Urfa

Urfa

Son dakika urfa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan urfa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan urfa haber sayfamızda...

Urfa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.376 urfa haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen!
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen! Trendyol 1. Lig’de son 7 maçından 1 galibiyet elde eden Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Kesinlikle Play Off oynamalılar. Bunu çok hak ediyorlar. Son 4 maçta teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ciddi bir şekilde odaklanmaları gerekiyor’’ dedi.
19.04.2024 1.Lig
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar'
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar' Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi geldi.
17.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Atış poligonunda doktorun ölümünde Bitcoin iddiası
Atış poligonunda doktorun ölümünde Bitcoin iddiası Diyarbakır’da atış poligonunda intihar eden doktorun Bitcoin'de yüksek miktarda zarar ettiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
Yer: Diyarbakır! Doktorun atış poligonunda korkunç ölümü
Yer: Diyarbakır! Doktorun atış poligonunda korkunç ölümü Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden doktor, atış yaptığı tabanca ile başından vurularak hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
14.04.2024 Gündem
Porsiyonu 300 liradan satılıyor! 3 günde 24 ton tüketildi
Porsiyonu 300 liradan satılıyor! 3 günde 24 ton tüketildi Diyarbakır’ın coğrafi işaret tescilli ürünleri arasında yer alan ve porsiyonu 300 liradan satılan ‘ciğer kebabı’, Ramazan Bayramı’nın 3 gününde 24 ton tüketildi.
13.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez!
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez! Bitime 5 maç kala 48 puanla Play Off hattında yer alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Son haftalar önemli ve de değerli. İsmet hoca ve öğrencileri ciddi anlamda odaklanmalı. Bu süreci iyi futbolla taçlandırarak, başarıyla tamamlamalılar’’ dedi
12.04.2024 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek Telefonda Mehmetçiklerin bayramını tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis
ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşan ve 3-0 hükmen galip gelmesi beklenen Galatasaray'da gözler Trendyol Süper Lig'e çevrildi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardak son gelişmeleri aktardı. Nevzat Dindar, Galatasaray yönetiminin Barış Alper Yılmaz için belirlediği bonservis bedelini ve iç transferde imza atacak oyuncular duyurdu.
9.04.2024 Galatasaray
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga?
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga? Galatasaray ile oynanan Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe, 2. dakikada sahadan çekildi. Spor yazarları durumu köşelerinde değerlendirdi
8.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü!
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü! Süper Kupa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de kafile İstanbul'a döndü.
7.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Galatasaray
Süper Kupa öncesi dikkat çeken sözler: Galatasaray çok mu sevinecek?
Süper Kupa öncesi dikkat çeken sözler: Galatasaray çok mu sevinecek? Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe bu maçta 19 yaş altı takımıyla sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılılar ise tam kadro Şanlıurfa'ya gitti.
7.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa!
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Marca'dan Manchester City maçı öncesi ilginç Arda sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey
Marca'dan Manchester City maçı öncesi ilginç Arda sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey Real Madrid'de az süre almasına rağmen başarılı işler yapan Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. Marca'dan Real Madrid'in Manchester City ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı karşılaşma öncesi genç yıldız için ilginç yorum geldi.
5.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrildi. Sarı-kırmızılı yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.
5.04.2024 Galatasaray
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı Libertodores Kupası'nda Rosario Central ile Penarol arasındaki karşılaşmanın sonunda büyük olaylar çıktı. Yüzüne taş isabet eden Uruguaylı futbolcunun suratı kanlar içerisinde kaldı.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Galatasaray
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun?
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun? Fenerbahçe yönetimi 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gitti. Sarı-lacivertli kulüp, dört madde için yönetim kuruluna görev süresinin bitimine kadar yetki verildiğini KAP'a bildirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirdi..İşte Ercan Güven'in 'Heba olan potansiyel' başlıklı yazısı...
5.04.2024 Fenerbahçe
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! 'Göreyim bakayım nasıl baba?'
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! 'Göreyim bakayım nasıl baba?' Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e çarpıcı sözler sarfetti.
5.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! 'Göreyim bakayım nasıl baba?'
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! 'Göreyim bakayım nasıl baba?' Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e yaptığı açıklamada, oğlu Ahmet Tatlı'yı hedef alan sert sözler sarf etti.
5.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum!
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde 5 futbolcunun son durumu belli oldu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den manidar paylaşım: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık
Fenerbahçe'den manidar paylaşım: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık Süper Kupa'da 7 Nisan'daki Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" paylaşımını yaptı. Sarı-lacivertli takım, 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la karşılaşacak.
4.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Urfa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.