Uyuşturucu Karteli

Uyuşturucu Karteli

Son dakika uyuşturucu karteli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uyuşturucu karteli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uyuşturucu karteli haber sayfamızda...

Uyuşturucu Karteli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 285 uyuşturucu karteli haberi bulunmuştur.
Diri diri yaktılar! Vahşetin adı 'kolyeleme yöntemi'
Diri diri yaktılar! Vahşetin adı 'kolyeleme yöntemi' Kartellerin hüküm sürdüğü Meksika'da 'kolyeleme yöntemi' ile korkunç bir vahşet kayıtlara geçti, olayın detayları kan dondurdu.
22.02.2024 Dünya
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?'
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?' 'Narko-denizaltı' olarak adlandırılan ve oldukça basit yollarla üretilen denizaltıların uyuşturucu madde taşımak için kullanıldığı bilinen bir gerçek. Ancak geçmişte uyuşturucu sevkiyatı yapmak için Rusya'dan askeri denizaltı tedarik etmek isteyenler de oldu. İşte Kolombiya'da faaliyet gösteren Cali Karteli’nin akıllara durgunluk veren hikâyesi.
25.01.2024 Dünya
Başlarını kesip soğutucuya doldurdular! Tüyler ürperten tehditle imzaladılar: Sizin de başınıza gelecek
Başlarını kesip soğutucuya doldurdular! Tüyler ürperten tehditle imzaladılar: Sizin de başınıza gelecek  Acımasız kartel üyeleri, benzin istasyonuna rakipleri için tüyleri diken diken eden bir 'uyarı' bıraktı. Soğutucunun kapağı açıldığı sırada kan donduran manzara ortaya çıktı. Dört insan kafası, beraberindeki notla bir mesaj göndermek üzere bırakılmıştı.
20.01.2024 Dünya
'Jaguar' bir partiden kaçırdı, telefonda yalvardı: Her şey için beni affet!
'Jaguar' bir partiden kaçırdı, telefonda yalvardı: Her şey için beni affet! Meksika'da Kartel patronlarının arasındaki anlaşmazlık, Kolombiya'dan getirilen dokuz hayat kadınının esir alınmasıyla sonuçlandı.
15.01.2024 Dünya
İnterpol tarafından aranan Christijan Palic Beşliktaş'ta yakalandı
İnterpol tarafından aranan Christijan Palic Beşliktaş'ta yakalandı İnterpol tarafından Mavi Bültenle aranan uyuşturucu karteli Beşiktaş'ta düzenlenen başarılı operasyonla yakalandı. Son dakika gelişmesini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.
19.11.2023 Haberler
İnterpol tarafından aranan Christijan Palic Beşliktaş'ta yakalandı
İnterpol tarafından aranan Christijan Palic Beşliktaş'ta yakalandı İnterpol tarafından Mavi Bültenle aranan uyuşturucu karteli Beşiktaş'ta düzenlenen başarılı operasyonla yakalandı. Son dakika gelişmesini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.
19.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı Nenad Petrak İstanbul'da yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı Nenad Petrak İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen operasyonda, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan, uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı Nenad Petrak'ın yakalandığını duyurdu.
18.11.2023 Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı Nenad Petrak İstanbul'da yakalandı
Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı Nenad Petrak İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen operasyonda, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan, uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı Nenad Petrak'ın yakalandığını duyurdu.
18.11.2023 Gündem
Uyuşturucu karteli liderine operasyon
Uyuşturucu karteli liderine operasyon İstanbul’da düzenlenen operasyonda, İtalya ve Arnavutluk makamlarınca kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Dritan Rexhepi yakalandı.
11.11.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranıyordu! Uyuşturucu karteli Dritan Rexhepi yakalandı
Kırmızı bültenle aranıyordu! Uyuşturucu karteli Dritan Rexhepi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkiyatı yapan uyuşturucu karteli lideri Dritan Rexhepi'nin yakalandığını duyurdu.
10.11.2023 Haberler
Kırmızı bültenle aranıyordu! Uyuşturucu karteli Dritan Rexhepi yakalandı
Kırmızı bültenle aranıyordu! Uyuşturucu karteli Dritan Rexhepi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkiyatı yapan uyuşturucu karteli lideri Dritan Rexhepi'nin yakalandığını duyurdu.
10.11.2023 Gündem
'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardılar! Perde arkasından yine CJNG çıktı
'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardılar! Perde arkasından yine CJNG çıktı Sadece 13 yıl önce kurulan ve dünyanın en acımasız karteline dönüşen Jalisco grubu gerçekleştirdikleri son skandalla dünya medyasında yankı uyandırdı.
28.09.2023 Dünya
Kolombiya ABD'ye iade etmişti! 'Otoniel'in cezası belli oldu
Kolombiya ABD'ye iade etmişti! 'Otoniel'in cezası belli oldu Kolombiya’nın en büyük uyuşturucu karteli Clan del Golfo’nun lideri Otoniel lakaplı Dario Antonio Usuga, ABD’de çıkarıldığı mahkemede 45 yıl hapis ve 216 milyon dolar para cezasına mahkum edildi. ABD Adalet Bakanı Merrick Garland, "Adalet Bakanlığı, ABD halkına zarar veren uyuşturucu örgütlerinin liderlerinden nerede olurlarsa olsunlar ve ne kadar sürerse sürsün bulup hesap soracak" dedi.
8.08.2023 Dünya
Kartel, kendi üyelerini ifşa etti
Kartel, kendi üyelerini ifşa etti Meksika’da Körfez Karteli, 5 üyesinin geçen hafta 4 ABD vatandaşını kaçırdığını açıklayarak olay nedeniyle özür diledi. Kartel, ayrıca kaçırılanlardan 2’sini öldüren 5 üyesini bağlayarak sokağa bıraktı.
11.03.2023 Dünya
Steven Gerarrd'ın kızı mafya liderinin oğluyla birlikte! İbiza'ya gittiler
Steven Gerarrd'ın kızı mafya liderinin oğluyla birlikte! İbiza'ya gittiler Ünlü teknik direktör ve efsane futbolcu Steven Gerrard'ın kızı Lilly-Ella Gerrard'ın İrlandalı mafya lideri Liam Byrne'in oğluyla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çift İbiza'da romantik bir tatil geçirdi.
4.10.2022 Magazin
Kartel 3 anne ve 6 çocuğu katletti! Sebebi kan dondurdu
Kartel 3 anne ve 6 çocuğu katletti! Sebebi kan dondurdu Rüya gibi başlayan yolculuk çok kısa bir zaman içinde korku filmine dönüştü. Bir anda etrafları tetikçilerle çevrildi. Ne yapacaklarını kestiremediler. Üç aracın etrafını saran bu tetikçiler araçlara hızlı bir şekilde ateş etmeye başladı. Panik içinde çığlıklar atıp kendilerini korumaya çalıştılar. Ancak tetikçilerin pes etmeye niyeti yoktu. 3 anne ve 6 çocuğun feci şekilde öldürülmelerinin altında yatan gerçek ise çok başkaydı.
13.07.2022 Dünya
500 bin dolara balayında jet skili infaz!
500 bin dolara balayında jet skili infaz! Lüks otelin özel plajında güneşlenen tanınmış çifte yaklaşıp hiçbir söz söylemeden iki el ateş eden ekip yakalandı. 47'şer yıllık hapis cezaları yarıya indirilen infaz timine, emri kimin verdiği ise hâlen sır.
18.06.2022 Dünya
Balayında infaz! Jet skiyle plaja gelip mafya karşıtı savcıyı vurdular
Balayında infaz! Jet skiyle plaja gelip mafya karşıtı savcıyı vurdular Son dakika haberlere göre, evlendikten sonra Kolombiya'ya balayına giden Paraguaylı savcı Pecci ve gazeteci eşi Aguilera, cennet ada Baru'dan paylaştıkları son fotoğrafta bebek beklediklerini yazdı. Saatler sonra plajda güneşlenirken sahile doğru bir jet ski yaklaştı, iki el silah sesi tüm Güney Amerika'da şok etkisi yarattı.
1.09.2023 Dünya
Uyuşturucu karteli kasabaları kapattı! Ülke çaresizlik içinde izliyor
Uyuşturucu karteli kasabaları kapattı! Ülke çaresizlik içinde izliyor Körfez Klanı uyuşturucu karteli, liderlerinin yargılanmak üzere ABD'ye iade edilmesine tepki olarak kuzey Kolombiya'daki düzinelerce kasabayı dört gün boyunca kapattı.
10.05.2022 Dünya
Avustralya polisi şoka girdi! Uyuşturucu kartelinin kullandığı 'gizli oda'
Avustralya polisi şoka girdi! Uyuşturucu kartelinin kullandığı 'gizli oda' Sidney'de faaliyet gösteren şüpheli bir Kolombiyalı suç karteli, üs olarak görünüşte son derece normal duran bir banliyö evini kullanıyordu. Polis yaptığı aramada hayret verici bir manzarayla karşılaştı.
25.04.2022 Dünya
Eski Honduras lideri Hernandez, ABD'ye iade edildi
Eski Honduras lideri Hernandez, ABD'ye iade edildi Uyuşturucu ticareti ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan eski Honduras Devlet Başkanı Juan Orlando Hernandez, yargılanmak üzere ABD'ye gönderildi.
22.04.2022 Dünya
Escobar'dan CIA'ye film değil gerçek! Bir sabah görünmez oldu
Escobar'dan CIA'ye film değil gerçek! Bir sabah görünmez oldu ABD’nin Arkansas eyaletindeki Hazen kasabasında yaşayan ve hayatını tarım alanlarını ilaçlama işi ile uğraşarak sürdüren pilot Gary Betzner'in köprüden atlayarak intihar ettiği haberi kasabayı şoke etti. Aslında bu olayın ardından yatan gerçek, film senaryolarını aratmayan bir hayata ışık tutuyordu.
3.04.2022 Dünya
Meksika'da kuş gözlemlerken kartele yakalandılar! Hükümet ölüm makinelerini arıyor
Meksika'da kuş gözlemlerken kartele yakalandılar! Hükümet ölüm makinelerini arıyor Meksika genelinde kuş gözlemleyen iki Amerikalı, ücra bir toprak yolda silahlı uyuşturucu karteli üyeleri tarafından durdurulduklarını iddia ettikleri anı kayda aldı. Öte yandan Meksika hükümeti, kartellerin eline geçen ve El Chapo'nun oğlunun kurtarılması için düzenlenen saldırıda bile kullanılan, ölüm makinesi 0.50 kalibrelik keskin nişancı tüfeğinin peşine düştü.
2.04.2022 Dünya
El Mencho'nun eşi yakalandı
El Mencho'nun eşi yakalandı Meksika'da güvenlik güçlerinin, arananlar listesinin başındaki uyuşturucu karteli El Mencho’nun eşini tutukladığı bildirildi. BBC'nin haberine göre, Meksika Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, kartel liderinin eşi Rosalinda Gonzalez’in Zapopan şehrinde tutuklandığı aktarıldı.
17.11.2021 Dünya
ABD kartel liderlerine 5 milyon dolar ödül koydu
ABD kartel liderlerine 5 milyon dolar ödül koydu ABD hükümeti, uyuşturucu çetesi lideri 4 Meksikalının yakalanması için 5 milyon dolar ödül koydu. Ödül konulanlar arasında Salgueiro-Nevarez ailesinden 3 kişinin yanı sıra ABD’de tutuklu bulunan "El Chapo" lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın erkek kardeşi Aureliano Guzman-Loera da yer aldı.
6.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu Karteli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.