Son dakika | Trump 'günü bilerek seçtiler' dedi ve ekledi: Bu bir utançtır
Son dakika | Trump 'günü bilerek seçtiler' dedi ve ekledi: Bu bir utançtır ABD Başkanı Donald Trump, Demokratların hakkındaki azil soruşturmasının Adalet Komitesi'ndeki oturumlar için, kendisinin ülkeyi temsil etmek üzere NATO zirvesine gideceği günü bilerek seçtiğini iddia etti.
3.12.2019 Dünya
Kraliçe 2. Elizabeth'e tepki yağıyor! 'Utanç verici, zehirli ilişki sona erdirilsin'
Kraliçe 2. Elizabeth'e tepki yağıyor! 'Utanç verici, zehirli ilişki sona erdirilsin' İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife’yi Windsor Kraliyet At Gösterisine davet etmesi ülkede tepki çekti.
10.05.2019 Dünya
Zonguldak'ta utanç verici itiraf
Zonguldak'ta utanç verici itiraf Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda maden işçisi olarak çalışan 32 yaşındaki C.A. internet üzerinden çocuklara ait cinsel görüntü ve fotoğrafları üye olduğu gruplarda paylaştığı iddiasıyla gözaltına alındı. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekiplerinin çocuğun cinsel istismarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda internet üzerinden çocuk pornosu paylaşan bir kişi tespit edildi. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla Siber Suçlarla Mücadele ekipleri TTK'da maden işçisi olduğu öğrenilen 32 yaşındaki C.A.’nın evine operasyon düzenledi. C.A'nın evinde yapılan aramalarda kendisine ait olduğu öğrenilen cep telefona ve bilgisayarlarına el konuldu. Emniyette yapılan incelemede bilgisayarda ve telefonunda çok sayıda çocuğun cinsel istismarına yönelik video ve fotoğraf tespit edildi. "İnternette ben paylaştım" Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince gözaltına alınan C.A., ifadesinde “Videoları ve fotoğrafları internette ben paylaştım. Cinsel içerikli birçok gruba üyeyim. Telefonumdan çıkan videolar ve fotoğraflar bana ait. Bunları üye olduğum gruplarda paylaştım” dediği öğrenildi. Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen C.A. adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
ABD'den İsrail'e sert tepki: Utanç verici
ABD'den İsrail'e sert tepki: Utanç verici ABD, İsrail'in Gazze'de BM okuluna düzenlediği saldırıyı "utanç verici" olarak niteledi ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Psaki: "Dehşete düştük"
3.08.2014 Dünya
'Alman emniyet birimleri utanç verici yenilgiye uğradı'
'Alman emniyet birimleri utanç verici yenilgiye uğradı' Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) adıyla bilinen Neonazi terör örgütünün suçlarını, emniyet birimleri ve devlet makamlarının hatalarını araştıran Federal Meclis Komisyonu, nihai raporu tanıttı. Tüm partilerin onayladığı raporda Alman emniyet birimleri "utanç verici yenilgiye" uğramakla tenkit edildi. NSU kurban yakınlarının avukatları ise rapora "kurumsal ırkçılık" sorununun alınmamasını eleştirdi
22.08.2013 Dünya