Ücretli Öğretmen

Ücretli Öğretmen

Son dakika ücretli öğretmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ücretli öğretmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ücretli öğretmen haber sayfamızda...

Ücretli Öğretmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 554 ücretli öğretmen haberi bulunmuştur.
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk Batman’ın Sason ilçesindeki 1 derslikli Kaşyayla Gidornik İlkokulu’nda, sadece 3'üncü sınıf öğrencisi İsmail Bozkurt (8) eğitim görüyor. 30 nüfuslu mezra, ilçeye 2 saat uzaklıkta olduğu için okulun lojmanında kalan ücretli öğretmen Pınar Aktaş (28), sabahları okulun sobasını yakıp işe başladığını belirterek, "İsmail geldikten sonra dersimizi işliyoruz. Tek öğrenciye eğitim vermek farklı bir duygu" dedi.
4.03.2024 Eğitim
Meral Akşener, belediye başkan adaylarını tanıttı
Meral Akşener, belediye başkan adaylarını tanıttı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'da programı kapsamında; il ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.
9.01.2024 Gündem
Ücretli öğretmenlere 'yüzde 25 zam' kararı!
Ücretli öğretmenlere 'yüzde 25 zam' kararı! Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görevlendirilen öğretmenlerin ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış sağlandı.
11.11.2023 Ekonomi
2023 EK DERS ÜCRETİ ne kadar oldu? Ücretli Öğretmen ek ders ücreti kaç lira?
2023 EK DERS ÜCRETİ ne kadar oldu? Ücretli Öğretmen ek ders ücreti kaç lira? Öğretmen ek ders ücretlerine ilişkin son olarak olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada zam yapıldığı duyurulmuştu. Bu açıklama sonrasında Öğretmenlerin ek ders ücretleri merak edilmeye başlandı. Peki Öğretmen ek ders ücreti kaç liraya yükseldi?
23.10.2023 Bilgi Rehberi
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor'
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor' Uşaklı tek yumurta ikizleri, ilk, orta, lise ve üniversiteyi birlikte okuyarak mezun olduktan sonra Bitlis'teki aynı okulda matematik öğretmeni olarak atandı.
28.09.2023 Gündem
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor'
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor' Uşaklı tek yumurta ikizleri, ilk, orta, lise ve üniversiteyi birlikte okuyarak mezun olduktan sonra Bitlis'teki aynı okulda matematik öğretmeni olarak atandı.
28.09.2023 Haberler
ÖĞRETMEN MAAŞI HABERİ: Ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2023-2024 Ücretli öğretmenlik ek ders saati ücreti kaç para?
ÖĞRETMEN MAAŞI HABERİ: Ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2023-2024 Ücretli öğretmenlik ek ders saati ücreti kaç para? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ücretli öğretmenlere müjde geldi. Ücretli öğretmenlik yapanların maaşı arttı. Gündeme ise Ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2023-2024 Ücretli öğretmen ek ders saati ücreti kaç para? soruları geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
15.09.2023 Bilgi Rehberi
Akşener: Millet patrondur
Akşener: Millet patrondur İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sizin helal oylarınızla başbakan olacağım. Millet, velinimettir. Seçmen, velinimettir. Millet patrondur. Bir oy Kemal'e, bir oy Meral'e verilirse 13'üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ben de başbakan olacağım demektir" dedi.
7.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Demokrasiden yana oy kullanacağız
Kılıçdaroğlu: Demokrasiden yana oy kullanacağız CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Demokrat Parti Genel Başkanı Güntekin Uysal, Sinop’taki programın ardından Ordulularla buluştu.
3.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bayrak ve vatan bizim kırmızı çizgimizdir
Kılıçdaroğlu: Bayrak ve vatan bizim kırmızı çizgimizdir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim milliyetçiliğimizi de sorguluyorlar. Bütün dünya bilsin. Bizim iki kırmızı çizgimiz var. Bayrak ve vatan. Bayrak ve vatan bizim için vazgeçilmezdir" dedi.
1.05.2023 Gündem
‘İnancını sömürene asla itibar etme’
‘İnancını sömürene asla itibar etme’ Mütedeyyin vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, en büyük günahın kul hakkı yemek olduğunu vurgulayarak “Kul hakkı yiyenlere Allah aşkına oy vermeyin, günaha ortak olmayın. İnancın üzerinden siyaset yapanlara asla itibar etme” dedi.
27.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan 'SADAT' tepkisi: Siz mi beni korkutacaksınız?
Kılıçdaroğlu'ndan 'SADAT' tepkisi: Siz mi beni korkutacaksınız? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon yayınında SADAT reklamının yer alması ile ilgili, "Silah ve suikast tehditleri. Son uyarılarını yapıyorlar akıllarınca. Yeni bir şey değil. Uzun zamandır bu tehditler var. Şimdi bu kürsüden, bu çetelere, mafyaya, bu paramiliter yapılara seslenmek istiyorum. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar, siz mi beni korkutacaksınız" dedi.
17.01.2023 Gündem
Sınıf Öğretmeni Maaşı 2023: Sınıf Öğretmenleri Ne Kadar Maaş Alıyor?
Sınıf Öğretmeni Maaşı 2023: Sınıf Öğretmenleri Ne Kadar Maaş Alıyor? Sınıf öğretmeni maaşı diğer memur maaşlarında olduğu gibi altı aylık dönemlerde belirlenmektedir. Enflasyondan doğan fark ile birlikte sınıf öğretmeni maaşı artar. Öğretmen maaşı dereceye göre değişir. Meslekte geçirilen süre, eş ve çocuk durumu maaşlara etki eden faktörler arasında yer alır. Sınıf öğretmeni ne kadar maaş alıyor? 2023 sınıf öğretmeni maaşı ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.01.2023 Ekonomi
Kemal Kılıçdaroğlu: Eşit işe eşit hakkı teslim edeceğiz
Kemal Kılıçdaroğlu: Eşit işe eşit hakkı teslim edeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eşit işe eşit hakkı teslim edeceğiz. Ben eğer bu ülkede adalet için 450 kilometre yürüdüysem, bu millet için yürüdüm. Adaletsizlik nerede varsa bütün adaletsizliklerin üzerine yürüyeceğim. En büyük gücüm sizlersiniz" dedi.
24.12.2022 Gündem
Arzu ve Ayşenur öğretmensiz, öğretmenler günü
Arzu ve Ayşenur öğretmensiz, öğretmenler günü Türkiye, şehit öğretmenler Arzu Özsoy ve Ayşenur Alkan'a ağlıyor. Öğretmen Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Acıları hala tazeyken bir acı haber de Gaziantep'in Karkamış ilçesinden geldi. 22 yaşındaki çiçeği burnunda öğretmen Ayşenur Alkan bu yıl ücretli öğretmen olarak göreve başlamıştı. Ve ilk öğretmenler gününe 3 gün kala şehit edildi.
24.11.2022 Gündem
Öğretmenin evinde şüpheli ölüm! İfadesi ortaya çıktı
Öğretmenin evinde şüpheli ölüm! İfadesi ortaya çıktı Antalya'da ziyarete gittiği Almanca öğretmeni H.G.'nin (30) evinde ölü bulunan lise öğrencisi Yiğit Kalpak (17) toprağa verildi. Gözaltına alınan 5 arkadaşı ile öğretmen H.G. ise polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan öğretmenin ifadesi de ortaya çıktı.
22.10.2022 Gündem
Yabancı tekeller at koşturmayacak
Yabancı tekeller at koşturmayacak Üreticinin sorunlarını çözmeye söz veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Fındıkta tekelleşmeye son vereceğiz, FİSKOBİRLİK’i yeniden ayağa kaldıracağız. Yabancı tekellerin Türkiye’de at koşturmasına asla ve asla izin vermeyeceğiz” dedi.
7.09.2022 Siyaset
Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? 2022 MEB ücretli öğretmen alımı başvuru şartları neler?
Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? 2022 MEB ücretli öğretmen alımı başvuru şartları neler? Ücretli öğretmenlik başvuru kılavuzu MEB tarafından yayımlandı. Adayların gözleri ise başvuru şartlarına çevrildi. Ders ücreti karşılında öğretmenlik başvuruları ilçelere göre farklılık gösteriyor. 2022-2023 dönemi ücretli öğretmenlik başvuru kılavuzları yayımlandı. Öğretmenler ise başvuru tarihlerini ve şartlarını araştırıyor. Peki, 2022 ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı?
4.08.2022 Bilgi Rehberi
Ücretli öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu 2022? Son dakika ek ders ücreti açıklaması
Ücretli öğretmen ek ders ücreti ne kadar oldu 2022? Son dakika ek ders ücreti açıklaması Ek ders ücreti ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ücretli öğretmenlik yapan ve usta öğreticilerin ek ders ücretleri hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamada müjdeleri açıklayarak her beş ders için ilave bir ek ders ödemesi yapılacağını bildirdi. Peki, ek ders ücreti ne kadar oldu?
20.07.2022 Bilgi Rehberi
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18 Haziran'da alınacağını bildirdi.
3.06.2022 Gündem
Öğretmenler taliplerini arıyor
Öğretmenler taliplerini arıyor Bekar öğretmenler, kendilerine uygun bir eş bulabilmek için sosyal medyada gruplar kurmaya başladı.
6.04.2022 Gündem
‘Öğretmenlik Meslek Kanunu taslak olarak görüşülsün’
‘Öğretmenlik Meslek Kanunu taslak olarak görüşülsün’ Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in önceki gün bütçe görüşmelerinde 2022’de 3 bin anaokulunu ve 40 bin yeni anasınıfını hizmete açacaklarını, Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu bu ay içerisinde TBMM’ye getireceklerini belirtmesi üzerine sendikalar bu konularla ilgili önerilerde bulundu.
14.12.2021 Gündem
Cinsel istismar iddiası sonrası öğretmenin sözleşmesi feshedildi
Cinsel istismar iddiası sonrası öğretmenin sözleşmesi feshedildi İzmir’de bir lisede 7 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen S.E. (23), adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.E.'nin idari soruşturma kapsamında sözleşmesi feshedildi.
10.12.2021 Gündem
Maaş sevindirdi sınav düşündürdü
Maaş sevindirdi sınav düşündürdü Milli Eğitim Şûrası’nda Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun Meclis’e sunulacağı ve maaş artırımına gidileceğinin açıklanması olumlu karşılanırken, sınava tabi tutularak öğretmenlere farklı unvanların verileceğinin belirtilmesi tepki çekti.
3.12.2021 Eğitim
24 Kasım'da hayatını kaybeden Bahar öğretmen toprağa verildi
24 Kasım'da hayatını kaybeden Bahar öğretmen toprağa verildi Manisa'nın Akhisar ilçesinde dün Öğretmenler Günü’nde ücretli öğretmenlik yaptığı okuldan dönerken kardeşinin kullandığı kamyonetin beton mikseriyle çarpışması sonucu hayatını kaybeden Bahar Zeybek, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
25.11.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ücretli Öğretmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.