Uefa Uluslar Ligi

Uefa Uluslar Ligi

Son dakika UEFA Uluslar Ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan UEFA Uluslar Ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan UEFA Uluslar Ligi haber sayfamızda...

Uefa Uluslar Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.329 uefa uluslar ligi haberi bulunmuştur.
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 Futbol
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e 200 milyon euro! Dev transfer operasyonu
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e 200 milyon euro! Dev transfer operasyonu Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den ayrılık kararı alan Kylian Mbappe'nin Fransız temsilcisinde yaklaşık 200 milyon euroluk bir tasarrufa yol açacağı ortaya çıktı. PSG'de kurmayların Mbappe sonrası dev isimlere yöneleceği iddia edildi.
18.02.2024 Fransa Ligue 1
BBC muhabirinden Arda Güler itirafı! 'Kimse o geceden sonra unutmadı'
BBC muhabirinden Arda Güler itirafı! 'Kimse o geceden sonra unutmadı' UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye ile Galler'in aynı grupta yer almasının ardından BBC muhabirinden değerlendirme geldi. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde de Türkiye ile aynı grupta yer aldıklarını belirten Galli gazeteci, Arda Güler ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
10.02.2024 Milli Takım
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum'
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum' Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve ara transfer döneminde takımda kalan Umut Bozok, Fransız basınına konuştu. Tecrübeli forvet, bordo-mavililerden ayrılmak istediğini açıkladı.
9.02.2024 Trabzonspor
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024-25 UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile oynayacağı maçların fikstürü açıklandı.
9.02.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti!
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti! Avrupa ve dünya futboluna yön veren isimlerin Fransa’da bir araya geldiği günde önce UEFA Kongresi ardından UEFA Uluslar Ligi kurası gerçekleştirildi. Türkiye, ilk sırada tamamlaması halinde üst lige yükseleceği B Ligi 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti.
9.02.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella'nın hedefi grup liderliği!
A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella'nın hedefi grup liderliği! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar Ligi'ndeki kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Milli Takım
Mustafa Eröğüt: Genç ve potansiyelli bir takımız!
Mustafa Eröğüt: Genç ve potansiyelli bir takımız! TFF Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, UEFA Uluslar Ligi kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Milli Takım
UEFA Uluslar Ligi kura çekiminden kareler
UEFA Uluslar Ligi kura çekiminden kareler A Millî Takımımızın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kuraları, Fransa'nın başkenti Paris'te çekildi.
8.02.2024 Milli Takım
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın grubunu değerlendirdi! EURO 2024 hedefini açıkladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın grubunu değerlendirdi! EURO 2024 hedefini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımı'nın grubunun netlik kazanması sonrası konuştu.
8.02.2024 Milli Takım
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde! CEV Şampiyonlar Ligi'nin play-off turu ikinci maçınta PGE Rysice Rzeszow'u 3-0 mağlup eden VakıfBank, çeyrek final biletinin sahibi oldu.
8.02.2024 Voleybol
Hamit Altıntop'tan Semih Kılıçsoy yorumu! 'Bir sürpriz değil'
Hamit Altıntop'tan Semih Kılıçsoy yorumu! 'Bir sürpriz değil' TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakiplerinin belli olması sonrası konuştu.
8.02.2024 Milli Takım
Galatasaray, Derrick Köhn'ü transfer etti! Lisansı çıktı
Galatasaray, Derrick Köhn'ü transfer etti! Lisansı çıktı Galatasaray, yeni transferi Derrick Köhn ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi.
8.02.2024 Galatasaray
Thomas Meunier: İlk maçımı kesinlikle unutmayacağım!
Thomas Meunier: İlk maçımı kesinlikle unutmayacağım! Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier, Gençlerbirliği maçının ardından konuştu.
8.02.2024 Trabzonspor
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Milli Takım
Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı
Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin geleceği henüz netlik kazanmadı. Real Madrid'in peşine düştüğü Fransız yıldızın, İspanyol devinden talepleri ortaya çıktı.
8.02.2024 İspanya La Liga
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile buluştu!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile buluştu! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile buluştu.
8.02.2024 Futbol
ULUSLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA? Türkiye kaçıncı torbada? UEFA Uluslar Ligi maçları takvimi ve torbalar
ULUSLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA? Türkiye kaçıncı torbada? UEFA Uluslar Ligi maçları takvimi ve torbalar UEFA Uluslar Ligi başlıyor! A Milli Futbol Takımımızın B Ligi'nde yer alacağı Uluslar Ligi kurası için torbalar belli oldu, kura çekimi ise Paris'te gerçekleşiyor. 54 ülkenin katılacağı Uluslar Ligi'nde takımlar A, B, C ve D olmak üzere dört lige ayrılıyor. Türkiye Uluslar Ligi kura çekiminde kaçıncı torbada?
8.02.2024 Futbol
Paris'te kura heyecanı! A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oluyor
Paris'te kura heyecanı! A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oluyor Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın B Ligi’nde mücadele edeceği 2024-25 UEFA Uluslar Ligi kuraları, bugün Paris’te TSİ 20.00’de çekilecek.
8.02.2024 Milli Takım
UEFA Uluslar Ligi'nde kura çekimi yarın! A Milli Takım'ın rakipleri belli olacak
UEFA Uluslar Ligi'nde kura çekimi yarın! A Milli Takım'ın rakipleri belli olacak B Ligi'nde mücadele edecek A Milli Futbol Takımımız'ın rakipleri belli olacak. 2024/2025 UEFA Uluslar Ligi kuraları, yarın saat 20.00'de Fransa'nın başkenti Paris'teki Maison de la Mutualite Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
7.02.2024 Milli Takım
Kylian Mbappe, Real Madrid'den servet istedi! Dudak uçuklatan talep
Kylian Mbappe, Real Madrid'den servet istedi! Dudak uçuklatan talep Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin Real Madrid'de forma giymek istediği öne sürüldü. Fransız futbolcunun, İspanyol devinden talep ettiği şartlar dudak uçuklattı.
25.01.2024 Fransa Ligue 1
Fenerbahçe yeni yıldızını Manchester United'da buldu! Transferde rakip Suudi Arabistan kulüpleri
Fenerbahçe yeni yıldızını Manchester United'da buldu! Transferde rakip Suudi Arabistan kulüpleri Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde bomba bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin, Manchester United'dan ayrılması beklenen yıldız futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.
5.01.2024 Fenerbahçe
Necla Güngör Kıragası: Bizleri yalnız bırakmasınlar!
Necla Güngör Kıragası: Bizleri yalnız bırakmasınlar! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Litvanya deplasmanındaki farklı galibiyetin ardından konuştu.
1.12.2023 Futbol
EURO 2024 SON 3 BİLET ✈ EURO 2024 play-off eşleşemeleri belli oldu! İşte EURO 2024 play-off turu eşleşmeleri...
EURO 2024 SON 3 BİLET ✈ EURO 2024 play-off eşleşemeleri belli oldu! İşte EURO 2024 play-off turu eşleşmeleri... EURO 2024 play-off eşleşmeleri İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belli oldu. UEFA Uluslar Ligi performanslarına göre belirlenen 12 takım 4'erli 3 gruba dağılırken bu eşleşmeler sonucunda EURO 2024 kura çekimine katılacak olan 3 takım belli olacak. İşte EURO 2024 play-off eşleşmeleri...
23.11.2023 Bilgi Rehberi
EURO 2024 Playoff kuraları çekildi
EURO 2024 Playoff kuraları çekildi EURO 2024'e katılacak son 3 takımı belirlemek için playoff kuraları çekildi.
23.11.2023 EURO 2024

Benzer Haber Etiketleri

Uefa Uluslar Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.