaman, saat kaçta, sonuçlar hangi tarihte? 2023 TYT - AYT - YDT hangi gün, sınav süresi kaç dakika, sınav giriş belgesi nasıl alınır? YKS için geri sayım başladı. Üç ayrı oturumda uygulanacak olan üniversite sınavı YKS'nin ilk oturumu TYT, ikinci oturumu AYT, üçüncü oturumu ise YDT. Üniversite adayları ise YKS ne zaman, saat kaçta sorularına cevap ararken, YKS sonuçları için tarih belli mi öğrenmek istiyor. Peki TYT, AYT, YDT hangi gün, sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte YKS 2023 takvimi...
13.06.2023 Bilgi Rehberi
YKS: AYT - YDT BUGÜN SAAT KAÇTA UYGULANACAK? YKS saat kaçta başlar, kaçta biter?
YKS: AYT - YDT BUGÜN SAAT KAÇTA UYGULANACAK? YKS saat kaçta başlar, kaçta biter? YKS'nin ilk oturumu TYT tamamlandı. Bugün ise geriye kalan iki oturum AYT ve YDT uygulanacak. Üniversite adayları, TYT ardından YKS bugün saat kaçta aramasına geçti. Peki AYT saat kaçta başlar, kaçta biter? YDT saat kaçta başlar, kaçta biter? İşte YKS ne zaman, saat kaçta sorularının yanıtları...
19.06.2022 Gündem
YKS SAAT kaçta başlıyor ve bitiyor 2022? YKS TYT, AYT, YDT sınav saatleri ve süresi: YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
YKS SAAT kaçta başlıyor ve bitiyor 2022? YKS TYT, AYT, YDT sınav saatleri ve süresi: YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır? YKS sınavı saati ve süresi ile ilgili ayrıntılar adaylar tarafından saatler kala merak ediliyor. YKS sınav giriş belgesi alacak olanlar YKS sınav giriş belgesi alma ekranını da araştırıyorlar. TYT, AYT, YDT oturumlarından oluşan YKS sınavının başlangıç saati ve sınav süresi detayları haberde yer alıyor. Peki YKS saat kaçta başlıyor ve bitiyor 2022? TYT, AYT, YDT sınavı kaç dakika sürüyor?
17.06.2022 Gündem
Üniversite sınavı TYT uygulandı!
Üniversite sınavı TYT uygulandı! Üniversite sınavının ilk oturumu bugün gerçekleşti. Saat 10:15'de başlayan Temel Yeterlilik Testi(TYT) için heyecan sona erdi. Üniversite sınavının diğer oturumları Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) ise yarın uygulanacak.
15.06.2019 Gündem
TYT saat kaçta? YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
TYT saat kaçta? YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır? Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) yarın uygulanacak. ÖSYM tarafından uygulanacak olan YKS sınavları için heyecan dorukta. Yarın uygulanacak olan TYT sonrasında Pazar günü, Alan Yeterlilik Testi(AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) gerçekleşecek. YKS sınavlaırına katılımda sınav giriş belgesi gerekiyor. Peki YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
14.06.2019 Gündem