Ucuz Tatil

Ucuz Tatil

Son dakika ucuz tatil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ucuz tatil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ucuz tatil haber sayfamızda...

Ucuz Tatil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 940 ucuz tatil haberi bulunmuştur.
Çadırdan otele ucuz tatil! 100 TL'ye de var
Çadırdan otele ucuz tatil! 100 TL'ye de var Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
Çadırdan otele ucuz tatil! 100 TL'ye de var
Çadırdan otele ucuz tatil! 100 TL'ye de var Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
27.05.2022 Haberler
Sahte siteden tatil rezervasyonuna dikkat
Sahte siteden tatil rezervasyonuna dikkat Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye gibi turizm merkezlerinin bağlı bulunduğu Muğla'da, lüks otellerin internet sayfalarının kopyalanarak, oluşturulan sahte rezervasyonlara karşı tatilciler uyarıldı. Tespit edilen 26 kopya site erişime kapatırken, Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) Başkan Yardımcısı Sabahattin Duman, "Acenteler üzerinden rezervasyon yapılmasını tavsiye ediyoruz" dedi.
24.04.2022 Haberler
Sahte siteden tatil rezervasyonuna dikkat
Sahte siteden tatil rezervasyonuna dikkat Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye gibi turizm merkezlerinin bağlı bulunduğu Muğla, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Turizm cennetine talep çok olunca dolandırıcılık olayları da bir hayli fazla yaşanıyor. 5 yıldızlı otellerin internet sitelerini kopyalayan fırsatçılar tatil için rezervasyon yapmak isteyenleri hedef alıyor. Uzman isim ise vatandaşların mağdur olmaması için uyarıda bulundu. İşte detaylar...
24.04.2022 Ekonomi
Prag Gezilecek Yerler (2021) - Prag Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Prag Gezilecek Yerler (2021) - Prag Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Avrupa'nın en güzel şehirlerinden biri olan Prag eşsiz güzelliği ile gelenleri büyülüyor. Prag Avrupa'nın başkent olan şehirleri arasındadır Çekya'nın başkenti Prag şehrine yapacağınız ziyaret ile kendinizi benzersiz bir tatilin içinde bulacaksınız. Tatil sezonunun açılması ile birlikte Prag şehrine gelmek isteyen kişiler şehir hakkında araştırma yapmaktadırlar. Peki, Prag gezilecek yerler nerelerdir? Prag mutlaka gezilmesi gereken yerlerin listesi nedir? İşte Prag gezi rehberiniz. Prag şehri gezilip görülmesi gereken bir şehirdir. Şehir Avrupa kıtasında yer almaktadır. Avrupa birliği ülkelerinden biri olan Çekya'nın başkentidir. Prag hem tarihi ile hem de doğal güzellikleri ile ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaktadır. Şehirde gezerken kendinizi şehre kaptırmamak mümkün değildir. Prag şehrinin yaklaşık olarak 1.5 milyon nüfusu bulunur. Çekya'nın en büyük şehri ve aynı zamanda da başkentidir. Prag ülkemizden vize isteyen bir şehirdir. Avrupa birliğine bağlı bir şehir olduğundan dolayı şehri ziyaret etmek için mutlaka Schengen vizesi alma şartı aranmaktadır. Prag şehrinde pek çok müze ve tarihi yer vardır. Müze ve tarihi yerleri gezmeyi seviyorsanız şehir tam size göre bir Avrupa şehri. Ayrıca ünlü mekanlar ve ünlü semtler de Prag şehrinde yer almaktadır. Prag yeşilin bol olduğu doğal güzelliğin çok olduğu bir şehirdir. Tatil için dört mevsim de Prag şehrini tercih edebilirsiniz. Şehir otel ve konaklama bakımından ekstra imkanlara sahip bir şehirdir. İstediğiniz kalitede ve yıldızda otellerin bulunduğu Prag şehri tatil ihtiyaçlarınızı büyük ölçüde karşılayan Avrupa'da ki en ucuz tatil şehirlerinden biridir.
25.05.2020 Gezilecek Yerler
Ticaret Bakanlığı uyardı! Sosyal medya, mesaj ve maillere dikkat
Ticaret Bakanlığı uyardı! Sosyal medya, mesaj ve maillere dikkat Ticaret Bakanlığı: Kötü niyetli kişilerce, otellerin internet siteleri kopyalanarak e-posta ve kısa mesajlar üzerinden cazip tekliflerle tüketicilerin mağdur edildiği görülmektedir. Mağduriyet yaşanmaması için sosyal medya, kısa mesaj veya e-posta gibi iletişim kanalları üzerinden gelen ucuz tatil ve konaklama tekliflerine karşı dikkatli olması gerekmektedir.
10.08.2020 Ekonomi
Ucuz tatil yapmanın yolları
Ucuz tatil yapmanın yolları Tatil planını henüz yapmayanlar, güvenilir ve ucuz tatil seçeneklerini araştırıyor.
5.07.2020 Gündem
Turizmcilerin erken rezervasyon sevinci
Turizmcilerin erken rezervasyon sevinci Turizm sektörü erken rezervasyonda yaşanan hareketlilikle bu yıl yeni bir rekorun sinyalini veriyor. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Gencer, turizm sektörü olarak yeni yıla hızlı girdiklerini söyledi.
28.01.2020 Ekonomi
Yüzde 65’i şimdiden doldu
Yüzde 65’i şimdiden doldu Turizmciler, 2020’ye mutlu başladı. Sektör temsilcileri, erken rezervasyondan yılbaşına kadar 2 milyon kişinin yararlandığını açıkladı, “Yerli turist elini çabuk tutsun” önerisinde bulundu.
27.01.2020 Ege
Turizmcilerde "erken rezervasyon" sevinci
Turizmcilerde "erken rezervasyon" sevinci Turizm sektörü, erken rezervasyonda yaşanan hareketlilikle bu yıl yeni bir rekorun sinyalini veriyor.
27.01.2020 Ekonomi
2 milyon liralık ucuz tatil dolandırıcılığı iddiasına 9 tutuklama
2 milyon liralık ucuz tatil dolandırıcılığı iddiasına 9 tutuklama Antalya merkezli 7 ilde, Almanya'da kurdukları şirket üzerinden uluslararası seyahat acentelerinin ismini kullanarak 2 milyon TL civarında dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 23 şüpheli şafak operasyonuyla yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9’u tutuklandı.
19.11.2019 Gündem
Ucuz tatil vaadiyle 2 milyon liralık acentaya şafak baskını!
Ucuz tatil vaadiyle 2 milyon liralık acentaya şafak baskını! Antalya merkezli 7 ilde, Almanya’da kurdukları şirket üzerinden uluslararası seyahat acentalarının ismini kullanarak dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 23 şüpheli şafak operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerin 5 yıldızlı otellerin görsellerini ve acentalerin ismini kullanarak ucuza tatil vaadiyle çoğunluğu Türk ve Alman vatandaşı yüzlerce kişiyi dolandırdıkları ileri iddia edildi. Şüphelilerin hesaplarındaki 2 milyon TL'yi Türkiye'de kullandıkları belirlendi.
18.11.2019 Haberler
Çeşme, 1.5 milyon turist bekliyor
Çeşme, 1.5 milyon turist bekliyor Kurban Bayramı öncesi Çeşme’ye yoğun talep olması, turizmcileri ve esnafı sevindirdi. Esnaf Odası Başkanı Osman Köfüncü, “Üyelerimizin bayram hazırlığı tamam. Yoğunluğun 1.5 milyonu aşmasını bekliyoruz” dedi
30.07.2019 Ege
Ege'de turizm yoğunluğu katlanacak
Ege'de turizm yoğunluğu katlanacak Deniz, kum ve güneşin yanında kültürel zenginlikleriyle de dikkati çeken Ege'de, turizm hareketliliğinin Kurban Bayramı'nda artması bekleniyor.
28.07.2019 Ekonomi
Tatilcilere "ucuz fiyat" uyarısı
Tatilcilere "ucuz fiyat" uyarısı Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, mağduriyet yaşanmaması için "ucuz tatil" kampanyalarına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.
27.07.2019 Ekonomi
Ucuz tatil formülü çadır veya karavan
Ucuz tatil formülü çadır veya karavan Akdeniz ve Ege bölgelerinde otellerdeki fiyat artışı tatilcileri çadıra ve karavana yönlendirdi. Kamp yapmayı tercih eden tatilciler uyku tulumu ve çadır satışlarını % 140 artırdı
29.06.2019 Ekonomi
9 gün tatil dopingi! Tam 2 milyon kişi
9 gün tatil dopingi! Tam 2 milyon kişi Turizmciler bayram tatilinin uzatılma kararının 1,5 ay öncesinden alınmasının sevincini yaşıyor. Tatil sürelerinin her yılın başında planlanmasını istediklerini söyleyen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Tolga Gencer, bu yılki gözde tatil beldeleri hakkında bilgiler verdi. Gencer, bu bayramda her şey dahil otellerin yoğunlukta olduğu Bodrum ve Marmaris'in sıklıkla tercih edildiğini belirtti.
28.04.2019 Ekonomi
Ucuza tatil treni kaçıyor
Ucuza tatil treni kaçıyor Turizmcilerin 2019 beklentilerine göre yabancı turist sayısı artacak, fiyatlar da yüzde 50’lere varan oranda yükselecek Turizmciler bu gelişmelerden mutlu. Ancak erken rezervasyon şansını kullanmayan yerli turist için bu yıl ucuz tatil hayal görünüyor
3.02.2019 Gündem
Markalar kampanyada yer almak için sıraya girdi
Markalar kampanyada yer almak için sıraya girdi Hükümetin açıkladığı Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı, iş dünyasından hızla kabul gördü.
9.10.2018 Ekonomi
Vizesiz, ucuz ve yakın rotalar
Vizesiz, ucuz ve yakın rotalar Yavaş yavaş sonbaharı hissetmeye başladığımız bu günlerde yurt dışında tatil yapmak isteyenlerin en çok dikkat ettikleri noktalar mesafe, fiyat ve vize. İşte Türkiye'nin yanı başında vizesiz ve ucuza tatil yapabileceğiniz ülkeler...
12.09.2018 Tatil
Avrupa'da bütçe dostu kentler
Avrupa'da bütçe dostu kentler Avrupa'da tatili uygun fiyatlara yapmak elbette mümkün. Bunun için erken rezervasyon, doğru ulaşım tercihlerinin yanı sıra gideceğiniz kentin yeme-içme fiyatları da büyük önem taşıyor. İşte Avrupa'da sizi sarsmayacak bütçe dostu rotalar.
22.08.2018 Tatil
Hesaplı bir tatil için 10 öneri
Hesaplı bir tatil için 10 öneri Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte yılın yorgunluğunu atmak isteyenler tatil planlarını yapmaya başladı. Herkes hesaplı tatil olanakları ararken, biletall.com, ülkemizi ve dünyayı doyasıya gezmek ve bunu uygun bütçe ile yerine getirmek isteyenler için öneriler hazırladı.
10.08.2018 Tatil
İşte "Türkiye'nin Maldivleri"
İşte "Türkiye'nin Maldivleri" Türkiye'nin en derin tatlı su gölü ve Mars'ın jeolojik yapısına benzerlik gösteren iki noktadan biri olarak kabul edilen Salda Gölü, Maldivler'i andıran beyaz kumulları ve turkuaz renkli suyuyla tatilini sakin geçirmek isteyenlerin akınına uğruyor. Bu yıl Salda Gölü'ne, 500 bin turist bekleniyor.
21.06.2018 Gündem
İşte "Türkiye'nin Maldivleri"
İşte "Türkiye'nin Maldivleri" Türkiye'nin en derin tatlı su gölü ve Mars'ın jeolojik yapısına benzerlik gösteren iki noktadan biri olarak kabul edilen Salda Gölü, Maldivler'i andıran beyaz kumulları ve turkuaz renkli suyuyla tatilini sakin geçirmek isteyenlerin akınına uğruyor. Bu yıl Salda Gölü'ne, 500 bin turist bekleniyor.
21.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz Tatil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.