Usa

Usa

Son dakika USA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan USA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan USA haber sayfamızda...

Usa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.339 usa haberi bulunmuştur.
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor Yapay zeka işe alımda yüzlerce adayı saniyeler içinde sınıflandırıyor, görüşme ayarlıyor, soru hazırlıyor ve mülakatı yapıp rapor sunuyor. Yapay zeka yazılımcıyla yazılımcı gibi pilotla pilot gibi konuşuyor. Adayın sahip olduğu beceri ve deneyim setini dikkate alarak ücret teklifi sunuyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
Fatih Terim ile Seçil Erzan'ın mesajlaşmaları ortaya çıktı! İşte Erzan'ın kırık cep telefonunun bilirkişi raporu
Fatih Terim ile Seçil Erzan'ın mesajlaşmaları ortaya çıktı! İşte Erzan'ın kırık cep telefonunun bilirkişi raporu Spor camiasındaki ünlü isimlerin de mağduru olduğu fon vurgunuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bankacı Seçil Erzan ile Fatih Terim'in mesajları ortaya çıktı. Erzan'ın kırık cep telefonu incelendi ve tam 181 bin 538 adet mesaj incelendi. Mesajlarda Arda Turan ve Fulya Terim de vardı. Arda Turan, mesajda Seçil Erzan'a tehditler savurmuş. İşte detaylar...
2.01.2024 Gündem
Getir ABD’de online market şirketi alıyor
Getir ABD’de online market şirketi alıyor Market ürünlerini dakikalar içinde kullanıcılarla buluşturan Getir, yıllık cirosu 650 milyon dolar olan ABD merkezli online market şirketi FreshDirect’in tamamını satın almak üzere anlaşmaya vardığını duyurdu.
9.11.2023 Ekonomi
Hande Yener'den 'vergi krizi' iddiasına cevap!
Hande Yener'den 'vergi krizi' iddiasına cevap! Şarkıcı Hande Yener, "Fenerbahçe USA Derneği'nin ABD’de düzenlediği baloda vereceği konsere vize reddi aldığı için gidemedi" haberlerine açıklık getirdi.
11.10.2023 Cadde
Türkiye'nin önde gelen e-ticaret firmaları yurt dışına açılıyor
Türkiye'nin önde gelen e-ticaret firmaları yurt dışına açılıyor Türkiye’nin önde gelen birçok e-ticaret firması,WORLDEF’in Eylül ve Aralık aylarında ABD ve Dubai’de düzenleyeceği World Ecommerce Forum’da global firmalarla bir araya gelerek kendilerini tanıtma fırsatı bulacak.
10.07.2023 Kobi
ABD'nin dibinde 'Casus merkezi': 2019'dan beri dinliyorlar!
ABD'nin dibinde 'Casus merkezi': 2019'dan beri dinliyorlar! İlk olarak Wall Street Journal tarafından yapılan ve dünyada infial yaratan 'Çin Küba'daki casusluk üslerinden ABD'yi dinliyor' haberine her iki ülkeden de açıklama geldi.
11.06.2023 Dünya
En kritik üsse sızma girişimi! 20 bin ABD askerine büyük şok
En kritik üsse sızma girişimi! 20 bin ABD askerine büyük şok ABD'nin yüzölçümü olarak en büyük eyaleti olan Alaska'da yine ülkenin en büyük askeri tesisi bulunuyor. Yoğun güvenlik önemleriyle sık sık gündeme gelen ve ABD'nin askeri tatbikatlarını yürüttüğü bölge bir skandala imza attı.
3.06.2023 Dünya
Japonya'da eğitim uçağı tarlaya acil iniş yaptı: 2 yaralı
Japonya'da eğitim uçağı tarlaya acil iniş yaptı: 2 yaralı Japonya Sahil Güvenlik Kuvvetlerine ait bir eğitim uçağı, motor arızası nedeniyle Oita eyaletindeki bir tarlaya sert iniş yaptı. Uçakta bulunan 2 pilot hafif şekilde yaralandı.
18.04.2023 Dünya
Dünyada ilk haber! Türkiye'deki deprem 8 dakikada Grönland'a ulaştı
Dünyada ilk haber! Türkiye'deki deprem 8 dakikada Grönland'a ulaştı Uluslararası haber ajanslarının 'acil' koduyla duyurduğu deprem, BBC'den CNN'ne, The Guardian'dan New York Times ve Al Jazeera'ya ilk haber. Yayın organları 'canlı blog'larla gelişmeleri aktarırken, USGS'nin yayımladığı harita şok etkisi yarattı. Danimarka ise, sarsıntının Grönland'da bile kaydedildiğini duyurdu.
6.02.2023 Dünya
Yeni nişanlıdan eski eşe övgü dolu sözler! 'Kız kardeşim' diyerek paylaştı
Yeni nişanlıdan eski eşe övgü dolu sözler! 'Kız kardeşim' diyerek paylaştı 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Karayip Korsanları' gibi yapımlarda yer alan Orlando Bloom'un eski eşi Miranda Kerr ve şimdiki nişanlısı Katy Perry, geçtiğimiz günlerde bir etkinlik kapsamında bir araya geldi. Her fırsatta birbirleri hakkında övgü dolu sözler kullanan ikiliden Perry, Kerr'e ödül takdim ettiği etkinliğin ardından sosyal medyada gündem olan bir paylaşım yaptı.
1.02.2023 Cadde
NBA'de Alperen Şengün resitali sürüyor
NBA'de Alperen Şengün resitali sürüyor Los Angeles Lakers karşısında 33 sayı, 15 ribaunt ile oynayan Alperen Şengün kariyer rekoru kırdı. ABD medyasından övgü alan genç pivot için ‘Baştan sona etkiliydi’, ‘Takımı adına gecenin parlak noktasıydı’ ifadeleri kullanıldı.
18.01.2023 NBA
DeSantis Trump’ı geçti!
DeSantis Trump’ı geçti! ABD’de Cumhuriyetçi seçmenler arasında yapılan, 2024’teki başkanlık seçimlerine ilişkin bir ankette, Florida Valisi Ron DeSantis, eski başkan Donald Trump’ın 23 puan önünde yer aldı.
15.12.2022 Dünya
NBA'de MVP'nin veliahtı Alperen Şengün
NBA'de MVP'nin veliahtı Alperen Şengün NBA’de son derece hızlı bir yükselişe imza atan Alperen Şengün ikinci sezonunda, en değerli oyuncu olan Nikola Jokic’in rakamlarına ulaştı. Sırp yıldızın da bizzat övdüğü 20 yaşındaki pivot, pota altındaki etkinliğiyle MVP’nin tahtına göz dikti.
4.12.2022 NBA
ABD Kongresi üyeleri İsrail'in Ukrayna'ya silah vermesi için bastırıyor
ABD Kongresi üyeleri İsrail'in Ukrayna'ya silah vermesi için bastırıyor Rusya'nın uyarıları karşısında Ukrayna'nın silah sistemleri sevkiyatı talebini geri çeviren İsrail üzerinde ABD Kongresi üyelerinin baskısı artıyor.
24.10.2022 Dünya
Meghan Markle oyunculuk günlerini anlattı: Rolüm sadece güzellikle ilgiliydi
Meghan Markle oyunculuk günlerini anlattı: Rolüm sadece güzellikle ilgiliydi Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Sussex Düşesi Meghan Markle, podcast programı 'Archetypes'ta yaptığı açıklamalarda dünya basınının gündemine oturmayı başardı. Prens Harry ile evlenmeden önce oyunculuk yapan ve 'Deal or No Deal' adlı bir yarışmada yer alan Markle; programdaki rolünün 'sadece güzellikle ilgili' olduğunu, ekip üyelerinden birinin sürekli dış görünüşüyle ilgili yorum yaptığını ve kendini 'güzel ama pek aklı çalışmayan bir kadın' gibi hissettiğini açıkladı. Bu yorumlar üzerine yarışmada beraber çalıştığı bir meslektaşından Meghan'a cevap gelirken, Kraliyet yazarı Angela Levin de olaya dahil oldu. İşte detaylar...
20.10.2022 Cadde
Küreselleşmenin sonuna mı geldik?
Küreselleşmenin sonuna mı geldik? Aşırı sağcı partilerin Avrupa’da son dönemdeki yükselişi, son yıllarda artan jeopolitik parçalanma, küresel enflasyon, ekonomilerdeki aşırı oynaklık küreselleşmenin geleceğine ilişkin tartışmaları daha da hızlandırdı.
2.10.2022 Ekonomi
'Bu poza hakaret edenleri ifşa etti'
'Bu poza hakaret edenleri ifşa etti' Hastanede yüzükoyun yatan bir hastanın üstünde bir güvercinin olduğu fotoğraf ve Dünya ve Avrupa Su Sporları Şampiyonaları ile Yaz Olimpiyatları'ndan ülkesine madalyalarla dönen 28 yaşında milli bir yüzücü Linda Cerruti'nin bacaklarına astığı madalyaların fotoğrafı, sosyal medyada gündem oldu. Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, bu iki fotoğrafı köşesine taşıdı...
30.08.2022 Cadde
2 yılın ardından ilk kez başkente geldi! Trump'tan dikkat çeken çıkış
2 yılın ardından ilk kez başkente geldi! Trump'tan dikkat çeken çıkış ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, başkanlık görevinin sona ermesinin ardından ilk kez geldiği başkent Wahington DC’de katıldığı bir konferansta, artan enflasyon ve enerji fiyatlarına dikkat çekerek ABD’nin "kelimenin tam anlamıyla diz çöktürüldüğünü" ifade etti.
26.07.2022 Dünya
Putin'den tuhaf istek! 78 yaşına bastığında...
Putin'den tuhaf istek! 78 yaşına bastığında... Vladimir Putin, Rusya'daki yetkililere 2020'lerin sonuna kadar yurttaşların ortalama yaşam süresini 78'e çıkarma talimatı verdi.
21.07.2022 Dünya
ABD’de büyük hırsızlıktan Türk vatandaşı Akasya Yaşaroğlu çıktı!
ABD’de büyük hırsızlıktan Türk vatandaşı Akasya Yaşaroğlu çıktı! ABD’nin New York kenti Belediye Başkanı Eric Adams, 26 Mayıs’ta milyonlarca dolarlık malın çalındığı büyük çaplı bir perakende hırsızlığı operasyonunu yürüten 41 kişilik çetenin çökertildiğini duyurdu. Çete üyeleri arasında Akasya Yaşaroğlu (26) adlı bir Türk vatandaşının da olduğu öğrenildi.
2.06.2022 Dünya
TUSAŞ hava aracı malzeme testlerinde yapay zeka temelli bir kabiliyeti daha millileştirdi
TUSAŞ hava aracı malzeme testlerinde yapay zeka temelli bir kabiliyeti daha millileştirdi Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), yapay zeka kullanarak ürünlerin parçalarına ait gerçekleştirilen testler sayesinde hava aracı yapısal bileşenlerine uygulanan yorulma testlerini yüzde 70 oranında azaltmayı başardı.
17.05.2022 Ekonomi
25 milyon dolarlık anlaşmada kriz
25 milyon dolarlık anlaşmada kriz Obama çiftinin yayın şirketi Spotify ile yaptıkları 25 milyon dolarlık anlaşmada hayal kırıklığına uğradıkları ve platformdan çekilmeye karar verdikleri iddia edildi.
22.04.2022 Dünya
Sosyal medyada iş yapan 'Influencer'ları etkileyecek Rusya kararı
Sosyal medyada iş yapan 'Influencer'ları etkileyecek Rusya kararı 2021'de tarihi bir karar alarak yeni adının Meta olduğunu duyuran Facebook Inc, Facebook, WhatsApp, Instagram, Messenger ve Oculus VR markalarıyla Rusya'ya cephe aldı. Meta'nın adımına kayıtsız kalmayan Moskova'dan da karşı hamle gecikmedi. Ancak 145,9 milyon nüfusa sahip olan ülkede alınan bu karar, yalnızca Rusları etkilemeyecek. Uzmanlar, sosyal medya üzerinden iş yapan milyonlarca kişi ve şirkete önemli uyarılarda bulundu.
21.03.2022 Ekonomi
Logos Nedir? Felsefede Logos Ne Anlama Gelmektedir?
Logos Nedir? Felsefede Logos Ne Anlama Gelmektedir? Geçmiş yüzyıllarda yaşayan pek çok filozof ortaya attıkları görüşlerle insanlara ışık tutarak onların var olan düşüncelerini değiştirmeyi başarmıştır. Özellikle bazı filozofların düşünüşleri insan hayatı için bir öğreti haline gelmiştir. Logos kavramı da Herakleitos tarafından ortaya atılan bir düşüncenin parçası olmaktadır. Peki, Logos nedir? Felsefede logos ne anlama gelmektedir? İşte, logos kavramının ne olduğu hakkında tüm detayları derledik.
1.03.2022 Eğitim
Beşiktaş USA'de yeni dönem
Beşiktaş USA'de yeni dönem Beşiktaş USA (Amerika Beşiktaşlılar Derneği) Olağan Seçimli Genel Kurulu'na tek aday olarak giren Başkan Ferruh Zor, üçüncü kez dernek başkanlığına seçildi.
4.02.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Usa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.