Uefa Kupası

Uefa Kupası

Son dakika UEFA Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan UEFA Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan UEFA Kupası haber sayfamızda...

Uefa Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.634 uefa kupası haberi bulunmuştur.
Denizlispor, TFF 2. Lig'de küme düştü!
Denizlispor, TFF 2. Lig'de küme düştü! TFF 2. Lig'in 36'ncı haftasında İskenderunspor'a 3-0 mağlup olan Denizlispor'un küme düşmesi kesinleşti.
21.04.2024 2.Lig
Fenerbahçe'nin şansı Yunan takımlarına karşı tutmuyor!
Fenerbahçe'nin şansı Yunan takımlarına karşı tutmuyor! UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'nin Yunan takımlarına karşı olan istatistiği dikkat çekti.
18.04.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli yorumcu Serhat Akın'ın söz düellosu kızıştı! 'Rengi belli olmayanlar düşünsün'
Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli yorumcu Serhat Akın'ın söz düellosu kızıştı! 'Rengi belli olmayanlar düşünsün' Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarına sarı-lacivertli kulübün eski golcüsü Serhat Akın'dan sert yanıt geldi.
10.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy gerçekleri! Scoutlardan pozisyon eleştirisi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy gerçekleri! Scoutlardan pozisyon eleştirisi Arsenal, Tottenham, Aston Villa, Lille, Leipzig, Leverkusen ve Lyon’a bağlı scoutlar, G.Saray derbisinde statta izledikleri Beşiktaşlı golcünün santrfor pozisyonu yerine sol kanatta oynatılmasına eleştiri getirdi.
7.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'den İsmail Kartal cevabı! 'Oynamak istiyorum'
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'den İsmail Kartal cevabı! 'Oynamak istiyorum' UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Union Saint Gilloise'ya konuk olacak Fenerbahçe'de Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu.
7.03.2024 Konferans Ligi
Galatasaray Daikin, Beşiktaş Ayos'u geriden gelip yıktı!
Galatasaray Daikin, Beşiktaş Ayos'u geriden gelip yıktı! Vodafone Sultanlar Ligi'nin 24'üncü haftasında Galatasaray Daikin, Beşiktaş Ayos'u 3-2 mağlup etti.
6.03.2024 Voleybol
Galatasaray'da yeni transferden kötü haber! Yener İnce açıkladı
Galatasaray'da yeni transferden kötü haber! Yener İnce açıkladı Galatasaray Takım Foktoru Yener İnce, sakatlıkları bulundan futbolcuların son durumlarına dair bilgileri basın mensuplarıyla paylaştı.
6.03.2024 Galatasaray
Eski Beşiktaşlı, Galatasaray'ın kapısından dönmüş! Temsilcisi itiraf etti
Eski Beşiktaşlı, Galatasaray'ın kapısından dönmüş! Temsilcisi itiraf etti Galatasaray'ın sezon başında sürpriz bir transfer yapabileceği ancak son anda gerçekleşmediği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen yıldız oyuncunun Türkiye temsilcisi çarpıcı ifadeler kullandı.
6.03.2024 Galatasaray
Inter'de Hakan Çalhanoğlu'ndan müjdeli haber!
Inter'de Hakan Çalhanoğlu'ndan müjdeli haber! Inter'de kas gerilmesi sakatlığı bulunan Hakan Çalhanoğlu'nun Bologna ile oynanacak maçta sahalara geri dönmesinin beklendiği aktarıldı.
6.03.2024 İtalya Serie A
Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! 'UEFA Kupası dedikleri kadar ağırmış'
Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! 'UEFA Kupası dedikleri kadar ağırmış' Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan suskunluğunu bozdu. UEFA TV'ye konuşan Arda Turan, Galatasaray'a dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
6.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray'da Okan Buruk oyuncularına hedefi gösterdi: Neden Dublin’de olmayalım?
Galatasaray'da Okan Buruk oyuncularına hedefi gösterdi: Neden Dublin’de olmayalım? Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk hedefi UEFA Avrupa Ligi’nde final olarak belirledi. Cim-Bom’un başarılı çalıştırıcısı, oyuncularıyla yaptığı sohbette, 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası’nı örnek göstererek, “Bunu hep beraber başarabiliriz” yorumunu yaptı
21.02.2024 Galatasaray
Unutulmaz sol bek! Futbol dünyasını yasa boğan acı haber
Unutulmaz sol bek! Futbol dünyasını yasa boğan acı haber Almanya’nın unutulmaz sol beki Andreas Brehme 63 yaşında hayatını kaybetti. Dünya Kupası’nda ülkesine şampiyonluğu getiren Brehme’nin vefat etmesi futbol dünyasını yasa boğdu.
20.02.2024 Futbol
SON DAKİKA | Alman futbol efsanesi Andreas Brehme hayatını kaybetti
SON DAKİKA | Alman futbol efsanesi Andreas Brehme hayatını kaybetti Almanya'yı İtalya'da 1990 yılında düzenlenen Dünya Kupası'nda şampiyonluğa taşıyan efsane sol bek Andreas Brehme 63 yaşında hayata gözlerini yumdu.
20.02.2024 Almanya Bundesliga
Okan Buruk: “Hedef ligde şampiyonluk, Avrupa'da final"
Okan Buruk: “Hedef ligde şampiyonluk, Avrupa'da final" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, MKE Ankaragücü müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğa oynayan iki takım da kazanarak gittiği için kimsenin puan kaybına tahammülü yok. Her maçı şampiyonluk maçı olarak görüyorum” dedi.
18.02.2024 Futbol
Okan Buruk: 2000 ruhuna benzetmek istiyorum takımı!
Okan Buruk: 2000 ruhuna benzetmek istiyorum takımı! Süper Lig'in 26'ncı haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
18.02.2024 Galatasaray
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu!
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu! Sarı-Kırmızılılar tamamen şampiyonluğa kilitlendi... Kulüpten de tüm futbolculara ayrı ayrı mektup gönderildi. Tüm mektuplarda 'şampiyonluk' detayının olması dikkat çekti.
18.02.2024 Galatasaray
Cihat Arslan: Biz stresi üzerimizden attık!
Cihat Arslan: Biz stresi üzerimizden attık! Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kocaelispor'u deplasmanda mağlup ettikleri maçı değerlendirdi.
17.02.2024 1.Lig
ÖZEL | Galatasaray'da Sparta Prag primi! Başkan Dursun Özbek kesenin ağzını açtı
ÖZEL | Galatasaray'da Sparta Prag primi! Başkan Dursun Özbek kesenin ağzını açtı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da kurmayların belirlediği prim ortaya çıktı.
15.02.2024 Galatasaray
Ryan Kent, İsmail Kartal'ın gözüne giremedi ve liste dışı kaldı
Ryan Kent, İsmail Kartal'ın gözüne giremedi ve liste dışı kaldı Fenerbahçe’nin büyük ümitlerle transfer ettiği futbolcu, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın gözüne giremedi ve ikinci yarıda liste dışı kaldı. Ligin ilk yarısında forma şansı bulmayan İngiliz futbolcu, sezon başında sarı-lacivertlilere katılan ilk isim olmuştu.
14.02.2024 Fenerbahçe
Tugay Kerimoğlu sportif direktör oldu!
Tugay Kerimoğlu sportif direktör oldu! Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Tugay Kerimoğlu, kariyerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sportif direktör olarak devam edecek.
29.01.2024 Futbol
İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez
İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği başarı ile dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu için İngiltere'den sürpriz bir çıkış geldi. Eski İngiliz futbolcu Kerem'in Ada'ya transferini değerlendirdi
31.12.2023 Galatasaray
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı, Süper Kupa favorisini açıkladı! Fred, Galatasaray'da olsaydı...
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı, Süper Kupa favorisini açıkladı! Fred, Galatasaray'da olsaydı... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen eski futbolcu Mehmet Yozgatlı, yaklaşan Süper Kupa maçı öncesi Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Süper Kupa favorisini açıklayan Yozgatlı, iki takım için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
27.12.2023 Süper Lig
Yunanistan'da manşet Fatih Terim: 30 yıldır tarih yazıyor
Yunanistan'da manşet Fatih Terim: 30 yıldır tarih yazıyor Teknik Direktör Fatih Terim'in Panathinaikos ile anlaşması Yunanistan'da büyük yankı yarattı. Terim ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanıldı.
27.12.2023 Futbol
Fatih Terim sürprizi! Panathinaikos ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı
Fatih Terim sürprizi! Panathinaikos ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı Yunanistan Süper Ligi'nden Panathinaikos'un teknik direktör Fatih Terim'le anlaşmaya vardığı öğrenildi.
26.12.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Uefa Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.