Ülker Sports Arena

Ülker Sports Arena

Son dakika Ülker Sports Arena haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ülker Sports Arena gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ülker Sports Arena haber sayfamızda...

Ülker Sports Arena

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.463 ülker sports arena haberi bulunmuştur.
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor Kış ayları geride kalırken İstanbul da birbirinden heyecan verici konserlere hazırlanıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Yıldızlı 30
Yıldızlı 30 Yıldız Tilbe, kariyerinin 30’uncu yılını Ülker Sports Arena’da sevenleriyle kutladı.
25.02.2024 Cadde
Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım!
Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım! Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, her gösteri öncesi panik atak krizi geçirdiğini açıkladı. "Kuliste bambaşka bir Yasemin var" itirafında bulunan ünlü oyuncu, yaşadığı sağlık sorunundan bahsetti.
10.02.2024 Cadde
Hauser şov
Hauser şov Müzik dünyasının en popüler çellistlerinden Hauser, solo kariyerinin ilk İstanbul konseri için Epifoni organizasyonuyla Ülker Sports Arena’da sahne aldı.
20.11.2023 Cadde
Boris Johnson İstanbul'da 23 Zirvesi'ne katıldı! 'Türkiye'de olmak muhteşem'
Boris Johnson İstanbul'da 23 Zirvesi'ne katıldı! 'Türkiye'de olmak muhteşem' Ataşehir'de 23 Yetenek Derneği tarafından düzenlenen '23 Zirvesi' eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un katılımıyla Ülker Sports Arena'da gerçekleştirildi. 'Geleceğe Adım At' temasıyla düzenlenen zirvede konuşan Türkiye Tasarım Vakfı Başkanı Mehmet Kalyoncu, "İstanbul'u tekrardan vicdanlı yaşanabilecek bir şehir haline getirmemiz lazım. Bunu biz sivil toplum kuruluşu olarak sadece şikâyet ederek değil, sadece neyin olmaması gerektiğini söyleyerek değil, aslında ne yapılmalı konusunda da bir cevap arayarak, vicdanımızdan yola çıkarak yapmaya çalışıyoruz Türkiye Tasarım Vakfı olarak" dedi.
13.10.2023 Gündem
Potanın Sihirbazları geliyor
Potanın Sihirbazları geliyor Dünyaca ünlü Harlem Globetrotters, 22-23 Ekim’de iki şov için İstanbul, Ülker Sports Arena’ya gelecek...
19.08.2022 Cadde
Potanın Sihirbazları İstanbul’a geliyor
Potanın Sihirbazları İstanbul’a geliyor Dünyaca ünlü Harlem Globetrotters, 22-23 Ekim tarihlerinde Ülker Sports Arena’da İstanbullu basketbolseverlerle buluşacak.
2.08.2022 Cadde
Emre Mor'un yeni adresi belli oldu! Transfer için anlaşma sağlandı
Emre Mor'un yeni adresi belli oldu! Transfer için anlaşma sağlandı Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla dev kulüpleri peşine takan Emre Mor'un yeni adresi belli oldu. Kulüplerin 24 yaşındaki oyuncunun transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladığı ifade edildi. Emre Mor'un menajeri Nima Modyr'den ise flaş bir Fenerbahçe paylaşımı geldi. İşte detaylar...
28.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko görüşmelere başladı! İlk transfer ASVEL'den
Fenerbahçe Beko görüşmelere başladı! İlk transfer ASVEL'den Turkish Airlines EuroLeague'de geçtiğimiz sezon istediği performansı sergileyemeyen ve Play-off dışında kalan Fenerbahçe Beko, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Oyun kurucu pozisyonuna takviye yapmayı planlayan Sarı-Lacivertli ekibin ASVEL'de forma giyen Elie Okobo ile görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.
Kadın savaşçı Tomris Han dans ve müzikle anlatılıyor
Kadın savaşçı Tomris Han dans ve müzikle anlatılıyor Binlerce yıldır kuşaklar içinde anlatılarak günümüze kadar gelen Türk kahramanları ilk kez müzikli tiyatral gösteriyle hayat buluyor.
5.05.2022 Kültür Sanat
Kolektif House’tan 2 yeni lokasyon
Kolektif House’tan 2 yeni lokasyon Kolektif House, aralık ayında Çağlayan ve Ataşehir ofislerini açmaya hazırlanıyor. Çağlayan’da Mint Metro ve Ataşehir’de My Office şubelerini açacak olan şirket bu yeni ofis alanlarında, kişi sayısına göre değişebilen çalışma alanları sunuyor.
30.11.2021 Ekonomi
Fenerbahçe Beko UNİKS Kazan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?
Fenerbahçe Beko UNİKS Kazan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? EuroLeague'nin 4. haftasında Fenerbahçe Beko kendi sahasında Rusya ekibi UNİKS Kazan'ı ağılıyor. 3 maçta 1 galibiyet çıkaran Sarı Kanarya'da tek hedef var galibiyet... Peki, Fenerbahçe Beko UNİKS Kazan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?
14.10.2021 Skorer
Son dakika - ING Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes!
Son dakika - ING Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes! ING Basketbol Süper Ligi final serisinde Fenerbahçe Beko evinde Anadolu Efes'i konuk etti. Anadolu Efes maçı 66-93 kazanarak seride durumu 3-0 yaptı ve şampiyonluğunu ilan etti. Efes üst üste 2. kez mutlu sona ulaştı. Play-off final serisinin en değerli oyuncusu (MVP) Anadolu Efes'ten Rodrigue Beaubois seçildi.
7.06.2021 Skorer
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş'ı hazırlık maçında yendi
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş'ı hazırlık maçında yendi ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko, hazırlık maçında Beşiktaş'ı 79-77 yendi.
1.09.2020 Basketbol
Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'in 27. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Kızılyıldız ile karşılaşacak. Bu sezen istenileni veremeyen Fenerbahçe Beko'nun kazanmaktan başka çaresi yok. Taraftar takımının kazanmasını isterken Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusunu sıklıkla soruyor.
4.03.2020 Skorer
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ataşehir'de geçit yok
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ataşehir'de geçit yok ING Basketbol Süper Ligi'nde yarın sahasında Galatasaray Doğa Sigorta'yı konuk edecek Fenerbahçe Beko, rakibine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda galibiyet şansı tanımıyor.
Maluma İstanbul'a geliyor
Maluma İstanbul'a geliyor Grammy ödülü kazanan Maluma, 11:11 dünya turu kapsamında İstanbul'a geliyor. 4 Nisan 2020'de Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek muhteşem konseri kaçırmayın.
23.01.2020 Kültür Sanat
Fenerbahçe Beko - Zenit: 81-84
Fenerbahçe Beko - Zenit: 81-84 THY Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Rus ekibi Zenit karşısında kötü gidişe son vermek için sahaya çıktı. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan ve 4. çeyreği çekişmeli geçen maçı Fenerbahçe Beko yediği son saniye üçlüğü ile 84-81 sahadan mağlup ayrıldı.
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'de Türk derbisi yaşanacak. Fenerbahçe Belo kendi evinde Anadolu Efes'i ağırlayacak. Basketbolseverler bu heyecana ortak olmak isterken "Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'de Türk derbisi yaşanacak. Fenerbahçe Belo kendi evinde Anadolu Efes'i ağırlayacak. Basketbolseverler bu heyecana ortak olmak isterken "Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.
1.07.2020 Basketbol
Hayallerinizden vazgeçmeyin
Hayallerinizden vazgeçmeyin Bryan Adams, önceki gece Aktif Bank sponsorluğu ve Volume Up organizasyonuyla Ülker Sports Arena’da izleyici karşısına çıktı.
18.11.2019 Cadde
İstanbul'dan Bryan Adams geçti
İstanbul'dan Bryan Adams geçti Bryan Adams, 20 sene önce gerçekleştirdiği stadyum konserinin ardından, önceki gece Ülker Sports Arena'da verdiği konserle Istanbullu müzikseverleri kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Aktif Bank sponsorluğu ve Volume Up Organizasyonu ile gerçeklesen konseri 10.000 müziksever izledi.
17.11.2019 Kültür Sanat
F.Bahçe Beko'ya zorlu maçlar öncesi taraftar morali...
F.Bahçe Beko'ya zorlu maçlar öncesi taraftar morali... Sarı-lacivertli taraftarlar, zorlu deplasman periyoduna giren Fenerbahçe Beko'ya salona gelerek destek verdi.
Fenerbahçe Beko Zalgiris Kaunas maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko Zalgiris Kaunas maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'in 6. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Zalgiris Kaunas'ı ağırlıyor. Sezona çok kötü başlayan Fenerbahçe Beko kendi evinde 2. galibiyeti alarak rahat bir nefes almak istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko Zalgiris Kaunas maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?
1.11.2019 Skorer
Ali Koç'tan transfer açıklaması! "2-3 Takviye..."
Ali Koç'tan transfer açıklaması! "2-3 Takviye..." Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç; sarı-lacivertli takım, Galatasaray, transfer, yabancı sayısı, ekonomik durum hakkında önemli açıklamalarda bulundu
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ülker Sports Arena ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.