Ültimatom

Ültimatom

Son dakika ültimatom haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ültimatom gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ültimatom haber sayfamızda...

Ültimatom

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 786 ültimatom haberi bulunmuştur.
Fidan-Blinken Gazze’yi konuştu
Fidan-Blinken Gazze’yi konuştu İsrail’in Gazze’yi yönelik saldırıları sürerken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dün ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre görüşme talebi ABD tarafından geldi. Görüşmede, Gazze’deki insani kriz ve bölgesel güvenlikle ilgili konular ele alındı.
11.04.2024 Dünya
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu Real Madrid'de bu sezon istediği forma şansını bir türlü bulamayan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, genç on numaranın transfere dair kararını duyurdu.
6.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de tüm dikkat Avrupa'ya çevrildi!
Fenerbahçe'de tüm dikkat Avrupa'ya çevrildi! Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacak olan sarı-lacivertli takımda herkes Yunan ekibiyle oynanacak Konferans Ligi çeyrek final ilk maçını düşünüyor. Oyuncularına iki gün izin veren İsmail Kartal dinlenmelerini ve pazar gününden itibaren bu mücadeleye konsantre olmalarını istedi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
5.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe Parolapara, Efeler Ligi'nde finalde!
Fenerbahçe Parolapara, Efeler Ligi'nde finalde! Fenerbahçe Parolapara, AXA Sigorta Efeler Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında Ziraat Bankkart'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti.
5.04.2024 Voleybol
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir'
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir' Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, futbol takımıyla bir görüşme gerçekleştirdi.
5.04.2024 Beşiktaş
NASA'nın yeni gözdesi! Nemrut Krater Gölü'nü uzaydan fotoğrafladılar
NASA'nın yeni gözdesi! Nemrut Krater Gölü'nü uzaydan fotoğrafladılar Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü'nün NASA astronotları tarafından uzaydan fotoğrafı çekildi.
27.02.2024 Gündem
Putin'den cenaze için 2 ültimatom! Ajanlıkla suçlanmıştı: 'Hayal kırıklığı yaratabilir'
Putin'den cenaze için 2 ültimatom! Ajanlıkla suçlanmıştı: 'Hayal kırıklığı yaratabilir' Rus muhalif lider Aleksey Navalni'nin cezaevinde hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Devam eden tartışmalara Ukrayna Askeri İstihbarat Servisi Başkanı Kirilo Budanov da dahil oldu. Budanov, Navalni’nin ölümüne ilişkin Ukrayna’nın sahip olduğunu iddia ettiği bilgileri paylaştı. Putin'in ise cenazenin teslim edilmesi için 2 ültimatom verdiği ortaya çıktı.
27.02.2024 Dünya
Spor Bakanlığı uyardı! Ücretleri Federasyonlar karşılayacak
Spor Bakanlığı uyardı! Ücretleri Federasyonlar karşılayacak Gençlik ve Spor Bakanlığı, sürekli şikayet edilen ve mahkemelere taşınan konulara 'dur' dedi. Bakanlık, tüm federasyonlara yazı göndererek, harcırahların tam yatırılmasını istedi.
29.12.2023 Diğer
Savaşta son dakika... Gazze, yedi haftada Suriye'yi geçti! ABD basını İsrail'in skandalını ortaya çıkardı
Savaşta son dakika... Gazze, yedi haftada Suriye'yi geçti! ABD basını İsrail'in skandalını ortaya çıkardı İsrail medyası, ordunun savaşla ilgili bir sonraki planını dünyaya duyurdu. Habere göre İsrail ordusu Orta Doğu'daki komşusuna adeta ültimatom verdi. Washington Post gazetesi Gazze ve Suriye İç Savaşı'ndaki kritik şehirleri karşılaştırdı. Ortaya çıkan sonuç dünya medyasında ses getirdi.
24.12.2023 Dünya
ABD'li Müslümanlardan Biden'a Gazze ültimatomu
ABD'li Müslümanlardan Biden'a Gazze ültimatomu ABD'li Müslümanlar, Gazze'de ateşkes için Başkan Biden'a geceyarısına kadar mühlet verdi. Biden'ın yeniden seçilebilmesi için kritik önem taşıyan Müslümanlar, "Ateşkes yoksa oy da yok" dedi.
31.10.2023 Dünya
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol Mondros Mütarekesi’nden Cumhuriyet’e uzanan yolculukta, beş yıl içerisinde büyük engeller aşıldı. Bu beş yılda Samsun’dan Sivas’a, Ankara’dan İzmir’e, savaşlardan zafere zorlu bir yol yüründü.
29.10.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
Zincir marketlere indirim çağrısı!
Zincir marketlere indirim çağrısı! Enflasyonla mücadelede Türkiye'de 10 binden fazla şubesi bulunan bir marketten destek geldi. Yapılan kampanyada Cumhuriyetin 100 yılı nedeniyle 1 ay boyunca toplamda 1000 üründe indirime gideceğini açıkladı. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
5.10.2023 Ekonomi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev ile görüştü! Azerbaycan'a destek mesajı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev ile görüştü! Azerbaycan'a destek mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüştü. Erdoğan, Aliyev'e Türkiye'nin Azerbaycan'a gönülden desteğini bir kez daha ifade etti.
20.09.2023 Gündem
Aliyev'den ulusa sesleniş: Ermenistan'a gerekli cevap verildi
Aliyev'den ulusa sesleniş: Ermenistan'a gerekli cevap verildi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Azerbaycan düşmanı layığınca cezalandırdı. Terörcüler cezlandırıldı. Bir daha Ermenistan'a gösterildi ki onlara gerekli cevap verilecektir." dedi.
20.09.2023 Dünya
Darbe modasına Gabon da uydu
Darbe modasına Gabon da uydu Orta Afrika ülkesi Gabon’da bir grup kıdemli asker yönetime el koyduklarını açıkladı. Devlet Televizyonu’ndan halka hitap eden 12 asker, Cumartesi günü Ali Bongo’nun zaferiyle sonuçlanan başkanlık seçiminin iptal edildiğini ve ülke sınırlarının kapatıldığını duyurdu. Askerler, ülkeyi General Brice Oligui’nun yönetmesini önerdi.
31.08.2023 Dünya
Macron: Fransız elçi Nijer'den ayrılmayacak
Macron: Fransız elçi Nijer'den ayrılmayacak Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, darbecilerin yönetimindeki Nijer'den Fransa Büyükelçisi Sylvain Itte’nin ülkeden ayrılmayacağını bildirdi.
28.08.2023 Dünya
Nijer'den ABD, Almanya ve Fransa'ya bir şok daha! 48 saat süre verildi
Nijer'den ABD, Almanya ve Fransa'ya bir şok daha! 48 saat süre verildi Nijer, ABD, Fransa ve Almanya'nın Niamey büyükelçilerinin ülkeden ayrılması için 48 saat süre verdi.
25.08.2023 Dünya
Fenerbahçe yıldız futbolcu için geri adım atmayacak! Yeni teklif ortaya çıktı
Fenerbahçe yıldız futbolcu için geri adım atmayacak! Yeni teklif ortaya çıktı Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Rodrigo Becao gibi yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe, bir transferde daha gözünü kararttı. Geri adım atmayan sarı-lacivertli ekibin yeni teklifi ortaya çıktı. İşte detaylar...
9.08.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Anderson Talisca şoku! Al Nassr'dan ültimatom
Beşiktaş'a Anderson Talisca şoku! Al Nassr'dan ültimatom Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta Anderson Talisca ısrarı devam ediyor. Teknik patron Şenol Güneş'in de çok istediği Brezilya yıldız için Al Nassr'dan şok bir tepki geldi.
9.08.2023 Beşiktaş
Hava sahası kapandı! Savaş yaklaşıyor mu?
Hava sahası kapandı! Savaş yaklaşıyor mu? Askeri müdahale için verilen süre Pazar günü 23.00'te doldu, Nijer'deki cuntanın hava sahasını kapatmasıyla şu anda gökyüzünde hiçbir uçak yok.
7.08.2023 Dünya
Nijer'de darbe: Batı Afrika ülkelerinden darbe yönetimine ültimatom
Nijer'de darbe: Batı Afrika ülkelerinden darbe yönetimine ültimatom Batı Afrika Ekonomik Birliği üyesi ülkeler, Nijer’deki askeri darbenin sonlandırılması için askeri müdahaleyi de içeren bir planı duyurdu.
5.08.2023 Dünya
Afrika'da gerilim tırmanıyor! Art arda gelen Nijer'e askeri müdahale mesajları
Afrika'da gerilim tırmanıyor! Art arda gelen Nijer'e askeri müdahale mesajları Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu, ordunun yönetime el koyduğu Nijer’e askeri müdahale için senatodan destek istedi. Öte yandan Senegal Dışişleri Bakanı Aissata Tall Sall, Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu’nun (ECOWAS) Nijer'e askeri müdahalede bulunmaya karar vermesi halinde Senegal’in buna destek vereceğini açıkladı.
4.08.2023 Dünya
Senegal'den flaş açıklama! Nijer'e askeri müdahaleye yeşil ışık
Senegal'den flaş açıklama! Nijer'e askeri müdahaleye yeşil ışık Senegal Dışişleri Bakanı Aissata Tall Sall, Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu’nun (ECOWAS) Nijer'e askeri müdahalede bulunmaya karar vermesi halinde Senegal’in buna destek vereceğini açıkladı.
3.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ültimatom ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.