Küçükçekmece’de bir anne 5 yaşındaki kızını minibüste unuttu
Küçükçekmece’de bir anne 5 yaşındaki kızını minibüste unuttu Küçükçekmece'de minibüste unutulduğu öne sürülen 5 yaşındaki kız çocuğu, bir yolcu tarafından karakola teslim edildi.
23.07.2021 Haberler
Ajax Sebastian Haller'i unuttu!
Ajax Sebastian Haller'i unuttu! Ara transfer döneminde Hollanda Eredivisie lideri Ajax, West Ham United'ın Fildişi Sahilli santrforu Sebastien Haller'i kadrosuna katmıştı.
4.02.2021 Dünyadan Futbol
Çocuğunu eşinin yanında unutan adam büyük panik yaşadı
Çocuğunu eşinin yanında unutan adam büyük panik yaşadı İzmir'in Bornova ilçesinde, yiyecek bir şeyler almak için pastaneye giren ve 3 yaşındaki çocuğunun eşinin yanında olduğunu unutup kendisiyle geldiğini sanan baba, otomobiline döndüğünde büyük panik yaşadı. Adı öğrenilemeyen kişi, eşini arayıp, çocuğunun yanında olduğunu öğrenince rahatladı.Olay, İzmir'in Bornova'da Çamdibi semtindeki Burak Reis Caddesi üzerinde bulunan bir pastanenin önünde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, yiyecek bir şeyler almak için pastaneye girdi. Çıkışta otomobiline gelen baba, 3 yaşındaki çocuğunu annesinin yanında bıraktığını unutunca büyük panik yaşadı. Çocuğunun otomobilden kaçırıldığını düşünüp feryat etmeye başlayan baba, "Nasıl olur bu, sadece 2 saniye ya. Nasıl böyle bir şey yaptım ben ya" diyerek gözyaşı döktü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polisin yanında eşini telefonla arayan vatandaş, eşinin, çocuğun kendisinin yanında olduğunu söylemesiyle rahat bir nefes aldı. Polisler de olay yerinden ayrıldı.
11.09.2019 Yaşam
56 bin lirayı bankta unuttu
56 bin lirayı bankta unuttu İçerisinde otomobil almak için bankadan çektiği 56 bin liralık kredi parasının olduğu çantayı, bir bank üzerinde unutan ve daha sonrasında bankta bulamayan Rehberlik Öğretmeni Rumeysa Uslu için arkadaşları seferberlik başlattı.Geçtiğimiz Pazartesi günü internetten beğendikleri otomobili satın almak için sabah saatlerinde eşiyle birlikte otobüsle Alanya’dan Antalya’ya giden Rehber Öğretmeni Rumeysa Uslu, bir bankadan kredi kullanarak aile dostu olan emekli askerle beraber 56 bin TL çekti. Bankadan çıkan çift ve aile dostu, Meltem Mahallesi’nde bulunan sinema önündeki belediye bankına oturarak araba satışında kendilerine yardım edecek diğer arkadaşlarını beklemeye başladı. Bir süre sonra otomobiliyle gelen arkadaşları çifti ve aile dostunu alarak aracın satıldığı yer olan Portakal Çiceği Bulvarı’na doğru hareket etti. Bir süre sonra parayı koydukları ve siyah renkli bez bir çantayı bankta unuttuklarını fark eden çift, Meltem Mahallesi’ndeki banka geri döndü ancak çantayı unuttukları yerde bulamadı. Bunun üzerine polis merkezine giden çift, paranın bulunması için yardım istedi. Şikayet üzerine harekete geçen polis, çevredeki güvenlik ve araç kameralarını incelemeye alarak çalışma başlattı. Olayın ardından herhangi bir gelişme olmaması üzerine Rumeysa Öğretmen'in arkadaşları, çantanın kaybolduğu bankın çevresindeki ağaçlara, üzerinde, 'Bu bankta bir bayan öğretmenimizin 50 bin lira civarında bankadan çektiği ihtiyaç kredisi 30 x 20 ölçülerinde siyah beyaz çanta içerisinde unutulmuştur. Parayı Bahçeli Karakoluna getirene ya da ihbar edene 1000 TL para ödülü verilecektir. MOBESE ve otobüs kamera kayıtları inceleme altındadır. Görüntüleri en kısa zamanda haber yayın organları da çıkaracaktır. Kamera tespit yoluyla bulunan zanlı, kendisine haram olan bir parayı alıkoymaktan suçlu duruma düşecek, hırsızlık suçuyla yargılanacaktır' yazılı ilanı astı. Cadde üzerinde ilanı fark eden vatandaşların da ilanı okuduktan sonra oldukça üzüldüğü
11.09.2019 Yaşam
İntihar için çıktı, unutunca aşağıda olup biteni izledi
İntihar için çıktı, unutunca aşağıda olup biteni izledi ANTALYA'da yaşlılığa bağlı çeşitli hastalıkları bulunan 84 yaşındaki Ramazan Dik, komşusuna intihar edeceğini söyledikten sonra 3'üncü kat balkonuna çıktı. Komşunun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Balkona neden çıktığını unutan Dik, aşağıda olup biteni izledi. Olay, saat 16.00 sıralarında Kepez İlçesi Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan 7 katlı bir binanın 3'üncü katında meydana geldi. Yakınlarının bir yere gitmesi üzerine evde tek başına kalan Ramazan Dik, karşı balkonda bulanan komşusuna, "Kendimi buradan atıp, intihar edeceğim" dedi. Dik'in kendini atmasından korkan komşusu, durumu polis itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, yaşlı adamın atlamasına karşı önlem alırken, Dik ise balkondan olup biteni izledi. Bu arada gelen yakınlarıyla birlikte eve giren polis, Ramazan Dik'i balkondan alıp oturma odasına götürdü. Dik'in yaşlılığa bağlı çeşitli hastalıklar yüzünden unutma problemi olduğu ortaya çıktı. Polis tutanak tutup olay yerinden ayrıldı.
11.09.2019 Yaşam
TIR dorsesi üst geçide takılı kaldı
TIR dorsesi üst geçide takılı kaldı Konya’da yükünü indiren tır sürücüsünün açık unuttuğu damperli dorse üst geçide takıldı. Kaza, saat 09.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aykent Ayakkabıcılar Sanayi alt geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir fabrikaya un götüren İzzet Ö. idaresindeki 42 BAA 09 plakalı tır, sürücüsü yükünü indirdikten sonra yoluna devam etti. Yükünü indirdikten sonra tırın dorsesini açık unutan sürücü, bir süre Ankara Caddesinde gittikten sonra Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Alt Geçidinden geçmek istedi. Bu sırada açık unutulan damperli dorse alt geçide takıldı. Dorseden ayrılan çekici ise 50 metre ileride durabildi. Olayda şans eseri yaralanan olmazken tırda maddi hasar meydana geldi. Tır sürücüsü İzzet Ö. durumun şokunu atlattıktan sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, caddeyi bir süre trafiğe kapatarak oluşabilecek kazaya karşı önlem alındı. Alt geçitte takılı kalan dorse, olay yerine çağrılan vinçle kaldırıldıktan sonra cadde tekrar trafiğe açıldı.
11.09.2019 Yaşam
Oruçlu olduğunu unutunca...
Oruçlu olduğunu unutunca... Yaşlı amca oruç tuttuğunu unutup kuru yemiş yemeye başladı. Oruç tuttuğu hatırlatınan yaşlı adamın paniği ve üzüntüsü kameraya böyle yansıdı.
11.09.2019 Nevidyo
Ömer Üründül, Eto'o ismini unuttu!
Ömer Üründül, Eto'o ismini unuttu! Futbol yorumcusu Ömer Üründül canlı yayında Eto'o ile ilgili transfer iddialarını değerlendirirken, yıldız futbolcunun adını bir anlığına unutunca ortaya ilginç görüntüler çıktı.
27.12.2016 Futbol
5 yaşındaki oğlunu otobüste unuttu
5 yaşındaki oğlunu otobüste unuttu ANTALYA’da annesi tarafından şehir içi yolcu otobüsünde  unutulan 5 yaşındaki Burak O. , polise teslim edildi. Bir süre sonra oğluyla buluşan Ayşe O. , gözyaşları içinde Burak’a sarıldı. Ayşe O. , "Midibüsten inerken başımı bir yere vurduğumu hatırlıyorum. Kendime geldiğimde oğlum yanımda yoktu. Çok üzüldüm. Hemen polisi arayıp yardım istedim" diye gözyaşı döktü.
11.09.2019 Yaşam
Telefonunu kaybeden genç kız ortalığı ayağa kaldırdı
Telefonunu kaybeden genç kız ortalığı ayağa kaldırdı BOLU’da, lise öğrencisi 18 yaşındaki Mercan Meral, kan bağışında bulunurken cep telefonu çalındığını öne sürerek polise başvurdu. Yapılan araştırmada Meral’in cep telefonunu kan vermeden önce gittiği pide salonunda unuttuğu ortaya çıktı.
11.09.2019 Haberler
Karnında unutulan makasla 5 yıl yaşadı
Karnında unutulan makasla 5 yıl yaşadı Eskişehir'de rahim kanseri teşhisi konulan ve ameliyat geçiren 67 yaşındaki kadının karnında makas unutulduğu, 5 yıl sonra çekilen röntgenle ortaya çıktı - Karnındaki makas ameliyatla çıkarılan kadın, konuyu yargıya taşıdı
11.09.2019 Televizyon
Deniz Baykal pusulayı zarfa koymayı unuttu
Deniz Baykal pusulayı zarfa koymayı unuttu Baykal ailesi, oylarını, konyaaltı Caddesi'ndeki evlerin hemen yanında bulunan Barbaros Ortaokulu'nda 1019 numaralı sandıkta verdi. Oy verme kabininden pusulayı zarfa koymadan çıkan, ancak perdeyi açtıktan sonra durumun farkına varan Baykal, sırtını döndü ve pusulayı zarfa yerleştirip oyunu sandığa attı.
11.09.2019 Haberler
Anahtarı unuttu, ölüme meydan okudu
Anahtarı unuttu, ölüme meydan okudu İZMİR'in Buca İlçesi'nde, evinin anahtarı kapının arkasında unutan M.M., çilingirden yardım istemek yerine, 4'üncü kattaki dairesine terastan sarkarak girdi. Ölüme meydan okuyan M.M.'nin, yukarıdan sarkarak evinin balkonuna inmesi çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Akıncılar Mahallesi Akdoğan Caddesi'ndeki bir apartmanın 4'üncü katında oturan M.M. (Mehmet Muhtaroğlu), anahtarı kapının arkasında, kilidin üzerinde unutup evinden ayrıldı. Kimsenin bulunmadığı eve dönen M.M., anahtarı içeride unuttuğunu anlayınca eve girmenin planını yapmaya başladı. Bir süre sonra apartmanın terasına çıkan M.M., metrelerce yüksekten ölüme meydan okuyarak aşağı sarktı. İlk denemesinde başarısız olan M.M., çilingirden yardım istemek yerine bir kez daha canını hiçe sayıp, kendini aşağı sarkıttı. Uzun uğraşlar sonucu amacına ulaşan M.M., evinin balkonuna inmeyi başardı. Tüm bu yaşananlar ise çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
Kılıçdaroğlu mikrofonun açık olduğunu unutunca...
Kılıçdaroğlu mikrofonun açık olduğunu unutunca... Basın açıklamasından sonra mikrofonun açık olduğunu unutan Kılıçdaroğlu yanında oturan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'e dönerek, "Biz konuştuk ama televizyonlar ne kadarını verecek onu bilmiyorum. Halk TV vermiştir" dedi. Bu sözler üzerine Tekin, "Vermişlerdir" dedi.
11.09.2019 Haberler
'Ameliyatta sargı bezi unutuldu' iddiası!
'Ameliyatta sargı bezi unutuldu' iddiası! ADANA’da 3 yaşındaki Ela Birgül Ötebay’ın bademcik ve geniz eti ameliyatı sırasında boğazında sargı bezi unutulduğu iddia edildi. Ameliyatı yapan doktor ise, ailenin bu gerekçe ile kendisinden para istediğini öne sürdü.
11.09.2019 Yaşam
Nobre gol atmayı unuttu!
Nobre gol atmayı unuttu! Spor Toto Spor Lig'de düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Kayserispor'un forvet oyuncusu Nobre, adeta gol atmayı unuttu.
30.06.2020 Kayserispor
630 bin TL'yi sahibine teslim etti
630 bin TL'yi sahibine teslim etti ABD’nin kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kentinde bir taksici, müşterisinin takside unuttuğu 630 bin TL’yi (300 bin dolar) sahibine teslim etti.
11.09.2019 Haberler
Bir şey unuttu ama...
Bir şey unuttu ama... Neyi unuttuğunu sonradan hatırladı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Konuşmayı unuttu yeniden öğrendi
Konuşmayı unuttu yeniden öğrendi Şişli’de bir iş merkezinin otoparkında yüksekten düşerek beyin travması geçiren ve konuşma yetisini kaybeden 65 yaşındaki Mehmet Özbudak, ‘‘konuşma terapisi’’ ile yeniden konuşmaya başladı...
16.05.2013 Gündem
Böyle kedi mi olur!
Böyle kedi mi olur! Uzun süre tüylerini yalayan kedi, öyle bir hareket yaptı ki
11.09.2019 İlginç Videolar
Asansöre bindi, köpeğini unuttu
Asansöre bindi, köpeğini unuttu Asansöre sarhoş binen adam köpeğini dışarıda unutunca köpek ölümden döndü
11.09.2019 Nevidyo
Terim evin yolunu unuttu!
Terim evin yolunu unuttu! Transfer için oyuncu listesini değerlendirmeye alan kurt hoca aynı zamanda hem Trabzon hem de Schalke’yi takibe başlayınca tesislerde son 1 haftadır kamp kurdu
30.06.2020 Galatasaray
Kendi evine camdan girmeye kalkınca...
Kendi evine camdan girmeye kalkınca... Bolu’da anahtarını kaybeden ve evine camdan giren şahsı mahalle sakinleri hırsız sanınca polis ekipleri mahalleyi abluka altına aldı. Gerçek sonradan ortaya çıktı ve üniversite öğrencisi büyük şaşkınlık yaşadı. Edinilen bilgiye göre, olay gece saatlerinde Kalıcı Konutlar 13. adada meydana geldi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde eğitim gören Emre Ezertaş isimli öğrenci arkadaşıyla kaldığı eve anahtarını kaybedince camdan girmek istedi. Evde kimse olmayınca camı zorlayan ve şüpheli hareketleriyle dikkat çeken Emre Ezertaş, başına geleceklerden habersiz camdan eve girdi.
11.09.2019 Haberler
ORDU ENDİŞESİ!
ORDU ENDİŞESİ! Fenerbahçe’nin hocası, oyuncularına Süper Lig’in daha acımasız olduğunu hatırlattı, “Avrupa’yı unutun. Orduspor’u yenmek istiyorsak daha iyi oynamak zorundayız. Kötü bir sonuç bizi problemlerle yine yüz yüze bırakır” uyarısını yaptı
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri