Üvey

Üvey

Son dakika üvey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üvey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üvey haber sayfamızda...

Üvey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.657 üvey haberi bulunmuştur.
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı Kardeşinden aldığı telefonla tüm dünyası adeta yıkıldı. Aile tabletinden çıkan mahrem görüntüleri duyan genç kadın gözyaşlarına boğuldu. Derhal olaya müdahale eden polis, pelüş oyuncaklarının içinden çıkan ve mide bulandıran bir keşif yaptı.
23.04.2024 Dünya
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Her şeye para var, emekliye gelince para yok. Emeklilerimiz bu ülkede üvey evlat muamelesi görmekten bıktı usandı, sandıkta da tepkisini gösterdi, anlamak istemeyen, mesajı almayan AKP iktidarıdır. AKP iktidarı yerel seçimlerde halktan sarı kart gördü ama yetmemiş; illa kırmızı kart gösterin diye bekliyorlar" dedi.
19.04.2024 Gündem
Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta!
Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta! Son olarak final yapan 'Üvey Anne' dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, "Aşk hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, "Aşkın etkisi hayatımda büyük. Beni besleyen, bazen sömüren bir nokta. Arada dengeler şaşabiliyor" yanıtını vermişti. Ünlü oyuncu, gündem olan sözlerine açıklık getirdi.
16.04.2024 Cadde
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
'Karım sana emanet' diyerek cezaevine girdi, çıktığında can aldı
'Karım sana emanet' diyerek cezaevine girdi, çıktığında can aldı İzmir'in Ödemiş ilçesinde evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet eden 45 yaşındaki Fuat Kök hayatını kaybederken şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
10.04.2024 Gündem
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü!
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! Sakarya’nın Hendek ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı aile katliamına ilişkin yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan aynı ailenin kızlarının da 12 sene önce hamileyken eski eşi tarafından silahla öldürüldüğü belirtildi.
10.04.2024 Haberler
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! İşte katliamın nedeni
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! İşte katliamın nedeni Sakarya’nın Hendek ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı aile katliamına ilişkin yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan aynı ailenin kızlarının da 12 sene önce hamileyken eski eşi tarafından silahla öldürüldüğü belirtildi.
10.04.2024 Gündem
Dehşet evi! Aile içindeki kavgada 3 kişi hayatını kaybetti yakınları sinir krizi geçirdi
Dehşet evi! Aile içindeki kavgada 3 kişi hayatını kaybetti yakınları sinir krizi geçirdi Sakarya’nın Hendek ilçesinde bayram öncesi aile içinde çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Yaşanan dehşet olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
Sakarya'da kadınlar tartışmış kocaları çatışmıştı! Olayın yeni detayları ortaya çıktı
Sakarya'da kadınlar tartışmış kocaları çatışmıştı! Olayın yeni detayları ortaya çıktı Sakarya Pamukova'da korkunç bir olay yaşanmıştı. Sokak ortasında kadınlar tartışmış ve kocaları kurşun yağdırmıştı. O olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti!
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti! Her pazar akşamı merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Bir yandan Eren bir yandan Ilgaz ve ekipler, Tuğçe'yi darp eden kişilerin peşine düştü. Eren, Efe'nin de verdiği bilgiler sayesinde kızına zulmeden kişilerden ikisine ulaştı. İşte sevilen dizinin duygu dolu son bölüm özeti...
25.03.2024 Cadde
23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım'
23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım' Şimdilerde yeni James Bond olacağı yönündeki haberlerle konuşulan ünlü oyuncu Aaron Taylor-Johnson'ın, kendisinden 23 yaş büyük yönetmen Sam Taylor-Johnson ile evlenmesi çok konuşulmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Aaron, son röportajında eşiyle arasındaki yaş farkını savundu.
22.03.2024 Cadde
Özgür Özel: Meral Hanım ile Ankara'da emekli ittifakında buluştuk
Özgür Özel: Meral Hanım ile Ankara'da emekli ittifakında buluştuk CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Meral Hanım ile Ankara'da siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk.' dedi.
18.03.2024 Gündem
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı Gaziantep’te arazi tartışması nedeniyle babaları Müslüm Açıkbaş'ı (59) öldüren Abdurrahman (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, tutuklandı.
18.03.2024 Gündem
Bakanın yolsuzluk istifası
Bakanın yolsuzluk istifası Estonya Adalet Bakanı Kalle Laanet, yolsuzluk suçlamalarını reddetmesine rağmen görevinden istifa etti.
18.03.2024 Dünya
Özgür Özel Antalya'da konuştu! 'Antalya'da bir ilk olacak'
Özgür Özel Antalya'da konuştu! 'Antalya'da bir ilk olacak' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimleri öncesi Antalya'nın Kepez ilçesindeki miting alanında vatandaşlara hitap etti. 15 gün sonra seçimler için sandık başında olunacağını belirten Özel, çok çalışılacak 2 haftalık zamanın kaldığını söyledi. 15 gün sonra Antalya'da bir tarih yazılacağını belirten Özel, "Partimizi ve adayımız Muhittin Böcek'i bir kez daha zaferle buluşturacağız. Antalya'da iki defa üst üste aynı adayın kazandığı seçim hiç olmadı. Bir ilk olacak" dedi.
16.03.2024 Gündem
Çağdaş Atan: Negatif ayrımcılık yapılmasına karşıyım!
Çağdaş Atan: Negatif ayrımcılık yapılmasına karşıyım! Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Ankaragücü deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldıkları maçın ardından konuştu.
16.03.2024 Basaksehir
Korku şiddeti önler mi?
Korku şiddeti önler mi? Her kitabı büyük merakla beklenen usta gerilim yazarı Jean-Christophe Grangé, yeni kitabı “Kızıl Karma”da inanç kavramını odağına alıp insanları korkutmanın şiddeti önleyip önleyemeyeceğini tartışmaya açıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Erdoğan aynı yerde duruyor
Erdoğan aynı yerde duruyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin davasına en üst seviyede sahip çıkan ülkenin Türkiye olduğunu belirterek “Tayyip Erdoğan 15 sene önce katillerin yüzlerine karşı ‘one minute’ diye haykırırken nerede duruyorsa, bugün de aynı yerde dimdik durmaktadır” dedi.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazi canisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazi canisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Üniversitesinin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda konuşma yaptı.
9.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazi canisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazi canisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Üniversitesinin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda konuşma yaptı.
9.03.2024 Gündem
Antalya'da avukata 'Mr. Oliver' kurşunu!
Antalya'da avukata 'Mr. Oliver' kurşunu! Avukat Gökhan Kadir Gülaçar, Antalya'da silahlı saldırıya uğrarken sol kol ve bacağından yaralandı. Suç duyurusunda bulunan Gülaçar, kendisine saldıranların 'Mr. Oliver'in dosyalarından çekil demedik mi?' dedikten sonra 4-5 el ateş ettiğini söyledi.
9.03.2024 Gündem
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı'
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı' Uzaylılar, Masonlar ve unutulmuş bir teknoloji kullanan gizemli medeniyet... Mısır Piramitleri, kimler tarafından inşa edildiğine dair komplo teorileriyle çevrili bir tarihe sahipti. Ancak 4 bin 500 yıl önce bir işçinin tuttuğu günlük, piramitler hakkında tüm bilinenleri altüst etti. Peki, bu parşömenlerde neler anlatılıyordu?
7.03.2024 Yaşam
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil!
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil! Emine Ün, Almanya'dan gelen yeğeniyle Nişantaşı City's'te görüntülendi. Yaptığı işlerden bahseden oyuncu, "İki oyun ve set. Yoğun çalışıyorum ama boş oturmak bana göre değil" diye konuştu.
6.03.2024 Cadde
Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! 'Beni tutuklayacak mısınız?'
Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! 'Beni tutuklayacak mısınız?' ABD'li televizyon yıldızı Kristin Cavallari, eşinden boşanmasının ardından kendisinden 13 yaş küçük Mark Estes ile aşk yaşamaya başladı. Birlikteliklerini sosyal medyadan da ilan eden ikilinin arasındaki yaş farkına acımasız yorumlar yapıldı. Cavallari, bir video paylaşarak gelen mesajlara isyan etti.
5.03.2024 Cadde
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim'
Arkadaşının dükkanından kilolarca altın çaldı! 'Sana ceza, 45 gün sonra iade edeceğim' Bursa’da, İbrahim B. (47), uzun süreliğine il dışına çıkması gerektiği için kuyumcu dükkanının anahtarını kendisine veren arkadaşı Fatih Baştar'ın (29) iş yerindeki 2 kilo 300 gram altını, oğlu Faruk B. (21) ve arkadaşı Muhammet Emin G. (27) ile birlikte çaldı.
27.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üvey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.