Türkiye şehitlerini uğurluyor
Türkiye şehitlerini uğurluyor Adıyaman’da yürütülen terör operasyonunda şehit düşen 4 asker düzenlenen törenle memleketlerine gönderildi. Şehit yakınları törene katılan İçişleri Bakanı Soylu’dan şehitlerin intikamının alınmasını istedi.Önceki gün mermer ocağını basarak 4’ü iş makinesi olmak üzere 13 aracı ateşe veren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonları sürdüren güvenlik güçleri pusuya düşürüldü. Kaçan PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcı (EYP) zırhlı Kobra tipi aracın Dağ Kuyucak-Derinsu arasındaki yoldan geçişi sırasında patlatıldı. Patlamanın etkisiyle araçta bulunan Jandarma Özel Harekatta görevli Jandarma Uzman Çavuş Tuncer Doğan olay yerinde hayatını kaybetti. Zırhlı araçta bulunan ve ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek ise olay yerinde bulunan Jandarma İstihbarat Şubesine ait sivil araç ile hastaneye sevk edilmek üzere Kuyucak köyü istikametine doğru yola çıktı. Operasyonda tıkama görevi yapan güvenlik korucuları sivil aracı terörist unsurların olduğunu zannederek ve olay yerinden kaçmaya çalıştığını düşünerek, sivil araca ateş açması sonucu ‘dost ateşiyle’ kazaen Jandarma Kıdemli Başçavuş Aydın Özer, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kürşat Yılmaz ve Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek şehit düştü. EYP’nin patlatılması ve ‘dost ateşi’ ile toplam 6 asker ise yaralandı. Yaralıların Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri sürüyor. SOYLU'DAN İNTİKAMLARININ ALINMASINI İSTEDİLER Yaşanan bu talihsiz olayın ardından bölgede operasyonlar sürerken, şehitler için Adıyaman İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlendi. Düzenlenen törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş da katıldı. Süleyman Soylu, şehit yakınlarına sarılarak onların üzüntülerine ortak oldu. Şehit yakınları İçişleri Bakanı Soylu’dan şehitlerin intikamının alınmasını istedi. İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy törende yaptığı konuşmada, şehitlerin kanın yerde kalmayacağını belirtti. 
11.09.2019 Yaşam
Hostes Eda Uslu, son yolculuğuna uğurlandı
Hostes Eda Uslu, son yolculuğuna uğurlandı Iran'da jet kazasında hayatını kaybeden 41 yaşındaki Eda Uslu tabutunun üzerine konulan gelin duvağı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına katılan onlarca kişilik kalabalık havadan da görüntülendi. İran hava sahasında düşen jetin içerisinde hayatını kaybeden kabin memuru Eda Uslu (41) Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze namazı ile son yolcuğuna uğurlandı. Cenazeye Uslu'nun kardeşleri Ela ve Ercan'ın yanı sıra annesi Bedia Uslu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Anne Bedia ve kardeşler namaz öncesinde tabut başında uzun süre gözyaşı döktü. Bir ara fenalık geçiren anneye ilk müdahale hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yakınları ise namaz öncesi tabut başında dua okudu. Tabuta gelin duvağı konuldu Eda Uslu'nun tabutunun önüne ailesi tarafından fotoğrafı konuldu. Tabutun üstüne ise bekar olan Uslu için gelin duvağı yerleştirildi. Kılınan namazın ardından Eda Uslu'nun cenazesi defnedilmek üzere Hadımköy Mezarl
11.09.2019 Yaşam
Uçak kazasında hayatını kaybeden Eda Uslu, son yolculuğuna uğurlanıyor
Uçak kazasında hayatını kaybeden Eda Uslu, son yolculuğuna uğurlanıyor Haber-Kamera: Erhan TEKTEN-İSTANBUL DHA İran'daki uçak kazasında hayatını kaybeden kabin memuru Eda Uslu son yolculuğuna uğurlanıyor. Uslu'nun cenazesi Beylikdüzü'ndeki Fatih Sultan Mehmet Camii'ne getirildi. Uslu'nun annesi ve yakınları taziyeleri kabul etti. Uslu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacak.
11.09.2019 Yaşam
Ayşe And ve Aslı İzmirli son yolculuklarına birlikte uğurlanıyor
Ayşe And ve Aslı İzmirli son yolculuklarına birlikte uğurlanıyor İran'daki kazanın kurbanları arasında olan 8 arkadaştan Ayşe And ve Aslı İzmirli, Zincirlikuyu Camii'de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlanıyor. Her iki arkadaşın cenazelerinin camiye getirilmesi, aileleri ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Ayşe And ve Aslı İzmirlinin cenazeleri saat 12.00 sıralarında Zincirlikuyu Camii'ne getirildi. Cenaze aracından indirilen Ayşe And'ın tabutuna annesi Ayşıl Eke de gözyaşları içinde omuz verdi. Tabutu musalla taşına kadar omuzlarında taşıyan anne, uzun süre tabuta sarılarak ağladı. Aslı İzmirli'nin tabutunun başında da annesi annesi Gülay ve babası Coşkun İzmirli bekledi. Anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Her iki arkadaşın tabutları yan yana konuldu. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından da Ayşe And ve Aslı İzmirli Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlıklarında toprağa verilecek. KUĞU BOYUNLU KIZLARI İÇİN DUYGULANDIRAN MESAJ Öte yandan And ailesinin gazetelere verdiği ölüm ilan ise dikkat çekmişti. Duygulandıran ilanda, "Kızımız Ayşemiz, can arkadaşları ile birlikte geçirdikleri uçak kazası sonucu 11 Mart 2018 tarihinde geldiği melekler diyarına melek olarak geri döndü. Aylin, Bülent ve Berfin'in yeğeni, İrem, Merve, Yasemin, Cem ve Kerem'in kuze, Fatma'sının ilk göz ağrısı, Mert'in pırlantası AYŞE'MİZ, bize verilen bir hediye idin, sonsuz sevgiyle yaşadın, sonsuz sevgiyle uğurlanıyorsun. Yolun, mekanın ışıklarla dolu olsun. Allah'ın rahmeti üzerinden hiç eksilmesin. Tekrar buluşuncaya dek kuğu boyunlumuz..." denilmişti.
11.09.2019 Yaşam
Aydın Boysan son yolculuğuna uğurlanıyor
Aydın Boysan son yolculuğuna uğurlanıyor 97 yaşında hayatını kaybeden mimar, yazar ve gazeteci Aydın Boysan İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanıyor. Boysan için ilk tören Mimarlar Odası'nda yapılıyor. Aydın Boysan öğle namazına müteakip Teşvikiye Cami'inde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
11.09.2019 Yaşam
Yavuz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlanıyor
Yavuz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlanıyor Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Cami'nde cenaze töreni düzenleniyor. Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz cami bahçesinde taziyeleri kabul ediyor. Törene siyaset, iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katılıyor. Yavuz Yılmaz, öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri