Pop Kare: Avrupa yapımı diziler neden bu kadar revaçta? (24. Bölüm)
Pop Kare: Avrupa yapımı diziler neden bu kadar revaçta? (24. Bölüm) La Casa de Papel, Marseille, Suburra, Umbre ve Dark... Son dönemin bu çok konuşulan Avrupa dizilerinin sırrı ne? Mayk ve İhsan, Pop Kare'de bu hafta Netflix'in Avrupa kökenli dizilerini konuşuyor. Tüm dünyada izlenen dizler bunu nasıl başardı? Mayk ve İhsan Dark gibi daha evrensel olan mı yoksa daha yerel dizileri mi tercih ediyor? Netflix'in Türkiye için çekeceği dizi nasıl olacak? Hepsi ve daha fazlası 24. bölümüyle Pop Kare'de.
15.03.2018 Trend
Pop Kare: Avrupa yapımı diziler neden bu kadar revaçta? (
Pop Kare: Avrupa yapımı diziler neden bu kadar revaçta? ( La Casa de Papel, Marseille, Suburra, Umbre ve Dark... Son dönemin bu çok konuşulan Avrupa dizilerinin sırrı ne? Mayk ve İhsan, Pop Kare'de bu hafta Netflix'in Avrupa kökenli dizilerini konuşuyor. Tüm dünyada izlenen dizler bunu nasıl başardı? Dark ile La Casa de Papel dizileri neden bu kadar çok sevildi? Bu dizilerde dikkat çeken noktalar ne? Mayk ve İhsan Dark gibi daha evrensel olan mı yoksa Suburra ve Marseille gibi daha yerel dizileri tercih ediyor? Netflix'in Türkiye için çekeceği dizi nasıl olacak? Hepsi ve daha fazlası 24. bölümüyle Pop Kare'de.
23.02.2018 Yaşam
Yabancı dizi denilince akla sadece ABD yapımları gelmemeli
Yabancı dizi denilince akla sadece ABD yapımları gelmemeli Yabancı film denildiğinde akıllara genellikle Hollywood yapımı filmler geliyor. Yabancı şarkı denildiğinde de İngilizce şarkılar keza. Ancak bu algı artık yıkılmalı. Dünya üzerinde milyonlarca güzel ve İngilizce olmayan şarkı var. Aynı şekilde film de. Ve bu yazının konusu olan, diziler de...
8.03.2018 Ekran

Benzer Haber Etiketleri