Üfürükçü

Üfürükçü

Son dakika üfürükçü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üfürükçü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üfürükçü haber sayfamızda...

Üfürükçü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77 üfürükçü haberi bulunmuştur.
Dijital üfürükçüler internette kol geziyor! Kansere 'şifa', kaynanaya büyü
Dijital üfürükçüler internette kol geziyor! Kansere 'şifa', kaynanaya büyü Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Gündem
Diyarbakır’da ‘muska sırası’ ile gündeme gelen ‘şeyh’in avukatından açıklama
Diyarbakır’da ‘muska sırası’ ile gündeme gelen ‘şeyh’in avukatından açıklama Diyarbakır'da randevulu sistemle günde yaklaşık 300 kişiden, isteklerine göre muska yazarak 250 TL ya da 500 TL ücret aldığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan A.A.’nın avukatından açıklama geldi.
5.09.2023 Gündem
Kutsal Damacana filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Kutsal Damacana oyuncu kadrosu
Kutsal Damacana filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Kutsal Damacana oyuncu kadrosu Kutsal Damacana, televizyon ekranlarında sinema izleyicileri karşısına çıkıyor. 2007 yılı yapımı komedi filminde sahte bir papazın komik hikayesi anlatılıyor. Filmin devamı niteliğinde Kutsal Damacana 2: İtmen çekildi. Peki, Kutsal Damacana nerede çekildi?
9.03.2021 Cadde
'Oğlunu iyileştireceğim' diyen üfürükçü hocaya 11 bin 500 lira kaptırdı!
'Oğlunu iyileştireceğim' diyen üfürükçü hocaya 11 bin 500 lira kaptırdı! Afyonkarahisar’da yaşayan Salim Kartop (61), psikolojik rahatsızlığı olan oğlunu iyileştireceği söylenen, adını bilmediği, yüzünü dahi görmediği ve hoca olarak tanıtan kişiye 11 bin 500 lira kaptırdı. Şikayetçi olan Kartop, "Hani bir atasözü vardır, denize düşen yılana sarılırmış, ben bunu istemezdim ama mecbur kaldım " dedi.
1.02.2021 Gündem
Son dakika... Türkiye onu konuşuyor! Süper üfürükçü
Son dakika... Türkiye onu konuşuyor! Süper üfürükçü Milliyet’in gündeme getirdiği üfürükçü kadının 3 köye virüs bulaştırması haberini yorumlayan enfeksiyon uzmanları, evlerde yaşanan toplanmalarda süper bulaştırıcıların çok sayıda kişiyi enfekte ettiğini belirtti. Uzmanlar ayrıca, Doğu Karadeniz’deki üfürükçü kadının da süper bulaştırıcı olabileceğini söyledi.
7.12.2020 Gündem
Son dakika... Türkiye bu habere şaştı kaldı! 3 köye virüs üfledi
Son dakika... Türkiye bu habere şaştı kaldı! 3 köye virüs üfledi Gelen son dakika haberine göre; Milliyet’in dün manşetinde yer alan “Üç köyü üfürdü” haberimiz, Türkiye’nin gündemine oturdu. Doğu Karadeniz'de bir üfürükçünün 3 köye virüs 'üflemesinin' konuşulduğu saatlerde, Akçaabat'ta karantinaya alınan bir mahallenin sakinleri diğer evlerine, akrabalarının yanına kaçtı.
6.12.2020 Gündem
Son dakika... Akılalmaz! Koronayı 136 kişiye böyle üfürdü
Son dakika... Akılalmaz! Koronayı 136 kişiye böyle üfürdü Gelen son dakika haberine göre, Türkiye'de son 24 saatte 194 bin 435 Kovid-19 testi yapıldı, 32 bin 736 kişinin testi pozitif çıktı, 193 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı değerlendirmede, "Ağır hasta sayısı da aktif hasta sayısı da artmaya devam ediyor." dedi. Öte yandan filyasyon ekiplerinin tespit ettikleri bazı koronavirüs vakaları, salgınının yayılışındaki bilinçsizliği gözler önüne serdi. Doğu Karadeniz’de salgından korunmak için yatalak bir hastaya dua okumaya gelen üfürükçü kadının, üç köyde 136 kişiye virüs bulaştırdığı belirlendi. Filyasyon ekiplerinin karşılaştığı diğer olay ise virüse iyi gelir diye turşu kurmak için bir araya gelen 3 aileden 21 kişinin Kovid-19’a yakalanması. İşte Türkiye'deki en tuhaf korona virüs vakaları...
5.12.2020 Gündem
Koronayı 136 kişiye böyle üfürdü
Koronayı 136 kişiye böyle üfürdü Doğu Karadeniz’de salgından korunmak için yatalak bir hastaya dua okumaya gelen üfürükçü kadının, üç köyde 136 kişiye virüs bulaştırdığı belirlendi. Filyasyon ekiplerinin karşılaştığı diğer olay ise virüse iyi gelir diye turşu kurmak için bir araya gelen 3 aileden 21 kişinin Kovid-19’a yakalanması
5.12.2020 Gündem
Son dakika... ‘Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti’
Son dakika... ‘Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti’ İstanbul’da, dört yıllık eşinin sözde bir din hocası tarafından “Sen seçilmiş insansın” diyerek kandırıldığını ve binlerce lira parasını alarak karısının kendisini terk edip hocaya gittiğini iddia eden bir avukat savcılığa suç duyurusunda bulundu.
14.10.2020 Gündem
Kütahya’da 'üfürükçü hoca'ya taciz iddiasıyla gözaltı
Kütahya’da 'üfürükçü hoca'ya taciz iddiasıyla gözaltı Kütahya’da, psikolojik rahatsızlığı bulunanları tedavi ettiği öne sürülen ve ‘üfürükçü hoca’ olarak tanınan H.A. (67), 2 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
28.08.2020 Gündem
Yemliha mahallesi sakinleri üfürükçü iddialarına kızgın
Yemliha mahallesi sakinleri üfürükçü iddialarına kızgın Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, taziye evine giden Hatice A.'nın koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine yapılan testlerde taziyeye katılan bazı kadınların da sonucu pozitif çıktı. Mahalledeki 30 ev karantinaya alınırken, jandarma, vatandaşlara maske dağıttı.
14.05.2020 Haberler
'Üfürükçü kadın ev ev gezip corona bulaştırdı' iddiası ortalığı karıştırdı! Gerçek ortaya çıktı
'Üfürükçü kadın ev ev gezip corona bulaştırdı' iddiası ortalığı karıştırdı! Gerçek ortaya çıktı Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, taziye evine giden Hatice A.'nın corona virüs testinin pozitif çıkması üzerine yapılan testlerde taziyeye katılan bazı kadınların da sonucu pozitif çıktı. Mahalledeki 30 ev karantinaya alınırken, jandarma, vatandaşlara maske dağıttı.
14.05.2020 Gündem
Ankara polisinden 'üfürükçü' operasyonu
Ankara polisinden 'üfürükçü' operasyonu Ankara'da, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla, insanların dini duygularını sömürerek dolandıran 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i tutuklanırken, 3 kişinin mağdurları dolandırdıktan sonra "Senin de nefesin baya kuvvetliymiş" diyerek dalga geçtikleri belirlendi.
11.09.2019 Haberler
Ankara polisinden 'üfürükçü' operasyonu
Ankara polisinden 'üfürükçü' operasyonu Ankara'da çocuğunun okulundaki öğretmenler ile velileri, evlerinde veya eşlerinde büyü olduğu iddia ederek büyüyü bozma bahanesiyle dolandıran karı-koca şüpheli 2 kilogram altın ve 350 bin liralık vurgun gerçekleştirdi. Karı koca şüpheli ile onlara yardım eden E.Ö.'nün mağdurlarına aldırdıkları safran otlarının yakılarak büyünün etkisinin geçeceğini söyledikleri öğrenildi. Ankara Emniyeti Yankesicilik ve Dolandırıcılık bürosu ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin gerçekleştirdikleri vurgunun ardından ise villa yaptırdıkları belirlendi. Şüphelilerin dolandırıcılık eylemlerinin ardından kendi aralarında, "Seninde nefesin baya kuvvetliymiş" diye eğlendikleri ortaya çıktı.
22.08.2019 Gündem
Kocasıyla yaşadığı sıkıntılara çare arayan kadına 'üfürükçü' şoku!
Kocasıyla yaşadığı sıkıntılara çare arayan kadına 'üfürükçü' şoku! Amasya'da hastalıklarına çare aramak, bazı sıkıntılarından kurtulmak için kendisine başvuran kadınlara cinsel saldırıda bulunduğu ve dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli yakalandı.Bazı hastalıklarına ve eşiyle arasında olan sıkıntılara çare arayan bir kadın, yakınlarının tavsiyesiyle gittiği O.İ'nin (75) kendisine cinsel saldırıda bulunduğu ve dolandırdığı iddiasıyla polise başvurdu. Kadının şikayeti üzerine harekete geçen Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, "üfürükçülük" yaptığı öne sürülen O.İ'nin evine düzenledikleri operasyonda, muska yazımında kullanıldığı değerlendirilen safran maddesi ile çok sayıda yazılmış muska ele geçirdi. Gözaltına alınan O.İ, emniyete getirildi.İmam hatiplikten uzun yıllar önce atıldığı öğrenilen O.İ'nin bu şekilde bazı kadınları dolandırdığı ve cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.
11.09.2019 Haberler
Kocasıyla yaşadığı sıkıntılara çare arayan kadına 'üfürükçü' şoku!
Kocasıyla yaşadığı sıkıntılara çare arayan kadına 'üfürükçü' şoku! Amasya'da hastalıklarına çare aramak, bazı sıkıntılarından kurtulmak için kendisine başvuran kadınlara cinsel saldırıda  bulunduğu ve dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli yakalandı.
3.07.2019 Gündem
Büyücüye giden genç kadına taciz!
Büyücüye giden genç kadına taciz! Kendisine büyü bozdurmaya gelen genç kadına tecavüzden yargılanan 72 yaşındaki büyücü Ziyettin Çelik, 21 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık duruşmada tutuklandı
3.05.2019 Gündem
Üfürükçü çalı süpürgesiyle karı-kocayı böyle çarptı
Üfürükçü çalı süpürgesiyle karı-kocayı böyle çarptı Balıkesir’de para karşılığı büyü bozduğunu iddia eden şahsın çalı süpürgesiyle bir çiftin üzerindeki sözde büyüyü bozması kameralara takıldı.Balıkesir’de ilginç bir olay kameralara yansıdı. Yolda yürüyen karı-koca, hiç tanımadıkları bir şahsın vasıtasıyla sözde büyü bozduğu iddia edilen şahıs ile tanıştı. Çift, Karesi ilçesi Kayabey Mahallesi’ndeki bir otoparkta H.H.A. isimli üfürükçü adam ile buluştu. Üfürükçü adamın müşterilerinden 50 TL karşılığında 5 litrelik suyu okuyup üflediğini, bir tasla su içirdiğini ve elindeki çalı süpürgesini üzerlerine sürterek cinleri çıkardığını söylediği iddia edildi. Kameralara yansıyan o anlarda ise şüpheli şahsın süpürgeye su dökerek karı koca çiftin üzerinde gezdirdiği görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken, şahıslara kabahatler kanununa göre para cezası uygulandı.
11.09.2019 Yaşam
Üfürükçü çalı süpürgesiyle karı-kocayı böyle çarptı
Üfürükçü çalı süpürgesiyle karı-kocayı böyle çarptı Balıkesir’de para karşılığı büyü bozduğunu iddia eden şahsın çalı süpürgesiyle bir çiftin üzerindeki sözde büyüyü bozması kameralara takıldı.
12.11.2018 Gündem
Babalarına muska yaptıracaklardı... İki genç kıza kabusu yaşattı!
Babalarına muska yaptıracaklardı... İki genç kıza kabusu yaşattı! Başka bir kadınla ilişki yaşayan babalarına muska yaptırmak için gelen 2 kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 71 yaşındaki Ziyettin Ç.'nin 5 yıldır erkekliğim yok" yalanını Adli Tıp Kurumu raporu ortaya çıkardı. Raporda Ziyettin Ç.'nin cinsel ilişkiye girmesi konusunda sorun olmadığı belirtildi.
19.09.2018 Gündem
Şifa ararken başına gelmeyen kalmadı! Hem parası gitti hem de…
Şifa ararken başına gelmeyen kalmadı! Hem parası gitti hem de… İstanbul'da otizmli oğlu için şifa arayan kadın 'üfürükçü hoca'nın tuzağına düştü. İddiaya göre, 32 yaşındaki kadın, 71 yaşındaki Ziyettin Ç.'ye 25 bin TL kaptırdı. Yetmedi Ç.'nin cinsel istismarına uğradı. E.E, "Cinlerin benimle ilişkiye girmeye devam ettiğini, kendisiyle ilişkiye girmem halinde cinlerden kurtulacağımı söyledi. Anlamsız şekilde karşı koyamıyor, dediklerini yapıyordum. Bana el vereceğini söyledi" dedi
17.05.2018 Gündem
Epilepsi hastalarının yüzde 30’u üfürükçüye gidiyor
Epilepsi hastalarının yüzde 30’u üfürükçüye gidiyor Prof. Dr. İbrahim Öztura, Türkiye’de 750 bin epilepsi hastası bulunduğunu, hastaların yüzde 30’unun muskacı, üfürükçü, cinci gibi kişilere gittiğini söyledi. Öztorun, bu durumun tedavinin gecikmesine neden olduğunu dile getirdi.
1.12.2017 Gündem
‘Muska işe yaramadı büyü yaptınız’ cinayeti
‘Muska işe yaramadı büyü yaptınız’ cinayeti İşleri bozulan ve alkol sorunu yaşayan Serdal Aslan, kurtuluşu muskada aradı. Neslihan K.’ya yazdırdığı muskanın işe yaramadığını anlayınca “Bana büyü yaptınız” diyerek parasını geri istedi. Üfürükçü kadının kocası, Aslan’ı öldürdü, yoldan geçen bir genç yaralandı
15.08.2017 Gündem
Üfürükçü karı-kocaya suçüstü
Üfürükçü karı-kocaya suçüstü ANKARA'nın Haymana ilçesinde muska yazdığı ve para karşılığı dua ettiği iddia edilen 55 yaşındaki M.Z.Ç. ile eşi 49 yaşındaki G.Ç. polis tarafından baskın yapılarak gözaltına alındı.
10.08.2017 Gündem
Üfürükçü karı-kocaya suçüstü
Üfürükçü karı-kocaya suçüstü ANKARA'nın Haymana ilçesinde muska yazdığı ve para karşılığı dua ettiği iddia edilen 55 yaşındaki M.Z.Ç. ile eşi 49 yaşındaki G.Ç. polis tarafından baskın yapılarak gözaltına alındı.
10.08.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üfürükçü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.