Ukraynalı Turist

Ukraynalı Turist

Son dakika Ukraynalı turist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ukraynalı turist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ukraynalı turist haber sayfamızda...

Ukraynalı Turist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 270 ukraynalı turist haberi bulunmuştur.
Ağrı Dağı'nda kaza! Ukraynalı dağcı, 30 metreden düştü
Ağrı Dağı'nda kaza! Ukraynalı dağcı, 30 metreden düştü Türkiye'nin çatısı olarak bilinen 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Ağrı Dağı'nda tırmanış yaparken dengesini kaybedip kayalıklara düşen Ukraynalı dağcı Danil Odynets'in (20), tedavisi sürüyor. Gözetim altında tutulan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen dağcının 30 metre yükseklikten düştüğü belirtildi.
2.01.2024 Gündem
Ağrı Dağı'nda kayalıklara düştü! O dağcı kurtarıldı
Ağrı Dağı'nda kayalıklara düştü! O dağcı kurtarıldı 5 bin 137 metre olan Ağrı Dağı'na tırmanırken kayalıklara düşen Ukraynalı dağcı Danil Odynets, yaralı bir şekilde kurtarıldı. Ekipler tarafından kurtarılan dağcı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
2.01.2024 Haberler
Ağrı Dağı'nda kayalıklara düştü! O dağcı kurtarıldı
Ağrı Dağı'nda kayalıklara düştü! O dağcı kurtarıldı 5 bin 137 metre olan Ağrı Dağı'na tırmanırken kayalıklara düşen Ukraynalı dağcı Danil Odynets, yaralı bir şekilde kurtarıldı. Ekipler tarafından kurtarılan dağcı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
Antalya'ya en çok turist gönderen ülkeler belli oldu
Antalya'ya en çok turist gönderen ülkeler belli oldu Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, "2023 yılında Antalya'ya en çok turist gönderen 5 ülke; Rusya, Almanya, İngiltere, Polonya, Hollanda. 2022'de İngiltere'nin ardından Polonya, bu yıl 1 milyon sayısını aştı. İstikrarlı artışını sürdürerek geçen yıla göre sayısını yüzde 40 artıran Polonya'yı, Antalya'nın yeni yıldızı olarak görmek gerek" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Yer: Antalya! Gaspçıları cipiyle çarparak öldürdü, şoke eden detaylar
Yer: Antalya! Gaspçıları cipiyle çarparak öldürdü, şoke eden detaylar Antalya'nın Alanya ilçesinde Dmytro C., cipindeki para dolu çantayı alıp kaçan motosikletli Murat O. ve Azerbaycan uyruklu Elnur B.'yi aracıyla çarparak öldürdü.
11.11.2023 Haberler
Bu görüntüler Antalya'dan! İki kişiyi cipiyle takip etti, çarparak öldürdü
Bu görüntüler Antalya'dan! İki kişiyi cipiyle takip etti, çarparak öldürdü Antalya'nın Alanya ilçesinde Dmytro C., cipindeki para dolu çantayı alıp kaçan motosikletli Murat O. ve Azerbaycan uyruklu Elnur B.'yi aracıyla çarparak öldürdü.
11.11.2023 Gündem
2 hırsızın sonu ölüm oldu! Görgü tanığı dehşet anları anlattı
2 hırsızın sonu ölüm oldu! Görgü tanığı dehşet anları anlattı Antalya’nın Alanya ilçesinde bir Ukraynalı turist, silah zoruyla para dolu çantasını gasp ettiği iddiasıyla motosikletli 2 kişiye aracıyla çarpıp ölümüne neden oldu. Ukraynalı turist gözaltına alındı.
10.11.2023 Gündem
Polis dakikalarca dil döktü, ikna edemedi! Akılalmaz dakikalar
Polis dakikalarca dil döktü, ikna edemedi! Akılalmaz dakikalar Antalya’da kaza yapan Ukraynalı turist araçtan inmemek için dakikalarca direndi. Güçlükle otomobilden indirilen kadın turist, kendisine uyarılarda bulunan polislere kulak asmazken kameralara poz verdi.
9.07.2022 Haberler
Polis dakikalarca dil döktü, ikna edemedi! Akılalmaz dakikalar
Polis dakikalarca dil döktü, ikna edemedi! Akılalmaz dakikalar Antalya’da kaza yapan Ukraynalı turist araçtan inmemek için dakikalarca direndi. Güçlükle otomobilden indirilen kadın turist, kendisine uyarılarda bulunan polislere kulak asmazken kameralara poz verdi.
9.07.2022 Gündem
Muğlalı turizmcilerde savaş endişesi
Muğlalı turizmcilerde savaş endişesi Yılda 500 bin Rus ve Ukraynalı turist ağırlayan Muğla, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın bir an önce sona ermesini beklerken, iki ülke arasında başlayan savaş sonrası rezervasyonların tamamen durduğunu açıkladılar.
11.03.2022 Ekonomi
Son dakika haberi: Ukrayna'da nükleer santralde yangın! 'Patlarsa Çernobil'den 10 kat büyük olacak'
Son dakika haberi: Ukrayna'da nükleer santralde yangın! 'Patlarsa Çernobil'den 10 kat büyük olacak' Son dakika haberlere göre Rusya bugün ABD Başkanı Biden'a yanıt verdi, "Üçüncü Dünya Savaşı yalnızca nükleer olabilir" açıklaması geldi. Karadeniz kıyısında bu sabah çekilen görüntüler dünya çapında ses getirdi, limandaki bir kargo gemisi ise füzeyle vuruldu. Çernigiv kentinde ise Rus saldııları vahşet saçtı. Rusya ordusunu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktığı öğrenildi.
4.03.2022 Dünya
15 bin Rus turist Dominik Cumhuriyeti'nde kapana kısıldı!
15 bin Rus turist Dominik Cumhuriyeti'nde kapana kısıldı! Tarihin en büyük yaptırımlarına hedef olan Rusya'da ekonomi sarsılıyor, getirilen seyahat yasakları ise Karayip ülkesinde tatil yapan turistlerin mahsur kalmasına yol açtı.
3.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşı altına olan talebi artırdı
Rusya-Ukrayna savaşı altına olan talebi artırdı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altına talep devam ediyor. Küresel gelişmelerden kaynaklı altının ons fiyatı 1910 dolarda seyrederken, iç piyasada Kapalıçarşı esnafı savaşın devam etmesi durumunda yeni rekorların gelmesini bekliyor.
28.02.2022 Ekonomi
Turizmci 10 milyon turist için umudunu koruyor
Turizmci 10 milyon turist için umudunu koruyor Türkiye’de turizmin en önemli merkezlerinden Antalya yaz sezonu hazırlıklarına devam ederken, en büyük birinci kaynak pazarı Rusya ile en çok turist aldığı üçüncü pazarı Ukrayna arasındaki çatışma ortamı da sürüyor.
27.02.2022 Ekonomi
TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı: 1250 Ukraynalı Antalya'dan dönemedi
TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı: 1250 Ukraynalı Antalya'dan dönemedi TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, Antalya'da 400'ü futbolcu 1250 Ukraynalı turistin misafirliğinin uzadığını belirterek, hava sahalarının kapanması nedeniyle ülkelerine dönemediklerini söyledi.
25.02.2022 Ekonomi
Rusya'ya yaptırım kararı sonrası geri çekilmeler oldu! Piyasalarda bundan sonra ne olacak?
Rusya'ya yaptırım kararı sonrası geri çekilmeler oldu! Piyasalarda bundan sonra ne olacak? Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim enerji piyasasını doğrudan etkiledi. Küresel petrol fiyatları arttı, brent petrolün varil fiyatı 2014 yılının eylül ayından bu yana ilk kez 99 doları aştı. Amerikan hafif ham petrolü de 96 dolara yükseldi. Doğalgaz fiyatlarında da artış görüldü. Rusya'ya yönelik yaptırımların ardından ise fiyatlarda hafif bir çekilme oldu.
23.02.2022 Ekonomi
Rusya-Ukrayna gerginliğinin ekonomiye etkisi ne olacak? Sefer Şener açıkladı
Rusya-Ukrayna gerginliğinin ekonomiye etkisi ne olacak? Sefer Şener açıkladı Rusya-Ukrayna gerginliği piyasaları nasıl etkileyecek? Prof. Dr. Sefer Şener "İki ülke arasında yaşanacak sıkıntılar doğal olarak bütün alanları etkiliyor. Şimdiden sektörleri en az şekilde etkileyecek tedbirler alınmalı" dedi. İşte detaylar...
23.02.2022 Ekonomi
Muğla'da turistleri taşıyan otobüs ile öğrenci servisi çarpıştı! 1 ölü, 35 yaralı
Muğla'da turistleri taşıyan otobüs ile öğrenci servisi çarpıştı! 1 ölü, 35 yaralı Muğla'da tur otobüsü ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.
13.09.2021 Gündem
Antalya'da turizmde pandemi döneminin yaraları sarılmaya çalışılıyor
Antalya'da turizmde pandemi döneminin yaraları sarılmaya çalışılıyor Antalya, 2020'de başlayan koronavirüs salgınıyla turizmde yaşadığı kayıpları telafi ederken, ağustosta kente, geçen yıla göre yüzde 136'lık artışla 1 milyon 889 bin 578 yabancı turist geldi. Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü verilerine göre, bu yıl sekiz ayda, 181 ülkeden toplam 5 milyon 285 bin 585 yabancı turist misafir edildi, kente gelenlerden ilk sırada da Rus turistler yer aldı.
3.09.2021 Ekonomi
Jet ski kazasında çarpışan Ukraynalı turistler, arkadaş çıktı!
Jet ski kazasında çarpışan Ukraynalı turistler, arkadaş çıktı! Antalya’da iki jet skinin denizde kafa kafaya çarpışması ve Ukraynalı Vitalii Halushko'nun (28) yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan kazaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kazaya karışan Vitalii Halushko ile diğer jet skideki Oleksandr ile Yulia Kharcenko çiftinin arkadaş olduğu ve otelde aynı odada kaldıkları öğrenildi.
23.06.2021 Gündem
Jet-skiler kafa kafaya çarpıştı, Ukraynalı turist öldü
Jet-skiler kafa kafaya çarpıştı, Ukraynalı turist öldü Antalya’da iki jet-skinin denizde kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kazada Ukrayna uyruklu Vitalii Halushko (28) yaşamını yitirirken savcılık soruşturma başlatıldı.
22.06.2021 Gündem
Selime Katedrali’ne Rus ve Ukraynalı turist akını
Selime Katedrali’ne Rus ve Ukraynalı turist akını Aksaray’da koronavirüsle mücadele kapsamında normalleşme sürecine geçilmesiyle, Selime Katedrali’nde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor. Çoğunluğu Rus ve Ukraynalı turistlerin oluşturduğu ziyaretçilerin yanı sıra yerli gezginler de doğa harikası Ihlara Vadisi ile Selime Katedrali’ne ilgi gösteriyor.
20.06.2021 Gündem
Antalya'da kayıp Ukraynalı turist aranıyor! İşte son mesajı
Antalya'da kayıp Ukraynalı turist aranıyor! İşte son mesajı Antalya'da bir süredir kendisinden haber alınamayan ve en son kaya tırmanışı yapılan Geyikbayırı bölgesine gittiği belirlenen Ukraynalı kadın turisti arama çalışması yapılıyor.
24.05.2021 Gündem
Dalyan’a tam not
Dalyan’a tam not Bölgede misafir edilen Ukraynalı turistler, “Kanalı ayrı, plajı ayrı güzel. İstediğimiz tam da bu” dedi
18.05.2021 Ege
Kapadokya'ya Ukraynalı turist ilgisi devam ediyor
Kapadokya'ya Ukraynalı turist ilgisi devam ediyor Kapadokya'nın incisi olarak adlandırılan, tarihi ve doğal güzelliklerin buluştuğu Ihlara Vadisi, Ramazan Bayramı'nda kısıtlamadan muaf olan yabancı turistlere kaldı. Ukrayna'nın başkenti Kiev'den Kapadokya Havalimanına haftada 2 kez olmak üzere direkt uçuşların yapılmasıyla birlikte bölgeyi, 24 Mart'tan beri yaklaşık 35 bin Ukraynalı turistin ziyaret ettiği belirtildi.
15.05.2021 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Ukraynalı Turist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.