U20

U20

Son dakika u20 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan u20 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan u20 haber sayfamızda...

U20

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.717 u20 haberi bulunmuştur.
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti Kadınlar Voleybol Ligi'nde mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli takımın Vakıfbank'ın milli yıldızını transfer etmek istediği ileri sürülmüştü. Sarı-siyahlı kulüpte Zehra Güneş'in geleceği ile ilgili karar verildi.
25.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin Portekiz'de forma giyen genç orta sahayı gözüne kestirdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin sunacağı sözleşme teklifinin ayrıntıları ortaya çıktı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum VakıfBank'ın parlayan yıldızı Begüm Kaçmaz, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Zehra Güneş'in kendisine verdiği destekten bahseden Kaçmaz, Eda Erdem ve Dilay Özdemir sorularını cevaplandırdı.
20.03.2024 Voleybol
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler'
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler' Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Milli Takım
Lise öğretmeni, eşini ve annesini korumaya çalışan öz kızını öldürdü
Lise öğretmeni, eşini ve annesini korumaya çalışan öz kızını öldürdü Erzurum’da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlı Böçkün, polis tarafından yakalandı.
14.03.2024 Haberler
Her satırı dehşet! Lise öğretmeni, eşini ve annesini korumaya çalışan öz kızını öldürdü
Her satırı dehşet! Lise öğretmeni, eşini ve annesini korumaya çalışan öz kızını öldürdü Erzurum’da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlı Böçkün, polis tarafından yakalandı.
14.03.2024 Gündem
Kasiyer Merve'yi öldürdüler! Market baskınında küfür savunması
Kasiyer Merve'yi öldürdüler! Market baskınında küfür savunması Denizli’de kasiyer Merve Acar’ın öldürüldüğü market baskını olayının davasında, sanıkların tutukluluklarının devamına karar verilerek duruşma erteledi.
10.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Liza Safronova! Yerli Arina Fedorovtseva
Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Liza Safronova! Yerli Arina Fedorovtseva Şampiyonlar Ligi ve Sultanlar Ligi'nde yoluna tam gaz devam eden Fenerbahçe Opet, performansıyla dikkat çeken milli yıldız Liza Safronova ile anlaşma sağladı.
5.03.2024 Voleybol
Fazla testosteron hayat kararttı! Paul Pogba gerçekleri
Fazla testosteron hayat kararttı! Paul Pogba gerçekleri Dünyanın en pahalı transferi, Fransa’nın yıldızıydı... Alex Ferguson’u takmadı, yıldızının barışmadığı Mourinho’yu Manchester’dan yollattı... Performansı düşüşteydi, testosteron ile yakalanınca kariyeri noktalandı. Erkekliğini artırmaya çalışırken, futboldan oldu.
3.03.2024 İtalya Serie A
Alkollü koca dehşet saçtı! Eşinin kapısına kurşun yağdırdı
Alkollü koca dehşet saçtı! Eşinin kapısına kurşun yağdırdı Denizli’de telefonda tartıştığı eşinin bulunduğu eve giden alkollü koca, eşinin kapıyı açmaması üzerine tüfekle ateş açtı. Eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran kadın, boşanma davası açtı.
31.01.2024 Gündem
Georgios Papagiannis: Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz!
Georgios Papagiannis: Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz! Fenerbahçe Beko'nun tecrübeli voleybolcusu Georgios Papagiannis, Bahçeşehir Koleji'ni mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
U20 Kadın Voleybol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası finallerinde!
U20 Kadın Voleybol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası finallerinde! 20 Yaş Altı Kadın Milli Voletbol Takımı, Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkı elde etti.
27.01.2024 Voleybol
Yarının Sultanları finalde! Rakip Sırbistan
Yarının Sultanları finalde! Rakip Sırbistan CEV U20 Avrupa Şampiyonası 1. Raunt Elemesi yarı finalinde Yunanistan'ı 3-0 mağlup eden 20 Yaş Altı Kadın Milli Takımımız, finale yükseldi.
27.01.2024 Voleybol
U20 Kadın Voleybol Milli Takımı, Yunanistan'a set vermedi! Elemelerde finale yükseldi
U20 Kadın Voleybol Milli Takımı, Yunanistan'a set vermedi! Elemelerde finale yükseldi 20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı, Türkiye’nin ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen 2024 CEV U20 Avrupa Şampiyonası 1'inci Raunt Elemesi’nde finale yükseldi.
26.01.2024 Voleybol
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor!
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor! Kariyerine Japonya’da devam eden Filenin Sultanları'nın yıldızı Derya Cebecioğlu Türkiye'ye geri dönüş kararı aldı.
26.01.2024 Voleybol
U20 Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarı finalde!
U20 Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarı finalde! U20 Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarı finale yükselme başarısı gösterdi.
25.01.2024 Voleybol
SON DAKİKA: Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Genç yıldızın menajeri İstanbul'a geldi
SON DAKİKA: Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Genç yıldızın menajeri İstanbul'a geldi İki ezeli rakip Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya geldi. Genç yıldızın menajeri İstanbul'a geldi ve Beşiktaş-Adana Demirspor maçını tribünden takip etti.
24.01.2024 Beşiktaş
TBMM'de terörle mücadele oturumu! Bakanlar Fidan ve Güler'den net mesajlar
TBMM'de terörle mücadele oturumu! Bakanlar Fidan ve Güler'den net mesajlar Meclis Genel Kurulu’nda terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirme oturumu düzenlendi. KurulOturumda söz alan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan net mesajlar verdi.
16.01.2024 Gündem
Son dakika: Yılın ilk Kabinesi sona erdi! Emekliye ek zam için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da
Son dakika: Yılın ilk Kabinesi sona erdi! Emekliye ek zam için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Yeni yılın ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.
16.01.2024 Gündem
2 Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler
2 Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Sedat Bingöl (35) ile Gökhan Şensoy (37), aldıkları yerli otomobil Togg'ları, 20 santimetre kalınlığındaki karlı yollarda da test etti.
16.01.2024 Haberler
"Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" için bilgilendirme tırları yollarda
"Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" için bilgilendirme tırları yollarda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bilgilendirme tırları, ‘Yüzyılın Dönüşümü İstanbul’ ve ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının tanıtımına başladı.
16.01.2024 Ekonomi
2 Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler! İşte çıkan sonuç
2 Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler! İşte çıkan sonuç Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Sedat Bingöl (35) ile Gökhan Şensoy (37), aldıkları yerli otomobil Togg'ları, 20 santimetre kalınlığındaki karlı yollarda da test etti.
16.01.2024 Ekonomi
OGM Ormanspor'da hedef dörtlü final!
OGM Ormanspor'da hedef dörtlü final! Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin iddialı takımlarından OGM Ormanspor, bu sezon koyduğu hedeflerden ilkini başarıp Türkiye Kupası’nda sekizli finallere, ligde ilk 4 sırayı alarak katılmayı başardı. Yeşil-Beyazlılar, şimdi de Kupa’da önce ilk 4’ü, sonra da finali hedefliyor.
22.12.2023 Basketbol
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay yerine 4 aday! Antonio Conte'den vazgeçildi
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay yerine 4 aday! Antonio Conte'den vazgeçildi Beşiktaş'ta yeni bir yapılanmaya hazırlanan kurmayların ara transfer döneminde takımın başına yabancı bir teknik direktör getirmeyi planladığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda 4 aday üzerinde durduğu aktarıldı.
15.12.2023 Beşiktaş
Suudi Arabistan'da Neymar krizi! Jorge Jesus'un gönderilmesini istedi
Suudi Arabistan'da Neymar krizi! Jorge Jesus'un gönderilmesini istedi Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'de uzun süredir formasından uzak kalan Neymar'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sakatlık problemiyle boğuşan Neymar'ın Jorge Jesus'un gönderilmesini istediği öne sürüldü.
15.12.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

U20 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.