Ünlü stili: Millie Bobby Brown
Ünlü stili: Millie Bobby Brown Z kuşağı başta olmak üzere geniş kitlelerin dikkatini çeken 15 yaşındaki oyuncu Millie Bobby Brown'un stili radarımızda.
13.11.2019 Moda
Ünlü stili: Irina Shayk
Ünlü stili: Irina Shayk Rus süpermodel Irina Shayk, kariyeriyle olduğu kadar stiliyle dünyanın gündeminde. Dillere destan güzelliğini ve seksi vücut hatlarını bir o kadar iddialı süpermodel stiliyle birleştirince bütün bakışları üzerine çekmemesi imkansız. Irina Shayk'ın stilini sizler için mercek altına aldık.
22.02.2019 Stil
Ünlü stili: Chiara Ferragni
Ünlü stili: Chiara Ferragni Dünyanın en çok takip edilen bloggerlarından birisi haline gelen İtalyan blogger Chiara Ferragni'nin biraz savurgan, oldukça gösterişli ve fazlasıyla İtalyan stilini mercek altına aldık. İşte Chiara Ferragni'nin en unutulmaz stil anları:
20.11.2018 Stil
Ünlü stili: Izabel Goulart
Ünlü stili: Izabel Goulart Eski Victoria's Secret meleği Izabel Goulart, görkemli stiliyle ve güzelliğiyle kırmızı halıların, podyumların, dergi kapaklarının aranılan yüzlerinden bir tanesi. Brezilyalı modelin iddialı stilini mercek altına aldık.
20.09.2018 Stil
Sokak stili: Kaia Gerber
Sokak stili: Kaia Gerber Moda dünyasının en genç stil ikonu, moda şovlarının yeni prensesi, Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber'in sokak stilini mercek altına aldık.
24.04.2018 Stil
Coachella'ya damga vuran ünlü stilleri
Coachella'ya damga vuran ünlü stilleri Coachella 2017 tüm hızıyla başladı. Ünlüler en seksi stilleri ile Coachella'ya damgasını vurdu. İşte yıldızların Instagram hesapalarında paylaştığı en iddialı Coachella stilleri...
17.04.2017 Stil
Critics' Choice Ödülleri 2016: En iyi giyinenler
Critics' Choice Ödülleri 2016: En iyi giyinenler Hollywood yıldızları dün gece gerçekleşen Critics' Choice Ödülleri'ne muhteşem elbiseleriyle katıldı. İşte 2016 Critics' Choice Ödülleri'nde en iyi giyinenler...
12.12.2016 Stil

Benzer Haber Etiketleri