Ucuz Et

Ucuz Et

Son dakika Ucuz et haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ucuz et gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ucuz et haber sayfamızda...

Ucuz Et

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.205 ucuz et haberi bulunmuştur.
'3 kangalı 150 lira' görüntüleri olay oldu! Sucukta inanılmaz hile ortaya çıktı
'3 kangalı 150 lira' görüntüleri olay oldu! Sucukta inanılmaz hile ortaya çıktı Sefaköy'de kurulan bir tezgahta 3 kangal sucuğun 150 TL'den satıldığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, akıllara sucukta yapılan hileleri getirdi.
29.02.2024 Haberler
'3 kangalı 150 lira' görüntüleri olay oldu! Sucukta inanılmaz hile ortaya çıktı
'3 kangalı 150 lira' görüntüleri olay oldu! Sucukta inanılmaz hile ortaya çıktı Sefaköy'de kurulan bir tezgahta 3 kangal sucuğun 150 TL'den satıldığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, akıllara sucukta yapılan hileleri getirdi.
29.02.2024 Gündem
Kendi kendine yeten çiftlikte ucuz et üretiyorlar
Kendi kendine yeten çiftlikte ucuz et üretiyorlar Bursa'da 8 yıldır büyükbaş hayvancılık yapan iki kardeş, kendi geliştirdikleri ekosistem ile maliyetleri azaltarak ucuz ve doğal et üretiyor. Hayvanların gübreleriyle yetiştirdikleri doğal ürünleri hayvan yemi olarak kullanan kardeşler, israfın önüne geçtikleri çiftliklerinde ucuz ve doğal et üretiyor.
5.11.2023 Ekonomi
‘Gençler memleketi terk etmek yok’
‘Gençler memleketi terk etmek yok’ Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Gençler yurtdışına gideceksiniz tahsilinizi geliştireceksiniz. Yüksek lisans yapacaksınız ama memlekete geri döneceksiniz. Memleketi terk etmek yok. Bu memleket bizim” dedi.
1.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'den gençlere: Memleketi terk etmek yok
Muharrem İnce'den gençlere: Memleketi terk etmek yok Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Pendik'te vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan İnce "Gençler yurtdışına gideceksiniz tahsilinizi geliştireceksiniz. Yüksek lisans yapacaksınız ama memlekete geri döneceksiniz. Memleketi terk etmek yok. Bu memleket bizim" dedi.
30.04.2023 Gündem
Muharrem İnce: 77 kişi seçildikten sonra CHP'den istifa edecek
Muharrem İnce: 77 kişi seçildikten sonra CHP'den istifa edecek Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Demirel, Ecevit televizyona çıkardı, tartışırdı. İçişleri Bakanı, Adalet Bakanı, Ulaştırma Bakanı seçime belli bir süre kaldı mı istifa ederdi. Ar vardı, edep vardı, utanma duygusu vardı. Hepsini yok ettiler. Televizyonlarda çıkıp konuşmak istiyorum. Adaylarla tartışmak istiyorum. Bu millet, Ecevit'in nezaketini özledi. Bu millet, Demirel'in mizah gücünü özledi" dedi.
29.04.2023 Gündem
Muharrem İnce: Memleket Partisi olarak huzur vadediyoruz
Muharrem İnce: Memleket Partisi olarak huzur vadediyoruz Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Memleket Partisi olarak huzur vadediyoruz, huzur. Hakkaniyet vadediyoruz. Hukuk devleti vaat ediyoruz. Biz tüketim, israf ve borçlanma sarmalından kurtulmayı vadediyoruz. Bağımsız bir Merkez Bankası kuracağız diyoruz. Kurullar özerk olacak diyoruz" dedi.
24.04.2023 Gündem
İnce: Bu seçim ikinci tura kalırsa ipi göğüsleriz
İnce: Bu seçim ikinci tura kalırsa ipi göğüsleriz Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "Şu ana kadar pek çok tahminde bulundum hepsi doğru çıktı. Mayıs ayının başından itibaren Muharrem İnce ve Memleket Partisi'nin oyları tavan yapacak. Seçim 2 turlu, yani 50+1 almadan seçilme yok. Bu seçim ikinci tura kalırsa ipi göğüsleriz" dedi.
19.04.2023 Gündem
İnce: Tarımı yeniden ayağa kaldıracağız
İnce: Tarımı yeniden ayağa kaldıracağız Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Bu memlekette tarımı yeniden ayağa kaldıracağız, eğitimi yeniden yükselteceğiz, fabrikaların bacalarını tüttüreceğiz, fabrikalardan bereket fışkırtacağız" dedi.
14.04.2023 Gündem
İnce: 2'nci tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa Erdoğan seçimi alır
İnce: 2'nci tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa Erdoğan seçimi alır MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "14 Mayıs'ta, 2'inci turda yarışacak 2 kişiyi seçeceğiz. 2'nci tura bu kardeşiniz kalırsa yüzde 65 ile cumhurbaşkanıyım. 2'nci tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa korkarım ki; Erdoğan seçimi alır" dedi.
9.04.2023 Gündem
Muharrem İnce, babasının mezarını ve annesini ziyaret edip, seçim sürecini başlattı
Muharrem İnce, babasının mezarını ve annesini ziyaret edip, seçim sürecini başlattı Yalova’nın kırsal Elmalık Mahallesi’nde babasını mezarının ardından annesini ziyaret ederek seçim sürecini başlatan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Bu ülkede adaleti tesis edeceğiz, bu ülkede ahlakı egemen kılacağız, bu ülkede aklı egemen kılacağız, bu ülkeyi barıştıracağız, bu ülkeyi büyüteceğiz ve bu ülkeyi adil bölüştüreceğiz” dedi.
4.04.2023 Gündem
Avcılar'da trafiği karıştıran tartışma: Bu nasıl vahşiliktir ki saldırabiliyor!
Avcılar'da trafiği karıştıran tartışma: Bu nasıl vahşiliktir ki saldırabiliyor! Otomobil içinde cep telefonuyla görüntülü sohbet eden sürücüyü gören başka bir sürücü, kendisinin cep telefonu kamerasıyla görüntülendiğini düşünerek öfkelendi.
26.03.2023 Gündem
Navigasyona yazan buraya gidiyor! Ucuz et tartışması
Navigasyona yazan buraya gidiyor! Ucuz et tartışması İstanbul Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetilince ortalık karıştı.
25.03.2023 Haberler
Navigasyona yazan buraya gidiyor! Ucuz et tartışması
Navigasyona yazan buraya gidiyor! Ucuz et tartışması İstanbul Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetilince ortalık karıştı.
25.03.2023 Gündem
‘Bir milyon çocuk okula aç gidiyor’
‘Bir milyon çocuk okula aç gidiyor’ Milyonlarca vatandaşın geçim sıkıntısı yaşadığını, çocuklarını doyuramadığını belirten Kılıçdaroğlu, okullarda ücretsiz yemek için verdikleri kanun teklifinin reddedildiğini hatırlattı, “İktidarımızda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” dedi.
5.02.2023 Gündem
Et piyasasıyla ilgili karar Resmi Gazete'de! 2500 TL ödeme yapılacak
Et piyasasıyla ilgili karar Resmi Gazete'de! 2500 TL ödeme yapılacak Kırmızı et fiyatlarını kontrol etmek amacıyla yeni bir düzenlemeye gidildi. Et ve Süt Kurumu, kesimi ve satışı yapılan sığırlar için yetiştiricilere sığır başına 2 bin 500 lira ödeme yapacak.
13.04.2022 Ekonomi
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'e açıldı
Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'e açıldı Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'e açıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yavuz sondaj gemisi, gazı karaya taşıyacak vanayı denize indirecek. Sadece Karadeniz’de değil, Doğu Akdeniz’de de doğal gazla ilgili önemli gelişmeler olacak önümüzdeki günlerde. Bu çerçevede, haklarımıza karşılıklı saygıyla Doğu Akdeniz’i de enerji arz güvenliğinin yeni rotası haline getirebiliriz." dedi.
8.04.2022 Ekonomi
Ucuz et satışı başladı! İşte yeni fiyatlar...
Ucuz et satışı başladı! İşte yeni fiyatlar... Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, ucuz et satışının başladığını duyurdu. Peki et fiyatları indirim sonrası İstanbul ve Ankara'da ne kadar? İşte detaylar...
8.04.2022 Haberler
Ucuz et satışı başladı! İşte yeni fiyatlar...
Ucuz et satışı başladı! İşte yeni fiyatlar... Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, ucuz et satışının başladığını duyurdu. Peki et fiyatları indirim sonrası İstanbul ve Ankara'da ne kadar?  İşte detaylar...
8.04.2022 Ekonomi
Son dakika: Bakan Kirişci duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi... Ucuz et satışı başladı
Son dakika: Bakan Kirişci duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi... Ucuz et satışı başladı Son dakika haberine göre; Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, ucuz et satışının başladığını duyurdu.
7.04.2022 Ekonomi
'Hedefimiz liderleri bir araya getirmek'
'Hedefimiz liderleri bir araya getirmek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerek Sayın Putin'le gerek Sayın Zelenskiy’le görüşmeler yapma kararlılığım var. Bu görüşmelerde her ikisine 'Artık hedefimiz bir an önce sizi bir araya getirmek' diyeceğiz. Bu çerçevede, Devlet Başkanları düzeyinde yapılacak toplantıya da ev sahipliği yapmaya hazırız" dedi.
1.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık hedefimiz Putin ve Zelenskiy'i bir araya getirmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık hedefimiz Putin ve Zelenskiy'i bir araya getirmek Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Putin'le gerek Sayın Zelenskiy’le görüşmeler yapma kararlılığım var. Bu görüşmelerde her ikisine şahsım, milletim adına teşekkürlerimi ifade edip 'Artık hedefimiz bir an önce sizi bir araya getirmek' diyeceğiz." ifadelerini kullandı. Türkiye'nin garantör ülke olabileceğini söyleyen Erdoğan, İstanbul'da kurulan barış masasına dikkat çekti. Erdoğan, gıda güvenliği tartışmaları ve asgari ücret için de önemli mesajlar verdi.
31.03.2022 Haberler
Son dakika: Erdoğan'dan asgari ücrete ek zam açıklaması
Son dakika: Erdoğan'dan asgari ücrete ek zam açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan ziyareti dönüşünde asgari ücrete ek zam ve gıda fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete ek zam konusuyla ilgili Erdoğan, "Olağanüstü bir gelişme olduğu zaman biz bunlara da kapalı değiliz. Başta bakanım olmak üzere sendikacılarla zaten sürekli irtibat halindeler, görüşüyorlar." ifadelerini kullandı.
31.03.2022 Ekonomi
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık hedefimiz Putin ve Zelenskiy'i bir araya getirmek
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık hedefimiz Putin ve Zelenskiy'i bir araya getirmek Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Putin'le gerek Sayın Zelenskiy’le görüşmeler yapma kararlılığım var. Bu görüşmelerde her ikisine şahsım, milletim adına teşekkürlerimi ifade edip 'Artık hedefimiz bir an önce sizi bir araya getirmek' diyeceğiz." ifadelerini kullandı. Türkiye'nin garantör ülke olabileceğini söyleyen Erdoğan, İstanbul'da kurulan barış masasına dikkat çekti. Erdoğan, gıda güvenliği tartışmaları ve asgari ücret için de önemli mesajlar verdi.
31.03.2022 Siyaset
Bu etin kilosu 16 bin lira! 'Eti bilenler çok pahalı olduğunu vurgulamıyor'
Bu etin kilosu 16 bin lira! 'Eti bilenler çok pahalı olduğunu vurgulamıyor' İzmir’in Torbalı ilçesinde bir kasap dükkanında satılan Japon wagyu cinsi sığır eti, bin 200 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor. Güncel kur değerine göre fiyatı yaklaşık 16 bin TL’yi bulan et için özellikle yurt dışından müşteriler geliyor. Kasap Mehmet Günbey, özel koşullarda yetişen sığırların bel ve sırt etinin 40 ila 60 gün arasında kaya tuzunda dinlendirildiğini belirterek, eti bilenleri pahalılığını vurgulamadığını ifade etti. Günbey, ette bulunan ve mermer diye tabir edile ince yağ dokusu için, “Bu etin yağı elinizin sıcaklığıyla bile eriyebiliyor” dedi.
23.01.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz Et ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.