Arjantin’de üzerine çığ düşen kadın 7 saat sonra kurtarıldı
Arjantin’de üzerine çığ düşen kadın 7 saat sonra kurtarıldı Arjantin’in Ushuaia kenti yakınlarında dağda kayak yaparken çığ düşmesi sonucu yaralanan kadın, 7 saat sonra kurtarıldı.
23.06.2022 Dünya
Güney Amerika'da görmeniz gereken 12 kent
Güney Amerika'da görmeniz gereken 12 kent Güney Amerika, Türkiye'ye binlerce kilometre uzaklıkta olsa da bize benzeyen pek çok yana sahip. İnsanların sıcakkanlılığı, mutfakları ve tarihiyle dikkat çeken bu coğrafyayı ne yapıp edip mutlaka görmelisiniz. İşte bu uzak coğrafyada mutlaka görmeniz gereken kentler.
15.09.2021 Tatil
Dünyanın en güneyi Ushuaia
Dünyanın en güneyi Ushuaia Ushuaia, dünyada insanların toplu halde yaşadığı en güney nokta. Arjantin'in bu küçük kasabasının ötesinde insanların toplu olarak kalıcı bir şekilde yaşadığı yer bulunmuyor. Dünyanın en güneyindeki yerleşim olan Ushuaia'ya daha yakından bakalım.
12.07.2021 Tatil
Latin Amerika'da görülmesi gereken 12 kent
Latin Amerika'da görülmesi gereken 12 kent Latin Amerika, Türkiye'ye çok uzak bir coğrafya olsa da son yıllarda açılan yeni elçilikler ve uçuş hatları sayesinde daha ulaşılabilir ve tanınır bir hal almaya başladı. Neredeyse tamamında futbolun en belirgin özelliklerden biri olduğu Latin Amerika kentleri renkli ama yer yer de tehlikeli bir coğrafya. Karşınızda Latin Amerika'da görülmesi gereken 12 kent.
7.12.2018 Tatil
En güneydeki kent Ushuaia
En güneydeki kent Ushuaia Ushuaia, insan yerleşiminin bulunduğu dünyadaki en güney nokta. Arjantin'in Patagonya bölgesinde yer alan Ushuaia, bu özelliği nedeniyle gezginlerin ve fotoğrafçıların akınına uğruyor.
22.05.2018 Tatil

Benzer Haber Etiketleri