Ümit Kantarcılar

Ümit Kantarcılar

Son dakika Ümit Kantarcılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ümit Kantarcılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ümit Kantarcılar haber sayfamızda...

Ümit Kantarcılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 266 ümit kantarcılar haberi bulunmuştur.
'Kalbimizin sahibi Şener Şen setimizi ziyaret etti'
'Kalbimizin sahibi Şener Şen setimizi ziyaret etti' 'Lütfü Usta' karakterine hayat verdiği 'Zengin Mutfağı' adlı tiyatro oyunuyla izleyiciyle buluşan 81 yaşındaki sanatçı Şener Şen, yakın dostu Uğur Yücel'in yeni dizisi 'Bir İhtimal Daha Var'ın setini ziyaret etti.
13.10.2023 Cadde
Mutluluk bir yolculuk
Mutluluk bir yolculuk House of Performance’ın ilk prodüksiyonu “Dostlarla Akşam Yemeği” seyirciyle buluştu. İki evli çiftin çıkmazlarını anlatan oyunu, oyuncularından dinledik.
21.05.2023 Kültür Sanat
Sude Zülal Güler'in anne özlemi
Sude Zülal Güler'in anne özlemi 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi bir ay önce hayatını kaybetmişti. 21 yaşındaki oyuncu, annesine olan özlemini yaptığı duygusal bir paylaşımla dile getirdi.
18.05.2023 Cadde
İstanbul’un yeni performans sahnesi
İstanbul’un yeni performans sahnesi İstanbul Bakırköy’de yer alan Avşar Sineması yeni yüzüyle kapılarını açtı. Tiyatro, müzik, sinema alanında çok amaçlı bir kültür sanat merkezi olan House Of Performance (HOP), kendi kurumsal yapısında ustalarla gençleri bir araya getirerek, gelenekle çağdaş yapının el ele verdiği bir buluşma noktası olacak.
28.04.2023 Kültür Sanat
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Melek annemi kaybettim'
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Melek annemi kaybettim' 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi hayatını kaybetti. 21 yaşındaki oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.
21.04.2023 Cadde
Birand Tunca deprem bölgesiyle ilgili konuştu! 'Buradan gördüğümüz gibi değil'
Birand Tunca deprem bölgesiyle ilgili konuştu! 'Buradan gördüğümüz gibi değil' Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü oyuncu Birand Tunca, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Tunca, "Deprem bölgesi buradan gördüğümüz gibi değil" açıklamasında bulundu.
1.04.2023 Cadde
‘Dünyanın boş olduğunu anladım’
‘Dünyanın boş olduğunu anladım’ İlk günden beri deprem bölgesinde olan Mehmet Yalçınkaya, “Manzarayı gördükten sonra hayata bakış açım değişti. Dünyanın boş olduğunu anladım” dedi.
2.03.2023 Cadde
Ünlü isimlerden  Gaziantep'te depremzedelere moral ziyareti
Ünlü isimlerden Gaziantep'te depremzedelere moral ziyareti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın desteğiyle 23 ünlü isim, ziyaret ettikleri Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde depremzedelerle buluştu. Çocuklarla birlikte şarkı söyleyip, resim çizen, oyunlar oynayan ünlüler, kısa metrajlı bir film de çekti.
28.02.2023 Gündem
Ümit Kantarcılar: Burcu Biricik ile lise arkadaşıyız
Ümit Kantarcılar: Burcu Biricik ile lise arkadaşıyız Ünlü oyuncular Burcu Biricik ile Ümit Kantarcılar, önceki gün Nişantaşı'nda gerçekleşen bir etkinlikte karşılaştı. Kantarcılar, meslektaşıyla ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.
1.12.2022 Cadde
Gamze Topuz: 18 yaşıma geri dönmek istemem!
Gamze Topuz: 18 yaşıma geri dönmek istemem! 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Öztürk' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Gamze Topuz, yaklaşık yedi yıldır eski futbolcu Tümer Metin (47) ile aşk yaşıyor. 39'uncu yaş gününü dün Arnavutköy'de bir mekanda kutlayan oyuncu, gençlik yıllarına dönmek istemediğini vurgularken, en güzel doğum gününü de Tümer'e ilan-ı aşk ederek açıkladı.
10.10.2022 Cadde
Umut Kurt ve Melisa İnci dünyaevine girdi!
Umut Kurt ve Melisa İnci dünyaevine girdi! Şimdilerde Fox ekranlarında yayınlanan 'Kusursuz Kiracı' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Umut Kurt, bir süredir aşk yaşadığı sanat yönetmeni Melisa İnci ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti, bu mutlu günlerinde aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmazken; geceden kareler de sosyal medyadan paylaşıldı.
14.09.2022 Cadde
Sezonu açtı
Sezonu açtı Ümit Kantarcılar, yaz sezonunu Çeşme’de menajeri Uğurcan Keleş’le The Beach Of Momo’da açtı.
15.07.2022 Cadde
Yaza ‘merhaba’ dediler
Yaza ‘merhaba’ dediler Ünlü isimler, Bestyle dergisinin düzenlediği Get Away etkinliğinde bir araya geldi.
6.06.2022 Cadde
KÜÇÜK YALANLAR FİLMİ OYUNCULARI || Küçük Yalanlar konusu ve oyuncu kadrosu...
KÜÇÜK YALANLAR FİLMİ OYUNCULARI || Küçük Yalanlar konusu ve oyuncu kadrosu... Televizyonda ilk kez izleyici karşısına çıkan Küçük Yalanlar filmi, başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. 2020 yapımı yerli komedi filmi başrollerinde Nevra Serezli, Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar gibi isimler yer alıyor. İşte, Küçük Yalanlar filmi detayları...
17.04.2022 Cadde
TÜRKİYE İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
TÜRKİYE İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Strong Group Medya bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleriyle sanat, iş ve bilim dünyasını bir araya getirdi. Kazananların Strong Bosses Dergisi ve strongbosses.com okurlarının oylarıyla belirlendiği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşti.
23.11.2021 Advertorial
TÜRKİYE İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
TÜRKİYE İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Strong Group Medya bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleriyle sanat, iş ve bilim dünyasını bir araya getirdi. Kazananların Strong Bosses Dergisi ve strongbosses.com okurlarının oylarıyla belirlendiği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşti.
22.11.2021 Advertorial
Gamze Topuz eski eşi Ümit Kantarcılar ile pişti oldu!
Gamze Topuz eski eşi Ümit Kantarcılar ile pişti oldu! Bir derginin düzenlediği etkinliğe katılan ünlü isimlerden Gamze Topuz, mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Oyuncu, sevgilisi Tümer Metin ile katıldığı gecede eski eşi Ümit Kantarcılar ile pişti oldu.
18.11.2021 Cadde
Kendi projelerine çalışıyor
Kendi projelerine çalışıyor Belçim Bilgin, üzerinde çalıştığı projelerini açıkladı. Oyuncu, “İşler, çoğunlukla dijital platforma ve sahne deneyimi üzerine olacak” dedi.
18.11.2021 Cadde
Kazara Aşk oyuncuları tam kadro! Kazara Aşk dizisi konusu nedir, hangi gün?
Kazara Aşk oyuncuları tam kadro! Kazara Aşk dizisi konusu nedir, hangi gün? Kısa sürede en çok izlenen diziler arasında giren Kazara Aşk, beklenmedik ve masumane bir aşk serüvenini ekrana getiriyor. Dizi her perşembe akşamı sevenleri ile buluşuyor. Peki, Kazara Aşk oyuncuları kim, konusu nedir?
30.09.2021 Cadde
Kazara Aşk bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Kazara Aşk bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Kazara Aşk dizisi, her hafta perşembe akşamı diziseverlerin karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla öne çıkan Kazara Aşk dizisi 19 Ağustos Perşembe akşamı yayın akışında yer almadı. Peki, Kazara Aşk bu akşam yok mu?
19.08.2021 Cadde
Hakan Meriçliler, 'Kazara Aşk' kadrosuna katıldı
Hakan Meriçliler, 'Kazara Aşk' kadrosuna katıldı Star'ın perşembe akşamları izleyiciyle buluşan, başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in paylaştıkları, Koliba Film imzalı Kazara Aşk dizisinin kadrosuna, sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce de birçok önemli projede yer alan ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, dizinin 8'inci bölümünden itibaren oyuncu kadrosuna dahil olarak, ‘Haldun’ karakterini canlandıracak.
17.08.2021 Cadde
Kazara Aşk oyuncuları! Kazara Aşk hangi gün, nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve konusu...
Kazara Aşk oyuncuları! Kazara Aşk hangi gün, nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve konusu... Kazara Aşk dizisi ekran macerasına başlıyor. Oyuncu kadrosuyla ve konusuyla yaz aylarına damga vurmaya hazırlanan Kazara Aşk dizisinin başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyor. İşte, Kazara Aşk dizisi oyuncu kadrosu...
5.08.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (24 Temmuz 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (24 Temmuz 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan haber başlıkları;
24.07.2021 Magazin
Alp Navruz ve Ümit Kantarcılar sezonu açtı
Alp Navruz ve Ümit Kantarcılar sezonu açtı Son olarak 'Ada Masalı' dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Alp Navruz, yaz tatili için Çeşme'yi tercih etti. Navruz, arkadaşı Ümit Kantarcılar'la birlikte yatlarında objektiflere takıldı.
24.07.2021 Cadde
Teknede koyu sohbet
Teknede koyu sohbet Alp Navruz ve Ümit Kantarcılar, Dalyan Ayayorgi Koyu’na demirledikleri yatlarında sohbet etti...
24.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Kantarcılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.