Üstsüz

Üstsüz

Son dakika üstsüz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üstsüz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üstsüz haber sayfamızda...

Üstsüz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.225 üstsüz haberi bulunmuştur.
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisini annesiyle tanıştırdı! 'Beğenmez olur mu?'
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisini annesiyle tanıştırdı! 'Beğenmez olur mu?' Son olarak 'Şahane Hayatım' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Önceki gün Bebek'te ortaya çıkan Cavadzade, sevgilisini annesiyle tanıştırdığını açıkladı.
3.04.2024 Cadde
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu ABD'de geçtiğimiz yıl ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Karakola yeni katılan genç polis memuru, meslektaşlarıyla müstehcen ilişkiler kurdu. Yaşananlar su yüzüne çıktıktan sonra, cinsel anlamda sömürüldüğünü savundu. Hatta intiharın eşiğinden döndüğü mahkeme kayıtlarına dahi geçti. Adalet isteyen genç kadının davası geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Ünlü model perişan halde! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu
Ünlü model perişan halde! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu Victoria's Secret süper modellerinden Cara Delevingne'in Los Angeles'ta bulunan lüks malikanesinde büyük bir yangın çıktı. Ünlü ismin evinin neredeyse tamamını yok eden yangın sırasında evde olan kedileri, itfaiyeciler tarafından kurtarıldı. Delevingne, yaşananların ardından perişan bir şekilde annesinin elini tutarken görüntülendi.
16.03.2024 Cadde
Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! 'Beni tutuklayacak mısınız?'
Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! 'Beni tutuklayacak mısınız?' ABD'li televizyon yıldızı Kristin Cavallari, eşinden boşanmasının ardından kendisinden 13 yaş küçük Mark Estes ile aşk yaşamaya başladı. Birlikteliklerini sosyal medyadan da ilan eden ikilinin arasındaki yaş farkına acımasız yorumlar yapıldı. Cavallari, bir video paylaşarak gelen mesajlara isyan etti.
5.03.2024 Cadde
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ortalığı birbirine kattılar
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ortalığı birbirine kattılar Nesrin Cavadzade, önceki gün Etiler göbeğinde yeni sevgilisiyle görüntülendi. Bir mekanın cam kenarında birbirine romantik bakışlarla kimseyi aldırış etmeyen sevgililer görüntülenince ortalığı birbirine kattı.
26.02.2024 Cadde
Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş! 'Şevket Altuğ babam değil'
Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş! 'Şevket Altuğ babam değil' Niğde kökenli diş hekimi bir baba ve ev hanımı bir annenin ikinci çocuğu olarak 14 Nisan 1970'de İstanbul'da dünyaya gelen Emre Altuğ, hakkındaki bir şehir efsanesini anlattı. "Babamdan memnunum" diyen şarkıcı, radyocu bir arkadaşıyla arasında geçen diyaloğu da paylaştı.
17.02.2024 Cadde
'Sıfır beden olmak istemiyorum! Kocam kıvrımlarımı beğeniyor'
'Sıfır beden olmak istemiyorum! Kocam kıvrımlarımı beğeniyor' İki sene önce uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile nikah masasına oturan ünlü model Kelly Brook, samimi bir röportaj vererek özel hayatıyla ilgili konuştu. Eşinin vücudunu beğendiğini dile getiren Brook, bedenine her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını açıkladı.
13.02.2024 Cadde
Alman prensesin pozları olay oldu! Playboy dergisine çıkan ilk aristokrat
Alman prensesin pozları olay oldu! Playboy dergisine çıkan ilk aristokrat Playboy dergisi için kameralar karşısına geçen Alman prensesin verdiği pozlar dünya medyasında infial yarattı.
8.02.2024 Dünya
Sinem Kobal'ın ailece gittiği Mauritius tatilinden kareler!
Sinem Kobal'ın ailece gittiği Mauritius tatilinden kareler! Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kız çocuğu olan Sinem Kobal, ailece gittikleri Mauritius tatilinden yeni fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun karelerine beğeni yağdı.
8.02.2024 Cadde
Sinem Kobal eşi ve kızlarıyla tatile çıktı! Kar kıştan kaçıp güneş keyfi yaptı
Sinem Kobal eşi ve kızlarıyla tatile çıktı! Kar kıştan kaçıp güneş keyfi yaptı Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve kızlarıyla ilgilenen Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızlarıyla birlikte tatile çıktı. Sinem Kobal'dan tatil pozları da gecikmedi.
29.01.2024 Cadde
Eşinin fotoğrafını paylaştı, sosyal medyayı salladı! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi'
Eşinin fotoğrafını paylaştı, sosyal medyayı salladı! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi' Uzun yıllardır İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile örnek gösterilen bir evlilik yaşayan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, yaptığı bir paylaşımla tüm dünyada sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. David Beckham'ın üstsüz bir şekilde evlerindeki televizyonu tamir ettiği anı takipçileriyle paylaşan ünlü isme kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni ve 20 binden fazla yorum geldi.
16.12.2023 Cadde
Karakolda müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Dava açmaya hazırlanıyor
Karakolda müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Dava açmaya hazırlanıyor Ocak ayında ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Karakola yeni katılan polis memuru, meslektaşlarıyla müstehcen ilişkilerde bulundu. Skandalın patlak vermesi sonrası ise, cinsel anlamda sömürüldüğünü savundu. Olaya adı karışan polislerden biri şimdi iddiaları reddederek dava açmaya hazırlanıyor.
15.12.2023 Dünya
Merve Boluğur son pozuyla Britney Spears'a benzetildi!
Merve Boluğur son pozuyla Britney Spears'a benzetildi! 35 yaşındaki Merve Boluğur oyunculuğundan çok hayatına dair yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, şortlu aynı pozunu paylaşınca Britney Spears yorumları gecikmedi.
29.11.2023 Cadde
Bradley Cooper'dan 'Hangover 4' açıklaması
Bradley Cooper'dan 'Hangover 4' açıklaması Bradley Cooper'a, hem daha dramatik rollerde oynamak hem de kamera arkasında daha fazla vakit geçirmek için komedi geçmişini geride bırakıp bırakmadığı soruldu. Ünlü besteci Leonard Bernstein‘ın hayatına odaklanan 'Maestro' filmi için gün sayan dünyaca ünlü aktör, yeni bir 'The Hangover' (Felekten Bir Gece) projesinde yer alıp almayacağını açıkladı.
28.11.2023 Cadde
Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı? Açıklama geldi
Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı? Açıklama geldi Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çift ihanet iddialarıyla gündeme geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı yönünde ortaya atılan söylentiler sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Ünlü çiftten iddialara yanıt gecikmedi.
26.11.2023 Cadde
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!'
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!' Oscar ödüllü Brad Pitt (59) ile 'The Vampire Diaries'le (Vampir Günlükleri) tanınan Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon, bir yıllık flörtlerinin ardından artık ilişkilerini saklamıyor. Öyle ki ABD'li aktör, kendisinden 27 yaş küçük mücevher tasarımcısını insanlarla 'sevgilim' diye tanıştırıyor. Brad Pitt'in yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olduğu konuşuluyor.
14.11.2023 Cadde
Bir dönemin gözde mankeni Carol Alt erotik pozlarını satıyor!
Bir dönemin gözde mankeni Carol Alt erotik pozlarını satıyor! Zamanının ünlü mankenlerinden biri olan Carol Alt, 62 yaşından sonra bir internet sitesinde erotik pozlarını satışa çıkarmaya karar verdiğini açıkladı. 80'li yılların ünlü süpermodeli, yetişkinlere yönelik içerikle bilinen abonelik tabanlı sosyal medya platformuna katıldığını söyledi.
14.11.2023 Cadde
Heidi Klum'dan iddialı poz! Kocasıyla özel anını paylaştı
Heidi Klum'dan iddialı poz! Kocasıyla özel anını paylaştı Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli, son olarak üstsüz şekilde yatakta yatarken çektiği pozu kocasına mesaj olarak attı. Alman manken, bu en özel anını sosyal medyada yayınlamayı da ihmal etmedi.
7.11.2023 Cadde
‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’
‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’ Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikâh masasına oturan, Lalin ve Leyla adında iki kızı olan Sinem Kobal, “Sevgi ve emek varsa, evlilik de güzel oluyor” dedi.
24.10.2023 Cadde
Britney Spears'tan 'çıplak fotoğraf' açıklaması
Britney Spears'tan 'çıplak fotoğraf' açıklaması Çalkantılı hayatını anlattığı anı kitabını çıkarmaya hazırlanan Britney Spears, gündemden düşmüyor. Spears, Instagram'da neden sık sık çıplak poz verdiğini ilk kez açıkladı.
23.10.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi
Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı videoyla birlikte aşk iddialarını gündeme getirmişti. Hakkında sürekli Cavadzade ile aşk haberi çıkan ve eski eşi Melis İşiten ile tekrardan barışacağıyla gündeme gelen Kaygılaroğlu, iddialara son noktayı koydu.
28.09.2023 Cadde
Sinem Kobal'dan kızı Lalin ile paylaşım! Sıkı sıkı sarıldı
Sinem Kobal'dan kızı Lalin ile paylaşım! Sıkı sıkı sarıldı Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmiş, ünlü oyuncu evliliğini 2020 yılında Lalin ve 2022 yılında Leyla adını verdikleri kızları ile taçlandırmıştı. Kobal, büyük kızı ile sosyal medya hesabından yayınladığı bir kare ile dikkat çekti.
28.09.2023 Cadde
Ünlü model kolundaki dövmeyi göstermek için üstsüz poz verdi! Eleştiri yağdı
Ünlü model kolundaki dövmeyi göstermek için üstsüz poz verdi! Eleştiri yağdı Victoria's Secret süper modellerinden biri olan Cara Delevingne, koluna yaptığı bir dövmeyi üstsüz poz vererek gösterdi. Ünlü ismin bu hareketi tepki çekerken, sosyal medya kullanıcıları Delevingne'nin dövmesinde harf hatası olabileceğini de fark etti.
28.09.2023 Cadde
Hadise'den iddialı poz: Kimse sen gibi sevmiyor
Hadise'den iddialı poz: Kimse sen gibi sevmiyor Yeni şarkısı için gün sayan Hadise, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Arkası dönük üstsüz poz veren Hadise'ye hayranlarından binlerce beğeni geldi.
24.09.2023 Cadde
Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun üstsüz spor pozunu paylaşınca gündem oldu
Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun üstsüz spor pozunu paylaşınca gündem oldu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sporu hiç aksatmıyor. Ekranlardan uzun süredir uzak olan güzel oyuncu spor salonundan eşiyle ilgili paylaşım yaptı.
24.09.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Üstsüz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.