Üvey Kardeş

Üvey Kardeş

Son dakika üvey kardeş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üvey kardeş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üvey kardeş haber sayfamızda...

Üvey Kardeş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 337 üvey kardeş haberi bulunmuştur.
Trabzon’da dehşet! Ağabey, kardeşi ve eşini arazi anlaşmazlığı yüzünden öldürdü
Trabzon’da dehşet! Ağabey, kardeşi ve eşini arazi anlaşmazlığı yüzünden öldürdü Trabzon’da, arazi anlaşmazlığı kaynaklı kavgada Azmi Şükrü İğci (79), kardeşi Osman İğci (55) ile onun eşi Necla İğci'yi (53) öldürdü.
13.09.2023 Gündem
Üvey ağabeyini öldürmüştü, sebebi ortaya çıktı
Üvey ağabeyini öldürmüştü, sebebi ortaya çıktı Eskişehir’de yaşayan Sezer Keklikçi’yi (35) öldüren üvey kardeşi Caner Ç.'nin (22) cinayeti, annesine olan borcunu ödemediği için işlediğini söylediği öğrenildi. Çaner Ç. 'kasten adam öldürmek', babası Necmi Ç. ise 'cinayete azmettirme' suçundan tutuklanırken, Necla Ç. (55) ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
4.08.2023 Gündem
Böbreğini satmak isterken yakalandı! Şoke eden gerçek evraklarda ortaya çıktı
Böbreğini satmak isterken yakalandı! Şoke eden gerçek evraklarda ortaya çıktı İstanbul’da özel bir hastanede kendilerini kardeş olarak tanıtan ve böbrek nakli olmak için başvuruda bulunan şahısların evraklarının sahte olduğu tespit edildi. Kırgız uyruklu donörün borcu karşılığında böbreğini satmak istediğinin belirlenmesi üzerine operasyon düzenlendi. 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılarak sınır dışı işlemleri için geri gönderme merkezine teslim edildi.
27.06.2023 Gündem
Silahlı saldırıda ölen muhtarın babası ile üvey kardeşi tutuklandı
Silahlı saldırıda ölen muhtarın babası ile üvey kardeşi tutuklandı Şanlıurfa'ın Viranşehir ilçesinde muhtar Behçet Şenbayram'ın (45) silahlı saldırıda öldürülmesi olayına ilişkin gözaltına alınan babası ile üvey kardeşi tutuklandı.
30.03.2023 Gündem
Kim veliahtıyla el ele, kol kola!
Kim veliahtıyla el ele, kol kola! Yalnızca bir haftalık sürenin ardından ikinci kez devasa füzenin önünde pozlar veren Kuzey Kore lideri, emsalsiz törende en güçlü nükleer silaha sahip olacakları sözünü verdi.
27.11.2022 Dünya
Yeniden yargılanan üvey ağabey cinayeti sanığının cezası düştü
Yeniden yargılanan üvey ağabey cinayeti sanığının cezası düştü İzmir'in Bayraklı ilçesinde üvey ağabeyi Efecan Demirtaş'ı (25) bıçaklayarak öldüren Alper Demirtaş'a (22), yerel mahkemenin verdiği 17,5 yıl hapis cezası Yargıtay'da bozuldu. Yeniden yargılanan tutuklu sanık Delmirtaş, bu kez 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.11.2022 Gündem
Kim Jong'un kızıyla ilk görüntüsü balistik füzeyle oldu!
Kim Jong'un kızıyla ilk görüntüsü balistik füzeyle oldu! Kuzey Kore liderinin en büyük sırrı, ABD'yi vurabilecek Hwasong-17'yi ateşlediği gün ortaya çıktı. Resmi haber ajansının yayınladığı fotoğraflar, füzeyi gölgede bıraktı. Peki, dünyada ses getiren fotoğraflar ne anlama geliyor?
19.11.2022 Dünya
Annesini öldüren sanığın savunması hakimi çileden çıkarttı
Annesini öldüren sanığın savunması hakimi çileden çıkarttı Bursa’da, annesi Azime Akman’ı (48) boğazını keserek öldüren, üvey kız kardeşi M.A.'yı (13) ise yaralayan Muhammet Ergül (25), mahkemedeki savunmasında olay günü uyuşturucu ve alkol aldıktan sonra intihara karar verdiğini belirterek, "Hakim Bey, inanın annemi nasıl öldürdüğümü, kardeşimi nasıl yaraladığımı hatırlamıyorum" dedi. Mahkeme başkanı sanığa, “Ne olacak şimdi, metamfetamini kendi iradenle aldın. O zaman herkes metamfetamini alıp sokağa çıksın, her şeyi yapsın. ‘Ben kendimde değildim, ne yaptığımı hatırlamıyorum’ desin” diyerek tepki gösterdi.
3.11.2022 Gündem
Kuzey Kore lideri Kim'in en büyük sırrı ortaya çıktı!
Kuzey Kore lideri Kim'in en büyük sırrı ortaya çıktı! Geride kalan 11 yılda bugüne kadar eşi ve kız kardeşleriyle kameraların önüne çıkan Kim Jong-un'un son görüntülerindeki bir ayrıntı, gözden kaçacak gibi değil.
24.09.2022 Dünya
Kim güzellik salonlarını kapattı! Dünya 'gizemli kadın'ı konuşuyor
Kim güzellik salonlarını kapattı! Dünya 'gizemli kadın'ı konuşuyor Kuzey Kore lideri eşi benzeri olmayan bir yasak daha getirdi, aylardır yanında kadraja giren kadının kimliği doğrulanırsa yeni bir devir açılabilir.
15.09.2022 Dünya
Putin'den büyük kızına yasak! Kaçamak planı suya düştü
Putin'den büyük kızına yasak! Kaçamak planı suya düştü Rus lider Vladimir Putin, büyük kızının ülkeden çıkmasını yasakladı. Sevgilisiyle romantik bir tatil planlayan 36 yaşındaki kızı için uyguladığı yasağın sebebi ve yöntemi ise şaşkınlık yarattı.
22.04.2022 Dünya
Kim'i takip eden gizemli kadın! Kuzey Kore uzmanı 'ihtiyatlı yaklaşılmalı' dedi
Kim'i takip eden gizemli kadın! Kuzey Kore uzmanı 'ihtiyatlı yaklaşılmalı' dedi Gizemli bir kadın, ailesinden başka bir üyenin halka kendini gösterdiğine dair artan spekülasyonlar arasında Kim Jong-un'u takip ederken görüldü. Kuzey Kore uzmanı Madden 'ihtiyatlı olunması' gerektiğini söyledi.
21.04.2022 Dünya
Dipte filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Dipte filmi kaç yılında çekildi türü nedir?
Dipte filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Dipte filmi kaç yılında çekildi türü nedir? Dipte filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşacak olan Dipte filminin yönetmen koltuğunda Joachim Heden oturuyor. 2020 yapımı olan Dipte filmi konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde....
16.04.2022 Cadde
Cinayeti önce itiraf edip ardından 'Şaka yaptım' demiş
Cinayeti önce itiraf edip ardından 'Şaka yaptım' demiş İzmir’de, Özler Yörük'ü (33) üzerine kaynar su döken, 3 gün boyunca işkence yapıp boğarak öldürdükten sonra cesedini ormanda yaktığı ileri sürülen Olcay Altundağ'ın (31) eski kız arkadaşı M.T.'nin (28) ifadesi ortaya çıktı. M.T., Altundağ'ın kendisine cinayeti itiraf ettiğini, daha sonra 'şaka yaptım' dediğini söyledi. Altundağ'ın annesinin de cinayeti bildiğini ileri süren M.T., "Olcay'ın annesi, oğlunun Özler'i döverek öldürdüğünü, o esnada evde 3 kişinin daha bulunduğunu, cesedin B.Ö.'nün arabasıyla götürülüp yakıldığını bana anlattı" dediği belirtildi.
18.10.2021 Gündem
İran'a kaçan 2 kişinin 'başsız ceset' cinayetiyle ilgili iadesi isteniyor
İran'a kaçan 2 kişinin 'başsız ceset' cinayetiyle ilgili iadesi isteniyor Sakarya’da, parçalara bölünerek gömülen, başları ise bulunamayan emlakçı İranlı çift cinayetiyle ilgili 2 şüphelinin İran'a kaçtığı belirlendi. Öldürülen M.Z.'nin üvey kız kardeşi ve erkek arkadaşının, emlak komisyonu nedeniyle cinayeti işleyerek, kaçtıkları tespit edildi. 2 kişinin iade edilmesi için görüşmeler yapıldığı öğrenildi.
29.07.2021 Gündem
Üvey kardeşlerin silahlı kavgasında yaralanan baba, kurtarılamadı
Üvey kardeşlerin silahlı kavgasında yaralanan baba, kurtarılamadı Mardin’de üvey kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan ve tedavi altına alınan baba Mahmut Kılınç, 10 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
5.02.2021 Haberler
Mardin'de silahlı 'arazi' kavgası! 4 üvey kardeş ile babaları yaralı...
Mardin'de silahlı 'arazi' kavgası! 4 üvey kardeş ile babaları yaralı... Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 4 üvey kardeş ile babaları Mahmut Kılınç yaralandı. Hastanede tedaviye alınan Kılınç'ın sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.
28.01.2021 Haberler
Bas Gaza filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bas Gaza filmi kaç yılında çekildi?
Bas Gaza filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bas Gaza filmi kaç yılında çekildi? Bas Gaza filmi konusu ve oyuncu kadrosu filmi izleyecek olan vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam TV'de ekrana gelecek olan Bas Gaza filmi 2017 yılında çekildi. Yönetmen koltuğunda Antonio Negret'in yer aldığı filmin çekimleri Fransa, ABD ve Belçika'da gerçekleştirildi. Peki Bas Gaza filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
22.10.2020 Cadde
Üvey kardeşlerin 'ev yapma' kavgasında anne öldü, 2 oğlu ve gelini yaralandı
Üvey kardeşlerin 'ev yapma' kavgasında anne öldü, 2 oğlu ve gelini yaralandı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, üvey kardeşlerin arazi anlaşmazlığı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 61 yaşındaki anne Hamdiye Şık öldürüldü, 2 oğlu ve gelini yaralandı.
19.07.2020 Haberler
Üvey babası ve üvey kardeşini tüfekle yaraladı!
Üvey babası ve üvey kardeşini tüfekle yaraladı! Samsun'da üvey babası ve üvey kardeşini pompalı tüfekle yaralayan genç gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
16.04.2020 Gündem
Üvey anne Muhammed'in cesedini gömme planı yapmış!
Üvey anne Muhammed'in cesedini gömme planı yapmış! Bursa’nın Gemlik ilçesinde 9 yaşındaki Suriyeli Muhammed H.'nin evinde ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada, kardeşini öldürdüğü öne sürülen 14 yaşındaki abla H.H.'nin de işkence gördüğü ortaya çıktı. Üvey anne ile birlikte gözaltına alınan baba ifadesinde, eşinin bir gün boyunca polise gitmesini, 'kendimi öldürürüm' tehdidiyle engellediğini, oğlunun cesedini gömmek için de plan yaptığını söyledi.
12.02.2020 Gündem
‘Motivasyonumuz güldürmek’
‘Motivasyonumuz güldürmek’ ‘Baba Parası’ filmiyle vizyonda olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e, bu projede Yağmur Tanrısevsin de eşlik ediyor. İkili, “Motivasyonumuz güldürmek” derken, Tanrısevsin, “Onların emeklerini görünce daha çok motive oldum” şeklinde konuştu
4.01.2020 Cadde
Üvey kardeşlerin kavgası kanlı bitti!
Üvey kardeşlerin kavgası kanlı bitti! Adıyaman'da, 4 üvey kardeş, aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu birbirini bıçakladı. Hastaneye kaldırılan 4 yaralı tedaviye alındı.
2.01.2020 Gündem
‘Cenazeler için üvey kardeşten onay aldım’
‘Cenazeler için üvey kardeşten onay aldım’ İstanbul’da siyanür içerek ölen dört kardeşin cenazelerini defnetmek için dilekçe veren ailenin yakın arkadaşı Serpil Alkan, Mersin’de yaşayan üvey kardeş Nebile Atış’tan onay aldığını söyledi. 
10.11.2019 Gündem
Son dakika! Bahçeli'den ABD'nin tasarı kararına sert tepki
Son dakika! Bahçeli'den ABD'nin tasarı kararına sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye ile ABD arasındaki müttefiklik hukuku, dostane ve stratejik ortaklık bağları ağır bir yara almış durumda." dedi.
30.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Üvey Kardeş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.