Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan

Son dakika Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan haber sayfamızda...

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 785 ulaştırma ve altyapı bakanı cahit turhan haberi bulunmuştur.
Yeni sistemle 2 yıl geçti
Yeni sistemle 2 yıl geçti Erdoğan’ın 24 Haziran 2018’de seçilmesinin ardından 9 Temmuz’da yemin etmesiyle resmen başlayan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 2 yılı geride bırakıyor. Bu süreçte en yoğun gündem başlıkları ise Suriye, Libya ve Kovid-19 salgını oldu.
7.07.2020 Siyaset
Yeni sistemde ilk bakan değişikliği! Asıl sebep...
Yeni sistemde ilk bakan değişikliği! Asıl sebep... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın yerine Adil Karaismailoğlu atandı. Edinilen bilgilere göre Turhan ile ilgili bir süredir bazı konu başlıklarında rahatsızlık olsa da asıl seyahat yasağı ile ilgili çalışmalar sırasında yaşandı.
29.03.2020 Siyaset
Son dakika | Ulaştırma Bakanı Turhan görevden alındı! İşte yerine gelen isim...
Son dakika | Ulaştırma Bakanı Turhan görevden alındı! İşte yerine gelen isim... Son dakika haberlere göre, Cumhurbaşkanı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın görevine son verilerek, yerine Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu atandı.
28.03.2020 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan'dan videolu "Kovid-19" mesajları
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan'dan videolu "Kovid-19" mesajları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı panik yapılmadan tedbir alınmasının şart olduğunu belirterek, "Evde kal, uzak kalma ve unutma, koronavirüs alacağımız hiçbir tedbirden güçlü değildir." mesajı verdi.
24.03.2020 Ekonomi
22 Mart 2020 Günün Özeti Milliyet'te
22 Mart 2020 Günün Özeti Milliyet'te 22 Mart 2020 Günün Özeti Milliyet'te
22.03.2020 Haberler
Son dakika... Bakan Turhan açıkladı! Sağlık çalışanlarına ‘ücretsiz ulaşım’ müjdesi
Son dakika... Bakan Turhan açıkladı! Sağlık çalışanlarına ‘ücretsiz ulaşım’ müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınına karşı fedakarca savaş veren sağlık çalışanlarını, İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray ve İzmir'de İzban'dan bugün itibarıyla ücretsiz faydalanacağını bildirdi.
22.03.2020 Ekonomi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüs toplantısında konuştu! 'Ciddi sonuçları olacak'
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüs toplantısında konuştu! 'Ciddi sonuçları olacak' Gelen son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen olan Corona Virüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren böyle bir sürecin pek çok boyutu yanında ciddi ekonomik sonuçları da ortaya çıkacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sona erdi. Toplantı 3 saat 50 dakika sürdü.
18.03.2020 Siyaset
Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu Türksat 6A'da yeni aşamaya geçiliyor
Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu Türksat 6A'da yeni aşamaya geçiliyor TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Dr. Nas, Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu Türksat 6A'nın mühendislik modeline ilişkin üretim ve entegrasyon faaliyetlerinin büyük oranda tamamlandığını belirtti.
11.03.2020 Teknoloji
Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu Türksat 6A'da yeni aşamaya geçiliyor
Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu Türksat 6A'da yeni aşamaya geçiliyor Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Dr. Selman Nas, Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu Türksat 6A'nın mühendislik modeline ilişkin üretim ve entegrasyon faaliyetlerinin büyük oranda tamamlandığını belirterek, "Uydunun uçuş modelinde de entegrasyon faaliyetleri başladı." dedi.
11.03.2020 Ekonomi
‘Türkiye’nin kutup yıldızları’
‘Türkiye’nin kutup yıldızları’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Twitter hesabından "Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla mesaj yayınladı.
9.03.2020 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: 'En yakın zamanda ihaleye çıkıyor'
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: 'En yakın zamanda ihaleye çıkıyor' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'nin en yakın zamanda ihaleye çıkacağını belirterek, "Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız." dedi.
8.03.2020 Siyaset
Marmaray'da yeni dönem yarın başlıyor!
Marmaray'da yeni dönem yarın başlıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Marmaray'a yoğun yolcu talebini karşılamak amacıyla TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından çalışma yapıldığını belirterek, "Zeytinburnu ile Söğütlüçeşme arasında 8 dakika aralıklarla yapılan seferler Maltepe’ye kadar uzatıldı. 2 Mart Pazartesi günü itibarıyla Zeytinburnu ile Maltepe arasındaki sefer aralıklarının düşmesiyle hem aktarmasız giden yolcu sayısı hem de kapasite artmış olacak." dedi.
1.03.2020 Ekonomi
Bakan Turhan: 5G'yi bu yıl içinde İstanbul Havalimanı'nda başlatmayı düşünüyoruz
Bakan Turhan: 5G'yi bu yıl içinde İstanbul Havalimanı'nda başlatmayı düşünüyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, 5G altyapı hazırlıklarının sürdüğünü söyleyerek, "5G'yi bu yıl içinde İstanbul Havalimanı'nda uygulamayı, başlatmayı düşünüyoruz." dedi.
27.02.2020 Teknoloji
Bakan Turhan'dan son dakika 5G açıklaması
Bakan Turhan'dan son dakika 5G açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "5G'yi bu yıl içinde İstanbul Havalimanı'nda uygulamayı, başlatmayı düşünüyoruz." dedi.
26.02.2020 Ekonomi
Demir yolu taşımacılığında 2019 rekor yılı oldu
Demir yolu taşımacılığında 2019 rekor yılı oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 2019 sonu itibarıyla demir yollarında yük ve yolcu taşımacılığında Cumhuriyet tarihinin rekorunun kırıldığını belirterek, "Bu da 1950'den sonra ihmal edilen demir yolu sektörüne yapılan yatırımların doğruluğunu bir kez daha kanıtladı." dedi.
25.02.2020 Ekonomi
İzmir’in beklediği proje tamamlandı
İzmir’in beklediği proje tamamlandı 96 kilometrelik Menemen- Aliağa-Çandarlı Otoyolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açılıyor. Kuzeydeki sanayi ve turizm bölgelerindeki trafiği azaltacak proje Çandarlı’ya ulaşımı da 40 dakikaya düşürecek
21.02.2020 Ege
İzmir ve bölge trafiğine nefes aldıracak otoyol açılıyor
İzmir ve bölge trafiğine nefes aldıracak otoyol açılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından cumartesi günü hizmete açılacak Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun, İzmir'de sanayi ve turizm merkezlerinin bulunduğu kuzey aksında trafik sorununa önemli ölçüde çözüm sağlaması bekleniyor.
20.02.2020 Ekonomi
Cibuti ile ortaklığı güçlendirecek adımlar atılacak
Cibuti ile ortaklığı güçlendirecek adımlar atılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Cibuti ile ulaştırmanın her alanında ortaklığı güçlendirecek adımları belirlediklerini ifade ederek, bunları vakit kaybetmeden hayata geçirmeye niyetli olduklarını belirtti.
19.02.2020 Ekonomi
‘Süpermarket  yönetmiyoruz’
‘Süpermarket yönetmiyoruz’ THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Önce emniyet ve güvenlik, önce kâr ya da büyüme değil. Biz süpermarket yönetmiyoruz. O kafayla büyürsen, başımıza iş getirirsin” dedi
16.02.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Leyla Şahin Usta'nın babası Alaaddin Şahin'in cenazesine katıldı.
15.02.2020 Siyaset
Avrupa'dan yerli yük vagonlarına yoğun talep
Avrupa'dan yerli yük vagonlarına yoğun talep Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TÜDEMSAŞ-özel sektör iş birliğiyle Avusturya merkezli GATX firması için toplamda 400 yük vagonu üretileceğini belirterek, "Avrupa merkezli TOUAX firmasına da 200 adet 90 feetlik konteyner taşıma vagonu ve 600 boji üretilmesi karara bağlandı." dedi.
14.02.2020 Ekonomi
Bakan Turhan, uçak kazasına ilişkin her türlü belgenin toplandığını açıkladı
Bakan Turhan, uçak kazasına ilişkin her türlü belgenin toplandığını açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazasına ilişkin, "Bugüne kadar olay yerinden alınan her türlü belge, kaza inceleme kurulları tarafından toplandı, inceleniyor." dedi.
12.02.2020 Siyaset
Pegasus Yönetim Kurulu başkanı Ali Sabancı kazada yaralananları ziyaret etti
Pegasus Yönetim Kurulu başkanı Ali Sabancı kazada yaralananları ziyaret etti Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan uçak kazasında yaralanan vatandaşları ziyaret etti.
7.02.2020 Gündem
CHP'den MHP'nin suç duyurusuna yanıt
CHP'den MHP'nin suç duyurusuna yanıt CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin, "MHP, Kemal Kılıçdaroğlu'na siyaseten veremediği cevabı, kendilerine büyük ortağın verdiği imtiyaz ve güvenceyle yargı üzerinden vermeye çalışmaktadır. MHP, saray rejiminin muhafızıdır. O muhafız alayının 3 çavuşu da dün verilen emri yerine getirmiştir." dedi.
6.02.2020 Siyaset
Bakan Turhan, Kırgızistan Ulaştırma ve Yollar Bakanı Beyshenov ile bir araya geldi
Bakan Turhan, Kırgızistan Ulaştırma ve Yollar Bakanı Beyshenov ile bir araya geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kırgızistan Ulaştırma ve Yollar Bakanı Janat Beyshenov ile bir araya geldi. Görüşmede, iki ülke arasında ulaştırma alanında yapılabilecek iş birliği imkanları değerlendirildi.
5.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.